Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
322
Reaction score
921
Локација
Ruma
Svlačionice smo mi sa foruma mogli uraditi da smo skupili po desetak eura,ako je to najveće dostignuće uprave crno nam se piše.
Jbg druže onda možeš misliti u kakvom je klub kanalu. Jedno tako kako kažeš jednostavno održavanje nije bilo sprovedeno. Nije sada da nešto branim dotične, ali negde se mora početi. Ne možeš ni da očekuješ nekog krštenog fudbalera ako će taj da vidi u kakvo ruglo dolazi. Koji mu je to motiv da zalazi u svlačionice gde se sve raspada i prokišnjava, koji mu je motiv da dolazi na pomoćne terene koje si mogao da okarakterišeš kao oranice. Moraju se ipak prvo uspostaviti minimalni uslovi za rad, a to je sada uradjeno. Prelazni rok svakako još traje, ima tu još dve nedelje prostora. Razumem da smo frustrirani, ali nije da jurimo titulu pa da sada brže bolje moramo da kompletiramo tim. Za to drugo mesto bodovnu prednost imamo, tako da ako dodju ta prava pojačanja, onda gledati da sve to uštimamo do leta, kada bi nadamo se dopunili igrački kadar. Vidiš i sam da je konkurencija blago rečeno žalosna, sav fokus je na zvezdani, a ovi ostali rasprodaju najbolje. Tako da će i njima trebati vreme da sve konsoliduju. Trener je takodje sada malo pecnuo rukovodioce, pa ćemo valjda dobiti ta 2-3 igrača koja će praviti razliku. Više nam ni ne treba jer to onda znači da ponovo dovodimo škart kojeg se nećeš moći rešiti.

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
906
Reaction score
3.421
Локација
.
U subotu igramo u 18:30 na nasem stadionu, prva utakmica posle zimske pauze, pa bi bilo lepo da se neko i pojavi.

Jeste da su desavanja u drzavi poslednjih dana u fokusu i kosarkasi igraju jednu od najvaznijih utakmica u petak i to protiv ganfera i sve oci su uprte tamo.
Ali svako ko moze treba da dodje u subotu, pruzi podrsku.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.694
Reaction score
41.844
Локација
Novi Sad
Пролећни део сезоне почиње данас, а наш црно-бели Храм је обасјан ☀️

Уз све што се дешава око нас, наша је дужност да будемо уз Партизан јер ми други клуб немамо!
Борили смо се за слободу, отерали смо заједно оне који не заслужују наш Клуб али наша борба ту не престаје. Борба за опоравак, борба за обнову не само стадиона и Телеоптика већ целокупног система унутар Клуба, борба за "здрав" клуб, све то траје и трајаће месецима и годинама пред нама и ми свесно и заједно морамо ући у ту борбу, јер за такав Партизан се бориш сваки дан на стадиону, у хали, на улици...!

Хоћемо слободу и слободан Партизан? Морамо се за то изборити јер нам нико други неће помоћи!

СВИ НА СТАДИОН!
Хумска 1, 18:30ч!
ОГРЕЈАЋЕ, ОБАСЈАЋЕ!

El Patron

Grobarčina
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
1.346
Reaction score
6.627
Локација
Nis
Nasta ovo liči?!..koji moj kurac igra Šćekić?! Jaooo majko mila koliko je ovo bolno bilo gledati!

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
592
Reaction score
4.140
Локација
Pozega
Sa ovakvim igračima mi smo stvorili pet zicera i dali dva gola. Štoperski par, Šćekić i Nikolić blagi užas. Čini mi se čak i da smo trkački nešto bolji nego jesenas.