Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Necu komentarisati primljene pogotke da ne bih izazvao lavinu reakcija vernih navijaca koji bi i za najneinteligentniju reakciju igraca Partizana nasli opravdanje... izuzev za veselog Miljkovica.
Usudicu se da prokomentarisem utakmicu, iako sam video samo golove.
Nas gol je plod vrlo lepe akcije, vidi se od pocetka sta hoce Vuk. Visok presing, jak duel, dosta trke. Gol smo dali sa vise od cetiri igraca u zavrsnici. Lepa ideja, ali se bojim da fizicki ne mozemo da izdrzimo takav fudbal.
Bice mnogo, mnogo gadna ova sezona...
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
e da je Miljkona nadskocilo ne bi spomenuo Lukaca :D


:D
Ma već je konstatovano da je Aksent kriv za gol ali da je goša bio pravi, loptu bi pokupio kad je već krenuo. Da nije krenuo bio bi na liniji pa bi odbranio.
Krivi su i Volkov (koji je lagano ispao) i Aksentijević i Lukač (po meni najveći krivac).

Da je drug Miljko igrao, kako bi majstor rukom skinuo loptu ispred ovog njihovog napadača. :D
 

jug ns

Grobar
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
248
Reaction score
8
Локација
U " Tašti " kod Novice
Ostojić je ubedljivo naslabija karika u odbrani, od prvog momenta od kad je zaigrao za prvi tim videlo se da ne zna i da se to ne može naučiti.
Imaš ili nemaš šlifa za štopera, njemu je orijentacija katastrofalna i tu leba nema...de je onaj Manja da ga cakne malo!
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
ima da plačemo za onim Pajovićem, ostoja je realno drugoligaški kvalitet. sramota je da štoper onako reaguje, pa skoči majku mu jebem, lopta putuje pola sata on gleda mirno i stoji.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
vec postaje indikativno kako primamo golove. duva promaja i po levoj strani.
mislim da ce Vuk sigurno poceti da forsira N.Petrovica umesto Volkova.
Na desnoj strani nemamo resenje. Zivkovic i Pauljevic su vrlo tanki igraci.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Gledam prvi gol covek tapka u mestu i namesta se "pola minuta" za centarsut niko da mu pridje i udje u blok, kurcobolja i ladovinka i stalno tako, izmici se i pustaj igraca da centrira, dokle?

Sve u svemu suplji smo o Boze sacuvaj i ako ne dovedemo desnog beka i zadnjeg veznog urgentno plus stopera bicemo u opasnim govnima defanzivno!


Djuricu jebem li ti milosnu majku, ovo je genocid nad Partizanom sta rade, oni namerno nece da dovedu nista upotrebljivo nego jos razmisljaju da nas oslabe sto ce i uraditi prodajom Mitra ili Scepe a bogami i Ivanova?
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.658
Od Ostojića nikad štoper biti neće. Taj ništa ne zna, ide na ovaj skok tako što podmeće guzicu?! :pop

Dovedite nekog krštenog štopera, dok nije kasno! Ukopaće nas ovaj.

Da, interesantno je da su dva gola pala posle centaršuteva, da smo u skoku bili inferiorni, što treba da je sramota oba aktera skok duela, i Ostojića i Aksenta. Svaki bi dan vi meni vežbali odraz!

Ali obratite pažnju na levu stranu, kod prvog gola toliko prostora se daje protivničkom igraču za centaršut?! To se ponavlja non stop! Koji kurav to dopuštate?

Kod drugog gola Volkov ispao kao babina sisa, ovaj uputio centaršut kakav naši ne umeju godinama da upute, i normalno, kako naši ne znaju šta je skok, eto ti gola.

Ostoji klupa, dovedite štopera, ne zajebavajte se!
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Najgore od svega što Ostoja nema konkurenciju. Dakle najebali smo. A terali smo Pajovića.

Đuro kupi nam kofu blata da pravimo Lolu i Tomislava.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
I da ne znam odakle ideja Vuku da igra sa Kojicem kao spicom?Sigurno zna da su ova dvojica a pogotovo Scepa jednom nogom na izlaznim vratima pa sta ce mora?

Da te muka uhvati, moraju biti ili Mitar ili Scepa taj jedan spic ako igramo rezervisanije protiv jacih i na strani ili obojica na JNA kad je vec prodat Laza u "belo roblje" pa su ova dvojica istih karakteristika ali to nam je, nema od Kojica leba.

I da taj Luka, necemo se od njega leba najesti u Evropi nikako.Gde su Pantic i Zivkovic u protokolu, bar da gledam te klince kako napreduju i stasavaju a mesto im uzima Luka?

Ranko Stojic je doktor da ti uvali bofl robu, i nama i ciganima uvaljuje da bi i slepac rekao ej bre dosta je tih tvojih ali neko se tu tali i ima korist?Sto je najgore moraju da igraju i budu standardni!
 

Dzo Pesi

Početnik
Учлањен(а)
04.06.2013
Порука
28
Reaction score
0
Локација
Leskovac
Rezonski analizirano , Aksentijevic se kretao unazad kod drugog gola umesto da stoji bocno i da se ukrstenim korakom krece kao lopti . Skocio bi bolje i kod bocnog stajanja bi video protivnickog igraca, ovako je izgledao kao amater . Lukac nije kriv ni za jedan gol , i glupo je o tome pricati . Kod drugog gola lopta leti 3 dana i mi ne umemo da namestimo odbranu kako treba. Prvi gol je naivno primljen . Teske su noge i puno se trenira tako da igrace treba razumeti .
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.989
Reaction score
26.002
Локација
ante portas
Haha, a neki su se podsmevali Pajovicu. Ostojic je bio stopercina za njega po pojedincima.
Ostojic decko nije za tu poziciju stopera,previse je mekan . Nek se presaltuje na zenski fudbal mozda bolje prodje.
Mentalitet pileta,fizicki nula.
Smejurija kakve golove primamo . Ovo je pokazatelj sta ce da nam se desi kada nam u kvalifikacijama padne ekipa koja dolazi iz lige gde se igra fizicki zahtevan fudbal kao sto je Poljska .
Oduvaju te u duel i skok igri,dobiju te na cistu fiziku i cao zdravo.To isto je uradio Ael.
Jadan Vuk sa kojim materijalom radi . Tesko njemu .
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Svidja mi se sto Vuk insistira na jakim protivnicima u toku priprema.
Pun mi je kufer generalki sa Jagodinom na JNA, a onda dodje Apoel i otrese nas.
Treba pruziti podrsku Vuku Rasovicu, mislim da stvarno pokusava nemoguce, ali mi se svidja njegov elan i entuzijazam.
Filozofiju fudbala koji pokusava da nametne nisam video u Partizanu od Jusufija i u retkim trenucima kod Mateusa i Djukica. Sve najbolje mu zelim, iako nisam optimista.
Zna se od cega se sta ne pravi.
Obice nam se o glavu rad uprave i polu-igraci iz nase skole i JSL.

Jednom kada budem imao volje, elaboriracu detaljnije slucajeve Aksentijevic i Ostojic. Nista zlonamerno, momci su verovatno ok, a moguce je da bi vise postigli u nekim drugim, bitno drugacijim okolnostima.
Neki, poput Luke, Pauljevica, Knezevica i Kojica mogu samo da me nasmeju. Ali ponavljam, nisu ni oni krivi.

Mene najvise brinu Volkov, Jojic i Markovic. Prvi je ocigledno u krizi, bilo bi dobro da se opravdanje pronadje u pripremama. Druga dvojica mi ne ulivaju poverenje na mestima koje pokrivaju. To se jos uvek ne vidi jasno, a bice veliki problem. Verujte mi na rec.

Spasa nam nema, propasti necemo.
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Mi stvarno nemamo para kad nismo bili u mogućnosti da platimo za Pajovića (fin, jednostavan stoper, tačno znaš šta i koliko imaš od njega), a sigurno mu ni plata nije bila previsoka. A sada nam treba baš takav igrač i muda Marjanova ćemo ga naći za te pare. Ostojić i Stanković su svakako br. 3 i br. 4 (a da je sreće br.4 i br.5). Stoper, DM i neko da igra tamo gdje obično bude desni bek, a da niko od ovih 25 ne ode i da se udaramo nogom u donja leđa. No, i ja sam svjestan da dok ne osiguramo plasman u grupe jednog od dva evropska takmičenja ovi neće dovesti nikoga. Jer para nema. Mož' bit' bidne, al' sad nema.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Inače, rašoviću svaka čast, pokušava da igra moderan fudbal sa tri krštena igrača u ekipi, nemamo mi fizičke spreme za to
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
I jos samo jedno zapazanje: koliko god sam ubedjen da nemamo stofa za ovo sto vuk pokusava da napravi, jos jednom mu odajem priznanje za hrabrost.
Sa 30% slabijom ekipom nego prosle godine nije se osramotio protiv Legije, Petrolula, Lokomotive i Harkova.
Prosle godine u ovo vreme Salzburg i Videoton su nam pravili decu, a Lokomotivu necu ni spominjati.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Vuku kapa dole, pokusava, dovija se, izmislja da oformi neku prepoznatljivu igru ali u danasnjem Partizanu je nemoguce raditi kad te minira sopstvena Uprava.

Sopstvena Uprava alijas Sekretarijat ti potura klipove u tockove:banghead

Sta ce on se bori, sve ce svaliti nas njega u slucaju ne daj Boze neuspeha i pocinje nova igranka.

Jer oni ti dovedu neke polufelericne igrace za dzabe i traze LS ili LE, win win situacija ako udjemo sve zasluge prigrabi Mutavac, Burek, Ratomir,Rolex i ekipa ako ne udjemo trener je kriv menjamo ga i idemo u nove pohode na titulu.
To je zacarani krug koji samo mi mazohisti mozemo da pratimo i nerviramo se ali jebiga uslo u krv opet gajimo neku nadu da cemo proci nekako i ovako felericni bez zadnjeg veznog ej zadnjeg veznog nemas sta da pricamo dalje o ostalom krpljenju:banghead
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Pajovića nisu ni imali u razmatranju oko produžetka saradnje. Tu odluku sam pozdravio samo tako jer sam bio ubeđen da će dovesti normalnog zadnjeg igrača kojem će OstoJA biti zamena. Ali i posle svega Vuk ne želi novog igrača na toj poziciji. Nije mi to jasno uopšte kao što mi nije jasno zašto ni jednom nije probao da upari Ivkovića sa Bugarinom. Doduše ni njemu to nije prava pozicija ali očigledno ga planira na tom mestu.
Hvala Bogu što nismo prodali Ivanova (još uvek). Inače ne znam šta bi bilo pozadi.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.809
Ranko Stojic je doktor da ti uvali bofl robu, i nama i ciganima uvaljuje da bi i slepac rekao ej bre dosta je tih tvojih ali neko se tu tali i ima korist?Sto je najgore moraju da igraju i budu standardni!

Bogunovic (osim protiv Fenera), Jovancic (njega sam gledao kad su igrali protiv Stanoja u Kini. Posljednji na tabeli i ni tamo ne igra...), a mi i dalje hocemo. Ako se neko sjeca, mislim da je bas za Jovancica govorio da nema boljeg napadaca u ligi ili tako nesto:pop

A sto se tice Kojica, on mi jos i lici na nesto, ali Luka mislim da mene ne bi prosao. Glava u zemlju pa ako prodje, prodje, a koliko je lopti prodao Metalistu da i ne pricamo. Ovo nek nam bude na nauk, iako cisto sumnjam, da se u Evropi greske ne prastaju (ni one kad promasis izglednu sansu, a jos manje kad im poklonis loptu).

Vuk onako izmedju redova ubaci da su nam neophodna pojacanja, ali izgleda da je svjestan situacije (= BANDA LOPOVSKA) pa radi sta moze sa onim sto ima.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top