Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.538
Reaction score
10.144
Локација
NbG
Nakic odigrao nesto malo na pocetku, Balsa ni sekund al tu mi je zanimljiv komentar Bose Tanjevica u emisiji Kida show kada su ga upitali da prokomentarise Balsinu minutazu. "Balsa Koprivica mora sam, noktima da uzme svoje vreme, ne moze to da mu se pokloni..." i da je ocekivao vise od njega, kao ustalom i svi mi. Zanimljivo izlaganje koje mozete videti negde od 1:09:30 klipa u nastavku

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.769
Reaction score
29.298
Локација
ante portas
Uopšte mi se ne svidja ovo.
Imamo momente da srljamo u napadu, a da u odbrani ne možemo ništa da odbranimo.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.071
Reaction score
8.103
Ne bih rekao da je do pristupa. Davis se baca po parketu, vidi se da većina hoće. E sad zašto ovako padamo to zna samo Željko.
Tacno se vidi da se šut kako god ga tempiranju sprema za El. Nemoguća je ovolika razlika u procentima za ova dva dana.
Bravo za pobedu svakako.

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.255
Reaction score
5.249
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Nakic odigrao nesto malo na pocetku, Balsa ni sekund al tu mi je zanimljiv komentar Bose Tanjevica u emisiji Kida show kada su ga upitali da prokomentarise Balsinu minutazu. "Balsa Koprivica mora sam, noktima da uzme svoje vreme, ne moze to da mu se pokloni..." i da je ocekivao vise od njega, kao ustalom i svi mi. Zanimljivo izlaganje koje mozete videti negde od 1:09:30 klipa u nastavku
Balša ne igra znači ne može da pokida a zašto ne igra to je neko drugo pitanje ili kako kaže Željko na presicama "to je stvar trenera".

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
361
Reaction score
1.645
Локација
Trebinje
Jel zna neko sta se desava sa Balsom, veci peti sesti mec krompir minuti? Mnogo nam fali da nam ovim mecevima kontrolise skok.
Жељко стално потенцира да залагањем на тренингу играчи себи обезбјеђују мјесто у тиму.
Како тренираш тако ћеш и играти на утакмици.
Мислим да је све до Балше.
Идемо даље, браво момци!!!

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.273
Reaction score
17.917
Локација
underground
Pa nije ni mogao da igra jer nije utakmica za njega.
Pokusevski je vecinu vremena igrao na 5 kao odgovor na njihove brze i pokretljive centre koje su vise cetvorke nego petice.
I to se pokazalo kao dobro jer mu je ovo najbolja utakmica.
Ekipe koje igraju u brzom ritmu sa besomucnim trcanjem u ledja bez teskog centra sa cetvorkama koje sutiraju za 3 nisu pogodne za Koprivicu.
Pogotovo kad igramo preuzimanje a to uglavnom igramo.
Malo ekipa danas igra sa teskim centrima i to je problem da Koprivica ima vecu minutazu.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.538
Reaction score
10.144
Локација
NbG
Balša ne igra znači ne može da pokida a zašto ne igra to je neko drugo pitanje ili kako kaže Željko na presicama "to je stvar trenera".
Kao sto je vise puta govorio da je trening jedino merilo i da se kroz isti sticu i minuti na terenu. Za Pokua je na kzs nakon Makabija rekao da je zalaganjem na treningu zasluzio minute u II poluvremenu i pohvalio ga za ucinak na toj utakmici.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.792
Reaction score
2.952
Igra od sjaja do ocaja i nazad. Mora to ozbiljnije i sa vise koncentracije u igri jer vidi se od aviona da nas jebu sudije i svi igraju kao navijeni bas protiv nas.Pobede se ne gledaju u zube ali nase pobede u baba ligu su krvavo izvojevanje. Bice ovde zajebancije za titulu.

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
301
Reaction score
1.057
Pa nije ni mogao da igra jer nije utakmica za njega.
Pokusevski je vecinu vremena igrao na 5 kao odgovor na njihove brze i pokretljive centre koje su vise cetvorke nego petice.
I to se pokazalo kao dobro jer mu je ovo najbolja utakmica.
Ekipe koje igraju u brzom ritmu sa besomucnim trcanjem u ledja bez teskog centra sa cetvorkama koje sutiraju za 3 nisu pogodne za Koprivicu.
Pogotovo kad igramo preuzimanje a to uglavnom igramo.
Malo ekipa danas igra sa teskim centrima i to je problem da Koprivica ima vecu minutazu.
To je stvar izbora taktike i prilagodjavanje protivniku ili protivnika tebi. Tako i njihov trener moze da rezonuje da mi igramo sa visokom peticom pa on mora da odgovori slicno. Tako da se u tome ne slazem. Balsa kad je formi on je za vrcinu ekipa u aba dominantan centar.

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
115
Reaction score
298
Локација
Kragujevac
Ovo suđenje koje mi imamo u Aba ligi, više nije ni slučajno. Htela su govna da nas pokradu, kao protiv cigana. Duplo vođenje, nedosudjeni faulovi nad Karlikom i Vašingtonom prilikom izvođenja lopte... Identične situacije kao u finišu utakmice sa prigradskim rivalom.
Hoće titulu po svaku cenu. Evo vam kurac!
Da smo samo živi i zdravi, biće sve u redu na kraju sezone.

-nusknvp-

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
172
Reaction score
1.143
Локација
NI
Gledam Zeljkov intervju sa sport klubu i upada mi u oci kako iskreno veruje u to sto prica i cestita ostoji za sve postignuto.

I pocne da mi bude zao coveka, jer ga mrzim iz dna duse, a uglavnom Zeljko moze da diktira moje misljenje za javne osobe oko kosarke i generalno, suvisno je pricati koliko ga postujem i volim ko oca rodjenog.

I ukapiram da je ostojina najveca mana sto je predsednik Partizana, i sto su njegovi navijaci Grobari, a ne niskomoralna gamad koja peva kako sviras.

Ostoja je, cinjenicno, najbolji funkcioner u istoriji SD partizan u bilo kojoj eri i sportu, gledajuci postignuto i zateknuto, i verujem da radi dobar poso, ali covece, brata rodjenog bih pljunio da je sluga rezima. Zao mi je coveka nekako posle ovoga.

Nismo isti, to je njegov glavni problem. Dosad bi imao statuu ispred cmarakane da je sa druge strane brda.

I da, nek crkne, nismo isti.

pfc kula

Početnik
Учлањен(а)
27.04.2008
Порука
187
Reaction score
992
Gledam Zeljkov intervju sa sport klubu i upada mi u oci kako iskreno veruje u to sto prica i cestita ostoji za sve postignuto.

I pocne da mi bude zao coveka, jer ga mrzim iz dna duse, a uglavnom Zeljko moze da diktira moje misljenje za javne osobe oko kosarke i generalno, suvisno je pricati koliko ga postujem i volim ko oca rodjenog.

I ukapiram da je ostojina najveca mana sto je predsednik Partizana, i sto su njegovi navijaci Grobari, a ne niskomoralna gamad koja peva kako sviras.

Ostoja je, cinjenicno, najbolji funkcioner u istoriji SD partizan u bilo kojoj eri i sportu, gledajuci postignuto i zateknuto, i verujem da radi dobar poso, ali covece, brata rodjenog bih pljunio da je sluga rezima. Zao mi je coveka nekako posle ovoga.

Nismo isti, to je njegov glavni problem. Dosad bi imao statuu ispred cmarakane da je sa druge strane brda.

I da, nek crkne, nismo isti.

Objasni mi ovo, molim te ...

"Ostoja je, cinjenicno, najbolji funkcioner u istoriji SD partizan u bilo kojoj eri i sportu, gledajuci postignuto i zateknuto"