Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.258
Reaction score
16.310

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
633
Reaction score
3.445
Локација
Novi Sad

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.476
Reaction score
6.908
Zna li se gde ce nas docekati Lugano?

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.846
Reaction score
34.939
Локација
Beograd
Znaci prema tebi, bonus ne treba da je kvalitetan igrac, vec da ispunjava samo uslov bonusa?
Pa ako je tako kvalitetan igrace umesto Goha, Severine ili Kalulua, ne mora da se ceka srpski pasos.
Pa moguće je i da jeste i da nije kvalitetniji od Goha, Severine ili Kalulua, ali videćemo to tek kad ga budemo (i ako ga budemo) malo više viđali na terenu...nisam ga ja ni skautirao ni doveo u Partizan!

I nisam ja smislio besmisleno pravilo o dva bonusa, a pogotovo nisam rekao da bonus ne treba da je kvalitetan igrač, jesam lud, ali toliko baš i nisam...

Nego je problem u tome da se Partizan raspada po svim šavovima pa tako nije u stanju ni da nađe, kupi, ima, izabere ili stvori bolje bonuse od ovih koji su mu trenutno u upotrebi...
Zar i takve stvari treba da objašnjavam, Gospode Bože, šta je to sa ovim forumom...? :icon-rolleyes:

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
354
Reaction score
1.495
Локација
Vasiona
Za mene je Vazura, tipičan primer nekoga koga bi okarakterisao jednom rečju, sirovina.
Onako, na prvi pogled , neko bi rekao, da deluje baš onako, tupavo, priglupo.
Ali, poslednji potezi me donekle i razuveriše.
Potez sa Aleksandrom Stanojevićem.
Malo je reći, kec iz rukava .
Vazura je bio ubedljivo najomraženija ličnost u Partizanu.
Bukvalno, ne znam dal se ikada u istoriji Partizana, pojavila osoba koju je prosečan navijač Partizana, slobodno mogu reći, mrzeo u tolikoj meri kao njega.
Šta je lik uspeo uraditi.
Na prvom mestu, angažovanjem Stanojevića, koliko toliko je amortizovao pritisak kojem je bio podvrgnut Apelom Partizanovih igrača i bivših trenera, peticijom, protestom..
Amortizovati nakupljen gnev.
I fokus sa sebe prebaciti na Stanojevića.
Danas je Stanojević ,svojom "stručnošću", svojim ponašanjem, izjavama..uspeo da stigne, možda i prestigne status koji Vazura imao ili ima medju navijačima Partizana.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.359
Reaction score
7.426
Локација
Beograd
Znaci prema tebi, bonus ne treba da je kvalitetan igrac, vec da ispunjava samo uslov bonusa?
Pa ako je tako kvalitetan igrace umesto Goha, Severine ili Kalulua, ne mora da se ceka srpski pasos.

Jesi li ti zaboravio ko nam je trener? Kod nekog drugog trenera bi sigurno dobio sansu, kod Stanoja ce igrati samo u domacoj ligi kao bonus kada dobije pasos.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.017
Reaction score
14.893
Partizan bez Natcha nema igru, a to sto nam je igrac od 36 godina najbolji na terenu, govori zapravo koliko su ostali losi.
Zahid je "zaboravio" fudbala kod trenercinu, Mujakic nista bolji od Sanicanina, Lazarevic tri puta gori od Arandjela, Kanute doktor za Ariagu i pre svega Owusua, bas se svesno unistava i ponizava nas klub.
Sveta i ono malo samopouzdanja koje je imao, izgubio je.

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.319
Reaction score
5.651
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Partizan bez Natcha nema igru, a to sto nam je igrac od 36 godina najbolji na terenu, govori zapravo koliko su ostali losi.
Zahid je "zaboravio" fudbala kod trenercinu, Mujakic nista bolji od Sanicanina, Lazarevic tri puta gori od Arandjela, Kanute doktor za Ariagu i pre svega Owusua, bas se svesno unistava i ponizava nas klub.
Sveta i ono malo samopouzdanja koje je imao, izgubio je.
Nema goreg od Aranđela

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
941
Reaction score
2.738
Genaralni direktor Radničkog 1923, posle ispadanja na penale iz Evropi, dade ostavku.
Kaže da je to bruka i za klub i za grad.
A ovaj generalni kod nas ništa. Briga njega za blamaže a kamoli ostavku da da.
Kakav moral, šta je to.

Napolje uprava, UO i cela skupština. Napolje svi i oslobodite Partizan.

marinho94

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
201
Reaction score
688
Локација
New York
Jedina 2 krštena igrača u ovoj ekipi koje je Stanojević preuzeo su Natho i Saldanha. Sve ostalo, ali bukvalno SVE, je skandal. Evidentno je da su svi strani igrači koje je doveo Duljaj preko njegovog brata Srne koristeći bazu podataka Šahtjora promašaji. Još na to dodaj katastrofalnu selekciju bonus igrača (Kovačević itd.) - to nas dovodi u trenutnu situaciju koju posmatramo. E sad, gledajući u šta se upustio Stanojević (na stranu neispunjene želje Vazure), mislim da ipak nije očekivao ovako fizički nespremnu i taktički neinteligentnu ekipu. To ipak samo može da se vidi kada se uđe u klub i trenira ekipa. Kada sagledamo transfere Duljaja:

Transfer Pogodak:
Saldanha
A.Jovanovic
Castillo
Stojkovic (pristojan)
Nikolic (kao alternativa)

Transfer Promasaj:
Goh
Kovacevic
Milicic
Antic
Zahid
Kalulu
Kanoute
Owusu
Medina
Severina
Scekic

Naravno, biće debate da li je neko pogodak ili promašaj sa ove liste, ali celokupno gledano - videli smo na šta liče ovi igrači (pogotovo strani) protiv ispodprosečnih evropskih ekipa (čitaj Nordsjalend itd.). Dakle, mislim da treba minimum 1-2 transfer roka da Stanojević dovede igrače po svom ukusu, nakon čega bismo mogli da napravimo procenu njegovih rezultata i progresa. Ovo što trenutno gledamo je pokušaj zalepljivanja flastera na alarmantnu situaciju u balansu rostera. Apsolutno ne branim Stanojevića niti smatram da je neki izvanredan stručnjak, međutim, gledajući na energiju koju ima i stručni štab koji je doveden - evidentno je da ima neku ambiciju da napravi nešto ovde (u kakvim god govnima plivali već deceniju zahvaljujući upravi i našem predsedniku države). Taj 'flaster' je dovođenje Grimalda, Arriage, Jovanovića, Mujakića, Ibrahima, Lazarevića, Đurđevića, Jurčevića i potencijalno još 2 igrača (#8 i #9). Očigledno je da će celokupna startna postava Duljaja (osim Jovanovića i Saldanhe) biti promenjena. Mislim da nisam rekao ništa novo, nego samo objektivno pokušavam sagledati situaciju. Bilo koji drugi trener da je preuzeo istu ovu ekipu suočio bi se sa istim problemom. E sad, kvalitet trenera i stručnog štaba je takođe brzina promene ekipe/filozofije i način na koji implementiraju tu filozofiju igračima. Neki su brži (obično bolji treneri) / neki su sporiji (obično lošiji treneri). Mislim da ekipa ima kvalitet da se bori i da pobedi svakoga u ligi, ali otom potom...

Последња измена:

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.593
Reaction score
11.739
Fizicki nespremnu i takticki neinteligentu ekipu sam video ja uglavnom preko tv a da ne vidi strucnjak kao sto je stanoje, tesko da neko u tu pricu moze da poveruje.... svi smo ovde videli jos na pocetku prosle sezone da je antic rupa, da su arandjel i filipovic rupe, da je severina jedna devojcica koja nece da se vrati u odbranu i koja nece da udje u duel. Mozda su njemu trebali da rade dnk da se vidi da mozda nije zensko ali sa takvim prezimenom kod nas ni ne moze bolje od ovoga. Da ne pricamo ovusu koga nisam video da je dodao loptu napred, kanutea zahida koji od ramazana ne moze da se poveze... Saldanja se nadavao golova ali i njemu treba nekoliko sansi tj ume da masi zicere. Tako da ako mi laici vidimo ovo ne znam sta je jos trebalo da se vidi a da ne znas gde dolazis.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.258
Reaction score
16.310
Jedina 2 krštena igrača u ovoj ekipi koje je Stanojević preuzeo su Natho i Saldanha. Sve ostalo, ali bukvalno SVE, je skandal. Evidentno je da su svi strani igrači koje je doveo Duljaj preko njegovog brata Srne koristeći bazu podataka Šahtjora promašaji. Još na to dodaj katastrofalnu selekciju bonus igrača (Kovačević itd.) - to nas dovodi u trenutnu situaciju koju posmatramo. E sad, gledajući u šta se upustio Stanojević (na stranu neispunjene želje Vazure), mislim da ipak nije očekivao ovako fizički nespremnu i taktički neinteligentnu ekipu. To ipak samo može da se vidi kada se uđe u klub i trenira ekipa. Kada sagledamo transfere Duljaja:

Transfer Pogodak:
Saldanha
A.Jovanovic
Castillo
Stojkovic (pristojan)
Nikolic (kao alternativa)

Transfer Promasaj:
Goh
Kovacevic
Milicic
Antic
Zahid
Kalulu
Kanoute
Owusu
Medina
Severina
Scekic

Naravno, biće debate da li je neko pogodak ili promašaj sa ove liste, ali celokupno gledano - videli smo na šta liče ovi igrači (pogotovo strani) protiv ispodprosečnih evropskih ekipa (čitaj Nordsjalend itd.). Dakle, mislim da treba minimum 1-2 transfer roka da Stanojević dovede igrače po svom ukusu, nakon čega bismo mogli da napravimo procenu njegovih rezultata i progresa. Ovo što trenutno gledamo je pokušaj zalepljivanja flastera na alarmantnu situaciju u balansu rostera. Apsolutno ne branim Stanojevića niti smatram da je neki izvanredan stručnjak, međutim, gledajući na energiju koju ima i stručni štab koji je doveden - evidentno je da ima neku ambiciju da napravi nešto ovde (u kakvim god govnima plivali već deceniju zahvaljujući upravi i našem predsedniku države). Taj 'flaster' je dovođenje Grimalda, Arriage, Jovanovića, Mujakića, Ibrahima, Lazarevića, Đurđevića, Jurčevića i potencijalno još 2 igrača (#8 i #9). Očigledno je da će celokupna startna postava Duljaja (osim Jovanovića i Saldanhe) biti promenjena. Mislim da nisam rekao ništa novo, nego samo objektivno pokušavam sagledati situaciju. Bilo koji drugi trener da je preuzeo istu ovu ekipu suočio bi se sa istim problemom. E sad, kvalitet trenera i stručnog štaba je takođe brzina promene ekipe/filozofije i način na koji implementiraju tu filozofiju igračima. Neki su brži (obično bolji treneri) / neki su sporiji (obično lošiji treneri). Mislim da ekipa ima kvalitet da se bori i da pobedi svakoga u ligi, ali otom potom...
Ја бих ипак Станојевића поредио са Станојевићем из другог мандата. Дуљај није тренер....а довео је ето бар два крштена играча. Станојевић у другом мандату - ни једног.
Објективно - свеједно је дал екипу води Станоје или Бата Ђора.
Низови у ткзв "малим" мечевима без титуле или без победе у дербију и без пристојног резултата у Европи - нису вредни пажње.

Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.876
Reaction score
21.142
Локација
Kipar
Sad kad ima para ko blata treba samo sacekati ta dva prelazna roka I za nas nema zime.

Mislim da nisam rekao ništa novo, nego samo objektivno pokušavam sagledati situaciju. Bilo koji drugi trener da je preuzeo istu ovu ekipu suočio bi se sa istim problemom.

Tako je. Bilo koji drugi trener bi se suocio sa istim problemima a verovatno bi I gore prosao. Objektivno sagledavajuci situaciju, samo cist stanojev trenerski genij nas je spasao da ne primimo vise od devet golova u dva meca sa nikad jacim Dinamom sa ovom krs ekipom.

Mislim da ekipa ima kvalitet da se bori i da pobedi svakoga u ligi, ali otom potom...

Cekaj, kako sad ova krs ekipa ima kvalitet i moze da pobedi svakog u ligi?

Статус
Затворена за писање одговора.