• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Izbaciti "Jugoslovensko" iz grba

Da li treba da se izbaci reè "jugoslovensko" iz grba našeg sportskog društva?


 • Total voters
  91
 • Poll closed .

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
7.445
Нема смисла да у називу спортског друштва стоји "југословенски" ако та држава не постоји. Једноставно "Спортско друштво Партизан" или "Београдско спортско друштво Партизан" и то је то. Били смо и југословенски и српски клуб сад смо српски али истицати Српство кроз тај начин је некако бесмислено, испада као да се трудиш да докажеш да јеси оно што јеси.
А што се грба тиче ово је по мени једина промена која може да буде прихватљива:

(бордо црвена боја уместо оне дречаве)
Све остало би било помодарство и укидање грба који је препознатљив и јединствен
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.226
Локација
Gde god ti da igras...
A mogli bi i ime Partizan da promenimo, sta mislite?? U recimo ravnogorski Cetnik? I grb umesto buktinja i zvezde da se ubaci sajkaca i sljiva... Navijamo za klub osnovan u Jugoslaviji u vremenu komunizama i to su cinjenice. Ime, grb i boje kluba ne treba menjati. Ja sam ga bar takvog zavoleo. JeI treba da licimo na crvene sektase koji prekrajaju istoriju, lazu sebe i druge ko ih je osnovao i sta su...
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
268
Локација
Beograd
Ako dobro razumrm sta znaci rec tekovina, onda je Partizan tekovina SFRJ. I ta istorija po kojoj ne valja pisati je tekovina SFRJ. znaci ne prezires bas sve tekovine SFRJ. Samo cigani mogu da veruju da im SFRJ nije proizvela stadion, nego da je izrastao iz prkosnog srpskog naroda, ciglicu po ciglicu, uprkos komunistickoj tiraniji. Mnogo lako se koriste mnogo uskljucivi termini. Ako bolje razmislis, mozda se setis jos neke tekovine SFRJ koju ne prezires.

E da. To si milion posto u pravu. Politicki stavovi ne bi smeli da se ovde tek tako izbacuju, namecu i agresivno zastupaju. Retardirano je. Neko je u ovoj raspravi u tom cilju sebi dao za pravo da u usta uzima ljudske zrtve ratova, kao deo argumentacije. To je jebeno nepristojno, prema zrtvama prvenstveno i to treba suzbiti na forumu, ako bi me neko pitao. Izvinjavam se ako je ovo off.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Уредник
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.088
Локација
Svud' sam iš'o da bih njega bodrio.
Ako dobro razumrm sta znaci rec tekovina, onda je Partizan tekovina SFRJ.
Ne nego ubijanje identiteta ovog naroda što je rezultovalo iskrivljenjem svih moralnih i životnih vrednosti danas.

Mislim, slažem se ja sa tobom da je Partizan tekovina toga ali nisam na to mislio, više sam mislio na neke moralne stvari .
 
Последња измена:

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
268
Локација
Beograd
Misdlis na 'Partizanski moral' na koj se redovno referisao rado citirani General Vujosevic?
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
379
Локација
Jug
Nije to bas istina. Na mom (stranom) dokumentu pise samo grad rodjenja, ali ne i drzava, a rodjen sam puno prije 1999. godine . Mislim da to cak sad i u drugim zemljama daju da se bira, da li zelis samo grad ili drzavu.
Nigde mi niko nije dao nikada to da biram, šta god da sam ispunjavao ili popunjavao morao sam u pretragu da kucam Yugoslavia da bi izašli moji podatci. Ali dobro moguće da je od države do države.
 
Top