Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Ne znam puno o nijednom od dva navedena igraca al kad sam video naslov ponadao se da smo odustali od pleja iz Poljske lige i da ce tu ipak stici neki konkretniji igrac. Kad ono...
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.750
Kakav spin, sns skola, priručnik za siroke narodne mase.
Eto, limar nas bolje upoznaje da pored toga sto je alavi zabar jeo previse pljeskavica, trazio stan na eksluzivnom mestu koje je rezervisan isključivo za proverene srbske patriJote... trazio budzet i siguran tim za ovu sezonu, sto je necuveno i van svake pameti...
Nego bas je finansijski ON zajadio sa cetiri propala ugovora, a limar je dobri andjeo koji lebdi iznad Partizana i sprečava da finansijski propadnemo. Taj rad, yeah!
Poserem se u praznu lobanju svakog ko ovo guta, jer taj neko u lobanji ima prazan prostor zbog nedostatka mozga.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Ovo su dobre vesti napokon. Da ne pucamo pare i obestecenja na neke anonimne Amere koji ce se zadrzati ovde oko 4 meseca.

Mi gledamo sve igrace koji su pod ugovorom, nema slobodnih vise na trzistu, a nikada vise free agenata da se probunari nesto ok, ako se vec ide na ta “pojacanja”.

Ja bih sacekao Nikolica, i uzeo dva , tri igraca iz Mladosti pa kako se pokazu na treninzima . Ne znam da li se Filipovski uopste nesto pita oko toga, ne znam da li zna da ima drugi tim , da nas ima dovoljno makar da treninzi budu jaki.

Bas je trenutno crno.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.280
Reaction score
10.730
Локација
underground
Mi imamo odlicnog igraca pod ugovorom , Drekslera koji igra u Mladosti . Tacno je da je on vise dvojka , ali moze da odigra i na kecu bar desetak minuta . Gledao sam ga najmanje desetak puta i mislim da bez problema moze da igra evrokup. E sada zasto se ne razmislja o njemu , da li je strategija da se Mladost uvede u prvu ABA ligu, ne znam. Btw , koliko sam shvatio ima i srpsko drzavljanstvo, bar na sajtu ksl , mu stoji nasa zastavica .
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.693
Reaction score
23.054
Локација
Академија
Ако ћемо уопште некога да доведемо то мора бити играч типа Алекс Ренфро или Кевин Џонс, дакле нешто скупљи играч али са искуством и који ће да направи разлику. А да доводимо некога само да бисмо га довели и потрошили паре, онда боље не. Дуле је често говорио пред почетак другог дела сезоне, када није било пара за довођење неког новог играча, "Једино појачање биће нам паклени тренинзи." Нека тако буде и сада.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Vidim piše se da je već srađivao sa Filipovskim, ko je upućen neka napiše šta da očekujemo ali sarkazma bez :D
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
U najkracem,Perkins je pokusaj pronalaska novog Williams Goss-a za male pare.Ako se zajebu ionako je propala sezona,ako ubodu eto nam resenja za sledecu sezonu na mestu plejmejkera.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top