Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
347
Reaction score
2.447
Локација
Vukovar
Da bi mi večeras pobedili i osvojili titulu, potrebno je da odigramo najbolju utakmicu sezone.

Mi smo po nekoj mojoj proceni od cigana igrački kvalitetniji za nekih 5 do 10 poena, sa njihovim domaćim terenom, domaćinskim suđenjem, biće raznih vidova provokacija, pritisaka , verovatno i prekida utakmice neće biti nimalo lako, naprotiv biće jebeno teško da se ovo pobedi večeras.

Momcima želim da odigraju muški sa najvećom energijom do sada i da budu pametni da ne prave gluposti koje su pravili u nekim utakmicama ove sezone , pošto tako nešto može samo nama da šteti, neka se sete da su profesionalci i u skladu sa tim neka se ponašaju pa kako bude.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.702
Reaction score
22.675
Локација
Beograd
Pala kvota na samo 1,45 kec, znači sevaju uplate samo tako... Sačekati još malo, da još malo padne, pa lepe pare na dvojku zacepiti.
Elem, oni ako ne iskoriste napaljenost na tribinama i ne odlepe se na neke razlike do kraja poluvremena, puna hala im postaje ogroman teret, a ne prednost i to nam je velika šansa, verujem da ih je Žoc već spremio i da su to već i sami shvatili.
Ajmo do metle, pa neka kukaju na sudije i nepoštovanje države Srbije...:navijac
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.791
Локација
"preko bare"
Biće nevjerovatno teško povrijediti večeras. Neki kao da zaboravljaju gdje i protiv koga igramo. Moramo da budemo bolji barem 10-15 razlike da tijesno pobijedimo.

Nadam se barem da ćemo ih natjerati da iskoriste sve iz svog arsenala i pokažu pravo lice. Očekujte prekide i ko zna kakva sranja ako budemo vodili.

Na sportsku pravdu zaboravite. Mnogo puta do sada se pokazalo da to ne postoji. Uzdam se u Žoca i ovaj tim da, ipak, mogu sve prevazići i donijeti nam trofej. Ako iko može, onda su to oni.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
160
Reaction score
499
Локација
Ruma
Vidno je primetno da se sa obe strane izjave daju pod ručnom, pogotovo kod ćoravog, koji se naravno i dalje proserava, ali ovo je za njegove standarde smešno. Naravno to nikako ne znači da možemo da očekujemo neku "fer" utakmicu i toplo gostoprimstvo, ali kontam da je ovo jednostavno garant da svi i naredne godine igramo EL, pa tenzije nisu toliko izražene. Doduše i izborna godina je, mada to svakako zlotvora nije pre sprečavalo da izjavljuje mnogo gore bljuvotine. Uglavnom srećno momcima, neće biti lako, ali idemo na pobedu.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.102
Локација
Академија
Треба само издржати почетни налет, не дозволити им да се одлепе. Држати егал што дуже, по могућству и вођство. Е онда кад у другом полувремену у њих уђе нервоза, преломити.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.515
Reaction score
29.312
Локација
Novi Sad
„Шоне, брате, Шоне! (Јер заиста) Небојша је мало педерски!“

Можда је баш овај цитат из једног нашег чувеног филма идеалан за започети ову причу о спорту, спортистима, спортским радницима, а пре свега - о људима!

Да, помало је педерски и да не кажем „џукачки” (и пудлица може џукела постати) разним причама и саопштењима скретати причу са оних спортских на неке друге приче, али…

Да би неко био спортиста и радник у спорту, пре талента, свакако мора поседовати неке врлине, а свакако мора јуначки истрпети увреду, ударац, пораз, знати како узвратити, надмудрити противника, победити!
У спорту се броје победе, оне на терену и оне људске. Лоши момци се или заборављају или заувек остају лоши момци!

Е па, драги господине, споменули сте партизан.нет и неке друге „наше” медије, те сте споменули како Ви немате „Ваше” медије, па сте споменули некакве провокације, добацивање тренеру, увреде репрезентативцима и наше понашање (као и раније)?! О чему Ви причате, драги господине?

О чему Ви то причате на телевизијама са националном фреквенцијом, ко то преноси Ваша саопштења?
Да ли су то исти они медији који целе евролигашке сезоне, а посебно у самој завршници, своје текстове почињу математиком о броју неопходних победа за КК Партизан, а о КК Ц. Звезда како је већ виђена у Каунасу (онда када јој је Каунас био далек и на разгледници)?!

Да ли Ви то, уважени господине, причате на телевизијама са националном фреквенцијом о репрезентативцима који најнеспортскијим потезима, симулацијама, подлим „ударцима испод појаса” на терену, својим (или од вас диригованим) изјавама сами навлаче гнев навијача и скандирање у тим моментима? Заборавили сте на тренутке немоћи на терену када одзвања „Жељко Турчине на**** се ку*****“?!

Спомињете новинаре, тачније једног новинара, који на безазлена питања (НЕ провокације) пре конференције за штампу добија кордон жандармерије и интервентну бригаду јер, тобож су, „Ваши сателити” нападнути!
Па, као што је питао онај прибрани полицајац, питам и ја: када ће „нападнути” да покажу повреде?!

Уважени господине, да ли Ви то, на медијима са националном фреквенције, говорите о провоцирању тренера?
Истог онога тренера који је уверен у победу за победом (новинар коментарише: „па, побеђени сте”) у тренутку када је његов тим поражен?! Истог онога тренера који селектује на која (искључиво спортска) питања ће да одговори, тренера којег доводи обезбеђење, тренера који устаје са столице и театрално „хоће - неће” напушта конференцију?! Да ли је то спортски или је то провокација?!

И на послетку, господине Небојша или Шоне, како Вам је милије, сами сте криви за све оно што Вам се скандира где год да се појавите! Сами сте криви што вам скандирају за све што сте урадили, а понајмање у спорту, деценијама уназад! И уместо што нападате друге, боље да ћутите, да се склоните и да погледате са киме сте се све сликали, шта сте све и када говорили, где сте и шта радили. Можда Вам онда буде јасније чему свака реч, сваки повик и свака парола о којима говорите на медијима са национлном фреквенцијом!

И за крај, а на крају је ред да се заврши спортски, подсетићу вас на оно што не смете да кажете и да признате.
Наш КК ПАРТИЗАН је клуб који је део најтрофејнијег спортског друштва са ових простора.
Клуб који гледа и који бодри убедљиво највећи број навијача у Европи.
Клуб чији су тренери, спортски директори и бивши играчи познати у свету искључиво по постигнутим резултатима и успесима.
Клуб који је, упркос свим фауловима од стране Вас и таквих попут Вас, вређан, ниподаштаван и бацан на земљу.
Клуб који је регуларни део АБА лиге завршио на месту бр. 1, а регуларни део Евролиге на месту бр. 6.
Клуб чији је тренер један од најцењенијих у свету и кога, где год се појави, дочекују аплаузом- осим код Вас!

А ми - ми смо ГРОБАРИ, поносни навијачи ПАРТИЗАНА, чија слика је обишла целу Европу!
Јер, где год да се појавимо домаћину је част што смо дошли.
Ми смо ГРОБАРИ и све што нас интересује су резултати нашег клуба и зато немојте себи да дајете на значају јер најмање што нас интересује сте ВИ!

ПАРТИЗАНЕ нападај!!!

Аутор: Gyura / JuznaTribina.NET

 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top