Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Mika je ocajan centar.

Dzanan Musa je ozbiljan igrac i nije od onih za koje moze tako lako da se provuce ono da mu je karijera u padu. Dosao je iz NBA u najjaci klub u Evropi, nije se snasao i to je to. Daleko od toga da je los igrac. On je kidao u Cedeviti protiv mnogo starijih od sebe i bio apsolutno vrhunski kandidat za NBA, a kvalitet mu se ni u tim godinama nije dovodio u pitanje i nije ostao samo na tome da je talenat kao milion drugih. Pruzao je ozbiljne partije i u dresu reprezentacije.
Neko je vec pomenuo da je problem sa njim glava. Deluje onako sebicno i bahato i na terenu i van terena. Gledao sam ga kad je dobijao sansu u Efesu, nije da ne zna da pegla kosarku, nego je on kao novi tu opusteno hteo da se nametne kao neko mudo i ekipi i logicno vrlo brzo prestao da se izivljava po parketu, a i da ulazi na isti. Prosto to ne moze da prodje pored toliko star igraca koje Efes ima.
Sa obzirom na to ko nam je trener i njegovu reputaciju po pitanju strogoce, ja mislim da bi Musa bio vrhusnko pojacanje.
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
431
Reaction score
1.558
Moj izvor kaze da se vraca Vanja Marinkovic i mogu reci da bi mi to bilo bas bas milo.. Ne racunajuci prve 2 godine kod Duleta igrao je u losim ekipama, nije imao ni neke trenere mimo Dzileta, sad je vreme da se pokaze i mislim da bi bio bas ok igrac za nekih 15-20 minuta po mecu
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
Uprava i strucni stab rade danonocno sa uklapanjem kockica za tim,ova sezona ce biti duga grupna faza EC od 18 utakmica jel se prave dve grupe po 10 plus ABA ekipa ce imati bar 20 igraca u rosteru,tako budite jos malo strpljivi mada uvek ce medju nama biti nezadovoljnih,ali u svakom slucaju cemo se na kraju radovati.Bice to veliki okrsaj dva najtrofejnija trenera Obradovica i radonje koji zajedno imaju 9 titula prvaka evrope:):):):)
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
mene jako zanima da li Mozli ostaje, mislim da bi kod Željka kidao i više nego u onoj prvoj sezoni kod Trinkijerija.

Musa i Vanja su obojica izraziti talenti koji su funkcionalno košarkaški glupi, s tim što je prvi bezobrazan a drugi naivan. Obe ruke bih digao za povratak Vanje, kod Trinkijerija je počeo malo bolje da igra nakon dosta vremena, a s pravim plejmejkerom i pod vođstvom Željka koji je gomilu sličnih igrača formirao bi mogao da iskoristi svoj potencijal.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Mozli nema kvalitet za Partizan. Dosta mi je centara koji eto kao samo znaju da skoče. Nadam se da je proslo vrijeme polu igrača u nasem klubu i da cemo napokon imati krstenog centra, pleja i beka sa 20 koseva u rukama.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Da, Parahovski je mozda opet slobodan, to je centar velike reputacije, treba opet pokusati, nije taj polu igrac , vec kompletan i iskusan.

Mozli za ekipu pravog mentaliteta(borbenog), vredi suvog zlata, svako preuzimanje brani odlicno cuva od 1 do 5, stranu pomoci od njega uvek znas da ce ispostovati, pravi jake blokove iz kojih se brzo otvara. On u svakoj ekipi Partizana ima mesta, jer predstavlja vrednosti koje se nadam da mi i dalje posedujemo, skroman, netipican za crnu bracu iz Usa, porodican( iako ovo deluje nevazno, sve utice na karijeru ). Uglavnom kao varijanta od 15 do 25 minuta mi boljeg necemo naci .
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Krivo mi je što Rašon napušta tim, prošle sezone je bio jedini koji je odigrao na svom nivou, čak i bolje od očekivanog, luda ali prepozitivna glava, sportska drskost koja odgovara igraču Partizana. Takođe razumem odlazak jer je zaslužio da naplati svoje igre u boljem klubu, pogotovo što mislim da takve ličnosti koje odigraju tri meča super i jedan nestanu Željko neće trpeti. isto važi i za Jaramaza, kojem povrede i mnogi drugi faktori nisu omogućili da bude na nivou Tepića, Tripkovića i mnogih drugih bekova koji su puno značili ovom klubu. Hvala za onu trojku protiv Cedevite.
Perkinsu želim da nabaci kilažu i nauči da dribla, možda i bude nešto od njega, Miki takođe, Jankeru da propagira brkove jer ima tu dobar reklamni potencijal.
Želim im svu sreću ovoga sveta.

Nadam se izbacivanju Dangubića i Zagorca ako mu već nema spasa.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top