• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
4.902
Toliko je očigledno da nam fali centar, i još jedan bek suter. O treneru kojeg još nismo doveli da ne pričamo.
Sve osim pobede za zaborav, loša odbrana, loš napad, malo je reći da sam razočaran...a u kurac...bice ovo još jedna sezona za zaborav...
:D :D :D
Gazi Parni valjak! Sledeci!!!:šal
 
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
791
Локација
Beograd
Ovo je izgledalo kao kad su igrači originalnog američkog Drim Tima u Barseloni, posle namerno izgubljene trening utakmice protiv selekcije univerzitetskih igrača, odlučili da ozbiljno igraju u revanšu, gde je razlika na kraju bila faktički trocifrena za profesionalce u okršaju ista dva tima.

Mnogo ali mnogo lepo veče. Bilo bi nepošteno izdvojiti samo jednog.

Za zmajčeke:

A u sredu svaka bula zna...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.202
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ne znam sto bih se radovao, sve je ovo normalno rece jednom jedan nas trener pa da ga citiram.

Doktorski odigrano, na kraju se Madar bukvalno sprdao sa njima. Zabavljao se na terenu i davao poene kako je hteo.

Utisak sa utakmice osmeh Zeljka kad je Panter pogodio trojku od tablu, neprocenljivo.

Idemo dalje korak po korak, nadam se da ce do 12 kola orkestar biti ozbiljno izvezban da ovima iz predgradja odsviramo kraj.
 
Top