Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
U jakoj konkurenciji trenera idiota koji su vodili Partizan avram grant je osvojio prvo mesto. Preskočiću psovanje biliže i dalje rodbine to se podrazumeva, kao trener epska budaletina i neznalica, čovek blage veze nema o svom poslu. Ninković dečko se celu utakmicu zagrevao gledao sam ga, ne pamtim kad sam video kod nekog igrača toliku želju da uđe na teren. A ova majmunčina ni da ga pogleda, važno je da drži na terenu polumrtve igrače koje su došli menadžeri da gledaju. Izmena Saša Ilić za Lazara Markovića jedna od najdebilnijih koje sam video od kad gledam fudbal, trunke logike nema. U ovom trenutku bi radije gledao i onog masnokosog milinkovića, uglavnom ovaj idiot mora što pre da ode neverovatna kretenčina. U početku sam mislio da su preterane te priče o njegovoj (ne)stručnosti jedan
th_facepalm6.gif
za mene.

Igrači su potvrdili ono što sam i mislio poluamateri, nisu slučajno ispali od šamroka i pukli 3 derbija za redom. Sreća da nam je liga takva da je većina igrača iz protivničkih timova teško hendikepirana pa smo prvi. Većina naših igrača nema snage za 30 minuta neke malo ozbiljnije igre, bitno je da se proseravaju po novinama i planiraju transfere u zapadnu evropu, možda falji i zajebe nekog pa ih uvali vratiće se brže nego ikad uz standardnu priču kako ih je tamo trener mrzeo. A to što loču hektolitre alkohola nema veze. Evo sad vidim velika grobarčina smiljanić određuje ko je kakav navijač, može mu se pozatvarao je sve ali ne na terenu nego splavove i kafane po beogradu.

Žao mi jedino ovih klinaca od kojih može da bude nešto, ali neće daleko dogurati ako im uzori budu babović, tomić, smiljanić i slični a trener pijani mentol. Moram da pohvalim Ostojića, u početku je malo imao tremu ali je odigrao dobru utakmicu. Dijara nas je unakazio u ove 3 utakmice želim mu srećan put što dalje odavde.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Mogu da zamislim podizanje šampionskog pehara. PREKO KURCA. Neka ga podigne Ćirićev retardirani polu-brat/neuspeli klon Babović. Trudi se on, to ne mogu da poreknem. Ali ne vredi.

Stanoje, dve stvari: Hvala ti do neba i izvini do poda.


Očekujem da Đura kaže "šta se ta bedna grupica navijača bune? Jug se ne buni. Bolje da se ugledaju na navijače Crvene Zvezde, pet godina bez titule pa podržavaju svoju upravu".
 
Последња измена:

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Utakmica je bila sranje, i nemam šta ni da pišem o njoj!


Ja sam odrastao i ostario na tom stadionu i neću da me neko zajebava menadžersko-splavarskim igračima, što se mene tiče, za mene je ova sezona završena, moja noga u njoj više neće kročiti na ovaj stadion!

To vam ne kaže neki napaljeni klinac koji ima 3 meseca ili 7 godina ,,staža,, na stadionu - nego čovek koji je 37 godina na tom stadionu!
Dosta je više da me neko jebe u zdrav mozak!

:clap

Веруј ми да смо о овоме причали у полувремену нас двојица-тројица. Јбт, гледамо утакмицу а као да гледамо "Филмске новости" са извештајем са дербија из 1954. Јебена старомодна игра која се нигде више не игра.

Овај српски фудбал је постао довољан сам себи. То је такво једно смрдљиво коло лоповлука и профитерства, невероватан сплет тајкуна, паразита и уличних банди, да ми се сере од свега.

Да неко на онако бахат и безобразан начин форсира ону превару од играча, оно зло неваспитано које нас је коштало уласка у ЛШ, ону бескорисну масу са бројем 25...

Један Норич који никад ништа освојио није, излази данас на мегдан Арсеналу и одигра утакмицу какве се не би постидео ни неки европски великан, а овде се јајари, краде, лаже, ровари, саботира сопствени клуб...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
На жалост или ипак срећу стигао сам да одгледам само прво полувријеме,и није ми јасно због чега критике на рачун Волкова.Па по мени он је у првом полувремену једини поред Капитена играо фудбал,ишао напред,враћао се назад,убацивао,уклизивао.Па погледајте само наше бајне везисте и њихову јбн-у креативност у грађењу напада,прво муљају лопту ту негдје око центра и када немају више куд са њом пребацују је на Волкова да он гради напад и покуша проћи,јер они то НЕ ЗНАЈУ (а неки нажалост никада неће ни научити).Да ли је Волков толико грешио у другом не знам,али за мене је он био наш најбољи играч у првом полувремену.И ове три утакмице су ме натјерале на закључак да би на семафору ладно умјесто имена клубова могло писати ЛОШИ-ЛОШИЈИ.
 

!Rastko!

Grobar
Учлањен(а)
29.01.2007
Порука
443
Reaction score
344
Локација
NBG
Poserem se ja na ovakvu titulu da me prostite... Sva sreca nisam dao lopovima 1500din...
Grant podhitno otkaz, a o upravi da ne pricam...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Јбте тек сада се види какав је тренер Александар Станојевић. Па он је са овим полуиграчима , а већина њих то јесте , и то није увреда , ако не умеш десном ногом да шутнеш , ушао у ЛШ , извлачио 200% доминирао буквално.

Својом енергијом , радом , јебавању мајки на аут линији :D

Обична група грађана која се скупила на фудбалу е тако они изгледају. И то је јадно и бедно да само највећи мазохисти попут нас гледају и даље.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Dobro rece moj deda na proslom mecu sa ciganima u kupu da Babovic deluje kao da ima 4 noge pa ne moze u trenutku da se odluci kojom da sutne.
Koja je to komedija od igraca ju bede, ju cemera.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
silom prilika, vec duze vreme Partizan mogu da odgledam uzivo 4-5 puta godisnje.Nesto racunam na povratku kuci... postao sam tezak maler za FK.


@ Zaro

gresis, kolega, sto me prizivas u vezi sa grantom. ja najozbiljnije mislim da mu je ovo danas najozbiljnije PRIPREMLJENA utakmica od kada je na klupi. prepisan recept sa 2 defanzivna vezna igraca. ovima preko je prekid najslabija tacka. da li smo to vezbali, sumnjam, ali stvarno smo bili najopasniji odatle. trebalo je da damo gol od 46. do 70.minuta. ali nismo. utakmicu je judejski vo izgubio nakon sto je sale pao, pa zamenjen, u medjuvremenu je onaj covekoliki majmun sa severa latinske amerike poceo da upravlja situacijom na terenu. u kombinaciji sa nefudbalskom psihom nemanje tomica (mogao je da presece onaj poslednji napad vise puta) i siroceta iz srca afrike (milozvucnog imena mohamed), dobijamo objasnjenje za poraz.

neverovatno, Cerberus i Zagor su napisali bas ono o cemu sam razmisljao na putu kuci.

- pogledajmo istini u oci, rp nas je odradio. i nema tu price, jedan sut, kurac, palac. gol je mogao ili nije da padne, ali posle 70.minuta mi ga ne bismo dali, vec samo oni. u fudbalu nema slucajnosti.
- uplakana decica u Hramu. bice to ok clanovi foruma za 10-15 godina. zatucani, sarkasticni grobari. znam sta pricam.

PFC_D, priznaj da se moja metoda (FK Partizan ne dobija rezultatski nevazne derbije) pokazuje dokazanom u praksi...
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Oterati Đurića i govna iz kluba jednom za svagda! A o "treneru" neću da trošim reči, čovek je debil.

Podrška za Nikolu Ninkovića! Ti si naša nada! Takve igrače treba da gajimo, prave GROBARE!!!
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Molim vas da u ovoj temi više ne pišete o Stefanu Baboviću, i da se sve rasprave oko njega presele na temu "Legende Partizana" jer nas je toliko zadužio i sam zaslužio ovu počast.


sarkazam
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Nemamo pravo da se poseremo na ovu titulu iz samo jednog razloga,a to je da su ovu titulu osvojila dva coveka koja su 24 sata dnevno,168 sati nedeljno radili da bi je osvojili i pored svih crva i prepreka u tome uspjeli.Ovo je titula koju su osvojili Stanojevic i Krstajic i zbog nacina na koji su to uradili moramo ili bismo barem trebali da je cijenimo i postujemo.A ovo danas sto imamo je samo ime koje smo imali i pre 6-7 mjeseci PARTIZAN ostalo nista nije isto.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Molim vas da u ovoj temi više ne pišete o Stefanu Baboviću, i da se sve rasprave oko njega presele na temu "Legende Partizana" jer nas je toliko zadužio i sam zaslužio ovu počast.


sarkazam


У то име
Molim vas da u ovoj temi više ne pišete o Stefanu Baboviću, i da se sve rasprave oko njega presele na temu "Legende Partizana" jer nas je toliko zadužio i sam zaslužio ovu počast.


sarkazam


Neka Bog nagradi ovog majstora na petoparcu,ovo oličenje dobrote,zlatom i biserima i neka mu snage da ne bi li odigrao još 20-ak sezona u ovako ubitačnom ritmu kakav diktira Tole Super Liga!

Cesce osporavan nego sto bi trebalo, uglavnom neshvacen od strane neupucenih, on je brz poput geparda, umetnik poput Mocarta, lep poput Bekama, dame i gospodo on je - Stefan Babovic, kapiten Partizana.


Nije imao nimalo lako detinjstvo, cesto je radio razne fizicke poslove da bi prehranio svoju siromasnu porodicu, oca Miliju i sestru Manju, uporedo sa tim i trenirao fudbal u FK Partizan. Uspeo je da se probije do prvog tima, medjutim usao je u sukob sa trenerom Jesicem koji nije mogao da shvati ovog cesto neshvacenog momka. Put ga je vodio ka OFK Beogradu, odakle se nakon 2 uspesne sezone zaputio u pecalbu, u daleki Nant, gde je odigrao fenomenalnu sezonu, da bi nakon toga dobio ponudu bivseg evropskog velikana, holandskog Fejnorda, koji je zeleo ponovo da sastavi ekipu kadru da se nosi sa najjacim evropskim timovima. Naravno, u Stefanu su prepoznali takvog igraca. Junak nase price je odigrao 10 utakmica za holandskog giganta, ali klub nije imao dovoljno novca da otkupi previsok ugovor ovog veznog fudbalera. Na kraju sezone usledio je poziv Partizana, kluba koji nosi u srcu jos od detinjstva. Takva ponuda se ne odbija, zeleo je da pomogne svojem timu da se domogne Lige Sampiona. Na pocetku je bio na probi, ali je uspeo da prodje najrigoroznije testove A. Stanojevica i da se izbori za mesto u timu. Brzo se ustalio u prvoj postavi, igrao Ligu Sampiona i pomogao svom timu da dodje do titule. I sledece godine je imao slicne uspehe, osvojena je jos jedna titula, a kod novog trenera Avrama Granta, bivseg trenera Celsija i finaliste Lige Sampiona, dobio je poverenje da ponese kapitensku traku. Stefan, naravno, nije izneverio ocekivanja, u najtezim trenucima hrabro je poveo svoj tim ka novoj tituli. Interesovanje su poceli da pokazuju velikani poput kijevskog Dinama, ali Stefanovo srce kuca samo za Partizan. U svakom slucaju, kakav god rasplet da bude, Stefan ce zauvek ostati u srcima svih pravih navijaca Paritzana, kao prvi medju jednakima koji su klubu doneli petu uzastopnu titulu.

Zoran Stojadinovic - Sportski Zurnal.


Да се насмејемо у ове касне сате , аутор познат редакцији :buhaha

сарказам :D
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.784
Reaction score
29.701
Локација
Beograd
Ma eto, rekao sam već da se osećam kao da mi je neko pljunuo u lice, kao da su se posrali na mene - ostalo je da kažem još da se osećam i kao da su me popišali:
I to time što na našem stadionu OPET ima redara koji aplauzima pozdravljaju igrače Zvezde, što je OPET dozvoljeno bagri sa Severa da ulazi na atletsku stazu, dolazi do terena, divlja...
Ko je bre šef te redarske službe, ko određuje ko tu može da radi, kako ta služba radi, šta radi policija?!

Zašto je cigan-mali već drugi put d o z v o lj e n o da se šetka po našem stadionu???!!!

Užas.
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Znaš bre ti koliko oni smrde, ko da im priđe i vrati ih nazad na tribinu a da se ne zarazi sa nekom štrokom.... Jedino Zyklon B tu pomaže....
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.644
Reaction score
5.461
Mogu da zamislim podizanje šampionskog pehara. PREKO KURCA. Neka ga podigne Ćirićev retardirani polu-brat/neuspeli klon Babović.

Ako mislis na Dragana Cirica Ciru, mislim da si se silno ogresio da ne upotrebim neku tezu kvalifikaciju sto ga uopste poredis sa ovim "majstorom".
Cira je bio Fudbaler (da,namerno sa velikim F) za ovog cupavog. Ako mi ne verujes pogledaj snimke 93-97 nekih bitnih utakmica,videces koji je to majstor bio. E,sada pretpostavljam da si malo mladji pa ti je Cira ostao u secanju iz "drugog mandata". Ja se recimo i ne secam kako je igrao kada se vratio kod nas , sada kada bolje promislim secam se da me je nervirao i da to nije bio onaj stari Cira, ali opet ostalo mi je u glavi samo ono lepo iz veselih devedesetih. Ja Partizan pratim od 1983/84, secam se svakog igraca od tada koji je iole ostavio neki trag, i mogu ti reci da nismo imali veceg majstora od njega za ovih eto,skoro 30 godina.Mozda bi mu je jedino Ilic konkurencija.Inace,za ostatak posta se slazem.
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Sad stigoh kuci...nisam imao volje ranije da dolazim.
Bilo je poraza i ranije.Boleli su vise nego ovaj.
Bice ih jos,sport je to. Ovaj danasnji rezultatski nebitan ce se brzo zaboraviti.Ostace upamceno samo to da smo uspeli da povampirimo mrtvaka u roku od dva meseca,a lepo smo ga zatrpavali 5godina.Umesto da udarimo betonsku plocu mi ih otkopavamo, pravimo horore.
Ustvari nismo to mi uradili nego jebeni Djuric i kompanija.

Avrame nadam se da neces oboroti jos koji rekord na nasoj klupi.

Ako te neko dobije tri puta na istu foru a imas bolju ekipu(valjda) od njega onda si gori trener od njega.
Ako si gori trener od Prosineckog onda batali fudbal.
Jebem ti igru sa Dijarom usamljenim u napadu.
I jebala te prva izmena 15min pre kraja.
Nije ti ovo Engleska pa da igrac moze da trci 90minuta :D
Kako god se tvoja karijera u nasem klubu zavrsila nikada ti necu zaboraviti Ninkoviceve suze na kraju ovog derbija.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Grant je prevara i to je sasvim očito,oterati ga što pre,naravno nadam se nova uprava.
Ova utakmica je bila klasična menadzerska i izborna.Sve je delovalo kao da je namešteno za 0-0,al izgleda cigani zajebaše.
Tomić posle meča u kupu na našem stadionu opet jako sumnjiv.

Staviti 5 igrača koji fizički nisu za profesionalnog fudbalera je ipak mnogo.
Miljković,Smiljanić,Tomić,Ilić i Babović nisu za profesionalni fudbal.Evropu ne treba ni spominjati,to može samo protiv raspalih ekipa a ni protiv jadnih cigana ne mogu.
Lola i Tomić su potpuno fizički zapušteni i to zaista ni na šta ne liči,Lola nepokretan,igramo sa 2 zadnja vezna a igraju nam se pred šesnestercom.
Saši Iliću svaka čast i dalje je majstor i zna sa loptom ali posle 15 minuta on umire po terenu,odšprinta on kad nakupi snage ali uz neimanje snage jako je spor.
Ceo srednji red je prespor,kad imamo priliku da napravimo kontru ili polukontru,mi nemožemo ništa ili ima loptu Babović ili Tomić i imaju samo Dijaru,drugi od njih dvojice i Ilić spori,Kamara i Lola stoje.
Babović i ako ne potpuno zapušten ipak spor,nejak u duelu i mrsi previše.
Miljković takođe fizički nije spreman za profesionalni fudbal,ali to njemu prestavlja najmanji problem,da budem iskren on je danas bar u skoku bio dobar za razliku od ranije.
Da sam se ja pitao na poluremenu da je moguće napravio bih 5 izmena,Aksentijević-Miljković,S.Marković-Lola,Ninković-Tomić,Manga-S.Ilić,L.Marković-Babović.
Ali u svakom slučaju bi barem ubacio S.Markovića i Ninkovića.
Naš tkzv. trener prvu izmenu vrši u 82.minutu :prekrsti.
Kad na ovih 5 dodamo,Dijaru koji je u krš formi i bio je potpuno odsečen i sve to nije moglo da se završi kako treba.

Treba pohvaliti Ivanova i Ostojića za partiju.Mladi Ostojić pokazao da može biti jako dobar i svojom se brzinom uklapa sa Ivanovom.
Volkov najborbeniji u 1. poluvremenu i spasio nas nekoliko puta,u drugom dosta slabiji i ulaskom Borhe i Vešovića je imao dosta problema ali na kraju korektan.
Kamara solidan,presekao dosta toga što je mogao ipak sistem igre gde svi usporavaju u srednjem redu mu sigurno neodgovara.
Petrović sasvim korektan,pokazao malo muda kod izletanja,bez puno posla i ipak je primio gol,u suštini zadovoljio.

Ciganima smo napumpali samopouzdanje za sledeće mečeve i to je jedino u čemu smo zajebali stvar i jedina njihova prednost.Oni nas jesu dobili 3 puta za redom ali su nikakav tim.A koliko su nikakvi mogli smo da vidimo,i pored našeg ovakvog tima koji je fizički inferioran,oni su za 94 minuta 1 šutnuli na gol i postigli ga.
E od takvog jadnog tima smo mi izgubili.

Potrebna je totalna rekonstrukcija tima,i zato je ogromna šteta što mladi nisu stegli iskustvo i igrali.Ako bude dao dragi Bog da oteramo ovu lopovsku upravu,valjda ćemo uspeti da se preorganizujemo,i ako nas neostave u ogromnim dugovima.
Moćićemo da iskoristimo dosta naših mladih igrača Ninkovića,L.Markovića,S.Markovića,Aksentijevića,Ostojića,Jojića,Šćepovića kad se oporavi,uz iskusne Vukića i Stojkovića i dovođenje zadnjeg veznog pošto Kamara verovatno ide,Fejsa na pozajmicu ako je zdrav bi bio pravi pogodak,i pravog centarfora.Na mestu štopera takođe mislim da bi Anderson mogsao da se uklopi samo da dobije priliku koju zbog raznih okolnosti i povreda napadača i broja stranaca nije dobio.Možda još jedno pojačanje na krilu,jedan brzanac i sve bi to moglo da se fino skockati.

Ninković je zaista pravi psiho,ogromne emocije.Još uvek je dete i treba mu pomoći da emocije kanališe i ako je jako pozitivno što su kod njega emocije jako izražene.

Tri poraza,jedino pozitivno što ipak rezultatski nije kobno po nas,ipak u trenutku kad za 5 godina imamo 5 titula i 3 kupa,pa nekako može lakše da se proguta.Možemo da se tešimo da je tajming sjajan,ako je kad moralo da se desi svakako sad je najbolje.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Grante, danas, dok sam stajao na jugu, stajao ispred stadiona, pjevao, skakao, isao kuci.... tacno mi je palo na pamet zasto Hitler nije bio malo temeljniji sa onim tvojima, pa da te ne gledamo danas.... UF!

Bilo kako bilo, Grant, Djura i ostala stoka, sa sve Babinhom i jos pojedinima mogu komotno da napasu muda jedan drugome i da se onda gone iz kluba na Veneru, Mars, Mjesec, Marklar ili u p.m., sto se mene tice, samo da ih vise ne gledam...

Danas nam se vratilo za onaj Moreirin gol u 94. minutu, uz jedno 5 stativa u 3 utakmice, i jedno hiljadu 100postotnih prilika... Tacno nas je ona prorocica proklela, ili nas ganja prokletstvo stranih trenera...
 
Последња измена:

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Nesto razmisljam i pitam sebe a evo i vas,sta cemo sa STVARNOM stetom sinocnjeg epiloga.Ajd poraz k'o poraz boli,ok ovaj malo vise i jace ali sta cemo sa stvarnom stetom.Mislim na mentalni momentum naseg kluba i igraca posle tri vezana poraza u veoma kratkom vremenskom intervalu i moguce konsekvence koje cemo trpeti naredne sezone.Mi smo se veceras posrali na neke tradicije koje smo sa mukom gradili ovih godina.Izgubili smo prvenstveni derbi posle 4. godine i dva meseca,igubili smo prvenstveni derbi na nasem stadionu posle ravno 5.godina.Gol nismo dali i u trecem duelu u 2012-oj.Strahujem za sezonu 12/13. pogotovo ako sve ostane kao do sada.Babovicu necu vise da ti govorim mars,evo zamolicu te,najljubaznije odlazi vise iz Partizana,neka navijaci nekih drugih klubova svrsavaju na tvoje kvalitete.Sa sobom povedi i Tomica,Lolu,Rnu,Miljka.Konstantno se ovde daje legitimitet ovoj upravi(posredno i nesvesno) kada pocne kuknjava i lisavanja svih ostalih koji razmisljaju suprotno kako toboze nema para da se plati Tejgo(npr.) a i da ima ''ko ga jebe ne damo mu tu i toliku lovu''.Sta bre nema ima da mu se da tih sesto soma i da mu se popusi pride,jer takvi igraci su jebuckali ciganku a jebuckali bi i kada se izadje iz komsiluka(u Jevropu).Za cionistu ima cela milka i za korumpirane skotove i lopove ima samo za igrace se prdi koji ce nam kurac.Pojedinci menjajte misljenje pod hitno makar kada udarate ovde, trubite maksimalisticki pa makar to bilo nerealno,ali nemojte davati legitimitet i potporu za lopovluk.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top