Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
da,to sam cuo - da je pola sata pre pocetka neki kreten gadjao igrace Nantere-a :banghead:banghead:banghead

koliki debil moras da budes da to uradis !?...ili to ili si cigan,trece nema :puke:puke:puke

Takvi mentoli su porez na brojnost...Ali ne mogu da shvatim mentole koji sa vrha hale gađaju ljude ispod njih, bio bih presrećan kad bi ih neko unakazio od batina.

Gagić i Musli su odigrali neverovatnu odbranu, možda su 2 puta pogrešili za ceo meč, prosto nisam mogao da verujem:respect
 

klavijatura

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
222
Reaction score
32
Локација
Pionir
...

Meni se ovo ne sviđa...obično krenemo u sezonu sa 2-3 kiksa...ove sezone sve naopačke... :napred Partizan
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
E da, sad čuh na SK, Dragan Milosavljević - čovek koji ne zna za umor. Kako je čovek odigrao, nestvarno.
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Учлањен(а)
11.12.2011
Порука
818
Reaction score
128
Gledam tako da ako može da stane 8000 može i 8001, ako može 8001 može i 8002 ako može...ako može 10000 može i 10001 tako da maksimum ne postoji :D
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ова утакмица је нереално добра била. Колико је одбрана човјек на човјека била добра довољно говори чињеница да нисмо никако прелазили у зону 1-3-1. Преузимања након пика су била тачна и брза, једино можда има једна мана а то је превелик број отворених шутева Француза за 3, срећом па нису гађали.

Све и некако, ал' кад је Гагић испратио пивотирање једног Нантеровог играча (да ли је Жети био јебеш га, не сјећам се) и у корак га прочитао, наравно овај погубљен и промашио немогућ шут из окрета, знао сам да се нешто ненормално догађа. :D

Гаги је челични човјек, играч какав се ријетко рађа и ствара. Почео је избацивати оне његове карактеристичне шутеве за 3 послије предње промјене што су га почели читати. Кинзи је играч са меканом руком који ако не треба промашити са полудистанце, неће ни промашити. Играч са "знањем црнца" за каквим Партизан одавно жуди. Богдана гледам и сјетим се Владе Јовановића, додуше сјетим се и тога колико је и Милосављевић могао бити прије зрео као што је сад, али нећемо о томе.
 

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
Od 95 sam konstantan u Pioniru, gledao sam i 87 protiv barselone i trejsera, ali ovo je sigurno po atmosferi jedan od 5 naj u istoriji! Pocinje nova bajka!
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ова утакмица је нереално добра била. Колико је одбрана човјек на човјека била добра довољно говори чињеница да нисмо никако прелазили у зону 1-3-1. П


Jesmo 4 puta, nakon auta, kad je isticao napad. 2 puta smo odbranili, jednom im se odbila lopta, jednom nisu uspeli da šutnu na koš.
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Samo da se ovako nastavi,vraca se pakao Pionira,ne samo kad igraju Barsa,Cska,ne bih mnogo trosio tastarturu oko same utakmice, Dule aplaudirao par puta sto dovoljno govori o igri,i igracima...
Naravno moram i ja da pomenem retarde koji ubaciju one sveznje novina na teren,sreca pa u toku utakmice toga nije bilo,ali se prenelo na ljude u parteru,ja prosto ne mogu da verujem koliki bolid treba da budes,pa da bacas razna *ranja na "kolege" iz partera,strasno.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.659
Начео сам флашу вина, циркам, у част овим момцима који су вечерас изгинули.

Не мислим да идем у кревет, иако рано устајем.
Срце ми још увек игра од среће, држи ме лудило, читам о утакмици, читам вас и осећам невероватан понос.

Каква одбрана је виђена вечерас, ја још увек не могу да дођем себи.
За уџбенике! :respect

Да поседујем клон машину, прва особа коју бих клонирао, био би Драган Гаги Зверина Милосвљевић. Љуби те тако ненормалног.

Поносан до неба, хвала момци за ово вече. :respect
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Pionir – nekom raj, nekom pakao!

Ali, nije samo pesma ono što izdvaja Grobare od ostalih.

Kad je bio potreban pritisak na protivnika, neverovatna buka. U trenucima kad je tim bio u padu, ogromna podrška. Svaki dobar potez ispraćen aplauzom, za loš nije se čuo zvižduk. Sudijske greške nisu promakle i to im je jasno stavljeno do znanja, kako se ne bi ponavljalo. Neverovatno je koliko Grobari osećaju i poznaju košarku.

Možda i najbolje od svih. Kad protivnik da trojku, pesma je jača. Kad se vodi 30 razlike, buka i zvižduci su neverovatni. Nema napuštanja dvorane pre vremena. Peva se do kraja i kad se pobeđuje i kad se gubi.
Sjajan tekst g. Vučkovića!
 

Dzo Pesi

Početnik
Учлањен(а)
04.06.2013
Порука
28
Reaction score
0
Локација
Leskovac
Svaka cast momcima , Duletu i strucnom stabu ! Navijanje - sjajno , borba na terenu da se covek najezi . Place mi se od srece kad vidim igrace kako se bacaju za svaku loptu . Hvala ti crno - bela ljubavi !!!
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Bili smo PRAVI u pravom trenutku!!!
U svakom smislu te reci, sesti igrac i faktor iznenadjenja i ako su se pravili u pocetku da nas kao ne primete i da ih nece poremetiti pritisak, nasli smo im frekvenciju i kos im je delovao tako predaleko, dekoncentracije na time- outima i pritisak na liniji penala su prica za sebe!

Nismo se dali zajebati. Iskreno, poneli su se gospodski svojim gestovima i dobili zasluzene aplauze za to, na cemu im iskreno cestitam, to su maniri velikih klubova.
Svaka cast svima ali vatreno krstenje EL je pred Grobarima u Pioniru, bez toga, kao da je nisi ni igrao.

Sto se tice nase mlade ekipe i terena, dobili su potrebnu dozu adrenalina i podrske i umeli su to dobro da iskoriste, tacno se vidi da dobijaju na samopouzdanju i da su godinu dana iskusniji. Nasa podrska im ne predstavlja vise teret, igraju psihicki relaksirano sa mnogo energije i zara ,naklon i veliko postovanje.

Pionir ce ove godine biti veliki izazov i za mnogo poznatija imena u nasoj grupi.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Ubedljiva pobeda,kojom smo 80 % sutnuli Nanter iz borbe za to 16 ,osim ako ne naprave neko iznenadjenje ili nas pobede sa 31 tamo ,sledece kolo igramo valjda protiv Budiveljnika pobedom nad njima moglli bi biti jednim korakom u top 16,ali otom potom ,samo bez euforije imamo prekratak roster koji koristimo ,ne bih zeleo da nas ova pobeda uvede u pljuvacinu kad se desi neki poraz.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top