Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Cestitke na pobedi, samo tako nastavite!
Malo me brine slab ucinak Milosavljevica, Djekica, Mitrovica i Dzavaia, ali verujem da ce oni biti mnogo bolji kad najvise treba!:)
 

Zagor

Guest
Лепо је све то. Сви су имали некакав учинак, важно је да се цела екипа разиграва, мислим да неће бити могуће издржати темпо ове сезоне без 15 играча који могу у сваком тренутку да ускоче. Само да Влада још мало увежба ту ротацију...

Не бих бринуо због слабијег учинка играча који ће бити битни. Ако је реч о, рецимо, Ђекићу, дечко је имао европско, вероватно још батерије нису пуне, а већ нова сезона креће. Млад је, прву сениорску сезону је имао лане, треба за то времена...

Џаваију ће требати адаптација, лепо је чути да се осећа као део тима, да подржава, "навлачи"...

Одлична је вест и да се Поповић лепо адаптира. Његова позиција је посебно компликована, добра је вест да лепо то прима.

Срећно, момци.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Defanzivni skok-veliki znak pitanja- desavalo se i suvise situacija da je Igokea imala po cetri pet napada zaredom zato sto su kontrolisali nas reket svojim ofanzivnim skokom. Takodje mislim da je razlog nesto losijeg defanzivnog skoka taj manjak komunikacije- najvece probleme sa skokom smo imali kada je u igri bio Dzavi-nekako u tim trenucima deluje da ostali igraci vec krecu u kontranapad i on ostaje sam ispod kosa sa tri protivnicka igraca i najcesce se to lose zavrsavalo... da ne ispadne da kritikujem Dzavija posle jedne odgledane utakmice, moram da pohvalim njegovu borbenost i brzinu i to da nije soler vec timski igrac koji cesto zna da vrati loptu na vanjske pozicije i da tako pravovremenim povratnim pasom dovede do situacije za otvoren sut.

Prošle godine je naš skok držao Roberts,Marić je dobro gradio a Roberts je kupio sve lopte.Baš zbog toga mi je i donekle jasno otkud taj problem sa skokovima.Nemamo prvu četvorku,Đekić još nije spreman za tu ulogu.Što se tiče Džavaija ima tu jedna stvar,NBA ekipe ne idu toliko na ofanzivni skok već se brže vraćaju u odbranu tako da je možda on malo zbunjen u takvim situacijama.Mislim da je neophodno što brže dovesti tu četvorku da nam se ne bi ponovio problem sa početka prošle sezone,moramo biti uigrani.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Ma briga me i za Popovica i Dzavaia, bitno je da moj pulen Sava Lesic Dominira :respect

Cestitke za pobedu !!!

Ako Rasic zaista ode, verovatno ce on da popuni roster kao peti visoki igrac koji cak moze i Djekica da izbaci iz igre ako ovaj ne pokaze napredak! Ipak nije Sava za dzabe ostavljen u prvom timu i ove godine!

Vidim da se mnogi brinu zbog mozda losijih partija Dzavaja (ustvari zbog loseg napadackog ucinka). Setite se samo Marica na prvim prijateljskim utakmicama prosle godine, nije mogao da da 5 poena (ko je gledao znace o cemu pricam), tek je bljesnu na turneji u USA, tako i od Dzavaja ocekujte bolje partije protiv jacih ekipa odnosno vec verovatno na ovom turniru u Moskvi!
Proslih godina smo uvek imali dva razlicita tipa igraca na poziciji 5 (Slavko i Maric, Pekovic, Lazme) i tada su ove nize petice trpale po 20 poena jer Slavko nije mogao da skupi toliko za celu sezonu! Ove godine su je tu Rasko umesto Slavka, znaci imamo dva teskasa, koji ce verovatno da dele poene 10-10 recimo, ili ce na svakoj utakmici da bljesne ili jedan ili drugi centar, a mozda i obojica! Tako da verovatno ne treba ocekivati od Dzavaja neki spektakularan ucinak, vec neki prosek sezone od 9-10 poena i oko 6-7 skokova, isto tako i Rasko!

U euroleague Slavko i Maric su u proseku davali oko 19 poena i imali 12 skokova zajedno, to bi ove godine trebalo da bude nadmaseno bez prevelike koncentracije na visoke igrace! e sad od spoljne linije ce mnogo zavisiti! Pre svega od Veselog i Popovica (da li ce biti konstantni)!
 

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
Slazem se potpuno, nesto slicno se desilo Borovnjaku koji je imao prednost u odnosu na Novicu, bio je starter na prvim tekmama, ali ga je onda ubica pojeo sa klupe.
 

nenadblues

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
107
Reaction score
0
Локација
Beograd
00034807.jpg


Evo jedne sličice sa druge pripremne utakmice u kojoj smo dobili Igokeu.
:D:
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Od starosedelaca izgleda niko nije menjao broj na dresu, koliko se moze videti na slikama sa utakmice, a od novajlija, Popovic je uzeo 4 (to je i na sajtu pisalo), Milosavljevic 8, Katic 14 i Dzavai 15.
 

Kune

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
388
Reaction score
1
Локација
Beograd SRBIJA
Zanimljiva forma Save Lesica. Mislio sam da on nece docekati ovu sezonu u Partizanu ali ipak me je demantovao. Ne znam kako je igrao ali ako je po poenima mora se biti zadovoljan. Videcemo kakvu ce ulogu imati ove sezone.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Pohvale za Lesica ostali osim popovica manje-vise podbacili...
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Parni valjak u Sloveniji

635.jpg
Košarkaši Partizana mt:s su nastavili svoje pripreme, nakon Banja Luke preselili su se u Sloveniju. Dočekalo ih je ljubazno osoblje Grand Hotela Sava****, koji će biti njihova baza tokom boravka u Rogaškoj Slatini.

Kišni dan u mestu na severo-istoku Slovenije osvanu je sa nešto nižom temperaturom za ovo doba godine. Tim iz Humske se pripremao u dvorani „Janina“ koja se nalazi u nedaleko od hotela. Crno-beli su odradili dva treninga, a očekuje ih još jedan u terminu sutrašnje utakmice. Susret sa ekipom Heliosa zakazan je za 17:45 u Sportskoj dvorani „Rogaška Slatina“. Šampioni će potom u petak 10. septembra odigrati još jednu prijateljsku utakmicu sa domaćim timom, KK Rogaška. Utakmica počinje u 19 časova, a očekuje se i puna dvorana jer je potražnja za ulaznicama velika.

U subotu 11. septembra crno-bela ekspedicija bi trebala u popodnevnim časovima da napusti Slatinu i uputi se ka Novom mestu gde će u nedelju odmeriti snage sa još jednim NLB ligašem, Krkom.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji

kkpartizan.rs
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
a kako je moguce da su slikali rasica ovako? ili sam ja zalutao ?
 

BlackReaper

Početnik
Учлањен(а)
02.02.2007
Порука
135
Reaction score
16
Локација
Бор
Залутао си јер је ово Рашко Катић, а не Рашић.. ;)
 

Zerocool

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
753
Reaction score
64
Локација
Република Српскa
А да знаш да сам и ја на први поглед помислио да је Рашић, невиђено подсјећа на њега на овој слици!
 

ptica

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2010
Порука
389
Reaction score
0
Izgleda da Rasicu godi boravak u turskoj i da je znacajno fizicki napredovao,ne trazimo dalje cetvorku :D:buhaha
 

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
Gledam slike sa meca protiv Igokee i upada mi u oci dizajn dresa. Da li je to zvanicni dres koji cemo koristiti sledece sezone? Ako jeste, moram priznati da sam pomalo razocaran zadnjom stranom istog, nema onog dizajna broja sa recima himne u istom, sto je davalo i te kako jaku simboliku klubu...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top