Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.457
Reaction score
4.834
Odlična utakmica Partizana i u napadu i u odbrani, sem 3 i po minuta u 4/4 kada je Efes napravio seriju 14:0 isključivo izgubljenim loptama Kaminskog i isključivo koševima preko Kaminskog. Da ga je Željko izveo samo 30 sekundi ranije, mi bi ovo dobili.
Sudijski kriterijum u 4/4 kao da nam je ćoravi sudio. Brdo izmišljenih faulova za Efes.
Anđušić 23 poena, 5 od 8 za tri.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.710
Reaction score
23.181
Локација
Академија
Боље смо деловали са Балошом нега Каминским. Чим је Фрнк ушао, почели су да нас стижу. Ваљда је чуо да у Србији воле да топе тенкове па се забринуо, шта ли.
Судије нису свирали чист фаул над Смаилагићем у последњем нападу. А било је још неколико одлука на нашу штету у другом полувремену.
Свака част Анђуши, надам се да је ово плод његове озбиљности у раду и приступу а не случајност.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Čist faul nad Smajlijem nije sviran na kraju. Nisam nezadovoljan igrom iako je bilo ponekih gluposti. Dozer brzo pet ličnih, Kaminski igrao samo u drugom poluvremenu ali opet slab u odbrani plus jedna velika glupost u napadu... Aleksa vidno umoran pa otuda i slabija partija. Zato Anđuša odličan, Jare posle slabijeg početka dosta bolji. Bolje sad ovako da smo izgubili od njih nego u Evroligi.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.554
Reaction score
3.892
Локација
Beograd
Nekome nismo konkurentni za drugi krug EL a meni je ovo danas izgledalo poprilicno dobro. Malo problema u odbrani je bilo jer se Jaramaz gubio pa nije pokrivao svoje igrace. Neke izgubljene lopte koje nisu morale da se dese ali ove ovo se lako resava kroz utakmice.

Usudio bih se da kazem i da je ovo najbolja pripremna utakmica koju smo odigrali imajuci u vidu i protivnike.
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
406
Reaction score
725
meni je vise faul bio nad ledejem nego nad smajlijem,ali svakako su nas pokrali zestoko.
Kaminski me brine dosta ..jako losa odbrana ali ono sto mi je cudno u napadu da kad je ispod kosa on nema snage da ubaci loptu i uvek ostaje kratak,fauliran ili dobija blokadu...kao da je neki plej a ne centar koji bi trebao da to zakuca da slomi kos...to nam najvise fali od lesora...on cim primi loptu odma se islo na kucanje.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
376
Reaction score
2.175
Локација
Trstenik
Ok, nisam gledao, ali kontam da je ovo prvi jači evropski protivnik protiv koga su Kaminski i Doužer igrali. Videćemo kako će se prilagoditi posle nekoliko utakmica. Možda će i biti promašaji, ko zna. To je rizik koji uvek prati dovođenje igrača bez prethodnog evropskog iskustva.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.070
Reaction score
4.274
Локација
Humska 1
Dobrodoslica Danilu Andjusicu!

Ovde se sada samo postavlja pitanje, da li ce da pridoslice kliknu sa ostatkom tima. Ne mogu da se otmem utisku da je ovde tanka linija izmedju proslosezonskog tima pa i vise i nekog razocarenja. Ovde je falio Ponitka za potpuni utisak, mnogi to zaboravljaju.

Sudije su bile haos i ostaje zal sto necemo odigrati to finale protiv zelenih. Efes inace u punom sastavu i ovo je bila i vise nego ozbiljna provera.

IMG_7329.jpeg
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.554
Reaction score
3.892
Локација
Beograd
Efesu nije igrao Dzouns
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Odlično odigrana utakmica, osim nekoliko crnih minuta u četvrtoj. Setite se prošlih priprema pa počnite da kukate. Za sudjenje u četvrtoj nemam reči.
 
Top