Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Deroko

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
51
Reaction score
1
Кол'ко сам узбуђен због овог трансфера па то је неописиво, али ме сада буни чињеница да се ово са Швеђом изјаловило, неки су тврдили да је и то готов посао, што значи да се или ради о неком другом играчу или су грешили. Све у свему надам се да је остало нешто од Сашине магије и да ћемо га гледати већ у купу (ако је могуће регистровати га)!

Да ми је неко пре пар година рекао да ће Драган капитен израсти у оваквог играча не бих му веровао, Саша Павловић му је замена а ја још размишљам да ли ће успети у потпуности да га замени :clap
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Veceras zaboravite na pojacanja, igramo jako vaznu utakmicu u jako delikatnom momentu.. nekako mi sve ovo izgleda kao nemoguca misija, nesto poput one prve tekme protiv makabija :wink:
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Samo zaustaviti Blesingejma i pobeda je sigurna. Ne sme da razigra ostatak ekipe.
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Mnogo su oni više od Blesingejma. Naravno on je ključ svega, ali kao što Dule reče, Dario kao totalno atipičan igrač na 4 bi takodje mogao da nam napravi dosta problema, pogotovu u toj igri licem ka košu. Nadam se da će njega Lovernj napadati dosta ledjima i terati ga da tu troši snagu, jer kao što se zna, mismeč zna najčešće biti dvosmerna ulica.

Dovodjenjem Siriščevića, dobili su solidnu opciju na 2/3, i što je još bitnije igrač koji ima itekako opasnu prangiju ako udje u ritam.
Blesingejm igra po principu toplo hladno, i pošto je prošlo kolo bilo hot hot hot, nadajmo se da će danas biti ona druga krajnost. Plus koga god da čuva, a pretpostavljam da će to biti Bogdan, igra ledjima je naša ogromna prednost.
Ne znam kakvo im je stanje sa Kusom, mislim da igra tako da spolja oni imaju više opcija od nas, ali unutra su tanki. Nismo ni mi nešto tu u prednosti, jer Planinić koji je napokon proigrao je nažalost bolji od svih naših opcija, možemo ih lomiti na svežinu, i na visinsku prednost kad udje Kuridža.

Sve u svemu, biće zajebano. Treba skupiti dovoljno poena. Bogdan i Kinsey će morati da pruže jako dobre partije, kapiten takodje i onda imamo čemu da se nadamo. Mada znajući naš Partizan, možda iskoči neki novi "čupavac" iz kutije :D.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Ne treba pricati koliko je ovo vazna utakmica i koliko ce biti tesko dobiti je. Pobedom bi ponistili onaj poraz kod kuce u proslom kolu, dok bi sa porazom usli u nesto vece probleme. Vezali smo tri poraza, red je da pobedimo! Srecno!
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Nurkic :D

1015470_583164015102435_35453502_o.png


13915244984452.jpg
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Не памтим да је Партизан имао овако јаку спољну линију као што ће је имати сада, бар на папиру.Мада свакако да и у пракси би то требало да добије потврду, ако не раније онда кад дође завршница аба лиге и кад почне суперлига и плеј оф.

Греота је да се нападачки (и дефанзивни) потенцијал Павловића, Кинзија и Богдана али и опорављеног Бертанса и кориснијег Тепића не искористи од стране центарске линије.
Међутим ова и оваква унутрашња линија је била довољна да се прошле сезоне остваре сви зацртани циљеви.Не видим зашто би сада било другачије, сем ако појава Марјановића код најјачег конкурента то не поремети, што ипак мислим не би требало да се догоди.

На крају кад се све сабере, што би цигани рекли: године пролазе моје... чекајући да се све поклопи.Да на једног Пековића (или Kрстића) и Ловерња дође Богдановић, Кинзи, Павловић или Милосављевић, Бо и Бертанс.

Али добро, на нама је да мало маштамо.А на Андрићу, Безбрадици, Муслију, Гагићу... да покажу да са правом носе дрес Партизана.
Колико већ вечерас.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Nek bude kao prosle godine protiv Cedevite ovo prekretnica! Samo bi mogli malo izvesnije to da resimo :D
Centri moraju veceras odigrati nesto, makar u defanzivi i u gradjenju. I naravno Kinzi i Bogdan moraju imati standardan ucinak. Mislim da cemo imati problem sa Saricem, jer Lovernj ga ne moze ispratiti po brini, a Kinzija bi mogao lako da upostuje, mislim da bi najbolje bilo da se rotiraju njih dvojica na njemu, tj da preuzima Zo pod kosem,a TK spolja. I naravno Dalo mora odigrati veceras utakmicu zivota u odbrani protiv Blesingejma ono malo vremena sto bude igrao, jer Cibona ne verujem da ce vaditi ovoga iz igre uopste.
AJMO CRNO BELIII!:pfc::pfc:
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Mislim da su nam slabe sanse veceras (sto ne znaci da smo sad neki autsajderi ili sl..) ali ipak, mi i gostovanja, i to mi u mnogo jacem sastavu od ovog zbog povreda hendikepiranog..a da ne pricam o tome kome gostujemo. Ni malo laka utakmica, ni malo...
Ipak, zaista smatram da nam nece ova utakmica odrediti tok sezone, jer ipak, mi ako se konsolidujemo sa ovim pojacanjima, ako sve to izadje na dobro, bicemo mi puno puno jaci i nece se ostatak lige nista pitati do kraja, bicemo dovoljno jaki da sami odlucujemo o svojoj sudbini.. Zato veceras igrati bez straha od poraza, nece biti kraj sveta!
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Uopšte mi se ne sviđa kakva se atmosfera stvara pred ovu utakmicu.
Jeste važna utakmica, ali ništa presudno. Do kraja ima mnogo da se igra, i ovo je samo jedan meč u nizu.
Niti je tragično ako se izgubi, niti je kapitalno ako se pobedi.
Ipak, ima meč posebnu notu, ovo je "el klasiko, večiti derbi" :)
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Nadam se da cemo pobediti u ovom Hrvatskom El Klasiku i da ce nas ta pobeda pogurati malo ka F4. Cibona je favorit i nije smak sveta ako se izgubi, ali bi nam pobeda itekako znacila.

Sto se tice Sase, bilo je najavljivano da ce danas u toku dana potpisati ugovor, bogami smracilo se napolju polako, nadam se da se tu nista nije izjalovilo.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Sa vecerasnjom pobedom bi mnogo lakse igrali do kraja sezone jer bi F4 bio dobrim delom obezbedjen, dok sa porazom bi strepeli mozda i do samog kraja. Naravno da ova utakmica veceras nije od presudnog znacaja ali valjalo bi pobediti :)

PS : A mozda nasi i namerno hoce da budemo cetvrti, pa da u polufinalu izbacimo fmp :lol:
 

dr_error

Početnik
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
119
Reaction score
8
Ja bih iskreno volio bas tu varijantu - mi na kraju cetrvti i idemo na FMP u polufinalu. Ubili bi 3-4 miliona muha jednim udarcem.
 

Ilija_RS

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
248
Reaction score
50
Sve me vise strah kada je rijec o Pavlovicu, pise se vec 2-3 dana, danas se pise kao gotovo je sve igrac je Partizana a potpisa nigdje! "A gde je pecat?" :D Mada, nije mi smijesno uopste :roll:
A sto se tice utakmice, ja ne sumnjam u pobjedu! Ovi su se napalili kao nikad, vec porede ovu utakmicu sa onim kada smo se sastajali u okviru EL, daju karte dzabe i tako dalje.. A kad god su se palili toliko protiv nas zna se sta je bilo (scenario Kecman) :wink:
Ps. mogli bi na ljeto i ovog Nurkica da dovedemo ako mu propadne draft :D
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Ne brini za Pavlovića, Pavlović je dao reč, to je dovoljno. Da l će da potpiše danas, sutra, za 5 dana, to je manje važno.
 

info

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
27
Reaction score
3
Ja sam bas spokojan sto se tice vecerasnje utakmice,kroasani se kao i obicno loze protiv nas ali nekako vjerujem da dolazak Pavlovica ce uticati pozitivno na tim i da ovo dobijamo i lakse nego sto mnogi misle.Mislim da Saric nece imati zapazenu ulogu i da ce tu Cibona pasti
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.227
Reaction score
33.668
Локација
vaginamandibularia
mislim da gubimo glat, -15 već na poluvremenu, uz lakše 3-4 povrede i 5 kidanja ligamenata u trećoj četvrtini, nakon čega Toša nije mogao sam sebi da izvede loptu, a tomašević zbog kurjeg oka nije ni ulazio u igru...
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Људи, искулирајте мало за појачања, вечерас нам следи рат са Цибоном.

Све се напалило да нас победе.


Гледам изјаве Римца и Шарића. :puke
Класично пресеравање, не признају умор и повреде, само што нас нису прогласили за фаворите, као, чак ни пуна хала није неки адут (они не памте овакву еуфорију, ни пуну дворану). :banghead:puke


Само да их победимо, па да натенане, до касно у ноћ, распредамо о појачањима. :BB
 

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
Ne znam gde si procitao takve izjave?
Ja sam sad bas procitao totalno suprotne.

http://www.jutarnji.hr/dario-saric-...zana--samo-zelim-osjetiti-huk-bbb-a-/1161463/

Čeka ga Lauvergne
- Jasno je da smo apsolutni favorit jer nismo izgubili utakmicu u 2014. godini, ali Partizan je i bez ozlijeđenih odlična momčad. Dovoljno je reći da su pobijedili moćni CSKA. Vjerujem da ćemo uz navijački vjetar u leđa odigrati borbenu, odličnu utakmicu i pobijediti, poručio je Dario Šarić, koji će najviše dvoboja voditi s Lauvergneom.


On i Lovernj ce se dobro šibati, bilo bi odlicno kad bi ga Žo spustio ispod 15p jer tada oni nema sanse da nas mogu uzeti. Bez njegovih 2o i kusur poena oni nemaju sanse protiv nas.

Kad bi ga nasi napunili licnim, kao Cedvita dosta toga bi resili.

p.s. Neka oni izjavljuju sta hoce...bitno je da ih grobarija bubne u sred Zg ;) :pfc:


Edit:
Posto je tema Dule V. zatvorena evo ovde cu okaciti zanimljiv intervju sa Duletom.

http://www.vecernji.hr/kosarka/cibona-se-trebala-spojiti-s-cedevitom-kad-je-emil-to-htio-918729

Kakva je financijska situacija u Partizanu?

- Nešto lošija nego prethodnih godina jer stižu dugovi od prijašnjih sezona. Među onima kojima se duguje sve je manje igrača koji imaju strpljenja, a sve više onih koji prijete Fibom, a i menadžeri igraju svoje igre. Vrlo je malo gospode kao Mačvan koji razumije da je u boljoj situaciji od kluba. Neki nemaju nimalo strpljenja ili je ono potrošeno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top