Zalosna Sova
Grobarčina
Da,pise i da ostaje trener Partizana,jbg,sigurno je deo dogovora,posto pretpostavljam da kod nas radi ispod svoje trzisne cene,pa mu ovo dodje ko kompenzacija.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Теби је Сале Ђорђевић па и Дуле Вујошевић неозбиљни? Када је неко добар може то радити без проблема.Nijedan ozbiljan trener sa reputacijom ne bi vodio i reprezentaciju i klub. Celo leto i pola seprembra moras biti uz reprezentaciju ako se plasiras na prvenstvo, a u avgustu u klubovima pocinju pripreme.
Zanima me kako to da bar nisu odradili domaci kostur koji bi trebao da bude poznat, ko ostaje ko je skartiran. Mislim sigurno Trinki zna ko mu treba i ko ce ostati samo cudi me kako to nisu obelodanili. Zavrsila se letnja liga tako da valjda bi trebala krenuti i pojacanja. Valjda je Loncar probrao sta valja
Vidi družr, to je prosto. Ako obelodaniš koga si škartirao a ko ostaje, napravio si mnogo grešaka: 1. Svi znaju "tvoj kostur" i šta od pojačanja tražiš na tržištu; 2. To otvara mogućnost "škartiranima" da se "snalaze" na tržištu i traže drugi klub, ne formalno (ali u glavi sigurno); 3. Menadžeri su govna koja će da podižu cene i prosečnim igračima jer si već "škartirao" neke i sada "moraš" da ih menjaš (dopuniš) po svaku cenu; 3. Ako neka kupovina propadne pa mora ostati igrač (po ugovoru) kojeg si škartirao, kako tog škartiranog motivisati da se kida celu sezonu za tebe (mislim, odigraće svaki jer je profesionalac al neće da polomi nogu).Mislim sigurno Trinki zna ko mu treba i ko ce ostati samo cudi me kako to nisu obelodanili
Setite se sta uvek govorimo kada su u pitanju americki igraci - dajte nekog sa iskustvom igranja u Evropi.
Pejdz ima iza sebe upravo to. Video je kako funkcionise ta fizicka igra sa velikim momcima u evropskoj kosarci, i mislim da ce ovo biti njegova godina. Pritom, deluje i da Trinkijeri ima ogromno poverenje u njega.
Nijedan ozbiljan trener sa reputacijom ne bi vodio i reprezentaciju i klub.