Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ma Vuk koga god da izvede u Nišu samo treba da javi Đuri da je to najjači sastav. Mutavi kreten i onako nema pojma o životu. :D
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
mislim da Vuka degenerik nece smeniti ako ispadnemo od Radnickog..ali ako kiksamo u rupi, Rasovic je bivsi..
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Brat moj, znaš i sam moje mišljenje o treneru. No, na stranu što smatram da imamo za nijansu kvalitetniji sastav, i na stranu što će upravo od pripreme trenera u mnogome zavisiti ishod utakmice, ovde je reč o nečem drugom. Ko daje za pravo degeneriku Draganu Đuriću da postavlja ultimatume? Šta je on uradio, preduzeo i pomogao treneru da ostvari zacrtane ciljeve? On treba da se pokrije ušima i ne progovara. Rasprodao, proćerdao, opustošio, pa još i postavlja ultimatume!? Gnjida.
Opet ponavljam: slažem se oko svih konstatacija vezanih za našu igru, alibija nema. Ali ko je njemu našao da drži pridike?
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Kad govoriš o drugu predsedniku da stojiš mirno i sa poštovanjem njegovo ime da izgovaraš! :D

Zato sam i rekao, zaboravimo ime Dragana Đurića, nebitno je ko je figura na mestu predsednika. Samo govorim o logici i sasvim realnom scenariju (nadam se da neće doći do njega). Neuspeh se ne sme više trpeti.

Ajde ovako. Imamo tog kretena na mestu koje je kao bitno (ali ja i dalje mislim da on jako malo ima svog udela u odlučivanju). U startu se videlo da je to loš potez po naš klub. Neki nisu hteli to da vide ili su videli a nisu želeli da priznaju iz ko zna kojih razloga. I taj kreten je ovde i dalje. Koliko već godina? Uglavnom, iz godine u godinu mi tonemo, organizaciono, finansijski, ma u svakom pogledu. Da li bi bilo bolje da je neki čika koji odlučuje o tome ko će biti prvi baja Partizana odjebao Dragana Đurića posle godinu dana (a taj baja je možda tj. siguno još veći govnar od Mutogena)? Naravno da bi, makar malo.
E isto tako ja gledam i na status trenera, mislim na trenutnog. Što se više zadržava na klupi, mi više tonemo iako tabela to trenutno ne pokazuje. Kao što je kod Dragana Đurića Partizan najbolji u ligi i finansijski i organizaciono ali je to ne nedovoljno već sramotno u odnosu na konkurenciju. Tako je i Partizan pod Vukom SA OVIM TIMOM KOJI SE OMALOVAŽAVA KONSTANTO prvi i dalje najbolji ali pogledaj jebenu konkurenciju!? Mi smo po igrama na terenu samo malko bolji od drugih i to samo rezultatski (partije su najgore) a ti igrači koje posedujemo su itekako bolji od ostatka lige. Pitanje je kad ćemo pući i otići u kurac, i oni na terenu i klub inače. Samo je pitanje trenutka kad će sve sve raspasti i onda ćao Partizane.

Neću da poverujem da će igra našeg tima biti sve gora i gora a trenutno stanje teži ka tome. Ako nam se klub raspada zbog fosila u Upravi, pa daj bre da ti igrači budu neko svetlo na kraju tunela! A to kako naši igraju, SVE JE DO TRENERA A NE DO UPRAVE. Ako imaš limitiranog igrača, koliko god, izvici 100% iz njega koliko god da je to a ne 40% što se trenutno radi.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Na kratko bih se sa zakasnjenjem samo osvrnuo na diskusiju o psihofizickim kvalitetima pojedinih igraca, ne zamerite. Unapred se izvinjavam za predstojeci carsav, nije nicim trenutno izazvan, skupljao se gnev vec neko vreme, ali je sada eskalirao u meni...

Unapred bih istakao da se sve dole navedeno ne odnosi na igracke kvalitete jednog Ilica, Obradovica, Stojkovica i predanosti sa kojom nose nas dres...

Ko donekle prati moje postove zna da odavno ne pisem/ne pratim fudbalske teme jer mi princip i neki sistem vrednosti to ne dozvoljavaju. FKP pratim taman toliko da se nadam da ce pobediti i na kraju uzeti titulu, ali nista manje srcano nego bilo koju drugu sekciju JSD Partizan. Pored svih malverzacija, mesetarenja, kupljenjih i prodatih utakmica i ostalih malogradjanskih karakternih i drustvenih crta, kao pojedinac sam odlucio da se distanciram od svega toga, iz vise razloga.
Medjutim, kako je ovde rec o igrackom kadru i njihovim ekscesima u poslednje vreme, izrazio bih specifican revolt, iliti narodski receno - naduvao bih kurcem, svakog igraca Partizana, nevezano za to da li je izdanak te nadaleko cuvene skole fudbala ili pridoslica iz suparnickih timova, ukoliko njihova volja i zalaganje ijednog momenta padnu ispod 100%. Minimum tolerancije za alibije kojima se pravdaju pojedinci nemam, ma koliko oni vesto osmisljeni ili utemeljeni bili.

Neki od vas su, protiv moje volje i uz pomoc drugih forumasa, pronikli u moj identitet, pogotovo oni koji prate odbojkaske teme. No to nije bitno, sta je bitno? Bitno je cinjenica da se ja, sada kada znate moju profesiju, odbojkom bavim vec bezmalo 15 godina, od toga poslednjih 5 kao profesionalac sa vazecim ugovorima u superligi i prvoj ligi Srbije. Za tih 5 godina, menjajuci razne klubove, ja nisam imao ili sam imao minimum uslova za individualan igracki napredak. Svakodnevna putovanja na treninge, uglavnom dva puta dnevno, ukombinovano sa fakultetom i poslom, koji smo mi neki prinudjeni da radimo jer zaista nekad nemamo za sampon, placanje teretane na sopstvenu inicijativu, rad sa nestrucnim kadrom itd. I kao najevidentniji dokaz, ukupan finansijski prihod od PETOgodisnjeg profesionalnog igranja - manji od 100eura!! Na stranu sada odnos drzave i nadleznog ministarstva prema tom sportu, nije tema, zelja mi je da vas upoznam sa cinjenicama. I pored svega toga svake godine, prepusteni sami sebi (posto nisam jedini primer, mnogo nas je) sami trazimo klubove, kupujemo neophodnu sportsku opremu, zavisno od kluba placamo putovanja na utakmice i svakim treningom pokusavamo da budemo bolji igraci. Zahvaljujuci tome jedan saigrac je zavrsio u Zvezdi, drugi su nasli druge angazmane ovde i u inostranstvu, ja sam zadobio prilicno tesku povredu, ali iz sopstvenog dzepa placam i MRI i sve neophodne terapije kada za time ima potrebe, samo da bih se vratio necemu sto se samo zove "profesionalni sport" od kojeg izgleda nemam nikakve koristi, cak naprotiv...

No da ne davim sopstvenim problemima, samo zelim da vam omogucim da povucete paralelu. Zato svaki sledeci put kada supertalentovani Ninkovic, koji je jadnicak jos uvek mali i mentalno labilan ali ipak dovoljno zreo da kara beogradske kurve sa splavova i vozi besna kola, na utakmici pokaze kurac navijacima ili dobije crveni kartom zbog pickaranja sudije, kada neshvaceni talenat Scepovic, koji bogu hvala vise nije sa nama, zaboravi da potrci za loptom jer je on, je l' te, prerastao ovu ligu i kada Danilo, malo mi je 5000e mesecno u zemlji Smrdiji gde narod ore svoj krompir jer nema para za kupovni, Pantic odbije da potpise ugovor sa Partizanom - u kojem svi oni imaju: jake i kvalitetne utakmice u Evropi, obezbedjene uslove za timski i individualni napredak, nadprosecna finansijska primanja u odnosu na ostatak fudbalskih klubova a pogotovo obicnih ljudi, dovoljno medijskoh prostora u novinama i na televiziji kako bi se pokazali kao licnosti i izasli u prvi plan, kontakt sa menadzerima koji omogucuju dalji fudbalski prosperitet i pored svih njihovih igrackih i ljudskih nedostataka...e u svakom tom momentu se ja ovako javno i momentalno odistinski i sa zadovoljstvom poserem na njih i na njihove jadne i bedne mentalne sklopove koji su nicim izazvani dobili priliku koju ni po cemu nisu zasluzili.
Da ne bude zabune, ne odnosi se ovo na sve igrace koji su, koji sada i koji ce nositi dres Partizana, ali se dobro zna ko su. Sada kada je Partizan na najnizim granama i sa najslabijim igrackim kadrom, oni umesto da daju svoj maksimum i istaknu svoje ime iznad domaceg fudbalskog sivila, vode se sitnim malogradjanskim interesima svojih roditelja/menadzera i svojim jadnim pilecim mozgovima.

Zato je Kosarkaski Klub Partizan to sto jeste - institucija. Zato je vec sada Gagi Milosavljevic vise zaduzio klub nego sto ce bilo koji fudbaler ubuduce uspeti, jer je zrtvovao sebe zarad celog kluba i nas navijaca. I zato ce oni ove sezone imati uvek punu halu i nasu bezrezervnu podrsku, pocevsi od nesretnog Gagica koji ume koliko ume, ali u svakom momentu daje svoj trenutni maksimum do Kinzija o kome ne treba trositi reci.

ZBOGOM FUDBALU, NA KURAC TE NABIJEM!

p.s. bez imalo cinizma i sarkazma i bez ikakve zelje da ovim provociram urednike, iskreno cu sa velikim zadovoljstvom cu primiti poene i ban zbog vredjanja igraca Partizana.

Barem po reakcijama kolega foumaša sam zaključio da je ovaj post dobio sramotno malo pažnje. Ovde su sintetizovani mnogi problemi i nesreće koji su zadesili naš Partizan. Dokle god ovo budemo zanemarivali biće nam kako je i sad.

Iskreno, najiskrenije, boli me baš kurac hoće li Rašović dobiti otkaz, ionako smatram da čovek veze nema. Doći će drugi trener, druga uprava, nas će jebati drugi neizdrkani mentoli,večiti i akontacioni talenti, i mi ćemo se uvek baviti njima kao pojedincima i kao izolovanim problemima, a problem je sistemski. Greška u konstrukciji, ne u selekciji.

Ovakvo stanje se više ne leči i ne verujem u boljitak. Veujem, i nadam se potpunoj propasti jer kad ne ostane više ništa onda možemo početi da gradimo nešto novo, bolje, na zdravim osnovama. U ovim uslovima, možda ćemo s vremena na vreme imati slučajeve ambicioznih ljudi koji će na kratko da nas prodrmaju i podignu, poput Stanoja, ali će ih SISTEM uvek progutati.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Kakva je sad ovo kuknjava po forumu ? Zar Vuk nije amater koji ne zna da izvuce maksimum iz igraca ,ima teleci pogled bez autoriteta... Covek ce velikom delu Partizanove publike ispuniti zelju ,a vi se bunite.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
@maticu mislim da vecina ne zeli da mutavi smijeni bilo koga vise na klupi Partizana pa makar ispali i iz lige sa tim covjekom na klupi. Ovo najmanje ima vise veze sa trenerskim poslom.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.094
Reaction score
15.830
Локација
Храм фудбала
Ето и после се опет Пучисти жале на рад ове управе.
А људи испуњавају сваку жељу својих навијача, ево у прошлој утакмици се зачуло "Вуче одлази" и сада већ видимо експресну реакцију управе.:puke

Надам се да ће Вук на овај "ултиматум" одговорити као и Станојевић, нанизати побједе до краја барем овога јесењег дијела првенства и зачепити смрдљиве губице ђурића, рашића и осталих полтрона у управи.
Обраде и Живковићу :clap
Радује овако када се види какав је однос између њих двојице надам се да је и цјелокупна атмосфера у тиму оваква.
И Обраде у суботу ћеш имати прилику да играш на ливади гдје расте цвијеће и шампињони :D
 
Последња измена:

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.272
Reaction score
34.111
Локација
vaginamandibularia
Lepo je to što pišeš. Onako ,kao iz neke lepe bajke ,ali batice ,jako ,jako nerealno i glupo (nemoj da se vredjaš)
Da svi tako razmišljaju ,nikad ne bi gledali Mesija, Ronalda, Maradonu ,Zidana... Svi oni bi ostali mali talentovani igrači u svojim malim klubovima. Ova igra nikada ne bi bila toliko popularna i mi ne bi imali o čemu da pišemo.
Zato se i zove PROFESIONALNI sport. Tu igraju profesionalci ,a ne emotivci.
Nije problem što igrač hoće odmah da ode za većim parama ,problem je što mu klub to dozvoljava . To je rak rana našeg fudbala ,a fudbaleri su uvek voleli pare , i Ilić kapiten i Mirković i Tomić i mnogi koje ovde veličamo i dižemo u nebesa. Ništa tu nije sporno . To je ljudski i normalno. Nenormalno je da uprava radi sve protiv kluba odnosno sve samo za svoj džep .
Odgovorio bih i @kvisko .
Duboko poštujem ljude poput tebe ,koji nešto vole i zbog toga žrtvuju sve što imaju , i pare i zdravlje ,ali malo si preterao !
To što ti igraš za džabe ,to što ti putuješ ,to što si povredjen i sve radiš da se vratiš na teren ,to je samo tvoja , ali zapamti ,samo TVOJA odluka. I treba da ti se divimo , ali ti to ne daje za pravo da pljuješ ostale što nisu spremni to da urade . Jer ,dozvoli ,ljudi su različiti , sa različitim životnim stavovima, shvatanjima ,itd,itd. Tu ne mislim da branim drvo zvano Šćepović ,razmaženog Ninkovića ili ostalu plejadu igrača koji ne zaslužuju da pridju JNA ,već samo hoću da ti kažem da to što si ti izabrao teži put ,nije merilo za ostale .
ps "brz oporavak i stvarno ti se divim zbog volje koju poseduješ"
Čekaj, hoćeš da kažeš da smo svi mi koji bi da možemo na terenu klubu dali sve, i to do kraja karijere da dmo mentoli? E pa radije ću i mentol da budem nego mgs pantić i slični.
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Jasno je kao dan da je Đurićev potez postavljanja ultimatuma (ukoliko je to zaista tačno), čista reklama i jeftin pokušaj sticanja poena kod navijača. Kao, njemu je dozlogrdilo. Kao, njemu je do jaja stalo da dobijemo derbi. Nema adekvatne psovke koju bi na njegov račun upotrebio. Mene lično u svemu pogađa nešto drugo. Ne krijem da ne simpatišem Vuka Rašovića i da delim mišljenje da je nedorastao klupi Partizana. Ali, da u nedelji kada se igraju 2 utakmice od kojih je jedna derbi, naslovnice krasi vest o njegovoj smeni i ultimatumima, e to je već težak bezobrazluk. Kako i na koji način da čovek pripremi utakmicu, ostane miran i skoncentrisan, kada mu mač visi nad glavom i kada ga verovatno ceo dan saleću pitanjima o smeni? Najebem se majke svima, od Uprave kluba do novinarskih pušača kurčeva.
Vuče, činjenica je da mnogi sumnjaju u tebe, sa punim pravom. Ipak, u derbiju će sve to pasti u vodu. Na tebi je da ih motivišeš i napržiš do neba, ubediš u to da su bolji, naučiš ih kako da ne izgore i na kraju pobede. Ako u tome uspeš, sve pada u vodu. Vreme je da pokažeš da možeš mnogo više. Kud ćeš bolje prilike od derbija? Samo napred!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
О овоме сам већ писао а рећићу поново, Вук не сме да оде пре управе. Јер се тиме даје потпуни легитимитет управи.

Овај пост сам започео овде, због овог другог тела који се више тиче терена, а не управе и тако даље.

У Нишу се игра једна утакмица кој аможе много да значи и не мора. Као и увек подељени смо око овог купа. Наравно да би сви волели да се куп освоји, али морамо одредити приоритете. Јасно је да ако истрчимо у најјачем саставу на Чаир, ми га дувамо у рупи. Треба сада направити комбинацију да се добије и једно и друго. У овом тренутку, када знам како играмо, мени то делује нереално. Па бих у овом случају, ако бих морао да бирам, увек пре изабрао победу у рупи но у Нишу. Али ту и јесте проблем, Вуку је наметнут ултиматум, и где год да киксне, најебао је! Нажалост сурова реалност, и тренутак када сви у управи трљају руке, јер су сачекали мат ситуацију.

Баш због тога Вуче, уђи у свлачионицу, поразговара са момцима, одржи им лекцију, и сјеби и Раднички, самељи цигане и пљуни Ђури у фацу! У инат свима, сјеби их све!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.465
Reaction score
2.240
Evo ti sansa Vuce umesto pokojnika da postanes pukovnik. Slede relativno 2 teska gostovanja, teska pre svega zbog nase lose igre. Vuce postani pravi vuk i strusi Nisku i cigansku tvrdjavu dokazi da smo najbolji. Molim te samo nemoj opet da pricas kako nemas dovoljno igraca prihvatio si se za ovaj poso sa ovim igracima i teraj dalje. Ako dodje do negove smene onda po automatizmu treba da ode i predsednik zajedno sa upravnim odborom.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.199
Локација
Žrnov
Jeste, isto kao sto je uprava otisle posle poslednjih 5 smena trenera...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.094
Reaction score
15.830
Локација
Храм фудбала
Ма ја сам у овом дербију задовољан и неријешеним резултатом.
Имамо предност и битно је само да се она не смањи, а све преко тога шта се уради је бонус.
Друга је ствар била неких претходних сезона када смо ми имали доста јачи тим па је се можда и могла захтјевати побједа на чмаракани, али данас је сасвим друга ситуација.
Нити смо ми нешто претјерано јаки нити су цигани толико лоши.
А што је најгоре нису се они нама приближили неким квалитетом, него смо се ми сами спустили на њихов ниво.
Оно што ја желим од Вука и играча је борба свих 90 минута па шта буде нека буде.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
"Prvi čovek kluba iz Humske se nedavno sastao u jednom beogradskom kafiću sa Milijom Babovićem i Ljubišom Tumbakovićem, kome je spreman poveri vođenje tima"

Dakle,evo love :D
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.199
Локација
Žrnov
Znači i Babonja se vraća posle maestralne polusezone u velikanu sa Voždovca....
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Mogu vec da zamislim duel Marko Nikolic na klupi garagana VS Tumba .Nemam stomak za ovako nesto....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top