Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
I dalje ne mogu da verujem da je ostao. Najmanje sam verovao da cemo njega uspeti da zadrzimo,ne zato sto on ne zeli da ostane,nego zato sto je bio na radaru svih bogatih klubova sa kojima finansijski ne mozemo da se nosimo. Isto tako koliko god mrzeli SNS limara treba mu odati priznanje za ovo.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Kako mi je drago kad mi neko pokaže koliko ne znam ništa (u pozitivnom smislu).
Ovo je jedan od lepših poteza nekog igrača Partizana decenijama unazad i tim pre lepši jer je uterao kurac katalonskoj pošasti. Treba doduše i napomenuti da očigledno nije bio ugovor tamo koji se ne odbija već ponuda malo jača od naše a s takvim okolnostima je bilo već realnije da ostane i sad zvanično krene ka tome da postane ikona kluba.
Hvala Mirotiću :D

I da, nek crknu svi mediji vezani za košarku, svi "najcenjeniji" portali preneli vest bez da provere šta se dešava zapravo.
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.385
Локација
Kosovska Gracanica
Kevin kod nas ulazi u vecnost ovim i to je to. Sto se situacije sada tice, vrlo je jednostavno i MOCNO! Saljes poruku Evropi da niko nema sta da trazi kad hoce da te čačne u najboljeg beka Evrope i kapitena! Kakva Barselona, kakve pičke materine! Ovim pokazuješ jasne ambicije kluba, a to je da će ovaj naš NAJVEĆI ladno da napadne El dogodine! Nadam se da ovo znači i ostanak kuma Ledeja, pošto su mi oni nekako u paketu. Ocekujem mozda jos eventualno odlazak Papapetrua, ali barem ce se njegov doprinos zameniti, siguran sam.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Panter kapitenski! Iako se nisam oprastao i pomalo se i nadao kad je Ostoja demantovao, ipak je ovo, pogotovo sto je na dvije godine, nesto o cemu ce se pricati kao npr. sto sad pricamo o povratku Zeljka ili onda kad Danilovic nije igrao neku godinu a ipak cekao da to uradi sa Partizanom.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.936
Reaction score
26.852
Sto ko ce da izdrzi kuknjavu cigana?! Pa sta ces lepse za usi i dusu od ciganskih naricanja i kuknjave. Meni je to kao kad posle posla odem u kafanu, narucim kilo pecenja i kriglu piva- uzivanje!
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.611
Reaction score
13.697
Локација
Yaoundé
Lepo ja napisah dvadesetak stranica ranije...


... niko nije potvrdio njegov dolazak u Barselonu, a kada je potvrda izostala i u sledećim danima, postalo je jasno da se nešto kuva. Savićev način rada se još jednom pokazao: nikakve informacije i samo odjednom - bum!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top