Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.285
Reaction score
10.749
Локација
underground
Pobedili smo,to je najvaznije cestitke ekipi,iako je ovo manje bitna utakmica od svih koje ce da usled sa njima.Mnogo se mucimo sa sutem,to se mora nekako ublaziti.Sudjenje je bilo ok,i najvaznija stvar uprave je da nam obezbedi strane sudije i za odlucujuce utakmice.Usli smo u utakmicu sa vise energije,sto je i ocekivano,jer smo imali vise dana za odmor i pripremu.Volden mnogo znaci,videlo se to i danas,stalno je na liniji dodavanja i igra sa velikom energijom.Fale nam dva igraca u rotaciji da bi mogli ovo izneti,i siguran sam da to Trinkijeri zna,
Ne treba se zanositi ni sa ovom pobedom,kao sto sam govorio i da se ne treba previse nervirati posle poraza od Tofasa,jer ce ih biti jos.
Ali svakako cestitke za energiju borbenost i da,nadam se da je predsednik gledao ovo,jer ako njega ne izda srce,mene ce sigurno,iako mi je prolazno vreme bolje od njegovog.
 
  • Like
Reactions: BaX

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Jedina molba - GIF kako kapiten šalje sega-mega-giga talenta po burek i jogurt jednom fintom

I njegovo izvodjenje lopte posle toga.
Defitivno mastan burek, a mozda je pio i koka kolu.

Bravo momci, ono sto za sad trazimo je zalaganje o trud. To smo dobili, valjda cemo sa vremenom dobijati i neke druge stvari.
Ako nista slobodna su danas bila dobra, na to smo kukali od pocetka sezone :D
Trinki mudonja pred kraj trazi loptu za Pejdza i sut za tri, veli nekad mora uci.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Dovoljno je samo što gledam kako im gazdin mali svima šefuje po terenu, njima ne treba veće poniženje od toga...
Oni nisu klub, to je grupa građana u privatnom vlasništvu...
Još ako prvi sin nakon ovoga ostane u ulozi šerifa tamo - pa sledi nam pičvajz epskih razmera!
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Mi smo ih razvalili u ovoj utakmici i samo zbog toga sto je trojka Velickovic-Zagorac-Jaramaz pocela da divlja bez milosti na +14 nismo uspeli da ih mirno pregazimo. Verujem da su sva trojica to radili iz ciste emocije u zelji da cigane zakopaju u tom trenutku kad su bili u debelom blatu, pa im ne zameram, bice bolje.
Osim toga ja nemam nekih vecih zamerki, posebno na odbranu.

I jos nesto - ovo sto Volden igra u odbrani je za jebene udzbenike!! Covek je za celu utakmicu u odbrani ispao samo jednom kada ga je kepec prosao na prvom koraku. Osim toga apsolutno perfektan, pokupio je neke faulove u situacijama u kojima je lako mogao do ukradene lopte, stvarno steta jer bi bilo brutalno, coveka je nemoguce preci.

Ovo sto smo uradili Gistu je klasicno silovanje, nasilje nad zenama, sta god. Uglavnom mu je narkoman pomerao dupe kroz celu utakmicu i drzao mu skolicu kosarke, zajedno sa Mozlijem.

Ovo im je inace dobra najava sta ce se desavati tokom sezone. Ako ubodemo sa dva igraca oni jednostavno nemaju sta da traze, dzaba im EL tim. Vreme je da pocnu da se seru u gace i da drzava nadje sponzora da im se dovede neko iz NBA.

P.S. Zbog obaveza nisam mogao na utakmicu i bio sam primoran da slusam ove morone sa O2. Jebo vas Filip obojicu, idite prenosite nindza ratnike pa baljezgajte sta hocete.
I cisto istine radi, Volden je bio sapleten kod onog auta na 5 sekundi do kraja. Picke nisu imale muda da sviraju jer su ovi navikli da salecu sudije svaki put kad im nesto ne odgovara. Verujem da mogu da psuju cerku Oberknezevicu i da im prolazi, ali normalno za to ide tehnicka u svakom drugom slucaju, sto je dokazano i vise puta u EL. Nesa Ilic je najvisa smradina i uz LeBranka kapitena je najsmrdljivija njuska u najsmrdljivijem klubu na planeti.
 

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
Ja gledao sa bratom od tetke, on poludio kad su svirali nesportsku na kraju, a ja ga još ložim da su pokradeni :D
Generalno veoma loša utakmica, očajan šut, samo osam asistencija.. Imam utisak da se ovo vrlo lako moglo drugačije završiti, ali Bogu hvala, sve je dobro što se dobro svrši :buhaha
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.343
Локација
Brèko, BIH
U zadnjih nekoliko godina uglavnom ih jebemo ruzno:D. Zadnji put kad smo ih pobedili ubedljivo bilo je jos pod Duletom pocetkom 2015.(ona cuvena Macvanova simultanka u drugoj cetvrtini).
Bravo momci.....
A sad cekanje "priopcenja" coravoga pseta.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.904
Reaction score
7.799
Kosarka - 0
Sudije - 0
Komentatori na O2 - 0
Navijaci - 0

Ja kao razmazeni navijac Partizana ocekujem nesto vise od divljacke kosarke i cirkuza od taktike.
Peiners, Parahovski, Zagorac, Bircevic :confused-smiley-013:
3 od 26 za 3 poena. :gaah:

Previse je haoticno od pocetka sezone da verujem da Trinkijeri zna sta radi.

Pobedjujemo, ali na kraju cela sezona staje u 3 utakmice koje ce suditi ko zna kako i igracemo ko zna sta po onome sto danas vidimo.
Maglovito stanje.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Jako tezak mec i za igranje i za gledanje. I jedni i drugi su dali maksimum,ali su nasi ipak zasluzili pobedu. Za ona dva govnara sa O2 nemam reci. Koliko pristrasni i antipaticni nema dalje. Trinkijeri ima neke cudne izmene,ali ovaj put smo dobro prosli...
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Jbg, pobeda kao pobeda je lepa i slatka, ali mi nedostaju veciti derbiji, pobede u tim mecevima su uvek bile nesto posebno.
Ovo sa frankenstajnom, pa onako, nije to to.
Novica :respect
Ali forsiranje suta za tri, a ne ide ti, pa neverovatno....
Cestitke momcima, psihološki teska utakmica, u losem smo periodu, poraz u Turskoj.
Teraj dalje, pobeda se pise.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Radujte se.

Malo prosarah internetom i komentarima partizanovaca.... Jad i beda, svuda kukaju kako to nije to, kako smo losi, kako ovo nije prava igra..
Jebem ti kenjatore.

Uvek je lepo karati cigane, pa makar oni bili i lazni.

BRAVO MOMCI!
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Cestitke momcima, borbenost kako treba a bez ta dva igraca koje cekamo, nadam se, sudbina nam je da bodove osvajamo po cenu naseg kardio-vaskilarnog sistema, sto rece kolega @zimski... :ziveli Jednostavno nismo dovoljno dobri da ovakve utakmice prelomimo a deluje da nam ne fali previse, videcemo. Ono sto rade moroni koji komentarisu je i po njihovim moralnim standardima prosto sramno, ja ne znam bolju rec.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Igra je bila odlicna ,pobedismo.Dal' je moglo bolje ili gore meni nije vazno.Jebi stoku iz predgradja i bez igre i bez predigre i bez suta,ma nije bitno ,samo jebi i pobedi.Bravoooo bre!!!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Kao sto kolega kaze uvek je lepo jebati cigansture pa makari su oni bili lazni i mutirani.
Recikliraj limene cigane :šal
Da je sut za tri bar malo proradio na primer kao u trecoj cetvrtini sa Tofasom od prosle utakmice natrpali bi ove i resili utakmicu mnogo ranije.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Dal je do psihe ili do čega, bar 4-5 lopti su bukvalno izašle iz koša... Kad ću da dočekam nekog ladnog ko špricer i da pogađa bar otvorene šuteve.... Kakav derbi kakve pičke materine ovo je ćokijev privatni cirkus da mu se dete igra - jebite ih do kraja i bez respekta, nema više derbija odavno...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top