Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Srbije 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
samo mi nije jasno sto jesa nije ubaci Edu kad je bio pored aut linije, da mu nije snajder javio telefonom nemoj njega moze se desiti da postignemo gol!!!:banghead
snajderu jebem ti sve najmilije sto imas!!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!
ipak nadam se prolasku u finale i da ce nas bog pogledati za ovo danas!!!!
 

Sparki

Početnik
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
14
Reaction score
1
To nam je,sto nam je,sve se vraca,teranje uspesnog trenera,koji je uglavnom dobijao ovakve utakmice,predosecao sam da ce nam se ovako vratiti za njegovo teranje.Ali uopste nisam optimistican za buduce dane,i da odu ovi,a nece skoro iako su mnogi pricali da su im dani odbrojani,i da nas buduci kandidat maltene poseduje 90% politicara u Srbiji,a niko do njegovog pojavljivanja nije ni cuo za njega ,sem retkih,medju kojima i nazalost ja i firma u kojoj radim,vidim da je u Srbiji i u ovakovoj vlasnickoj strukturi prosto nemoguce se izdignuti iz sivila,i da nam predostaje da se povremeno batrgamo i ponadamo da cemo isplivati iz mulja
 

Dominus et dues

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.389
Reaction score
168
Локација
"kod proganog forumaša"
eeeh, samo da neko pita "mrtvaka" kako misli da dobije sa 1 napadačem, nek zajebe priču o srednjoj liniji,i da oni mogu da daju golove,nek ga neko pita jel ima hrabrosti , srca, petlje, nek ga neko pita jel sme da viče, da priča da nekako utiče na svoje igrače, nek ga neko pita jel ga sramota rezultata koje postiže, neka ga neko pita, šta u rade bolji igrači na klupi, nek ga neko pita hoće li podneti ostavku, nek ga neko pita ......

i na kraju se ispostavila moja konstatacija na žalost tačna, da igrači zajebu date instrukcije i da igraju SS-ovu igru

osećam se prazno, glupo, mislim da više ..........
molim insajdere i ostale koji znaju nešto da više ne govore o tome kad će i šta će smena i te priče, ako se desi desi se ako ne ne, šta ga jebem , kad oni koji igraju .............

i za kraj revanš, sve klinci treba da igraju, pa šta bude biće, evo kreće konferencija,

mamu ti jebem mrtvu
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Raspad je poceo remijem u Pazaru,sad se ubrzao. Podele na tribini, lopovi i govna u upravi, pojedine neznalice i kiksare u timu...Ja necu da pljujem nijednog igraca pojedinacno ali da u timu imamo kiksare imamo i to svi znaju koji su. Stvarno je Stanoje tata mata za ove nase njive a pogotovu cergu...Boze, sto oteraste coveka...A tek je tata mata za ove nase neznalice jer je iz njih izvlacio 200% mogucnosti!
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Први плодови рударског рада су вечерас почели да дају резултате. Није било лако. Али очигледно је вредело.
Рушило се , кидало, цепало, дрпало, развањивало, бушило, продавало, обезглављивало, ампутирало........
А онда су наступили тренуци даривања.
Дарован је Куп Србије да га нека черга развлачи по вашарима.
Дарован је комплекс из дербија, филигрански рад, занатском руком извезен.
Дарован је осећај победе Чачанском домољубу са сврабом у ушима, мада му није био суђен за живота.
Дарована је усраном северу песма која има смисла.
Даровано је буђење вампира заспалог 1990 године.
А онда је доведено 11 момака обучених у црно-бело да мирно и понизно предају дарове.
Да ли је крај даривању време ће показати.
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
E, Grante, Grante, što pogodi onu stativu, što primi onaj gol kroz noge, što napravi one kikseve pred naših 16 m, što promaši ono što se promašiti ne može... ?

Naravno. Avram alkoholisana zabolika jevrejska spodoba Grant nije kriv ni sto se Dzon Teri okliznuo, ni sto je Portsmut bio u finansijskim problemima, ni sto Demba Ba nije uspeo da da 50 golova u sezoni ili sto Skot Parker nema 4 noge da stigne na sve strane.

Avram jebeni Grant je vrhunski strucnjak koji Babovica stavlja na zadnjeg veznog, koji gubi, a napravi jednu, ej JEDNU izmenu za ceo mec i ciji tim iz 2 ipo sanse protivnika primi 2 gola. "Covek" je obican diletant!!

Naravno i igraci snose ogromnu krivicu za poraz. Tu nema spora.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Zaboravio sam kakav je osecaj,kad odem u skolu,a cigani nagrnu na mene da me zajebavaju, i tako naredna 3 meseca...Hvala ti na tome,Aleksandre Stanojevicu...a ti djuro...NAJISKRENIJE,ALI NAJISKRENIJE,IZ DUBINE DUSE TI ZELIM DA NOCAS CRKNES U NAJGORIM MUKAMA!
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Jesam li rekao da...

Ovi postovaoci klovna od milion evra neka se zapitaju kako su upali u zamku da odjednom pluju igrace koji su ove kurce otreskali kao slinu jesenas?
Ko je rekao Alcatraz i Dulence Vujosevic?

Djuricu, spin majstore, ostani jos 100 godina kad imas ovakve navijace.
Nekada je navijati za FK Partizan podrazumevalo stav i glavu...
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
U revanšu mora igrati Eduardo, jer Diarra i Marković su fizički inferiorniji od Maksimovića i Tošića, a na bekovima ako mislimo nešto moraju biti Volkov (nadam se da će biti fit) i Aksentijević... Ofanzivno od starta, pa šta bude!

Samo da pre toga preživimo Kulu i Vračar... Zbog tih dveju utakmica neću spavati ovih desetak dana!
 
Последња измена:

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Ljut sam kao ris! Ovo smo MORALI da dobijemo.

Prvo da se najebem mame ciganski nastrojenim i poluobrazovanim komentatorima sa Arene. Ko se u Srbiji bavi novinarstvom, tuga jedna.


Cigani ko cigani, vratili se svom oprobanom receptu - padaj do iznemoglosti, gde stignes i kad stignes. Onom Evandru treba dobra lekcija. A na malog smrada Kasalicu treba pustiti Lolu u sledecoj utakmici. Kakav je to smrad, ulazi u linju kretanja i baca se da iznudi 2. karton Markovicu. Brzo se primio na mandovsku skolu. Ali necu vise o njima, jer nisu mnogo toga pokazali. Bili vise nego zreli za punjenje, da je napad bio malo spretniji i sretniji i da nije nase odbrane koja im je poklonila pobedu.

Mene interesuje sta nasa odbrana vezba na treninzima. Rnic je veceras 4 lopte dao u noge ciganima! Covek kod drugog gola ne uklizava da izbije loptu, vec vuce protivnika!? Sacuvaj, Boze... Ivanov takodje par lopti poklonio. Da im odbjemo na mladost i neiskustvo, sta li? Na sut iz daljine niko ni ne pokusava da ukliza, da krene da zatvori ili barem skrati ugao. Svi cekaju da im padne lopta na glavu u nasem sesnaestercu...

Srednji red, tuga jedna. Vukic i Sale bledi, Babovic im uz rame. Tomic uz liniju skoro beskoristan, iako je igrao vrlo borbeno. Petoro u srednjem redu i guraj, pa ako prodje, i ako jedan drugom ne zasmetamo.

Napad, sta reci? I pored svih propusta i gresaka, imali smo 4 stopostotne sanse koje nismo iskoristili. I svaka sansa je dosla sa krila. Sta ima dalje da pricamo?

Ne volim mnogo o sudjenju, ali ako ona situacija u poslednjem minutu prvog poluvremena nije bila za penal, onda ja ne znam kad ce da nam sude. Mozda u nekoj kad vodimo 3:0, pa ´ajde reda radi. I onaj gorepomenuti faul kad se Kasalica bacio pred Markovica, tu je morao da da zuti, ali Kasalici.

Nadao sam se postavi iz prosle utakmice, medjutim postava je bila slicnija onima koje su izgubile bodove u prva dva kola. Sta je, tu je. Valjda ce u revansu na teren ofanzivnija postava.
 

Andjeo

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
142
Reaction score
46
Izgubljen derbi je cisto Djuricevo sranje i grantova ocajna postavka. Covek je postavio defanzivnu formaciju sa dva defanzivna beka a celu je utakmicu proveo na njihovoj polovini . Izmedju zadnje linije i veznog reda je bila tolika rupa (razvukao nas plavusan) da smo jos i dobro prosli jer su nasi stoperi dali 10 zivih lopti. Igraci nisu lose odigrali nego na pozicijama koje su im dodeljene ne umeju bolje. To je trenerova greska kako je Stanoje znao kako da ih postavi isti su. Djuric je sa razbijanjem upravljackog dela sportskog sektora ubacio nervozu i rasulo potom doveo neznalicu za trenera. Treba da nas je sramota braco grobari sto smo svedoci i deo unistavanja naseg FK i nemi posmatraci jer i rurcem ne mozemo da mrdnemo
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Dobro ajde prezivecemo medije ali kako da prezivimo ortake cigane!?

Pruzis im ruku i cestitas. Uradis ono sto oni nikad nisu umeli niti ce umeti. Budes veliki u porazu kao sto smo i u pobedi.

Grantu veceras ne moze nista da se prigovori...

Poraz recimo????? Nedostatak reakcije??

I da, svi koji pljujete igru Saleta Ilica, pogledajte nasu sredinu do njegovog izlaska i posle toga. Ne bih rekao da smo po ulasku Markeca bili toliko dominantni. Gledao sam sa bebom u narucju i preko zamucenog streama na kompu (nemam jebenu Arenu, imam jebeniji RTS), pa se unapred ogradjujem, ali mislim da sam dobro video da smo posle njegovog izlaska popustili na sredini.
 

Mister NO

Ex - Чика Црни
Учлањен(а)
03.03.2009
Порука
797
Reaction score
32
Локација
Borèa
Vracaju mi se godine detinjstva i mladosti.
Mi igramo a oni na nase kikseve daju golove i tako ih vracamo u zivot, ako neracunamo derbije u zadnje 4 godine derbi kao i svi predhodni.
Ako ikada dobijem srcani udar zbog Partizana to ce biti zbog Rnica kad god on imaa loptu ili ide prema njemu meni srce zastane na trenutak, kiksara teska.
 

Kljajoni

Početnik
Учлањен(а)
12.05.2007
Порука
117
Reaction score
3
Локација
Backa Palanka - Novi Sad
Једина добра ствар у овој причи је реванш за 3 недеље , а ако тада ову банду индијанаца не отресемо са петардом, онда стварно ... Мала реч да смо их сабили ко зечеве, ал ови из 3 шута дадоше 2 гола

Рнић и Илић катастрофа данас, Вукић једини нешто да је показао.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Ko pomislja na revans, mi cergi ovakvi da uvaljamo 2 komada? Nema sanse. Maksimum remi a i to je pitanje. Ja se bojim da se sad nastavi sa prosipanjem bodova u prvenstvu. Igramo u Kuli, ziv nisam. Posle Samroka smo se trgli jer smo imali Stanoja da motivise,a ko ce sad da motivise ove nase manekene? GRANT SA LITROM BRLJE?!
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
по први пут у животу да ми пораз Нашег Партизана није "баш" толико тешко пао ... зашто .. ?! зато шта сам се на ово "припремио" оног момента када је на видело изашла прљава игра САТАНИСТА из врха и Нашег Клуба а и неких других центара моћи ... план " Уништити Партизан " само добија на динамици и ништа друго ... тако да и овај вечерашњи пораз доживљавам само као једну фазу од многих које следе у том плану ... ја сам свим циганима које знам већ "честитао" и титулу и куп уз обавезну напомену да су је освојили не на већ ван терена ...

што се игре тиче вечерас .. сигурно је да су највећи утисци несхватљиви промашаји Салета-Капитена и Убице ?!! и несхватљиво ужасна игра нашег штоперског пара .. ?!! када се то дода на игре ван терена , ма колико ми то тешко звучи али пораз је био неминован ...

па ђуро и багро .. ево стигао је и тај дан када сте сахранили Наш Партизан ...

остаје једино нада ( надам се надам ) , да ће можда нешто да се промени ( управа пре свега !! ) , и да спашавамо шта се спасти може ... а дотле очекујем наставак " Блицкрига " на Наш Партизан и још веће турбуленције и проблеме у клубу ...

и за крај ... ЂУРО И БАГРО ... ЦРКНИТЕ У НАЈГОРИМ МУКАМА !!! AVRAM GO HOME !!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top