Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
673
Reaction score
5.398
Локација
Nis
Za to vreme adi prica kako on u Ovijedu nije primao platu godinu dana pa mu nije palo na pamet da napusti klub. Zbog toga ce dovoditi domaci pingpong skart jer oni dokazano bolje trpe.

Ali deo gde kaze da je vise za domace igrace nego za strance... Tako je, da se ne ponovi vise nikad situacija kao posle derbija gde se stranci koji ne osecaju klub bune i traze reakciju uprave, nikako... Trebaju nam ,,nasi'', poslusni, koji znaju da cute. :angry-smiley-002: :puke:
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.121
Reaction score
325

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.121
Reaction score
4.204
Локација
Beograd
Pa kako bi drugačije postao trener Partizana da nije govno stranačko? Slučajno, možda Partizan iz Bumbarevog brda, ali našem Partizanu, nikada.

Strašno kakva gamad se nakotila u klubu, a uz takve smo odrastali... Bili nam neki od njih, omiljeni igrači, a sada očima ne možemo da ih vidimo.
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
345
Reaction score
1.814
Локација
Панчево
Joj kako bih mu usta sapunom oprao, pa neka je Grobar na kvadrat (a nije, iako ja verujem da on veruje da jeste). Nikad nisam bio ostrašćen, ali imam nešto malo razuma i oči u glavi, i istu dajem da od radikala i novoradikala veće štete za Srbiju nije bilo nikad. Plus ta njihova jadna potreba u stilu nije dosta što glasaš za nas, nego moraš i javno da nam blajvaš. U katran i perje bih ga uvaljao.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.326
Reaction score
4.007
Локација
Kobasicarija "Venac".
U nekim prethodnim utakmicama smo pobeđivali neverovatnim preokretima, golovima u nadoknadama. Ekipa se borila - momci na terenu, klupa, navijači (koliko god da ih/nas je bilo) - svi kao jedan. I sva ta energija je bila generator sreće. A sreću treba zaslužiti. I bila je zaslužena.
Neko to, od gore, je video sve.

Tog generatora sreće više nema. Pokvaren je.
I neko, od gore, je to ponovo video sve.

omaz sezone 23/24. stavio bih aplauz emoji, ali nije prikladno jbg.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.320
Reaction score
16.302
Локација
Beograd
Sjajan tekst, želeo bih samo da izdvojim ovo.

- Izbori su pokradeni, opozicija ćuti kao zalivena, građana na ulicama Srbije nema, a predsjednik svega i svačega u Srbiji je ponovo došao u priliku da odlučuje o svemu, pa i o životu i smrti.
- Da Partizan ne smije u kvalifikacije za Ligu šampiona, a kamoli da osvoji titulu u Srbiji znaju svi, osim srpskih novinara koji se čudom čude Partizanovoj nemoći i silini ”trenerskog umjeća” Vladana Milojevića koji je otjeran govnavom metlom iz svih klubova u kojima je radio izvan Srbije.
- To što Balša i Kostadin Terzić neće nikada smjeti da pobjede još uvijek “slavnijeg oca” i nije toliko problem za Aleksandra Čeferina.
- Kad već imamo sličan primjer u košarci, gdje FMP Nebojše Čovića nije 40 utakmica pobijedio Crvenu zvezdu, što isto to ne bi moglo i u fudbalu?
- U svakom slučaju imaćemo naredne sezone situaciju da potrpedsjednik OFK Beograda (Kostadin Terzić) ne smije da pobijedi generalnog direktora kluba (Crvena zvezda), kojem je nedavno pozajmio 2,6 miliona eura da pokrije tekuće troškove i riješi goruće probleme.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.476
Reaction score
2.262
Sutra igramo protiv nasih vekikih duznuka majdevac, ljubomirac, zlicic i ostali redno bi bilo da posle 5 uzastonih poraza da dobijemo i malo se revansiramo napredku na nekoliko bolnih poraza godinama unazad.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
167
Reaction score
511
Локација
Ruma
Napredak realno od kada je obezbedio top8, lelemudi po terenu, ali će zato protiv nas da pokidaju. Nadam se da če ofanziva biti raspoložena, jer u odbrani kikseva ne može a da ne bude...
 

Partiz

Grobar
Учлањен(а)
25.12.2007
Порука
375
Reaction score
1.547
bez brige adi je uvideo greske iz predhodne utakmice, tako da priprema i taktika za danasnju utakmicu sigurno dobro uradjena
 
Top