Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Panter izgleda jedini koji tegiju moze da kaze odjebi matori, onaj jedan put kad ga je nahvatao da sedi coveka mrzelo da se pokrene boleo za zglob ili sta vec :D
Kako trci tegi prema igracima posle utakmice samo sto im dresove ne trazi, pocinje da nervira i iz tog ugla da ne pominjemo ostalo
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Nesta razmisljam, duvanje svecica je najbolji nacin da se koronom zarazi veci broj ljudi. :D
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Može biti da je ozbiljan hendikep igranje u Areni, obzirom da se svaka pobeda ove sezone broji duplo..
Džaba i zarada od Arene ako ce ti negde faliti ambijent, krila publike i pritisak na protivnika, za pobedu koja vodi u finale..(pu,pu,pu...)
Арену искључиво треба користити када је Поонир тесан.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.160
Reaction score
3.679
Imali smo dobar raspored u ABA ligi, tj. prvo 'laksi' timovi da se bolje uigramo.
Sada nam dolazi serija tezih meceva. Nakon Borca i nadam se 6:0 imacemo izazovan period sa 7 jacih protivnika. Mozda mega i mali fmp moze sa laksim gasom da se prodje dok za sve ostale treba puna koncentracija.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
I taj " tezi " raspored nam dovodi Huventud I Buducnost kod nas, a sa ciganima nam je na neki tuzan I neobican nacin, trenutno svejedno gde igramo.
Nece novembar dati nikakve odgovore, idemo utakmicu po utakmicu, nek ostali racunaju nas limit.
Ja sam siguran da kad bismo doveli jednog centra na poziciju Mozlija , I Jo's jednog sa desetak poena u rukama, ali da se ne buni sto je peta opcija u napadu- cela Aba I vecina EC bi vec sad mogla da mota kablove I pakuje mesalicu.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
634
Reaction score
3.899
Bas nesto razmisljam. Mislim da je ovo prvi put u zivotu da sam potpuno zadovoljnan stanjem u bilo kom od Partizanovih klubova. Da nema sta da se prigovori, kaze, sere. Zoc je doveo kosarku kuci. I sta god da bude imam neograniceno poverenje u njega. Kad je bio Dusko, emotivni naboj je bio ogroman, al brate svake sezone nova prva petorka... Bili smo najjaca odskocna daska u Evropi, ali i dalje odskocna daska. I tad sam se kidao hoce li ostati klinci ili otici prve sezone... Uglavnom su odlazili. Uvek neki stres. Fudbal da ne pominjem. Tu vec za mog zivota verovatno nije ni bila takva situacija.

Sad mozda shvatam kako se osecao fan Mancestera dok ih je vodio ser Aleks Ferguson, ili navijaci Sitija i Barse sa Gvardiolom... Ili najblize, navijac Liverpula, najnamuceniji navijac Evrope, posle dolaska Klopa i titule.

Osecaj da je klub u sigurnim rukama, makar sa trenerske strane, je prosto fenomenalan.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
429
Reaction score
2.790
Локација
Beograd
Srđan Radojević i dvojac sa Arene više puta su isticali kako Željko uzima retko tajm-aut(evo bas sam gledao juče reprizu na SK i Srki opet to ističe)... kako je to znak zadovoljstva igrom. Verovatno je to s jedne strane tačno, ali ja baš mislim da pušta nekad meč da teče kako bi video kako se snalaze momci u nekim situacijama kada moraju odluke da donose sami(da ne bude onaj momenat "Now you ask me what to play..."), šta znam...naravno nekad i nema potrebe za TO.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Zeljko je Stiven Hoking licno za vecinu komentatora, nece ga shvatiti ni sledece tri reinkarnacije.
Ja mislim da je njemu jasno da nam je I novembarski raspored neka vrsta produzenih priprema, koliko god bio tezi od oktobarskog.
I tako se covek I ponasa, pobedjuje jer mu se moze, a trenira , uigrava, testira I planira jer mora. A i voli, da se ne lazemo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top