Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.143
Reaction score
4.589
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Kad pomenu ovo skandiranje, veceras mi je vrh ciganisanja bio kad su skandirali "keva ti je kurva Urose" ej nazivas kurvom zenu legende i kapitena kluba za koji navijas. Oni ne znaju gde udaraju.

U cetvrtak na repertoaru su sve redom od Besne (namerno B) pa na dalje. Ne znam kako se zove ona Vildosina bivsa da mu malo otvorimo rane.
Slabo pratim ciganske klubove i igrače ali mislim da je Urošev ćale i grao za pokojnu zvezdu a sad za koji klub ovi navijajaju stvarno nisam siguran.
 

Stefan93

Početnik
Учлањен(а)
22.11.2019
Порука
5
Reaction score
25
Локација
Beograd
U cetvrtak nam treba paklena atmosfera za gamad iz predgradja,da se trese cela arena!!!Pokazimo gamadiji da nismo isti,ne nasedajmo na provokacije,bez ubacivanja na parket,na to je Zoc apelovao,poslusajmo ga!Pritisak sa tribina bez prestanka,na sudije,na svaki njihov posed,na svaku njihovu reakciju.U cetvrtak dobiti na silu na silu,ne zanima me,moraju izaci pognutih glava iz Arene,pa sutra neka pisu sapstenja dok mi slavimo titulu ! NE PRASTAMO NIKOME KO ZLO TI UCINI! NAPRED PARTIZAN
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Ne mogu da verujem da se i dalje piše o izgubljenim loptama naših igrača. Mi smo realno izgubili bacivši loptu u bunar tri puta, Smajli-Ledje, Anđušić povratni pas u aut i Panter za Madara. Sve ostalo je plod rukometne odbrane koju se sve vreme dozvoljava ovim ološima. I nije to sinoć, pre tri dana,... to je godinama. Momcima ništa ne zameram, igrati u svinjcu gde vazduha nema od njihovog smrada je jako teško, i za mene su oni pokazali prkos i grobarštinu. Sutra sve oko arene mora da se trese u radijusu od par kilometara, svaki njihov blok, kontakt sa našim igračem, flop,... treba da bude ispraćen sa tribina kao da nam život ovisi o tome. Pritisak na sudija maksimalan ali tako što ćemo im pokazati da smo publika koja bolje poznaje košarku i njena pravila od njih.
Naširoko bi se moglo pisati o svemu, al ako Bog da sumiramo sve sutra uveče uz hladno pivo i osmeh. :napred-partizan:

Samo jednu stvar zapamtiti,

TREBA IM JEBATI MATER!!!
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.308
Reaction score
10.836
Локација
underground
Oni koji pljuju igrace koji igraju protiv drzave koju vodi najveci olos spreman bukvalno ali bukvalno na sve su direktni saucesnici u zlocinu koja ona provodi ne samo prema Partizanu nego uopste. Niko nikad u istoriji sporta nije igrao protiv ovoga protiv cega mi igramo. To treba da bude jasno svakom ko bude u areni u cetvrtak , a i svakom navijacu Partizana. Onaj kome nije jasno je samim tim jedan od korisnih idiota rezima i jedan od saucesnika u tom zlocinu.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.699
Reaction score
23.132
Локација
Академија
Ко не буде промукао после уткамице у четвртак није достојан назвати се Гробаром. За, нажалост, већину ових момака то ће бити последња утакмица у светом дресу. Надам се да ће и њима то бити мотив више. мора да гори, мора да грми, морамо играти са 150% могућности. Треба вршити притисак на судије тако да ни не помисле да суде на штету Партизана. Свака спорна ситуација коју буду гледали на екрану, мора бити испраћена великим притиском.
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
405
Reaction score
725
ne znam vise sta pametno reci...jako cudna sezona..pocetak u EL koji nije davao nadu da cemo bilo sta uraditi,ali onda ide budjenje i pravimo veliki uspeh.
Onaj preokret protiv reala je nesto sto ce mi uz bursu ostati kao velika trauma..mozda cak i vise real jer smo nam je falila samo jedna...
ovde sada imamo slicnu situaciju...i da mi smo u ratu ,ali se ne ponasamo kao da smo u ratu...pozivamo na smirivanje,na dobre odnose,smirujemo publiku dok oni rade sve suprotno...i dobijaju rezultat na osnovu toga.
Ono sto zameram sto je izostao neki pritisak sa nase strane kada se videlo da nas kradu...sudjenje u 4 utakmici je mnogo gore od onog u utakmici broj 3...ovde cim su videli da imamo sansu da ih stignemo poceli su da kradu i plus nase neverovatne greske doprinele su da izgubimo.
ne znam za vas ali ako ovo ne bude bilo kako treba ja iskreno nemam vise snage....ne zanima me sledeca sezona,evroliga i slicno....10 godina cekamo na titulu i evo prosle godine nam je izmakla,a nadam se da nece ove.
Kolege koje pisu da im nije bitna jer je privatna liga protiv partizana malo i grese....da li ce neko za 10,20 godina kada pogleda koliko je partizan bio bez titule reci ma krali nas...nece jer ce tada ta pudlica da bude pod zemljom,a docice neke nove generacije koje to nece zanimati,nece znati...nece videti zasto partizan 2 godine ne igra domace prvenstvo umesto da se posibamo i da pored svega pise nase ime kao sampiona drzave...jer to bila najbolja osveta,najbolji dokaz da smo bolji,da smo instituacija...ne igranjem mi dajemo legitimitet...jer da zivimo u normalnoj drzavi pa ta liga bi se borila da partizan igra,a ovako boli ih dupe jer cigani upisuju reckice...
svaki mec,svaki trofej je bitan ...pa i kad nas jebu,lazu,kradu,vredjaju,napadaju...trofejima se zapusavaju ciganska usta.
Braco Grobari...molim vas bez upisa gazimo ih ,metla i slicno...ne igramo protiv neke slabe ekipe vec ekipe koja je donekle egal sa nama + pomoc sudija,drzave i slicno...
vec da molimo boga da se nazi dozovu pameti i da skupe tu zadnju snagu i pobede u cetvrtak.
psiholoski momenat je na ciganskoj strani,u naletu su...ali verujem da nasi mogu psihicki da se vrate i da zavrsimo ovo.
POMOZI BOZE.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.638
Reaction score
5.451
I pored onakvog sudjenja vracali smo se dva puta u igru. Jednom u drugoj cetvrtini kada smo imali napad da povedemo i onda ono kada smo 2x prisli na minus 5 sa minus 17. Do tih 17 razlike na onu ragbi odbranu izveli smo svega 4 slobodna bacanja. U 2/4 kada su usli u bonus nisu im vise svirali ni jedan fau. Da ne bude da je samo na sudije i Lesor je bio ocajan barem 3 4 lopte su mu ispale...diskutablna trojka kampaca na plus 5 za njih,ono je mogao i faul u napadu da bude i to je prelomilo mec. Nema sta sve je stalo u jednu utakmicu u cetvrtak pred nasim navijacima ako to ne mozemo da pobedimo ne zasluzujemo trofej.
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Sve se odigrava po scenariju koji su napisali jos pre pocetka finalne serije. Samo su se zajebali u dve stvari: ocekivali su brejk u jednoj od prve dve utakmice, mi imamo ŽELJKA OBRADOVIĆA, coveka sa cijim se "postovanjem" protivnika konkretno ovih gurbeta uopste ne slazem ali znam da je iza zatvorenih vrata sve servirao onako kako jeste i vidi se po momcima da jeste!!!!
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Najbitnije je mentalno prilagodjavanje na pritisak, na ciganluk kao i na onaj kriterijum dosudjivanja/nedosudjivanja faulova u napadu kao i pri postavljanju blokova (Smajli), gdje opet ocekujem briljiranje od strane Javora zvani “sisaj Javore” od strane licemjera za kojeg moralni gmizavac ima rijeci hvale u jutarnjem.

Sto se tice igre i postavke sve se zna.

Strucni stab mora da smiri igrace, da ih adekvatno usmjeri kao sto je recimo vaktile radio Dule, a igraci sve to da upiju i da generisu atmosferu sa tribina na najpozitivniji moguci nacin (samo bez ćelija i nebeskog kopa kada se lomi rezultat, da me neko ne shvati pogresno).

Manite se portala, novina, spinova sve do kraja utakmice, jer kako kazu pred zoru se mrzne i broje mrtvi.
 
Последња измена:

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Sinoc pisem prijatelju kad opet budu Javor i Hordov, i vidi iznenadjenja, jos i Pukla dodali. Cigani ne znaju ni da naprave kradju manje ocitom. Znaci sve je na navijacima ostalo ocigledno
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.768
Reaction score
55.455
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Da li mislis da imamo sanse uz ovakvo sudjenje?

Mora da sam lud, ali oni nas na 50 poena da svedu, moze samo u cokilendu i sudijskom kriterijumu koji nije postojao.

30 i kusur godina igram i pratim basket, onakav faul za 3 poena nisam video nigde. U jebenom Boljevcu kada seljaci u patos ligi puste zmiju na teren bukvalno, i jure grabuljama sudije kroz njivu, takvih svinjarija nije bilo.
Ma naravno da možemo, prvo što je do nas da napravimo pakao sudijama, drugo Partizan kada igra na svom El nivou, mogu da se jebu i patuljak i njegovi pritisci.
Ako ulazimo u meč i mi navijači da su oni bauk koji se ne može dobiti zbog svega, onda smo osuđeni na poraz.
Daleko od toga da ih treba potcenjivati sve i da nam sudi la monika sutra, jer su i igrački skupa i kvalitetna ekipa.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top