Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.994
Локација
Kobasicarija "Venac".
bogami predsednice, ni ja se ne bih zacudio. kad god se na forumu kukumavci na izbor sudije, u praksi ispadne obrnuto.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Ocekujem pobedu i to lakse nego sto se ocekuje...
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.419
Reaction score
10.513
Локација
okupirana Srbija
http://www.zurnal.rs/2011/08/21/sve-spremno-za-spektakl-u-uzicu-valjak-hoce-pobedu/index.html
Све спремно за спектакл у Ужицу, Ваљак хоће победу!(САСТАВИ)

21 авг, 2011 Уз празник и – ватромет! Дошао је у Партизан у Ужице, да амбициозном домаћину честита изградњу новог стадиона, а поклоне није понео. Стисак руке и похвале за модеран објекат једино је чиме црно-бели планирају да часте Слободу Поинт Севојно, док бодове намеравају да однесу у Београд.




И то не било како, него убедљиво. После фуриозног старта шампионата и петарде у мрежи Новог Пазара, првак Србије донео је на Беглук арсенал оружја. Остало је само да запали фитиљ, да би прославио другу првенствену победу.
- Минуле сезоне играли смо атрактивно и ефикасно, били други европски клуб по просеку постигнутих голова, сад желимо да будемо најбољи – пред (17 часова, РТС 2) дуел са Слободом најавио је Александар Станојевић напад на рекорд у власништву Реал Мадрида. – План је да наставимо тренд с почетка лиге и да у другом колу потврдимо високе амбиције.

Шефа стручног штаба српског првака посебно радује чињеница да ће меч пратити 10.000 гледалаца, колико их се окупило и на отварању сезоне на Топчидерском брду, пре осам дана.
- Лепо је кад одлазите на отварање стадиона и знате да вас чекају пуне трибине. Задовољство је играти у таквом амбијенту, драго ми је што се фудбалски центри буде. Надам се сјајној атмосфери, међутим, само од наше игре зависи да ли ће нас и у будућности пратити доста навијача. Домаћин је силно амбициозан да се на отварању стадиона прикаже у лепом светлу, али верујте да ни нама не мањка мотивације – додао је Александар Станојевић.


Празник фудбала
Ужице – Пре скоро три месеца у Лучанима су Слобода Поинт Севојно и Партизан одиграли више ревијални него првенствени меч, а сад је ситуација дијаметрално супротна. Почетак је сезоне, црно-бели желе да одржи победнички ритам, а Ужичани се после годину дана враћају на, до темеља реконструисан и „утегнут”, градски стадион даје додатну драж данашњем сусрету.
- За српске прилике Партизан је баш јак, уважавам тим колеге Станојевића. међутим, наш тим не тражи игру кроз опструкцију, већ стално настоји да стигне до противничког гола. Покушаћемо да наметнемо свој стил, немамо шта да изгубимо, наш циљ је што боља игра и што бољи резултат – каже Љубиша Стаменковић.
Тренер Слободе ПС не заборавља ни детаље који могу да оплемене меч.
- Коначно се враћамо на наш стадион, пред публику жељну квалитетног фудбала. Ово ће бити празник фудбала, атмосфера диже адреналин и „рађа” играче.


Гробари на северу
Улазнице за запад су „планулче” првог дана продаје, истоку и југу има још мало места. Партизан је најавио три аутобуса са навијачима и, према прописима, само њима ће бити омогућен улаз на северну трибину.
Караџић, Антић, Ђорић…
У ВИП ложи стадиона Слободе Поинт Севојно има места за више од 70 гостију. Данас ће бити крцата људима из фудбала и политике.
Најављен је долазак Томислава Караџића, председника ФСС, челника Заједнице клубова Супер лиге, ФС региона западне Србије, некадашњих звезда ужичког и српског фудбала Радомира Антића, Милована Ђорића и других.
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Jeste da ce danas biti teski uslovi za igru zbog sparnog vremena, ali nasi moraju dati maksimum. Samrok ne sme da se ponovi.
Da se krene ofanzivno od samog pocetka kao protiv Genka i ista ta kolicina energije da se ulozi. Oznojiti dres dobro. Ko god izadje na teren treba imati na umu da nije ovo neka laka utakmica. Domacin je motivisan, igraju na novom stadionu protiv cetvorostukog uzastopnog sampiona. To znaci da nema opustanja u nasim redovima. Nego silovito od pocetka do kraja. Kako se igra 90 min. moze nam biti reper i utakmica protiv N. Pazara. Ovde ne ocekujem ubedljivu pobedu, ali ocekujem da se osvajanje bodova igrom, trcanjem i zeljom ni u jednom trenutku ne dovede u pitanje.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Pa dobro bre majku mu, Stanojevic se toliko borio da ima desnjaka desno a levonogog levo na stoperima, a ovi iz zurnala sve obrnuli :D
Najobicnije neznalice
Ne znam zasto, ali nemam bas najbolji osecaj u vezi danasnje utakmice.
Kada bagra Djora gleda, to ne moze da ispadne na najbolje.
Ajde crno-beli, obradujte nas, niste vec 6 dana :D
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Nemojte se iznenaditi ako sutra onaj degenerisani sudija svira totalno nepostojeći penal za nas...
bogami predsednice, ni ja se ne bih zacudio. kad god se na forumu kukumavci na izbor sudije, u praksi ispadne obrnuto.
Ovaj je govedo šta god danas da uradi ili ne uradi. Stvarno mi nije jasno otkud on da nam sudi jer ZNAM kako i koliko nam se zamerio...:confused
Ali se slažem da može i on da nam ga poduva ako danas budemo pravi.
Očekujem naše teško mučenje danas. Ako sam u pravu - onda će i pobeda biti utoliko slađa. Samo da se do nje dođe. Ne interesuje me kako.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.091
Reaction score
15.814
Локација
Храм фудбала
Надам се само да је истина да ће Аксентијевић добити предност испред Ранковића.Да га напокон можемо поштено и погледати и оцијенити,да видимо имали квалитету да се нађе и испред Ранковића и испред Миљковића.Од овога другог је бољи макар играо са једном ногом.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Ako je tačan ovaj najavljeni sastav,imaćemo mnogo ofanzivniju formaciju.Pogotovo po bokovima,gde će nam bekovi bitii više orijentisani k napadu.
Mnogo bi nam bila bitna pobeda danas u Užicama,pogotovo što bi onda cigani imali stašan pritisak sledećeg vikenda u Smederevu.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
334
Reaction score
4
Sumnjam da je ovaj sastav tacan, tesko da ce Aksentijevic pre Rankovica, jedino da je drugi nesto povredjen.
 

myrdred

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
636
Reaction score
301
Cisto informativno, zurnal prosle sezone nijednom nije pogodio sastav :D Tako da sam ja poprilicno siguran da ce sastav biti drugaciji, iako sam ocekivao tacno ovakav.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Стисак руке и похвале за модеран објекат једино је чиме црно-бели планирају да часте Слободу Поинт Севојно

Već na početku teksta - greška.
Nije to jedino čime planiramo da ih častimo. :D
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Očekujem da dečko koji je proletos debitovao protiv ove ekipe,i svima nama skrenuo pažnju,danas dobije dobru minutažu.
 

Optimus

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
1.017
Reaction score
36
Локација
U kesi Miše Tumbasa
Pošto postoje naznake da će i Lazar Marković i Aksentijević početi utakmicu,mojoj sreći nema kraja !
Iako bi Markeca voleo da gledam kao desno krilo,jer je brz i ima najbolji dribling u ekipi,ne bunim se ni što će igrati napadača samo da ga vidim u prvih 11.Od njega baš puno očekujem. Ima veliki potencijal i ljudske kvalitete.Nadam se da će SS znati sa njim dobro da radi da ne izgori slučajno,kao većina naših mladih igrača sa reputacijom Ibrahimovića ili srpskog Robinja.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.688
Умор, спарина, судија и остале алиби приче ме не занимају.

Од нашег Партизана очекујем у овој лиги да сваку утакмицу побеђује јер је једноставно најбољи. Само је потребно да у свакој утакмици имамо прави приступ, а ту велику и главну улогу има тренер.

Дакле, Станојевићу, немој више да дозвољаваш онакву курцобољу као у већем делу меча у Ирској и ми ћемо се кроз ову јебену лигу прошетати, без обзира на све притиске.
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Ja bi opet nesto da kazem za naseg "sponzora", tzv. javni servis: MRRRRRRS STOKO! Opet dijaspora izvisila, pa sta smo mi?! Izrodi bre?!

Za utakmicu ne brinem mnogo, siguran sam da kurcobolje nece biti pa zato ni pobeda nece doci u pitanje. Nece biti kao protiv pazaraca ali 3 boda su 3 boda.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.464
Reaction score
41.151
Локација
Žrnov
Da li je moguće da na manje od 30 minuta pre početka utakmice, nigde pa ni na zvaničnom sajtu nema sastava timova?
 

Alk0

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
290
Reaction score
5
Локација
Dark Towerroom
Kod mene nema cak ni RTS-a :D
Ckrla kablovska.
Tako da ne se zalite :p
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top