Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.269
Reaction score
18.299
Локација
Kej Republika
Moram da izjavim da me zapanjuje kako je Ostoja sve ukomponovao oko naseg KKP. Posle toliko godina muke i gazenja po nama bar se tako ne osecamo. Organizaciono, logisticki klub nam je 3 nivoa iznad svakoga u regionu. Za to treba mnogo truda, mnogo rizika i mnogo posvecenosti.
Da li ce da nas zastiti u finalu ne znam, ali za ovo dosad mogu da skinem kapu, bez da pokusavam da furam pricu hashtagteamostoja.
BC Partizan TV ste spomenuli....pa to jejedna od najboljih stvari koja nam se desila. Dobili smo i transparentnost. Mislite da spansko govno nece da gleda, ili njegovi poltroni?
U ovoj bari punoj krokodila ni ovoliko niko od nas nije ocekivao od limara, ja prvi mogu da priznam da sam bio pesimistican a da se polako okrecem na drugu stranu. Mozda sam samo ja. Imao je on i greske, nekoliko puta je MORAO da nas zastiti, ali mislim da imifz i reputacija Partizana raste iz dana u dan. U ime nade, za bolje dane :) Samo tako nastavi(te).
Idemo u EL. Necu da kazem bravo(jos uvek, mada ako isprskamo limenke jos 2 puta onako pa makar se ugasili mozd ai kazem), ali nastavi tako.
3 hiljade za gospodina.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ostoja gde su te tvoje institucije????

Bek suter koji ume da pogodi otvorenu trojku, mozete li takvog dovesti??? Ako ne, bolje malog Trifu gurati. Suter, suter i suter dolazi u obzir...
 
  • Like
Reactions: BaX

TheRock

Početnik
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
97
Reaction score
302
Локација
Beograd
Imao je on i greske, nekoliko puta je MORAO da nas zastiti

Pazi, greška je ako se jedanput dogodi. Dobro je što smo sad ovako izgubili, pošto ovog momenta bajke prestaju i vraćamo se u realnost.
Sada ćemo videti da li nam je predsednik nešto naučio, stisnuo muda ili šta je već nedostajalo prošle sezone. Ponavljam, bolje sada nego kad počne play-off.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Kontradiktoran si. Na FK temama si na svojoj kozi osetio kako se namece jednoumlje i pokusao si to svojim komentarima (rekao bih uspesno) da sprecis, a sad ti na ovoj temi jednoumlje odgovara. Hajde odluci se za sta si.


Ne postoji covek na ovom svetu koji je 100% cist. A razlika u komentarisanju je sto nekome onaj necisti deo vise smeta.
Da ne bih skrenuo sa teme uzecu primer Ostoje. U pocetku, (mada i sada to neki rade) polazilo se od premise "on je sns covek i cilj mu je da nas unisti". Cinjenica je da je Ostoja daleko vise uradio od prethodnika i to se vidi. Onaj ko ne zeli da vidi moze da se vrati u period kada su nam igrali Tomic, Koprivica, Vrabac i ostale vedete ove igre.
Isti taj Ostoja imao je i svoje lose strane kao npr. ono ogradjivanje za sliku sa Trifunovicem. (uzeh jedan nasumican primer)

Sad zamisli da oni koji postuju njegov rad traze od ovih sto im se ne svidja ogradjivanje kluba za Trifunovica da se samobanuju, da im se govori da je sramota sta pisu i sl.

Ako su za tebe ti koji govore sta je lose kod nekoga "objektivni Grobari" onda si i ti taj kada pises na FK temama. (inace apsolutno podrzavam tvoje komentare tamo, da ne pomislis da tebe kritikujem).

Hajde mi da pobedimo Buducnost sad, a da se spreci da Grobari imaju razlicita misljenja to ne mozemo ni ti ni ja. Zato i imamo 3,4 frakcije. Pozdrav
Ma koje jednoumlje mi odgovara? O cemu pricas?
Ako je jednoumlje to sto ne mogu da svarim da iko vredja Vujosevica, onda ok, u pravu si, ali to valjda nije jednoumlje nego su pravila foruma da nema vredjanja legendi Partizana ili se varam...
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.386
Reaction score
2.377
Локација
Novi Beograd
Najveći problem našeg kluba, u ovom lokalnom takmičenju, po meni, nije ni bek šuter, ni centar, ni Birča, ni Pejners, niti išta košarkaški.

Problem je nemanja nikakvog autoriteta. Niti ga ima predsednik, koga većina (s pravom) smatra za marionetu režima, niti ga ima trener kod sudija (jer neće nama neki stranac da priča kako se sudi), niti ga imamo kao klub (jer na kilavog i zec diže nogu da piša).

Dok neko ne uhvati, nekog Javora, Beloševića, Deleona i slične za pevalicu, zapreti snimcima s maloletnicama, nelegalno stečenom imovinom ili sličnim stvarima, bolje biti neće.

Ili možda nema ko, jer i sam ima putera...
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.274
Reaction score
10.716
Локација
underground
Samo sto te snimke,i stvari o kojima pricas ako postoje ima jedino drzava,a mi sve sto mozemo je da platimo za posteno sudjenje,kao i ostali,osim ako ti ostali imaju te snimke,onda ne mozes ni da platis.
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Не реаговати на овако суђење је већи криминал и од саме судијске ,,правде" вечерас у Морачи. Изузев Новице, домаћи играчи су вечерас баш подбацили. Није пљувачина и желим им све најбоље јер ми тренутно боље немамо, нити ћемо их наћи али оно што су Загорац, Јарамаз и Јанковић репрезентовали вечерас је чист аматеризам.
 
  • Like
Reactions: BaX

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
pretpostavljam da će Trinki kombinovati Gordu i Voldena zajedno na terenu ali i pored toga fali još jedan bek profilisani šuter.
Dvojka mora biti kvalitet i da je izratiti bek suter sa solidnim fizikalijama to nam fali na 2.

Potreban nam je bek koji će nezavisno od ekipe trpati i izmišljati poene. Videli smo svi prošle godine ekipu kako je to kad ne ide nikog.

Nama taj bek suter je preko potreban, nadam se da se nece uprava zavarati ovim pripremnim pobedama.

Od početka priprema i sklapanja tima kao papagaj pišem, još od sklapanja tima bilo je jasno da ne možeš sa kamenim šutem spolja pucati na najviše rezultate. Ne govorim ovo zbog večerašnjeg poraza, već zbog mnogo ozbiljnijih utakmica koje nam slede od Nove Godine. Ako oni žele na ovaj sastav još jednog igrača sa šutem za 3 od 30 posto i ft od 60 posto daj onda malog Trifu pa da se bar nerviramo a da imamo zaloga za budućnost i da znamo zbog čega se nerviramo.
 
Последња измена:

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Obično kažu da je jutro pametnije od večeri, ali izgleda da to ne važi za utakmice u kojima se, gle čuda, opet nama dešavaju takve stvari. Ili bolje da kažem dopuštene su nad nama, jer nit imamo državu iza nas niti imamo predsednika koji će reagovati.
Mada ono što me je još više izbacilo iz takta danas je oglašavanje Tegija na instagramu, pogotovo deo sa ,,sudjenje je bilo domaćinsko kao i na derbiju prošle nedelje".
Dokle više realni grobari i Ostojini svedoci misle da nas jebu u zdrav mozak sa ovakvim zamenama teza?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Dva infa koja se vrte po medijima nocas vezana za KK:

- Redzi Reding sve blizi Partizanu (navodno ceka se samo jos lekarski pregled)

- I "Sportska Centrala" prenosi a "Kurir" navodno saznaje kako KK Partizan salje zalbu u sediste Evrolige zbog kradje u Podgorici (videcemo koliko je ovo tacno i da li ce biti nesto od toga)
 

Nelson

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2014
Порука
604
Reaction score
1.227
Локација
BL
- I "Sportska Centrala" prenosi a "Kurir" navodno saznaje kako KK Partizan salje zalbu u sediste Evrolige zbog kradje u Podgorici (videcemo koliko je ovo tacno i da li ce biti nesto od toga)
Treba i u NBA poslati žalbu, nikad se ne zna, možda upali a i zvuči moćno. Instagram i Twitter zajednica će dobiti reakciju kao i Bostojini otovi a u suštini smo još jednom pokazali da nam je uticaj ligi malo jači od Karpoš Sokoljija. Ovo je ko kad Marko Đurić oštro protestuje kod zapadnih partnera i saziva sednice za nacionalnu bezbednost. Mogu razumjeti i da smo nemoćni i da nemamo uticaja al da se blamiramo ovoliko, stvarno nema potrebe. Nadam se da je ipak u pitanju novinarska glupost
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Auh. Reggie Redding. Više mi nije jasno čime se vode u klubu pri odabiru igrača na poziciji 2/3.. Koji su parametri ka kojima se okreću naši? Šta zapravo traže?

Generalno, jedino što Redding može da nam ponudi u ovom momentu je iskustvo. Čovek ima 31 godinu, i pregršt utakmica u Evropi. Međutim, to nije dovoljno, jednostavno se nadam da postoje neki malo viši kriterijumi pri dovođenju igrača.. On je nažalost bivši igrač. Sticajem okolnosti, gledao sam ga ove sezone, zbog prirode posla koji obavljam a usko je povezan za košarkom. Kritično. Ni brzine, ni eksplozivnosti više. Šut za 3p, blago rečeno nekonstantan i diskutabilan u ovom momentu. Bio je praktično 4 opcija u napadu. Koliko je zainteresovan da igra čvrstu odbranu, ne znam i nisam video, s obzirom na ligu u kojoj je igrao do juče. Može i mora bolje od njega. Da li ima novca za bolje, ne znam.

Ono što mora biti jasno da nama ni taj igrač na 2/3 ne garantuje neke visoke procente šuta, i neko drastično poboljšanje. Sada se već vide jasnije obrisi naše ekipe, koja ipak nije selektirana kako bi trebalo. Ofanzivno totalno impotentni. Izuzev Thomasa i Page-a, gde je jedan jak u igri 1na1, a drugi je praktično jedini šuter u ekipi.

Ova sezona je lepa prilika da napravimo iskorak, nadam se lepšim vestima ovih dana..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top