Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Neka smrdljiva stranica na instagramu objavljuje potpise prije klupskog sajta/stranice.

Kakav debil moraš biti da pored toliko posla na svijetu, sinu na taj način puniš ego i pridaješ na nekoj važnosti.

Dobrodošlica PJ Dozieru uz poruku "ne doziraj protiv prigradske kurave".
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Konačno i zvanično. Dobrodošao u klub i ne sumnjam da će se odlično uklopiti. Dečko je ozbiljan talenat i potencijal i nekako mi liči na lika koga naša atmosfera može da detonira. Polako se sklapaju kockice.
P.S. Neozbiljno ga je porediti sa Danteom, i zbog jednog i zbog drugog ali imam utisak da za protovnike slede neki novi krugovi pakla.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.402
Reaction score
37.956
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
340
Reaction score
1.776
Локација
Панчево
Ovde je i samo cilj pojedinih da nameste drugog clana na ban i time su uspeli u zivotu.

Nijedan clan nisam vidio da je pomenuo Zorana i Zeljka, a kamo li da kritikuje njihov rad, vec laicki pricamo kako je roster kratak, budemo li doveli jos "samo" dva pojacanja.

Koprivica moze da bude i prijatno i neprijatno iznenadjenje, Trifa mali takodje, od Danila mozemo corci da ocekujemo itd.

Nadamo se najboljem, kakav god sastav budemo imali, ja cu da se nadam da cemo dobiti svaki mec u sezoni, time osvojiti sva takmicanja u koja nastupamo.
Kako se namešta ban, valjao bi mi taj podatak? Ja sam za sad uspeo da namestim samo sebi.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.626
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Al ste se navrzli mogu uskoro tipstersku stranicu da otvorim :D
Aj ukratko. Ista uloga kao Exum ali ne toliko sličan igrač.
Da ne budem licemeran, još pre početka prošle sam pisao da nama treba plej od metra zbog defanzive i atletike i ostajem pri tome.
Da se odmah razumemo plejevi od 2m po pravilu nemaju šut, ili dosta prosečan, postoji više razloga za to ali da ne ulazimo u detalje, nije imao ni jedan Magic Johnson.
Da se odmah ogradim ja sam gledao njega na koledžu pre svega na mm 2017e gde je u polufinalu ispao u direkt okršaju sa Gosom. Inače dosta igrača s tog mm f4 je završilo u evropi Dorsi, Miks, Beri, Enis.
U nba ga nisam gledao pogotovo u najboljoj sezoni, generalno Denver preskačem.
Na koledžu je bio kamenjar ali je često igrao pleja. Legitiman ozbiljan defanzivac, u napadu onako dosta nekonkretan, nijedno vrhunsko oružje ali solidan svuda u polufinalu najbolji strelac je bio mislim. Vrlo atletičan, ali ne kao Exum dosta za nba prosečna eksplozivnost i prvi korak. Ali je dosta mekan u pozitivnom smislu i neke stvari je teško proceniti kako će izgledati u Evropi, ali generalno mi je utisak da ima bolji pregled igre od Exuma ali i više gubi lopte. E sad Željko ne dozvoljava rizične pasove pa ćemo videti kako to izgleda.
Takođe mislim da je dosta popravio šut što s vremenom dolazi i da je s poludistance legitiman i sad najveće je pitanje da li ima domet za 3 u evropskoj košarci, to je dosta zeznuto jer dosta igrača koji su loši šuteri uslovno rečeno u nba se pristojno snađu u Evropi.
Ono što je poveća razlika u odnosu na recimo Exuma je da će on više probijati tu prvu liniju a da ne ide do kraja. Opet to je i dobro i loše. Popraviće protok igre i Željko voli kick out igru, ali ćemo imati manje onih “sigurnih poena” iz izolacije. Plus kao što neko reče Exum ima maltene 90 posto s penala što igrača takvog tipa čini mašinom.
Isto i u preuzimanju. Exum je branio jače, više i teže igrače nogama, i tu ga je maltene nemoguće pomeriti. PJ će rukama i atleticizmom. Opet to je i dobro i loše jer će ga lakše unositi pod obruč, ali će dati novu dimenziju na liniji pasa, strani odbrane itd itd. Dugačke ruke su neverovatan adut u timskoj odbrani (čitaj recimo Ponitkin problem a Aleksin adut).
Kad bih morao da ga poredim s nekim igračem meni je blizak Lorencu Braunu, ali ne sada nego kada je dolazio iz nba. S tim što je Braun legitiman plej s odličnim pregledom igre, a ovaj je jači na prodoru. Taj šut je ta varijabla koja će dosta odlučiti i privikavanje na kamp u reketu što zna da bude problem za taj tip igrača.
Onako rezime, tražio sam dobio sam tog pleja koji će moći da krpi rupe u odbrani i već sad je na papiru ponajbolji defanzivac spolja u El, rekao sam i da mora plej iz amerike i to ne neki evropljanin i to je to. Pitanje je tog napadačkog doprinosa. Tj nije pitanje da li će ga biti nego kada. Da li će mu leći odmah ili posle automatizacije posle pola godine kada je nama prekasno.
Donekle jeste mačka u džaku, ali s druge strane ako se lako privikne potencijalno je i među najboljima u el. I dok sam za Exuma svima ovde mozak popio da će biti taj koji pravi šampionsku ekipu, ne mogu sa sigurnošću da kažem za PJa jer ima previše faktora. To ne može niko jer dosta zavisi i od njega. Opet ako se prilagodi brzo biće igrač koji nam čini ekipu šampionskom.
Ono što je odlično je faza njegove karijere. Niti je odustao od nba, niti je mator igrač koji dolazi da uzme kintu. Dolazi vrlo motivisan da ili napravi karijeru u el ili da se potencijalno vrati u nba i takve igrače treba gađati.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.166
Reaction score
3.693
PJ Dozier dobro dosao.
Gledao sam ga prilicno prethodnih godina zbog Denvera. Tesko mu je bilo istaci se pored Mareja i Portera i tu je vise igrao odbranu nego napad. U odbrani je bio dobar, a ono suteva sto je uzimao - pogadjao je u dobrim procentima. Djeluje mi vrzljasko i skocno i ne znam da kao takav moze biti masina za proboj 1-1. Vise ocekujem da popravi skok.

Druga stvar, on izgleda iz NBA dolazi direktno kod nas!? Izgleda da covjek hoce ozbiljno da poradi na sebi i uci od najveceg. Ne djeluje mi kao neko umisljen.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Druže ja sam završio svaku prepisku sa tobom pošto vidim da neke stvari ne razumeš niti ja kritikujem rad u kk, ponavljam ja sam pretpostavio da mirotić samo nas navlači i na kraju nas navukao kao majmune .A ti vrv jedino ovde i imaš ovakav stav pisanja jer vani ćutiš i nesmeš nikom ništa da kažeš i pretpostavljam da nemaš ni svoj stav pa se ovde nešto proseravaš. Ujedno se izvinjavam svim ostalim članovima foruma na ovom postu.Sportski pozdrav Partizan ŠAMPION
Eto hvala Bogu da postoji forum, pa da i ja neđe iznesem mišljenje. :buhaha
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.668
Reaction score
5.601
Sto znaci da ako se o Egzumu pisalo sve i svasta sta ond da ocekujemo da ce se pisati o PJu :D
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ajde i ja da se izjasnim po pitanju rostera.

Prvo, kvantitet i kvalitet treba da su koliko-toliko srazmerni, pri čemu imamo one koji "kose" i oni koji "vodu nose"... Pri čemu je realan cilj za borbu da uđemo u TOP 8 EL, tokom regularnog dela sezone a posle šta se napravi. Ovo mu nekako dođe u prevodu: "Konkurentan tim moji svakoga može da pobedi ali i od svakoga da izgubi ako se zajebavaju..." Otprilike tako...

1. Avramovic, Jaramaz
2. Panter, Dozier, Anđušić
3. Nunnaly, Ponitka, Trifunović
4. Leday, Pojačanje
5. Pojačanje, Smailagić, Kprivica

Ovo je 13 igrača u rosteru od kojih su dva "na broju" prema do sada pokazanom. Prvi je Anđušić, a drugi je Balša - pri čemu im ne sporim mogućnost bolje sezone od one koju su imali. Ali, prema do sada pokazanom NISU u mogućnosti da imaju neke bitne minute u EL. Dozier ne znam kakav je, ali sve i da jeste po doprinosu ravan Danteu, realno će mu trebati vremena da postane "Dante" iz drugog dela sezone. Ako smo sa njim "uboli" onda je ovo ok.

Pošto je 13 nezgodan broj, doveo bih još jednog. Koga? To zavisi od mnogo toga. Možda još jednog 4/5 ali ne znam ko su već predviđena pojačanja na tim pozicijama. Svako koga dovodimo a ne znamo pouzdano kakav je /iz ugla posmatrača/, može biti Lesor, a može da je i Brozdjanski /jer dovodili smo i jednog i drugog/... Ako su pojačanja na 4 i 5 kvalitetna, doveo bih tog jednog + na poziciji 1...

Ako dovodimo jednog "Smajlija" i jednog "Lesora" ovo je sasvim dobra ekipa, na nivou prošlogodišnje /možda i jača, zavisno od toga jesmo li sa Dozijerom jači ili slabiji nego li sa Danteom. Jare bi trebalo da je adekvatna zamena za Madara, dok je Ponitka, sigurno bolji od onoga što nam je davao Papapetru /ne bih se kladio kako stoje u nekakvom generalnom poređenju/.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top