Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Nepravedno se (zbog broja osvojenih EL), zapostavljaju i 2 Saporta kupa koji je 90tih imao mnogo veci znacaj nego npr. sad Eurokup..

Tek da ne pricam koliko se rijetko spominju reprezentativni uspjesi i medalje uz Zeljkovo ime.. Nekako uvjek ide prica 9 EL i to je to.. A on uz njih ima jos 37 trofeja..
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.328
Локација
Nickname
Juče slušam prethodnu epizodu iz Murske Sobote koja traje malo jače od pola sata i sve čekam komentar na Žoca da bi tek pred kraj rekli kako spremaju poseban specijal :D
Taman večeras pred spavanje...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.737
Reaction score
29.554
Локација
Beograd
Ode Veliki Novica da nas malo podseti da nije baš sve u novcu, većem budžetu, pravljenju jakog tima, dolascima aždaja i slavljenju i brojanju pobeda i trofeja (i to unapred)...
Legendo i teška partizanštino, HVALA ti za sve! :respect:respect:respect
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Odličnooooo!!!!!! Samo imam utisak da je potrebna DORADA u muzičkom smislu. Ne umem da opišem ali fali mi nešto, jača muzika više instrumenara, nemam pojma. Treba ovo urediti TEKST JE ODLIČAN!!! Možda napraviti još jednu verziju koja neće biti rep po svaku cenu.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.328
Локација
Nickname
Novica je neko ko često ume da se pojavi na Zlatiboru. Naročito sam ga sretao u letnjem periodu pre početka priprema, dođe i odmor provede sa porodicom. Ipak nije nepoznato koliko je karijera jednog sportiste dinamična u smislu putovanja i odvajanja od najbližih. Pogotovo ako si igrač kluba kao što je KK Partizan, u pitanju su kako domaća, tako i regionalna i evropska putovanja sa timom što sa sobom nosi velika odricanja.

Sećam se prvog našeg susreta (ne računajući Pionir i masu) kada sam ga video u civilu, prilazim da se slikamo, nameštam prednju kameru a ruke neki kurac drhte same od sebe. I onda šta da radim, treba da fokusiram sliku a to nije izvodljivo jednom rukom. Izvinim se čoveku, dam naivan izgovor kako sam imao kontrakturu desne podlaktice koja je u procesu rehabilitacije, sa obe hvatam telefon, on staje iza mene i vidim smešno mu. :D Jedna fotografija srećom ispada dobra.

Nakon toga, kada sam se malo svikao na bliske susrete sa takvom veličinom i jednim od retkih za koje mogu da priznam da je veći grobar od mene, svaki sledeći put postala je tradicija da ga pozdravim sa zdravo Kapitenu i poželim sreću na pripremama kao i u narednoj sezoni uz sve moguće trofeje. Naravno, zalaganje i maksimum na terenu nisam smeo ni da pomislim da spomenem jer je sramota i ne bi imalo smisla, iako sam umeo više puta tako nešto preporučiti pojedinim fudbalerima kada se FKP pojavi na Zlatiboru.

I da, njegov "odlazak" je simbolika. Jedan je od retkih čuvara plamena. Bez njega Partizan možda i ne bi izgurao sve one loše trenutke na pravi način. U velikoj meri je pomogao i nama navijačima da ostanemo prisebni, gajeći ljubav prema Partizanu i nadu za bolje sutra. Ovo sada što se dešava oko kluba samo predstavlja nagradu za sve to. Ako se desi da u narednoj sezoni osvojimo veliki trofej i budući kapiten ga pred punim tribinama odnese Novici u ložu, za mene će to bez preterivanja biti epski momenat kao što je starijima bila Saletova trojka.

I onda kada nikog nije bilo,
I oko nas kad sve je bilo sivo,
NOVICE dao si nam sve!
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra

Ovo bi bio vrhunski potez. Doduše telegraf piše, al može da se pokrene priča.
 

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Овде је скоро помињана та варијанта, тако да им је вероватно форум 'извор', те у недостатку инсајдерских појачања, покрећу ову причу.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Iskreno, kad bi ovi dresovi bili, odmah bi ih kupio, a inace kupujem samo dresove fudbalskog kluba
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Naši sadašnji gornji delovi dresova su slični onima iz 92.

Da bi se nazvala replika za 2021 godinu značilo bi dodavanje još jedne crne trakice na rukavima i kopiranje tog dela za kragnu i ono što bi sponzori najviše voleli:
Vraćanje svog crvenog kolorita
I okvir za crnu varijantu dresa da se dodatno istaknu.
Koliko god mi bio drag taj dres na našem dresu za mene mogu biti samo crna, bela i eventualno siva ako baš mora.
 

MS22

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
505
Reaction score
665
Локација
Beograd
Na grbu i na državnoj zastavi imamo crvenu. Tanka crvena (ona sa grba) linija po obodu rukava ili unutar one pruge sa strane bi dala novu dimenziju dresu.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Nema potrebe za pametovanjem tog nivoa

Po mom mišljenju ne bi trebalo postojati dres crno-belog tima sa većom koncentracijom drugih boja na njemu a da to nije treća garnitura.
A pogotovo ne crvene boje na belom dresu Partizana. I iz tog razloga smo se jedva izborili da nam MTS iNis ne uništavaju dres.
Kao što sam napisao po mom mišljenju tako sam i gore pomenuti post počeo sa sličnom rečenicom.
Opet moje mišljenje je da je dres lična karta i pasoš kluba sa kojim putuješ i predstavljaš svoj tim.
Identifikacija kao i ime i prezime.
To što Veličković ima "vić" u prezimenu ne znači da ga treba ga nazivati Lazić.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top