Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok (Radio Mileva) 2022.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.358
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Slažem se, stajem u odbranu samo da se lik ne satanizuje da je težak trubadur. Nije loš štoper, limitiran je, imao je loše trenutke i dobre u velikim mečevima. U prirodi je da pamtimo kikseve.

Ne vezujem ovo za Stanojevića, samo sam rekao da kod trenera koji je očajan tebi svaki igrač izgleda kao poluamater.

Evo ti, sutra da sedne Marko Nikolić ili čovek sličnog kvaliteta Patrik Andrade bi dobijao hvalospeve ovde. Seti se kako je Savo našao žicu Sumi… Suma žongler isprozivan i provlačen kroz blato na forumu rešavao XYZ puta (da ne navodim sve primere) mnogo jake mečeve.

Ovde samo pričam o perspektivi koju imamo kad neko sedne na klupu koji blage veze nema.

Goran Stevanovic - igraju mu Mijic i Ilic, Mo i Ilic ne mogu zajedno. Ode Plavi da vidis kako mogu.

Mnogo je do trenera u fudbalu…trenutno izgledamo kao razbijena banda zbog zlotvora u upravi kojima samo još fali da Bilja sedne na klupu. Mada bi ona više motivisala igrače od ovih posmatrača.
Meni je vrlo jasno šta ti želiš da kažeš samo mislim da nije tebi šta ja želim.
Ja kažem da je Vujačić loš pod svakim trenerom jer je loš.
On je doveden kao stamen štoper koji je spor ali može da izdrži duel i da iskontroliše skok. Uzmi pregledaj hl od prošle sezone i vidi da li ima neko da nam nije dao gol na isti način glavom u bitnom meču, pa i jebena flora.
I on i Saničanin su jezivi, da su dobri momci ne sumnjam, ali kvalitet je užasan.
Naravno to njegovo malo znanja može da prođe protiv surdulice jer je Stanojević imao disciplinovan sistem gde ne mora mnogo da razmišlja protiv jsl napadačkih kopitara koji ne znaju da promene pravac a ne mogu da uzmu kontrolu posedom.
Svaka ekipa koja nas je napala je pokazala kakav je.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Treba onda i Miljkovića vratiti, i on je igrao srcem. Nogama i glavom malo slabije
Ne moras imputirati stvari koje nisam napisao. Mnogi to na forumu vole da rade. Nigdje nisam napisao da zalim ako ode, nego da je lik posteno odradio i natopio dres znojem. Nije on kriv jer je tu gdje jeste. Isto vazi i za Miljkovica. Pokazali su vise zara i zelje nego neki drugi koji su nasa djeca (jezim se od tog izrazakr.
 

Dzodzi

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2012
Порука
415
Reaction score
980
Niko to ne spori, veliki je borac, ali ako pričamo o kvalitetu, a pričamo, on je vrlo ograničen stoper. Bio je kao neka backup opcija kad je doveden, ajde može da prođe u toj ulozi. Najgore je što je on od te povremene rezervne opcije postao stub odbrane, ne zato što je to kvalitetom zaslužio, nego zato što nema ko. Konstantno se smanjuje kvalitet ekipe pa su sada nama navijačima dobri i ovakvi igrači.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Замишљам сцену да ми однекле доводимо Вујачића за милион евра, вјерујем да би тај потез био довољан да отјерамо управу прије представљања.
Толико о његовим квалитетима.
Отишли су нам стандарди далеко испод минимума.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Koliko smo "skartova" oterali pre pocetka sezone? 12-13?
Koliko smo zamena/pojacanja doveli umesto njih?

Svakako nije problem prodati/raskinuti ugovor sa Vujacicem, problem je sto svaki sledeci koji dodje je duplo gori, to je recept nase uprave.

Pojacanja nam trebaju bar 4-5, a kako stvari stoje mi necemo zavrsiti nijedno do kraja prelaznog roka.
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.164
Reaction score
4.361
Za početak promeniti upravu i posebno najuriti uz sve "počasti" kondicionog trenera. Pola njivaligaša je spremnije od nas, Nathu duša u nosu posle 30 minuta, Fejsa gori za 5o posto u odnosu na prethodni period u našem dresu, Andrade se ubucio. Kako igrati fudbal sa takvim rekreativcima ? Što se tiče Ljajića, neka ga tamo gde jeste, zajebi više povratnike. Pa, on već odavno ne igra ozbiljan fudbal ...
 

Dr.Inker

Grobar
Учлањен(а)
30.07.2022
Порука
447
Reaction score
3.736

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.696
Reaction score
22.651
Локација
Beograd
Hvala kurcu (izvinite, ali prizivam ga celo leto)!
Kapiram bojazan, ali ovaj je sa polomljenom nogom klasa za celu ligu zajedno...
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Uvek mi je bilo zanimljivo kako govna iz ciganjikosa ne mogu da nam prodaju igrace koji su kod njih imali mizernu ulogu (u ovom slucaju tacno 0 odigranih minuta za njih) zbog navijaca, ali zato vrlo rado prihvataju i dovode igrace koji igraju kod nas. Ovo nije prvi put da se ovakve stvari desavaju, bilo koji iole ozbiljan klub bi u potpunosti batalio poslovanje sa njima i kad su u pitanju dolasci i kad su u pitanju odlasci zbog ovog dzukackog ponasanja.
 

allucard

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2022
Порука
152
Reaction score
448
Локација
Nis
Ma jel stvarno mislite da je zbog navijaca? Boli gazde ciganijakosa kurac sta misle navijaci, nego pokusavaju da se ugrade kao i ovi nasi cigani u upravi, da izvuku svaki evro. Nasi nece nikog dovesti ako ispadnemo od Hamruna, zato i otaljavaju bilo kakve poslove. Cak se i nadaju tome.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Znaci Adem hoce da pomogne Partizanu, ako Partizan udje u grupe. Meni to znaci da on sebe zeli da stavi u izlog u Evro utakmicama, a da ga boli kurac da pomogne Partizanu. Bez da budem maliciozan, ali zaista mi je preko glave ovoga. Druze, ako ti nije stalo da svom klubu u govnima pomognes i barem pokusas da izboris to famozno drugo mjesto, onda ne znam. Svjestan sam da su to profesionalci, ali ja kao navijac i ako sam profesionalac, uvijek bih svom klubu pomogao, posebno da sam u nezavidnoj situaciji poput njega.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Adema ako ne boli kurac da igra fudbal, pojacanje je.

Znam milion dobrih stvari o momku, privatno dosta pomaze ljudima, ima ozbiljne ljudske kvalitete itd.
Ali pitanje je gde je on sa fudbalom uopste. Nije imao utakmice u nogama? Mogao bi da se vrati u formu, ali da li je imao treninge u nogama?
Redovan je u kladionici i nekoj polukafanici koju drzi jedan bivsi fudbaler. Pravio i sponzorisao ekipe po turnirima u dvorani, bavi se ugostiteljstvom, vuce i isto drustvo...
Kvalitet je oduvek imao, majstor je, bio bi medju najvecima da se nije rano zasitio svega.
Mozemo da dobijemo majstora, ali uz rizik da dobijemo novog Jojica. Da ima ko u klubu da proceni i proveri u kakvom je stanju, mislio bih da bi njegovo dovodjenje bila prava stvar. Ovako nemam pojma.
 

Cuba_Libre

Početnik
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
92
Reaction score
197
Adem Ljajic :D hahahah isto smo mislili i za Jojica pre nego sto je pokazao da nije na nivou nasih tadasnjih vlaznih snova...
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.696
Reaction score
22.651
Локација
Beograd
Ljajić i Jojić je kao da svojevremeno porediš Johana Krojfa i Paju Grubješića.
 

Cuba_Libre

Početnik
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
92
Reaction score
197

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.696
Reaction score
22.651
Локација
Beograd
Prodali da, ovaj je igrao u svakom od pomenutih klubova u kojima je bio, u najboljim je godinama, a što je imao u dupetu, cela liga nema u glavi.
Dijabate nam je zver, a nije prošao pored karijere Ljajića, čak ni u Turskoj.
Da se razumemo, ja sam Dijabateom izuzetno zadovoljan.
 
Top