Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.349
Reaction score
37.592
Odlazak cele garniture SNS iz kluba.

A Duletu želim da nikad više ne sedne na našu klupu jer mislim da će mu to skratiti život a voleo bih da nam poživi još 100 godina. Jedino bih voleo da ga vidim u Pioniru, pored terena kako uživa u utakmicama kao i mi ostali. Da mu cela hala svaki put aplaudira i skandira.

Na klupi, pored terena, na tribinama ili kraj TV aparata, naš KK skraćuje život podjednako efikasno, nema razlike. :D
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Je l postoji opcija da Dule pravi strategiju razvoja sportskog sektora i rada sa mlađima? Ako ovi mogu da odjebu, već smo se dogovorili. To što će se oni pomiriti, ne pravi neku razliku.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Posle centra iz ruralnog dela Minesote, sa grbom Partizana kao tetovazom i njegovim predsednikovanjem nije lako dati poverenje nekom sledecem.
Jos kad je taj sledeci ljubitelj dela i lika onog sto bdije nad stadionom Komsija debilu, Marakana je u Brazilu, imati poverenja je stvarno nemoguca misija ( bez Kruza Toma).
Da l ce njega podrzati Vujosevic, manje je bitno. Ne bi njemu, kao i svima nama bilo prvi put da pogresi(mo) u proceni.

Bice jos vremena za procene i ocene.
 
Последња измена од уредника:

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
cak ga je ja mislim i zvao telefonom da mu se zali kako mu je General namestio.

Није "ОН" мислио већ му је "неко" (читај Н.Ч. Ћорави) то "сугерисао". Пажљиво погледајте причу. Говно помиње Мирка Марјановића (одавно преминуо), говори не о крађи судија већ о СИСТЕМСКОЈ КРАЂИ, о добу које (по њему) потиче још од 1993. године. Замислите сада ситуацију 2012. године када на власт у Србији долази осведочени фанатични навијач Звезде коме Ћоки "објасни" како Партизан све време краде и терорише захваљујући политици прво Мирка Марјановића, а на послетку и Бориса Тадића (који је случајно, навијач Партизана). Онако успут, тај исти исфрустрирани циган каже: "У Србији ће се живети боље када Звезда буде првак".

Дакле, ЧИСТОМ ПОЛИТИЗАЦИЈОМ Ћорави од ККП прави "опозициони клуб", антисистемски. Он је политичар, то је исти онај Ћорави портпарол СПС-а који је Милошевићу вирио из дупета. После формирао своју странку и постао перјаница ДОС-а (што 2012. није истицао). Исфрустриран чињеницом да никада није постао кошаркашки маг као играч има болесну потребу да се свети Партизану и прави атмосферу у којој треба "исправити историјску неправду".

Уз све то се пакује прича о Звезди која је на бранику Србије док је Партизан "комунистички трол" и југословенски клуб. Потрефило се да је Душко Вујошевић Југо-носталгичар и заиста идеолошки комуниста и атеиста (његове речи, не моје - не осуђујем, само објашњавам). Ћорави се дебело потрудио да нас "промовише" као клуб који је клуб свих претходних лоповских режима (антидржавних), а "јадна" звезда поткрадана годинама иако је од "државног значаја".

Вујошевић је знао да нема ПРИТИСАК успеха у ЕЛ да је свака победа над милионским ростерима право чудо када се "упали машина" али није могао опстати (пре свега ККП) у случају нелојалне конкуренције на домаћем терену АБА лиге - ту победа није смела да постане "чудо". Морао је постићи некакав "споразум" како би ствари избалансирао (обавезно имајте на уму горе описани контекст створен перфидном игром Ћоравог).

Реакција навијача је погрешна (али безазлена у извору). Погрдно скандирање председнику Србије, на самом почетку (док се Дуле труди око позиционирања клуба) је изазвано пре свега његовим навијачким опредељењем. Истовремено се кличе Дулету јер води отворену борбу у медијима са ћоравим који је већ "припремио терен". На истој текми имамо погрдно скандирање председнику и величање Дулета уз све оно што сам већ описао.

На све то долази губитак титуле где је још увек било колико-толико могуће да се освоји али нам се није дало. Губи се ЕЛ и ту се губи сваки компас. Све оно што је Ћоки лагао, постаје "истина" када се Дуле у безизлазној ситуацији приклања навијачима уместо да их поведе у смеру у ком је првобитно кренуо. Најпре, позива навијаче да не користе услуге МТС-а, а потом помиње како "нисмо сви изгубили личну карту". Тог момента Дуле постаје ОПОЗИЦИЈА а и Партизан док је он у њему. Тог секунда Даниловић каже: "Ја више не могу да помогнем Партизану јер не жели да он буде тај који ће отерати Дулета."

Десило се нешто потпуно супротно војничкој лпгици. Уместо да војска пође за генералом, генерал је потрчао за својом војском, која га је у принципу нехотице навукла на танак лед а неки су га богами и издали (о чему је сам говорио Дуле на промоџији књиге, било код Тегија). Е ту је настало тотално расуло. Дуле постаје политички активиста, затим одлази у БиХ (коју сам здушно бодрио крај ТВ-а захваљујући искључиво њему).

Оно што није желео Даниловић урадио је Пековић. Пековић и Пера Божић су за МЕНЕ главни кривци свега што се касније дешавало. Нико није смео доћи на клупу без Дулетовог "амин" али ето нађе се неко.

Ћорино спиновање је његов успех иако су му у доброј мери помогли и неки међу нама (случајно или намерно). Њему је (а не Партизану) био циљ и интерес да постанемо паклена опозиција власти: политички, идеолошки па тек на крају СПОРТСКИ.

Доласком Остоје Мијаиловића Партизан и није нека "власт" али није ни ОПОЗИЦИЈА. То је опет конструктивни елемент друштва мање или више критички настројен. Друга је ствар што никада нисмо били у крилу мајке Србије, што је своје друго дете волела више од Партизана (тако је било увек, не само данас), али барем нисмо сироче. Са тиме се већ можемо изборити јер имамо мудрост, љубав, знање, историју и традицију.

Дуле је имао још један пех. Њега је испалила и осрамотила опозиција оном забраном да говори на протестима. Пљунули су на његов образ и част. Човеку који ВОЛИ ПАРТИЗАН, који се налази (надам се) у привременој кошаркашкој пензији није потребно конфронтирање и сукоб. Признао је УСПЕХ Остоји јер је евидентан. Нема се више за кога тући јер у принципу за Партизан је мање-више увек исто. Он је човек који је био спреман да погине али је схватио да нема за кога гинути...

Зашто Ћорави призива "систем", зашто помиње "мафију", зашто се враћа на 1993. годину? Зато што је ЦИЉ вратити Партизан на колосек ДИСИДЕНТА који је опасан за друштво и државу? Намерно нисам помињао имена политичара и странака у садашњем времену јер је овде реч о обрасцу понашања.

Свако пунолетан има право гласа и има избор. Не говорим овде о политици јер за то постоје други форуми и друга места. Партизан је створила држава и свако ко управља државом, управља и Партизаном. Тако ће бити УВЕК или бар до тренутка неке приватизације (чији нисам присталица).

Овог пута се Ћорави заиграо. Нападом на Партизан, он сада постаје све оно што је на почетку паковао Партизану. Сада је он изгубио компас помињући ложе и сличне глупости. Чему води политичка острашћеност? Било је оних који су били склони да кажу: "пре бих гледао Партизан у бетон лиги него што бих било коме љубио дупе". ОК, поштујем - не треба љубити ничију гузицу али треба ли бити контра продуктиван и ићи у другу крајност? То што би неко радије Партизан гледао у бетон лиги говори о политичкој острашћености која управо политику ставља испред Партизана и његових интереса. Партизану није у интересу да игра бетон лигу.

Просто, навијач сам. Једина страст која мене води јесте она навијачка и само у контексту те страсти могу да пожелим КУРВИ све најгоре што се пожелети може. У том смислу, патологија код мене нема лимита. Љубав према Партизану и мржња према циганки су мени некако узрочно-последично повезане ствари. Ако се икада оснује Странка партизанове деце (СПД), постајем политички активан - до тада нећу да се стављам у нечију функџију противно интересу Партизана. Партизан не одлучује о томе ко ће постати власт или ко иде у опозицију. Напротив, власт је та која Партизаном управља.

Остоја за сада ради добру ствар. Тринкијери није дошао да игра Евро куп сигурно. Ћорави је постао омражен и сада се само укопава још дубље. Осим што је успео да насанка Дулета и све нас политичким вештинама, на исти се начин решио и Ђиласа. Не треба заборавити да је овај био председник КСС-а док Ћорави није почео да га пљује. Тек после свега овај се бави опозиционим деловањем. Е сад, на Остоју ће тешко да удари. Овај није превише речит и кочоперан али ћути и ради посао. Ако му Тегелтија честита, ако му Дуле честита... Онда немам сумњу. Чоки је неке отерао у опозицију ал Остоју не може и ту се зајебао. Дуле се враћа па макар на трибину!

Ако се пак Дуле појави у дворани може само донети добро. Оно чему се искрено надам јесте коначно сређивање ствари на трибини барем када је кошарка у питању. Да се грми и побеђује!
 

Špaca

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
260
Reaction score
1.042
Limar je najobičnije naprednjačko govedo i to se neće promeniti makar odveo KKP na fajnal for Evrolige. Uostalom Nikčević je bio precednik kada smo osvojili kup šampiona pa ne videh da je iko promenio mišljenje o njemu kao precedniku. Što se mene lično tiče najponosniji sam na godine kada smo po tvom mišljenju bili kvazi opozicija. Tada se nismo svaki dan zahvaljivali psihu, pisali saopštenja u 1 ujutru, prekrštavali Markuse u Marakane i ostale gadosti svojstvene stoki iz podbanjičkog kolektora. I tu Duletovu pohvalu više sam video kao njegov rafinirani cinizam jer je rekao da sada putuju na kup čarter letom a ne dajcom kao kada je on bio trener aludirajući na ludilo kada smo jedne godine morali da prosimo za prevoz i smeštaj, pa nam je jedan grobar ustupio na korišćenje svoj motel a drugi obezbedio prevoz. Svi se veoma dobro sećate toga i iskreno mi kažite da li ste tada bili ponosniji na KKP ili sada kada sve više počinjemo da ličimo na klon nečastive?
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
...ili sada kada sve više počinjemo da ličimo na klon nečastive?

Je l' ovo neka zafrkancija na nivou predskolske predstave!? Po cemu legendarni kosarkaski klub, poput KK Partizan moze da (za)lici na bilo od toga sto ti pominjes? KK Partizan, osim sto je ideja, pre svega je sportski klub, i ne vidim bilo kakvu potrebu da se nastavlja sa tom pricom politickog konteksta, bilo pozicijie ili opozicije. Na kraju krajeva, oduvek smo bili drzavni Klub i tu ne vidim da se nesto promenilo, osim drzavnih satelita koji dolete sa svakom promenom vlasti. Nismo dosledni "opozicionom" delovanju ni u FK (nismo pljunuli na Telekomovih 1 milion), ni u KK (kakav god da je kontekst) i ne znam zasto nastavljati tu pricu.

Cak su mi i ove teorije o "oceubici", "zaklati na spavanju" smesne. Mislim, u odredjenom trenutku, kontekstu, zanese se covek tim romanticnim idejama, ali vrlo brzo ga realnost zivota demantuje. Kao jedan od 10 najvecih klubova Evrope u sportu za koji je sinonim, biti ponosniji na to da se putuje karucama sa ukupno 6 igraca i bez medicinskog osoblja u odnosu na pristojne uslove je maliciozno i vise sluzi za pomirljiv ton prema sebi i zivotnim (ne)uspesima.

Ponovicu, onaj ko se nije iskreno obradovao nasoj pobedi u Kupu, taj bi trebalo debelo da se preispita.
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Најпоноснији сам био онда када смо освојили ЕЛ без икакве сумње. Не зато што је то највећа титула у кошарци, не зато што смо једини из Србије то освојили већ зато што је освојена:

1. Усред санкција;

2. Јер је играно на гостујућем терену који је постао "домаћи" јер је екипа пленила игром и понашањем упркос томе што је из БГ тада прокуженог у целом свету (за Партизан навијали Шпанци као да смо им род рођени);

3. Освојена у завршници за инфаркт тројком која се тада (у то време и у таквој кошарци која је играна) чинила више срећном околности све док мајстор Сале није исту тројку поновио два пута идентично и у истом временском оквиру;

4. Зато што је касније НАЈТРОФЕЈНИЈИ тренер Европе први пут сео на клупу Партизана (мада профу не треба заборавити у контексту како његовог развоја, тако и у контексту освајања ЕЛ);

5. Зато што су ЦЕЛУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ након санкција (од 1995. године па још дуго потом) чинили управо бивши играчи ПАРТИЗАНА - осим двојице, ако се добро сећам и

6. Зато што се околности под 1, 2, 3, 4 и 5 никада нису догодиле пре тога, нити ће се ИКАДА ВИШЕ поновити у историји СВЕТСКЕ КОШАРКЕ (осим ако то поново на сличан или још луђи начин не уради управо наш ККП

Nikčević је данас заборављен лик. И кога данас боли q какав је био и да ли је и колико био заслужан осим што се пише за његовог мандата? Зар је због њега таквог (по теби) све ово требало да се не догоди? Наравно да је требало... И нека се понови што се мене тиче, немам ништа против - напротив. Иако изгледа НЕРЕАЛНО потпуно, није ништа реалније изгкедало ни тада 1992. године. Ни у најлуђим сновима нисмо могли да помишљамо да ће се баш тада догодити.

Јесте из данашње перспективе имали смо кошаркашке геније и тренерског генија истовремено - али тада то нисмо знали (онда када је сезона почела). Знам, кењам... неће се поновити али разумео си шта покушавам да ти кажем.

Остоја реално не зна ни сва правила кошарке и ко ће њега да се сећа? Нико! Осим ако направи нешто невиђено до сада (ушта још увек сумњам).

На крају, Дуле није био циничан - био је реалан и рекао је истину. Возали смо се ми таљигама много пута у историји. Ово је можда први пут да то није тако. Треба сачекати и видети развој ситуације. Далеко смо још од тога да ову годину направимо годином великог повратка. Још увек смо на папиру 4. екипа али Партизан и служи томе да "цепа папире" - За мене је само то важно. Све друге ствари су периферне, памти се само оно што Партизан уради или не уради. Као што сам рекао, Партизан не управља политиком већ политика управља Партизаном и то је - што је...
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Kume " nema " da te citam.Em si opsiran em si k'o neki politicar.Ja imam jednu veru,jednu ideju,jedan ponos,jedan Partizan i meni puno srce.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Renfro 10ak dana pauze.

Lazicu smradino istruni na deponiji metalnih proizvoda
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.445
Reaction score
40.962
Локација
Žrnov
Ovoga sto se Rencrou desilo.sam.se.i bojala. Valjda niko ne sumnjja da je bilo namerno. Za poslednje kolo protiv FMPa povuci klince iz Mladosti i osigurati 4.mesto.
A onda - U MESO!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
B92: Čović: Kada nema limarskih radova i sudijske krađe – nema tenzije

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=03&dd=04&nav_id=1512574

Ovaj je totalno izgubio kompas, ako ga je ikad i imao.

Prvi put smatram da psetu ne bi trebalo odgovarati, nek sam pliva u svojim govnima.

Debil

Drugim recima, kad mutant dobija sve je ok, ne postavlja se znak pitanja, pobeda cista kao suza.
Kad Partizan pobedi, e tu vec nesto nije u redu, to je kradja, lopovluk, tenzija, limarski radovi...
Jebem ti ciganski mozak retardirani i maloumnu filozofiju!
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Valjda niko ne sumnjja da je bilo namerno

Наравно да је намерно. Клизећи старт приликом продора у кошарци ем што није дозвољен, није ни технички изводљив у "случајној форми". Случајно може да се уради лакат, да се приликом доскока нагази на зглоб и 1000 других начина. Али клизећи не постоји као потез нити га је могуће извести случајно. Лазић је говно људско! Смрад као и газда му!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
.... Ne znam šta da ti napišem, osim konstatacije da Jasmina nije pročitala upis GrobarPFC-a u kojem se kaže da je ironija (mislio je na sarkazam) zabranjena...

Skretanje sa teme.
Spejsi
 
Последња измена од уредника:

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Ponuditi razmenu Zadru, mi njima Pejdza a oni nama Litla .
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
Neke rodbinske veze sa Ostojom ili ozbiljan talenat?
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Osim Trinkijeriju ne verujem ni u čiju stručnost danas. Ako ga je potpisao, verujem da može biti dobar. Mada nisam stručnjak i mada ne pratim Slogu verujem da će biti ok. Ako neko može da baci neku analizu bilo bi cool...

Ne znam čime se Gagić bacao na Trinkijerija ali je očigledno da ovaj ne računa previše na njega.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top