Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Žo poželeo dobrodošlicu novom saigraču.

untitled.jpg


Treba da nas boli tuki iz istog razloga zbog kojeg smo kukali sto je jedan Budigrailjeveljnik ispred nas u sesiru...
Nama je prevashodno bitno da budemo učesnici EL u sezoni 2014/2015... Iz kog će nas šešira žrebati tamo, u krajnju ruku nebitno.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ako je to to sto se tice pojacanja, onda mislim da nam sezona zavisi od toga koliko su preko leta napredovali Musli i Leo.
Oni su najnekonstantniji u prvoj petorci sto se tice ucinka, moraju ove sezone odigrati bar 30% bolje i konstantnije u odnosu na proslu, i onda mislim da ova ekipa uz zdravog Bertu moze daleko,daleko da dogura!
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Izvinjavam se sto citiram sa drugog foruma ali moram ovo da napisem
inace ljudi, kazu da je Gagi pokidao na merenjima. svi obimi su mu veci nego prosle god, ne izgubivsi na atletskim parametrima uopste. stavise, unapredio je vertikalni skok iz mesta nekih 30
:prekrsti
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...Ako ne daj bože ne prođemo u Top 16 onda...
Mora da se prođe u TOP 16. Za našu Instituciju su 2 sezone zaredom bez TOP 16 previše. Ne sme se nadovezati i treća. Jednostavno ne sme. "Pionir" se u Evroligi mora braniti svim raspoloživim i dozvoljenim sredstvima. A i nedozvoljenim (al' da ne ispadnemo "šarani"). A budemo li Ukrajince (zbog zauzetosti "Pionira") čekali u "Areni" - mora tamo da nas se natrpa jedno 28 hiljada :)D), pa makar 14 hiljada žena sedelo u krilima svakog od nas :)D)!
ako potpisemo Malesevica i Zlovarica to je onda pun roster sto se kaze, 12 igraca al kazu da cemo dovesti jos nekog
Skroz je nerealno da se dovodi još neko "zvučnije" (= skuplje) pojačanje. Najverovatnije ćemo sa ovima koji su na probi (1-2 igrača) zatvoriti roster. I to je OK. S obzirom na sve šta se dešavalo prethodnih meseci - možemo zaista u dupe da se šutiramo od sreće. Još da se Berta oporavi do kraja kako treba - mašala...
Žo poželeo dobrodošlicu novom saigraču.

untitled.jpg


...
Kakav je lik ovaj Žo, pa to je strašno...:respect
Igrač koji je u isto vreme u praksi direktor marketinga kluba. :respect
Svi ga u klubu obožavaju. Ali bukvalno svi. S pravom vala. :clap
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Dobrodoslicu Kinsiju!:D:
Nadam se da ce pruzati iste igre kakve je pruzao dok je igrao u Efesu i da nam bude od pomoci za plasman u Top16!:napred Partizan

P.S. Procitao sam dosta komentare po sajtovima na ovu vest. Na kuknjavu ganaca "odakle pare", po meni ubeljivo najaci odgovor je ovaj (sa sportala)
MA IGRA BEZ PARA-PRISTAO SAMO DA MU SE OBEZBEDI REDOVAN SEX U PREDGRADJU
:buhaha
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.083
Reaction score
8.425
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ja razumem ushicenost kao kad dete sazna da ga roditelji pustaju da ide s drugovima na izlet po prvi put i sl. :D ali dajte malo realnosti! kakve crne najave F4, jel ste vi normalni? :D

Cinjenica je da cemo imati jaci tim od proslogodisnjeg ali nemoj da letimo previse.
Na pleju cemo imati godinu dana starijeg i iskusnijeg Lea. Dalo nikako ne moze da bude gori od Torija/Gordica. ocekujem i da Vesterman zablista sledece sezone, vreme mu je i red je da konacno u velikoj meri pocne da opravdava veliki talenat.

Spolja cemo ja mislim biti nikad jaci. Sa Bogdanom kome ce solidne partije na EP samo dodati na kurcevitosti i sigurnosti. Dragance se nagruvao, ima tek sad da kida :D. Brine malo petica ali valjda ce se probuditi i oni ako ne guracemo Zoa dole.

Imacemo strasan napadacki potencijal i po prvi put sa opcijama koje mogu da ubacuju mnogo suteva sa dobrim % a igracemo pola sezone bez berte....a o odbrani da ne pricam. Kad se Dragan nalozi i razjuri, Bogdan, Dalo i Kinsi rasire ruke nema Boga da nas neko probije i udje unutra a i ako se nekom posreci tu ga ceka Zofri da mu pokaze da je krenuo jednosmernom ulicom u kontra smeru :D.
Fizikalije ce po svemu sudeci biti nasa najveca prednost.

Jedva sam cekao start sezone, sad jos vise sam nestrpljiv :D
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Ako se zatvore pozicije 3-4,4-3 sa ovima sa probe,sto je verovatno,ostaje malo tanko na poziciji pleja.Da je Vesterman malo sigurniji pa ajde,Dalo je jako mlad a o Potu ne vredi ni komentarisati mislim da bi nam tu legao neki malo iskusniji igrac.Ali sto je vec receno i da ostane ovako,mozemo biti prezadovoljni posle situacije u kojoj smo bili do skora.Pritisak na klub ce sigurno i dalje biti maksimalan a to opet moze da im se (sektasima) obije o glavu kad se bude resavalo biti il ne biti.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.083
Reaction score
8.425
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Pa i Pekovic nije odmah postao Pekovic :D, ovaj je jos klinac, ne treba ga opteretiti pritiskom da se od njega ocekuje da pokida vec prve sezone!

Da je Vesterman malo sigurniji pa ajde,Dalo je jako mlad a o Potu ne vredi ni komentarisati mislim da bi nam tu legao neki malo iskusniji igrac.

Mislim da ce Dule ove godine bas isforsirati Lea ne bi li pokazao mnogo vise
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Dan i satnica pripremne utakmice protiv Kragujevca trenutno nepoznati. Trebalo je da se igra u sredu (11. septembar) ali videćemo, možda bude četvrtak.

Čeka se rasplet u Sloveniji. U drugoj fazi ukrštaju naša grupa "B" i grupa "A", a prvo kolo novoformirane grupe u drugoj fazi se igra u sredu. No trenutno niti znamo da li će Srbija igrati u drugoj fazi, a kamoli sa kog mesta iz grupe "B" će eventualno otići u drugu fazu (i u koje vreme će, shodno tom plasmanu, eventualno nastupiti u sredu).

Protiv Kragujevca se sigurno neće igrati u isto (ili slično) vreme kad reprezentacija (eventualno) bude igrala u Sloveniji. Mi čak i treninge pomeramo ovih dana sat gore-dole u zavisnosti od termina nastupa reprezentacije, a kamoli pripremnu utakmicu.

U ponedeljak kasno uveče će se sve tačno znati. U principu nam više odgovara da igramo u sredu, ali...

FIBA promenila satnice za drugu fazu...

Protiv Belgije u sredu u 17.45h (a ne u 21h kako je trebalo po prvobitnom rasporedu).
Sutra ili prekosutra... Je li rešeno?
Ako je sutra onda kontam da će biti utakmica u prvobitnom terminu reprezentacije!?
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Jeste Djoko klinac, ali znas kakva su deca, vide limenku na ulici i odmah hoce da je zgaze. Sta zna dete sta je drzavni projekat, psihopata, arapi, kamioni, avioni? Dete kad vidi pudlicu nece da je mazi, nego da maltretira, vuce za rep, sutira.

Bice Djoko spreman, makar za odbranu domace lige, tad moze da se igra sa ajkulom, kad ajkuli dusa bude u nosu...
 

Moraelyn

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
870
Reaction score
40
Na pleju smo slabiji nego prošle godine, onaj goluždravi ne može da se poredi sa Gordićem.

Kinsi ima problema sa povredama, a i prgav je i vrlo vjerovatno će otići i prije vremena jer će da se posvađa sa Duletom.

Ko zna kad će Berta da se vrati, a ovi što su na probi bolje da nisu tu.

Gagić se ne sastavlja u reprezentaciji, to tek neće ni na šta da liči.

Sve u svemu, i dalje smo potpuno limitirana ekipa i ako uspijemo i drugo mjesto da dohvatimo biće dobro.

(eto, moram ja kad Gazde nema da odradi "svoj" posao :buhaha)
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Samo da pozelim dobrodoslicu nasem novom igracu i bratu. Prava odluka! I kao sto rece covek ``Will kill evrybody`` :D p.s. Вил кил еврибади! :šal
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Morelin
Zaboravio si da napomenes da odlaskom Djekne gubimo kako na skoku tako i na voljnom momentu, sto implicira da smo jos vise limitirani u odnosu na proslu godinu, sto opet ,bar kod mene , implicira da jedva cekam da pocne sezona :)
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Na pleju smo slabiji nego prošle godine, onaj goluždravi ne može da se poredi sa Gordićem.

Ovo i jest tačno.
Pozdravljam dolazak Borisa, ali teško je očekivati da dečko ove sezone igra drugog play u EL. Kompozicija ekipe nam je takva da na poziciji broj 2 nemamo igrača profila koji može raditi ispomoć na kecu, pa s toga mislim da nam je play broj 2 neophodan !!
3 i 4 popuniti sa Zlovarićem i Maleševićem i Bog da nas vidi !
Miriše na lepu sezonu.....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top