Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.999
Reaction score
7.610
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Lepa reč gvozdena vrata otvara. Za koji kurac služiš, govno naprednjačko?!

Pa reci da su gađali Željka staklenom čašom, da su napali igrače nakon drugog meča, da su nam sudije jebale majku. Reci nešto, govno beskorisno i dupeuvlakačko.

 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.560
Reaction score
29.601
Локација
Novi Sad
Šta ne treba vredjati? Treba i to jako, da suze idu!! Pun mi više kurac naše dobrote dok naše igrače, trenere i stručni štab gadjaju staklenim flašama, upaljačima, telefonima, kesama urina..... ajde bre, šta se pravite gospoda i tu neka art priča kad igramo sa ciganima! Kad se sa njima igra nije vreme ni za dobrotu ni za umetnost ni za tango, samo vredjati i jebati u mozak majmune! Za sve druge protivnike i utakmice - to sve stoji, ali sa ciganima kad se igra, nema ništa lagano, ništa fino, samo jako u meso!
Alo to su CI GA NI jebote!!
Oni ne razumeju drugačije, sa njima ne treba lakše i bolje, nego gore i jače!!
Udrite braćo Grobari u sredu, pišajte, dižite ih vazduh, jebite im dan kad su se rodili sa tim ciganskim mentalitetom!!
Udrite igrači, lomite ih, lakat u nos, koleno u zube!! Udri stoku cigansku, pun mi ih je više kurac i ovih sa tribina i ovih sa terena! To su sve klošari!!

Čoviću pičko jebemo ti sve!



 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.560
Reaction score
29.601
Локација
Novi Sad
Sa njima nema sta da se pravi razlika ili izjednacava bilo ko, to su cigani i treba im jebati mater za sve sto rade!
To je moje misljenje, izmedju ostalog jedan od razloga zasto i ne idem na utakmicu jer ne znam kako bih se obuzdao da nekog ne pogodim ili slicno nesto... mrznja je velika i raste iz dana u dan!
Ponovicu jos jednom, moje licno misljenje: Treba im jebati mater!!!
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
432
Reaction score
2.803
Локација
Beograd
Ne kapiraju priče o razlici nas i njih, treba im jebati mater, ali s' osmehom, ludačkim :D... Ipak ono, šta god ono iza klupe naše je bilo, ono neću da budemo mi, ono nismo mi.
Svakako će osetiti šta je atmosfera jer ono u prve dve je bila smejurija... ćute na nerešeno, stisla se guzica, grickaju nokti...e to su oni, tako je bilo i na plus 6 u prvom poluvremenu prve, i kad smo ih stigli i prestigli u drugoj, jednostavno kad smo na terenu krenuli da igramo, njima ovi sa tribine nisu mogli pomoći... e sad šta će biti dalje...ajd bar tu prvu kod nas da odigramo bez kočnica i punim đonom, pa posle šta bude.
 

Milorad

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
53
Reaction score
67
Ima scena u Mi nismo andjeli, gde Srdjan Todorovic odbrojava Nikoli Koju, koji pokusava da se smiri da ne napravi sranje.
E takav osecaj imam i ja, odbrojavam u sebi, ostani gospodin, ostani na nivou, ne spustaj se na taj nivo... I onda se pojave gurbeti na terenu i sve ode u picku materinu i kocnice ne postoje.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.779
Reaction score
19.517
Локација
Nickname
Čovek je tu pre odlaska pavkova tamo ako se ne varam.
Ali što jes, jes. Gadno je :buhaha
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Mole se administratori da u ovom slucaju dozvole promjenu imena, bole me oci
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.273
Reaction score
7.019
Hahahah brat @Oplenac bi mogao pare da uzme kad bi napravio neki app npr cigofilter, samo programira svoje kriterijume za otkrivanje ciganskih pacova i udri.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Ja nesto o igri i ne razmisljam puno, nema tu sta da se filozofira. Ako stranci ukupno daju 50- 60 poena, mislim na svu cetvoricu, morace jos i nekonod nasih da doda....a tu je samo Aleksa do sada iskakao.
Vise me brine sekuritatea na tribini. Siguran sam da se sprema providna predstava za cigane i realne Grobare, jebem mater i jednima i drugima
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.778
Reaction score
22.942
Локација
Beograd
Poseban kuriozitet je činjenica da je odnos grešaka u poslednjoj četvrtini bio 4 na štetu Partizana NIS i 0 na štetu Crvene zvezde MTS. Od četiri greške, čak tri su se dogodile u poslednjem minutu utakmice. U pitanju su nedosuđeni faulovi Voltersa nad Ledejom i Mitrovića nad Lesorom, 57 odnosno 56 sekundi pre kraja, kao i dosuđen prestup Lesora posle izvođenja slobodnog bacanja na 10 sekundi pre kraja.
Čak je i Lesor bio u pravu...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Svakako će osetiti šta je atmosfera jer ono u prve dve je bila smejurija... ćute na nerešeno, stisla se guzica, grickaju nokti...e to su oni

U "našim" redovima takođe ima "nas" i "njih" /naših njih/ koji su se na opisan način ponašalii protiv Burse u produžetku. Kada ovo kažem ne pokušavam da izjednačim govno sa marmeladom jer to svakako nije moguće. Govna uvek idu iz dupeta i gotovo uvek završavaju u kanalizaciji tako da svakako NISMO ISTI.

Međutim, to nije razlog zašto se javljam sada /bilo je samo uzgred/. Neko vozi FERARI jer mu se može, neko drugi vozi MERCEDES jer to voli i to može da priušti /ne znam odnos cene ovoh automobila, jednako kako ne znam ni odnos u ceni dva tima, bar ne sa sigurnošču, takođe ne znam ni kvalitativne performanse ovih automobila jer nisam stručnjak, kao što nisam ni za košarku/.

Znam da će me mnogi ovde optuživati za idolopoklonstvo prema Žocu, ali ono što su ovde neki pisali je VELIKA SRAMOTA! Nije idolopoklonstvo ako se samo ČINjENICE POBROJE:

- Žoc je najtrofejniji trener EL ikada

- Mogao je da bira gde će da ode posle godinu pauze /sigurno za ogromnu kintu/ a izabrao je da se vrati u KKP posle 30 godina i to ne u onaj KKP na kakav smo navikli već u KKP koji je u totalnom kurcu!

- Posle sezone kada smo završili kao 8. u ABA, uveo nas je u FINALE posle jebenih OSAM GODINA!!!!

- Nije osvojio titulu /JOŠ/ a možda i neće da je osvoji ove godine, ali nas /najverovatnije/ na teretu svog imena vraća u EL kao finaliste ABA

- Ako osvojimo EL ponovo nekad, to će onda biti sa ŽCOM na klupi;

- Ovaj isti tim koji imamo /verovatno/ bi bio 2х gori bez Žoca /pri čemu, ne bi ni izgledao kadrovski ovako kako izgleda već bi vrlo verovatno bio lošiji od toga/...

Bruka je i sramota šta su ovde neki pisali!!!! Večeras idem u BG na tekmu sa velikom željom da dobijemo, ako i ne dobijemo, siguran sam da ću provesti lepo veče uz najlepšu nam zajedničku porodicu PARTIZAN!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
ЈБГ текма је сутра а не вечерас... Мало сам се занео ал свакако идем ту грешке нема! :buhaha Извињавам се за дупли пост...
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.515
Reaction score
5.167
Kurcinu. Institucionalnu.

Bio sam siguran da ce gledati snimak, kad ono nista... Oni ni ne pomisljaju da pogledaju, nasi mirni ko bubice, ne vrse nikakav pritisak da se gleda - kontam, vjerovatno ja ne znam pravila, nesto se mijenjalo, mozda uopste ne smije ici na skok...
Pretpostavljam da se moze gledati snimak za takav prestup? Ako moze da se gleda dal je gazio liniju za 3 poena, trebalo bi da moze i ovo...?
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
У ФИБА изгледа није преступ а у ЕЛ јесте. Отуда и онакав коментар Жељка на крају текме. Изгледа да су сви на клупи заиста мислили да јесте преступ јер су увек били у ЕЛ и по тим правилима се водили.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top