Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.471
Reaction score
1.316
Jel prosao ovaj zimski monitoring?

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
905
Reaction score
2.111
Локација
Kuci
Danas igrana utakmica, nijedan upis, ovo mislim da nikad nisam video na forumu.

Cekam da neko napise kako smo igrali, ima li bar nekog pomaka u igri?

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.275
Reaction score
6.961
Локација
Beograd
Nema nijedan upis jer nije imalo mnogo toga pametnog da se vidi.

Protivnik je bio bas los, nivo nekog Tekstilca recimo, u prvih 70 minuta su ih nase rezerve razvalile i trebalo je da bude jedno 3 gola razlike, onda nas je stigao umor i desio se pad, sto je negde i logicno jer su oni napravili gomilu izmena i imali su sveze igrace a mi nismo to radili, tek su pred sam kraj usli Jankovic i Trifunovic. Dakle, pomaka je bilo i to poprilicno, ali je u dobroj meri posledica loseg protivnika, s tim da treba uzeti u obzir i da je sastav koji je bio na terenu za nas dosta losiji od onog koji ce igrati kada krene sezona.

Jedina stvar koju sam primetio a da je zanimljiva je da smo malo odustali od iznosenja lopte iz zadnje linije po svaku cenu, kao i da smo malo manje isli u presing. Naravno, bilo je i toga dosta i dalje, ali se nije islo u ekstrem kao u prve dve utakmice gde je cilj bio da igraci sto pre usvoje zahteve, rekao bih da je ovo bila proba kako bi moglo to da izgleda na takmicarskim mecevima na pocetku da ne bi patili rezultati.

Mnogo ce zanimljivija utakmica biti sutra protiv Jagelonije u tom smislu, sto zbog kvalitetnijeg protivnika sto zbog toga sto ce igrati najjaci sastav, ali kao sto i rekoh ranije, ne treba izvlaciti neke zakljucke iz pripremnih utakmica, ni pozitivne ni negativne, tek protiv Spartaka ce biti jasnije gde smo trenutno.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.611
Reaction score
33.909
Локација
Beograd
Da sam stigao da gledam tekmu, gledao bih je...ali nisam...a i da jesam, ne bih imao vremena da pišem komentar... :confused-smiley-013:
Video sam snimak gola i da su naši klinci učestovali u njemu...
Drago mi je zbog njih! Čestitke! :clap

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
871
Reaction score
7.591
Локација
Nis
Igrali smo sa klincima uz Grimalda i Goha, sutra igra prvi tim-generalna proba. Najpozitvniji utisci su Grimaldo i mali Jovanovic ali sto se tice Grimalda kao sto rece Blagojevic pitanje je da li to moze da pruzi na takmicarskim utakmicama.
Sto se tice zahteva Blagojevica meni se najvise svidelo sto se vise puta drao na igrace: ne vracaj loptu nazad, nemoj golmanu. Dakle, postoji ideja i vizija ali je upitno ima li ko to da sprovede, videcemo sutra prvu postavu.

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.695
Reaction score
24.293
Локација
U Kinšasi
Ja sam gledao malo kako Grimaldo mrsi muda po desnom krilu, imali su i ovi nesrećnici neke šanse. Dušan zatregerio odbitak golmana, posle intervencije kao da je iz petlića... jad i beda od fudbala.

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
712
Reaction score
2.465
Šta reći a ne zaplakati.
To je,u jednoj rečenici,utisak sa današnje utakmice.
Ovi naši omladinci...uhhhh.....ni jedan mi nije ulio neku nadu da nas čekaju bolja vremena.
A sve to protiv tima koji je u rangu Kolubare,Mačve....
Biće bolje sutra,nadam se

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
354
Reaction score
1.017
Локација
Ruma
Gledao sam sa prekidima, o protivniku ne treba trošiti reči, mi svakako igrali sa klincima i par klupaša. U suštini svi su oni bili bitke oko toga ko će da ima prednost ulaska sa klupe, teško da ovde iko može da bude u startnih 11, možda Grimaldo koji zna fudbala, ali je fizički na nivou zonskog fudbalera. Mada ako ništa drugo ovaj put je pokazao želju, pa ono ako ostane valjda to može da se dovede u red, jer nam desno stvarno treba neko uz tog neefikasnog Kalulua (koji izgleda isto ne ide nigde). Tako da baš zbog njega smo i sa te strane videli par finih kombinacija, Stjepanović se tu solidno snašao i on je onako još jedan pojedinac koji malo štrči u masi. Ima energije, ali fale utakmice. Ovako individualno moram spomenuti i Goha, dečko ima brzinu, pa i solidan dribling, ali nema glavu. Naprosto nema predstavu šta če sa tom loptom, pa se zaleti u odbranu ili bukvalno izadje sa terena. Kao muva bez glave trči po terenu, ali opet kažem spram te naše dece barem u tim segmentima pravi razliku. Što se tiče Jovanovića u špicu, dao je taj srećan gol, kreće se dečko, trudi se, ali nema ko da mu prosledi pas, možda bi bio konkretniji uz Natha, ali generalno drugi Jovanović ima prednost. Svi ostali solidno ili prosek, naravno ako se radi, onda se i napreduje, mada za to moraju imati pouzdane saigrače i onda dolazimo do toga da ti tu ne smeš staviti više od dva klinca u isto vreme, jer igra drastično trpi, a to je za ovako jadan Partizan pogubno. P.S. Medina smejurija.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.275
Reaction score
6.961
Локација
Beograd
Zavrsena i poslednja pripremna utakmica.

Bice veselo kada je sastavljanje poslednje linije u pitanju ako je povreda Ilica dovoljno ozbiljna da propusti neke meceve, moracemo ili da gurnemo klinca od 17 godina u vatru ili da idemo u neke eksperimente tipa Scekic na stoperu, uz vec postojeci problem na desnom beku gde ce nam ocigledno igrati neko od veznjaka. Bar kad je prvo kolo u pitanju, posto verujem da ce u nekom trenutku do kraja prelaznog roka doci i stoper.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.785
Reaction score
34.341
Локација
Beograd
Sramota je po Jageloniju da nismo izgubili bar 3 razlike.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
580
Reaction score
3.161
Локација
Novi Sad
Au.
Jedna od većih misterija kako se utakmica koja je ličila Norsjeland i Dinamo Kijev završila 1:1.
Bez Jovanović (gk), ovo je ekipa za plej-aut.
Bez Natha (loš danas), ova ekipa je drugoligaška.