Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Ipak je pritisak više uticao na naše igrače, da su Novica i Trinki znali da oslobode pritiska naše igrače kao što je pričao na konferenciji, bilo bi bolje, možda. Njihovi su igrači na svakoj poziciji dosta kvalitetniji, i da je igrao Regland ne bi ni igrali majstoricu. U podređenom smo položaju odavno, a ipak se u odnosu na prethodne godine osjetio se neki pomak. Ne treba da se nerviramo jer je ovo bilo i očekivano (njihova pobjeda), treba da shvatimo ovo kao zamajac za još veći rad i trud na svim nivoima kluba. Nijedan trener nije čarobnjak, da za par mjeseci od tima koji je gubio u Areni od Zadra stvori šampiona, idemo korak po korak, a ovu bezmudašku tekmu ćemo pripisati neiskustvu.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Trinkijeri je dosao u sred sezone, nije birao tim i to je to. Bolje da trpimo Jaramaza koji je domaci igrac nego njega.
Proci ce i era firera, samo da se ne izgubi identitet.
Napred Partizan.

I ne samo Jaramaza..koji je po meni jako zahvalan igrac nego i Aranitovica i Pecarskog i Trifunovica..Pejdz ce da ode na kraju sezone..ja mu licno ne bih ponudio ugovor cak sta vise ni KLS mi ne bi igrao jer nista vise ne pokazuje sto bi pokazivao Sani na primer..
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.674
Reaction score
9.258
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Mi smo na pravom putu, konačno. Trinkijeri je više uradio za ovih 5 meseci, nego što se uradilo za ceo onaj period od Duletovog odlaska. Prvo da se vrati titula šampiona države, moje skromno mišljenje, pa da se onda dogodine napadne i povratak u "kup šampiona". Biće ovo sve dobro!
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Ovaj mec je bila glava I iskustvo. Oni su to veceras imali, mi nismo. Mozemo da polemisemo do sutra cija je sta krivica, a ja sam misljenja da je u pitanju splet velikog broja okolnosti koje su se izdesavale tokom meca. Ona blokada and Renfroom nas je uvela u kontraritam iz koga nismo uspjeli da se izvucemo. Stegla se ruka zbog njihovog naleta I kada ne ide sut, onda je jako tesko igrati. Jedino nam zamjeram sto nismo ih vise tukli, dopustili smo im da se razmasu, da udju u svoju zonu komfora. Ko god je igrao kosarku, zna koliko je tesko braniti igraca koji je opusten i komforan. To uz veliki broj dopustenih ofanzivnih skokova nas je dovelo do ovakvog poraza.

Ali ne treba sada tjerati Trinkijerija ili pozivati na odlazak ovog ili onog. Slazem se da neki nemaju kvalitet za Partizan, da su neki stranci promasaj. Medjutim, treba raditi sa ovim igracima koje imamo i iskoristiti ovu lekciju od veceras da im jebemo mater u domacici. Smatram da je napravljeno dosta toga pozitivnog otkako je Trinkijeri dosao. Vidi se neki put, napravljena je i neka baza domacih igraca. Sa boljim izborom stranaca i navikavanjem postojecih igraca na Trinkijerijev sistem, mislim da cemo imati I tim I rezultate vrijedne renomea Partizana u godinama koje dolaze. Razumijem i emocije I osjecaj sramote zbog poraza od ciganskih smradova, ali je neopravdano tjerati covjeka koji nam je najveca nada u bolje sutra u nasem KK.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.473
Reaction score
41.220
Локација
Žrnov
Da je neko pre 3-4 meseca ponudio da igramo na 1 utakmicu za prolaz u finale.svi bismo prihvatili. Ali bez obzira na to, odgirati ovako, kao.pičkice je nedopistivo.
Nikad poraz, uvek lekcija. Svima. I samo tako moze biti bolje.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.291
Reaction score
18.480
Локација
Kej Republika
Skupila se muda. Svima. Sramotno izdanje čitavog tima.

Trinkijeri još mora da uči, da nauči kako se vode ovakve utakmice. Danas mu je svaki potez bio pogrešan.
Ključ svega je da on ostane trener i u buduće. Boljeg ne možemo naći. Pa da na kraju sezone, sledeće godine radimo završni račun i podvlačimo crte. Kad on uradi selekciju i pripreme tima.

Do nekih lepših vremena...
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.571
Reaction score
3.393
Belosevicu, pamticu te picko, mozda se nekad sretnemo.

A ovo veceras... pa Trinkijeri nego sta... kako nas je doveo, tako nas je odveo. Nisam za njegov odlazak, naravno, ali moramo stvari nazivati pravim recima.

Da naspanujes ekipu nedelju dana, a ona se ispucava za tri i u sedmom minutu najbitnije utakmice u sezoni ima sut iz igre 1/11, jebenih 9%. 9%!!!
Ono cemu smo se jedino mogli nadati kad vec gostujemo, kad znamo da ce biti prekidi, pritisci i sve sto ide kod njih, je da nama krene taj jebeni sut na pocetku ili bar bude stabilan, a njima ne, kad ono...

Sve posle prve cetvrtine je bilo otaljavanje, kad vise nije mogao da udene ni petorku koja ce se pobacati, pobiti, spustiti malo razliku...

Jebem ti govna raspala, imali smo ih. Kad smo kod govana raspalih, banujte i ovo na forumu, sto se krilo pa opustilo.
 

Nelson

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2014
Порука
604
Reaction score
1.227
Локација
BL
Al ovi što kao poentiraju sprdnjom na citiranje Dantea su pravo ogledalo naše grobarske propasti. To njih boli u ovom momentu. Daj Matiju Bećkovića i neki vic Milana Kalinića....svi smo mi Srbi.

Izgorili smo večeras, jedna od "onih"utakmica. Stojanče je pisao o tome da bi nam šanse bile veće u seriji na 3 dobijete, nisam se baš slagao. Ali sad je jasno da bi u toj priči imali prostor za jednu "ovakvu" utakmicu, što je kad se sagleda sve bilo i više nego očekivano da se desi.
Neke osnove postoje. Ako Trinkijeri ostane, imamo se čemu nadati
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Prvo, Trinkijerija jedino moze da zameni Dule i niko vise. Drugo, covek je pokazao kvalitet, treba mu dati sansu da sam odabere igrace koje zeli i da demonstrira svoju filozofiju kosarke. Sve ovo sto gledamo ove sezone je njegov pokusaj da spasi sezonu nakon relativno lose selekcije tima. Bice ovo mnogo bolje, imao je i Dule nekada ovakve utakmice.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.943
Reaction score
21.786
Није ни проблем рећи да је Тринкијери крив за ово вечерас...Али да се пише како треба да оде тренер који се деси једном у 20 година је сулудо и приличи само потпуним циганштурама и реалним Гробарима. Нека модерација одлучи шта је овај.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.760
Reaction score
6.304
Koji vam je djavo svima. Niko ne kaze da Trinkijeri treba da ide samo ja kazem da je DEBELO PODBACIO u ovom mecu.
Problem je sto je to bio mec sezone za nas.
Lepo sam rekao da ne treba da se kurcimo toliko. Em su duplo jaci od nas em iskusniji.
Do sada se nijedan mec nije igrao pod ovolikim pritiskom.
O tome zasto je Trinki podbacio veceras treba kucati malo duze. Za pocetak postava Paige, Gagic i Novica nije smela poceti mec. Renfro ne sme da glumi Karija iako nam je pola tima. Posle 15:0 vec je bilo kasno. Ciganima se ruka opustila i sve je otislobu kurac. Ako je vec najavljivao njihov napad na pocetku gde su ali i vanja da se posibaju sa njima. Gagic nas na pocetku svake utakmice kanali. Treba mu dati zadatak da cuva samo Oja i nista ne kreira.
Odatle je sve pocelo.
Nikog ne treba pljuvati ali treba priznati da smo veceras podbacili SVI!!!
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Ovo veceras je bilo kriminalno izdanje i toga su svi svesni, i igraci i navijaci...Nema potrebe sad da pljujemo sve redom...Ako treba zovite me onom najgorom vrstom, realnim grobarom, ali nije bilo za ocekivati da ove sezone idemo na trofej ABA lige...Los pocetak sezone, dolazak Trinkija i preuzimanje tima koji nije selektirao...Covek je, uzimajuci sve u obzir, uradio odlican posao...Da nas nisu brutalno pokrali u prvoj tekmi mozda bismo sad pricali o finalu...Sa druge strane, cigani imaju strasne igrace, rutinere sa EL iskustvom...O svemu drugom ne treba ni pricati...Dobili su nas veceras iz mnogo razloga, dobar sut, veca zelja, publika...Nasima zameram jedino tu zelju, ali jbg...Kakvi god da su, cigane ne mozemo zvati losim navijacima, iako je ovo stvarno smesno navijanje bilo...Ipak, nasi su se skenjali, da li samih navijaca ili pritiska meca svejedno je...Takodje, niko nije mogao uticati na to sto nismo vola mogli da ubodemo...Jbg, desava se...Ostaje nam da i dalje verujemo u Trinkijerija, da odradi reset tima, sacuva sta valja, a ostalima nadje adekvatne zamene po svom ukusu...E, onda mozemo da napadnemo EL i da ga kritikujemo ako ne bude islo...
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Nema se sta terati trener. Moze da se kritika uputi. Nije problem, ali dok uprava mu ne da sezonu ili dve da sam sklopi tim, nema smisla da se tera bilo ko.
Ko god je skautirao strance ne bi to više trebao da radi.
Pejdz osim jedne utakmice u zadru odigrao je jedno veliko nista... Ogroman minus. Si osim što zakuca jednom u 3 utakmice i ponekad odigra dobru odbranu 1 na 1, nema ništa košarkaški u sebi.
Osim toga... Ovo je bila jako čudna utakmica...
Ono kad ti je najbolji sa slobodnjaka nikola janković a novica najbolji trojkas.
Zagorac nisu povrede. Nema glavu. Mnogo Veće su šanse da jarmaz postane igrač nego on.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.094
Reaction score
15.830
Локација
Храм фудбала
Gore od poraza mi padaju upisi ovde na forumu.
Tako bi vi i Duletu isto srali za citate samo da nije imao onolike uspjehe.
Sramotno izdanje ali nista ni manje ni vise od toga.
Sada vec lagano poceti pripremu za sledecu sezonu i pre svega prociscavanje ekipe.
Nadam se da cemo biti u mogucnosti dovesti mnogo kvalitetnije strance.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Lekcija i doselekcija sledece sezone, to je jedini pravi put sve ostalo je propast.Nasa najgora utakmica, stvarno su izgubili glavu svi, niko nije mogao da se suprostavi ,kolektivno smo podbacili.

Sale Sk - verujem da si grobar, ali tebra svaki jebeni put nigde te nema sem kada treba da pljujes sve i svakoga, totalno izgubljen kompas.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Da mi je neko pričao da ću da plačem sa 25 godina, konjina matora, mislio bih da je lud... Za ovo je kriv Trinkijeri. Jesu i skuplji i sve, ali ovo što se večeras desilo jednostavno nije smelo da se desi, a meni je sa strane izgledalo kao da ga nije briga...
Čak i da nam donese F4 i Evroligu u narednim godinama, ovo mu nikad neću zaboraviti.
 

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Lepo je verovati u snove... Drugu godinu zaredom uzimamo Kup, a pre toga maltene smo bili ugašeni. Malo li je, što ipak idemo uzlaznom putanjom? Istina, skočile su nam ambicije posle uzetog Kupa i posle svake utakmice protiv mutanata na jednu loptu. Bili smo blizu, ali trenutno nismo mogli da im pariramo. Bez obzira na ovaj poraz, stojimo i dalje na nogama. Imamo čemu da se nadamo. Imamo koga da volimo. NUSKNVP
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.943
Reaction score
21.786
Мој утисак није да су се усрали него да су изгорели а да су се тек после тога погубили.
Није нормално да од 12 играча сви подбаце шутерски, али да кажемо да и таква утакмица мора да се деси једном у сезони, мени је много већи проблем десетак поклоњених лопти директно у руке или у аут.
Останак Тринкијерија не сме да се доводи у питање, какво црно давање шансе на сезону-две. Ако се стварно ради на стабилизацији онда је логичан корак задржавање Тринкијерија до финансијски бољих времена, ако је све фарса и лагање онда је небитно, нека врате Џикића.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top