Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.710
Reaction score
22.727
Локација
Beograd
Ne, bilo je za 2009. ,a Đilas bukvalno strpao u fioku predmet,a trebalo je da samo izađe na Skupštinu grada, gde je već bila obezbeđena većina.
A onda je Šutanovac materijalizovao inicijativu.
 

DraganBG

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
23
Reaction score
130
Локација
Beograd
Uz najgoru upravu u istoriji ovog kluba i to sto nemamo trenera u doba Rumunije osamdesetih,dobro je da budemo i 2 na kraju,toliko
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.076
Reaction score
3.997
Локација
Beograd
Polomi kičmu Kovačeviću...
Strašno u pičku materinu, strašno šta nam osta od kluba.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.457
Локација
U Kinšasi
Sećam se Đorđa Ivanovića u Partizanu kao skromnog momka, ali uvek nespremnog, kojem je duša bila u nosu posle pola sata svake utakmice. Večeras pretrčava kompletnu našu ekipu, zatvara sve u odbrani, čudo jedno.
Ovo je sramota u šta su nas pretvorili. Potpuno rasulo na svim nivoima. A da od ovog može i gore, očekujem da vidimo u subotu.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.710
Reaction score
22.727
Локација
Beograd
Svaka čast našim bivšim igračima, tako se igra protiv Partizana, pa nismo cigani.
Sramota za odbranu, trenera(ovo pogotovo na šta mu liči igra) I svaki put mi od nekih neandertalaca pravimo igračine.
Ja evo već treću godinu ne mogu da vidim da znamo da stisnemo protivnika da ne zna da izađe iz 16. Kastiljo i Kanute, njihova igra je skandalozna i koji lelemud fazon. Zahid, najgori meč od kada je došao ovde, kao i Nikolić.
Još jedna stvar, a gledam godinama ko nam uči odbranu, ko je i kako učio igrače iz odbrane da se kao povlače u igri 1 na 1 i to u 16 metara i dovučeš krdo igrača golmanu u krilo, što Antić permanentno radi?!
Ivanović koji kod nas nije mogao da se spoji sa loptom nas jebe već drugu godinu i pravi volovima naše bekove.
Sramno, jadno, bedno, ako istu imate.
A da, da ne zaboravim onog pedera sa zviždaljkom koji pet puta prekida igru gotovo u 16, jer je igrača lopta u dupe pogodila ili glavu, jebem li mu familiju odvratnu, sa onom lobanjom mora da bude prvi SNS-ovac iz obora odakle dolazi, drugo je nemoguće!
 
Top