Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Pisanje poruke, ili otvaranje teme na pogrešnom mestu
Kako sam nacuo kod cigana dolazi igrac iz Barselone... Elem, u pitanju je Mike Tobey :D Taj info moze a i ne mora da znaci mnogo vezano za Mirotica, ali najbitnije je da se to zavrsi sto pre i da mi imamo formiran tim do pocetka priprema, dovoljno nas je jebalo sto je ABA liga do sredine Juna trajala.
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
369
Reaction score
2.292
Локација
Kraljevo
Koga god da dovedemo/zadržimo, percepcija u medijski slobodnoj Srbiji mora da bude da smo mi(oni) doveli kante(bombe). Znamo kako njihovim pavijanima mora da se servira priča da osvajaju sve ove godine, što je meni ok, jer tako je bilo i prošle pa se završila kako se završila.
Sećam se na šta smo ličili na početku sezone(Panter, Exum, Lesor, Naneli, itd.), a kako je to podmazano bilo na kraju, tako da dajem sebi zabranu da negativno komentarišem Željkovu i Zoranovu selekciju.
Sviđa mi se što se radi u tišini, jer kako kažu - tišina je nekad najglasniji odgovor.
Uživajte u odmoru
 

Lazarus

Početnik
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
41
Reaction score
282
Opet mi moja glava ne da mira,prešaltao sam po netu manje-više sve što se tiče Dalas Meveriksa u poslednjih mesec i po dana i apsolutno nigde ne postoji zvanična informacija da je Dante njihov novi igrač.Ne bih sad da potežem neke druge teme,možda posao i jeste završen i bukvalno samo treba da se ozvaniči,ali...Meni ovaj slučaj ima mnogo sličnosti sa Panterovim i prelaskom u Barsu,kao već je sve završeno-rešeno,a ustvari ništa nije gotovo.Vreme će pokazati,ali kako dani prolaze,sve mi se više priviđa BREAKING i Exumov novi ugovor sa Partizanom :)
 

Прилози

  • FB_IMG_1689354227319.jpg
    FB_IMG_1689354227319.jpg
    189,1 KB · Прегледа: 256

Lazarus

Početnik
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
41
Reaction score
282
Pisanje dve uzastopne poruke
Jbm mu mtr.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
480
Reaction score
2.636
Ne znam za ostale, ali ja ću recimo da se ložim da će Mirotić potpisati za nas sve dok ne potpiše za nekog drugog. Pa i ako se to desi, prijatni su ovi dani nade da ćemo imati najbolju prvu petorku u Evropi. Po medijima, sve bi trebalo da se zna do ponedeljka.
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Pa, sta znam. Meni sve to potpuno nerealno zvuci, ali sad vec sa par razlicitih strana cujem da izgleda hoce Mirota kod nas. Jbm li ga, tesko mi je da poverujem, ali sad razmisljam ovako nekako - Savic kaze dovodimo 1,4,5. Dakle bar tri pojacanja. Neku cemo zver na pleju dovesti sigurno, jer nam tu treba prva opcija, Avram i Jare mogu odraditi i pleja, ali nije to kvalitet na kecu na kom se bazira pohod na f4. Isto vazi i za centra, mora doci neko jakog kvaliteta, Smajli je dobar, ali ne i dovoljan, ne mogu reci da od njega ocekujem da bude prva petica. Tako da sto se tice te cetvorke, Mirota je svakalo najbolja moguca opcija,.pa ako ga dovedu, do jaja jbno.
 

duka89

Početnik
Учлањен(а)
02.01.2015
Порука
108
Reaction score
35
Koliko loženja oko Mirotica, a u najmanju ruku imamo iste sanse da ga potpisemo i mi i cigani... Dok se ne ozvanici bilo ko, ne verujem ni u šta. Na kraju ako potpise za cigane, ima pojedinci da ga napljuju kao nikad nikoga...
druze sta pricas, sa jedne strane zoc, jasno najavljen napad na f4, pogladas roster, kapiten, zek, ponitka...
sa druge strane coki, koji najavljauje top16, sa dedom teom,raduljicom, lazicem i ostalom ekipom..
nekom ko je pao s marsa, sve je jasno a kamoli miroti.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.091
Reaction score
15.813
Локација
Храм фудбала
Срећно брату Дантеу дао нам је све што се од једног играча Партизана очекује и тражи.
Надам се да ћемо успјети надокнадити његов одлазак, јер ће бити врашки тешко пронаћи тако квалитетно рјешење у свим правцима.
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.385
Локација
Kosovska Gracanica
Hvala Danteu za sve, sada kada je i zvanično! Neverovatno skroman dečko, dao je 100% za sveti dres. Održao je reči rekao još na početku da je cilj povratak u NBA, a da smo mi prioritet za Evropu. Puno sreće mu želim! Nama se ovim potpisom koncepcija igre sigurno menja, jer ovakav tip igrača nema zamenu u Evropi. Srećom, imamo najvećeg, te sam siguran da ćemo se i tu prilagoditi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top