Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
475
Reaction score
2.610
A hoce li Tristan tako i u NBA, kad bude zakucan za dno klupe, napustit ekipu usred plejofa i otic negdje da se namece nekim menadzerima?
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.160
Reaction score
3.679
Ajde veceras da zbombamo SC Derbi toliko da ne dodju u Beograd. Ova situacija me podsjeca na nekadasnje dane reprezentacije gdje smo gubili od autsajdera pa uzimali prvenstva.
I nije svake godine Bursa. Ovo je i dalje tim koji zna da igra najbolju kosarku.

I nista strasno sto smo izgubilo. Pa i navijaci su imali emotivno praznjenje i od 300k u EL nismo mogli napuniti pionir. Sta tek reci za tim.

Sto se Tristana tice, jbg istina je tu negdje. S jedne strane on je 12ti igrac u timu i od njega malo zavisi. On sigurno nece igrati zavrsnice i treba da stice iskustvo. Mozda je i bolje da igra tu ljetnju ligu.
Al opet, ko si ti da jednog Zoca ljutis!? On sigurno zna najbolje kako se postaje igrac a ne tvoj manadzer.
Kako god, ne znam hoce li se moci oprostiti ako ne bude na raspolaganju za slovenacke mutante.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Ja mislim da Željku nije bilo jasno da on hoće da ide u USA usred plej-ofa, u stilu "pa, dečko, ti još treba da učiš osnovne stvari o igri, a hoćeš u USA", normalno, pustio ga je da ide, jer on nikada neće da zadrži igrača, koji izrazi želju da ide.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
475
Reaction score
2.610
Zar stvarno misliš da Žoc nije imao pojma gde mu je igrač i da je otišao bez njegovog dopuštenja, znanja, čega već?

Apsolutno mislim da je otisao bez Zeljkovog dopustenja. Ako tebi Zeljkova izjava na konferenciji djeluje kao da je sve u toj situaciji bajno i krasno i da je on potpuno zadovoljan sa tim sto je ovaj zdimio u Ameriku, onda ok. Nije mi bas najjasnije zasto bi onda Zeljko javno govorio da pojma nema gdje je Tristan. Valjda malo da narusi atmosferu oko kluba, cisto zato sto to voli.

No, dosta o Tristanu. Ako mu se vole da nervira najboljeg Evropskog trenera i samoinicijativno ide na njegovu crnu listu, zarad moguceg minimalnog ugovora u NBA i grijanja klupe, samo nek izvoli. Mislim da cemo izdrzati i bez njega.

Veceras prognoziram 25 razlike za nas.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.458
Reaction score
2.231
Ma neka ide gde hoce igra Partizana ne zavisi od njega veceras mora mnogo ali mnogo ozbilnije da se udje u sustret SC napaljen je mnogo posle senzacionalne pobede treba da ih veceras prizemjimo.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.396
Reaction score
3.240
Локација
Tamo gde su Grobari
Jbg, to je ono kad si mlad, talentovan, pa ti pune glavu razni menadžeri i kurci, palci.
Teško da bi u današnje vreme neki klinac uradio nešto slično kao Danilović, na primer, sa one dve godine pauze samo da bi igrao u Partizanu.
Ne verujem da je stvar u tome, on je jednostavno takav tip/igrač. Da li pogodio ili promašio trojku, reakcije su mu uvjek identične, tj. uopšte ih nema…

Po meni igrač takvog karaktera ne ide uz Partizan. Naravno dečku želim sve najbolje.
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
369
Reaction score
2.292
Локација
Kraljevo
U par navrata sam posmatrao njegovu reakciju na klupi u Areni dok dajemo neke bitne dvojke/trojke protiv ovih top 4 ekipa kada su se lomili mečevi. Cela klupa skoči, njemu vrište jaja. Deluje kao da je po nekoj kazni završio kod nas.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.769
Reaction score
19.395
Локација
Nickname
Ako ćemo tako i Balša Koprivica je u Madridu, barem u drugoj utakmici, imao reakcije kao kad ja gledam Newcastle – Brighton. Malo u telefon, malo na razvoj događaja dok u sebi razmišljam šta ću da radim sutra.
Pa opet ne mislim da treba da ga odstranimo i ostanemo sa 10 igrača u rosteru u samom finišu sezone.
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.883
Локација
На ЈУГУ Канаде!
Ne znam za vas ali mene ‘vata jeza na samu pomisao na poraz večeras... onda nemamo NIKAKVIH argumenata za EL sledeće sezone (osim makljaže i, nadasve, nezaslužene eliminacije od reala)... dobro... ima to 1.mesto regularnog dela aba živog blata... ne znam šta da mislim... nadam se pobedi ali više NIŠTA nije na našoj strani: oni napaljeni do daske, naši demoralisani, sudije koje nas masakriraju nakon linguističkih performansi kk rekreativo panters... ne znam... očekujem najgore, nadam se najboljem... :napred-partizan:

a što se tiče onoga švedskih korena... ako mu se ide... pa NEKA IDE! A treba, donekle, imati u vidu IZ KOG KLUBA je došao... KK Partizan nije jedan igrač! Eto toliko...:confused-smiley-013:
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.237
Reaction score
33.810
Локација
vaginamandibularia
Ja ne kapiram mlade tog tipa, znaci zelis da ae profi bavis basketom, genetika te usere za medalju da izrastes u za isti podobnu karakondzulu, u ekipu te uzme najbolji trener u istoriji kontinenta i ti odlucis da se posvetis basketu ko ja placanju racuna -bezvoljno, preko kurca, bez trunke iceg mladickog i takmicarskog. Jbg, flegmaticne generacije
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.769
Reaction score
19.395
Локација
Nickname

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Ma dečko očigledno gleda u jednom smeru, a to je NBA. Najbolju je partiju imao protiv Zadra, dao 25 poena, tada su navodno bili baš odatle neki skauti. Lik se iskidao na parketu, prosto neprepoznatljiv, emocije na sve strane. Tako da ne bi ja baš rekao da je on jednostavno takav, nego naprosto kada ima motiv, on se onda iscima. Bezveze jo to svakako, nije za nas Partizanovce, uopšteno klub, navikli smo na borce. Dečko svakako ima kvalitet, ali se i čuva, koliko će to biti dobro za njega, vreme će pokazati. Uglavnom delom je i klub kriv za ovaj razvoj dogadjaja, jer je putem ugovora pristao da on naprosto može otići na taj draft, on je to iskoristio, video je da nema neke minute i kraj priče. Neka mu je sa srećom, odlazili su i mnogo bolji.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
458
Reaction score
2.444
Jako jednostavna sitacija veceras.
Ekipa da pokaze reakciju, odlican tajming za poraz. Ako ne daj Boze izgubimo, na sta necu da pomisljam, bice jako tesko, ali to samo znaci da bi i prolaskom veceras zapeli do finala...Dobijamo ovo i osvajamo naravno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top