Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Pa da gazda bez Krleta smo pozadi u ogromnom deficitu i naravno da bi sve bilo drugacije.
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Gledajući ove slike dobija se utisak da prelom nije bio previše ozbiljan, jer niti je toliko nateklo niti ima oči kao rakun, a poznato je kada nekog tresneš po nosu i slomiš ga odmah ima bar jedno crno oko.

Nadam se da će igrati, jer bez njega, i ostalih koji su zaradili kazne, moram da promenim onih mojih 1:2, na nešto realnije kao 2:1, ili 3:1. Jednostavno, suviše bi bili zeleni u odbrani za JEvropu! Jedino da odigramo pakleno u sredini i ne dozvolimo im da se lako približe našem kaznenom prostoru.

Знаш како Газда, овакве утакмице су прилика да се покаже потенцијал, ту пре свега мислим на младог Савића. Станковић је против Андрлехта показао да може да се носи са тим теретом, додуше играо је на позицији левог бека. Свакако да би нам искуство Младена много значило, али мислим да се може и МОРА и без њега ако не буде спреман
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Da se mora, mora se, ali da se može, e to je veliko pitanje. Imali su svi oni dosta vremena da se pokažu u slabijem takmičenju (Superliga) pa se nisu proslavili, ali ajde, možda bolje odigraju u Donjecku. Ne želim da mračim, pogotovo što verujem u Stanojevićevu viziju i sistem. Videćemo šta će biti!
 

bojan-pfc

Grobar
Учлањен(а)
09.05.2008
Порука
930
Reaction score
33
Локација
РС
Jel' zna neko od ovih sto su zive u RS ( kao ja), da li ce jedan od 3 TV kanala koji inace u BiH prenose Ligu sampiona prenositi mec iz Donjecka u srijedu?

Sad sam gledao tv program RTRS-a i tamo je za srijedu zakazana neka TV debata povodom politickih izbora bla bla...isto kao i na FTV-u. BHT ce prenositi Bajern - Roma.

To pitam jer nam skrembluju RTS zato sto ima prenos na ovim kanalima iz Bosne. Tv prava i ostale gluposti.

Биће директан пренос на БХТ1.


 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Bez Krstajica cemo biti u vlikom problemu. Gledao sam nasu odbranu bez njega, 3-4 puta do sada u domacoj ligi, delujemo jako konfuzno. Ako Krstajic igra, ko god da je drugi stoper (Mare, Savic, Stankovic) delujemo solidno. Bez njega dolazi do konfuzije. Siguran sam da ce Krstajic igrati, ako bude ikakve sanse za to.
 

Mirge

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2008
Порука
249
Reaction score
0
Локација
Republika Srpska
Gledajući ove slike dobija se utisak da prelom nije bio previše ozbiljan, jer niti je toliko nateklo niti ima oči kao rakun, a poznato je kada nekog tresneš po nosu i slomiš ga odmah ima bar jedno crno oko.


Jebo ga ti, pa ovo mu je 4. ili 5. prelom nosa.. Nema tu vise sta da poplavi i natekne! :)

Krle je ljudina, vidi se po djelima i rijecima.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Крле тражи да игра. Неће тако лако одустати од тога. Крле :respect:respect
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Mozda je prerano da se to kaze, ali mi nekako trener Sale uliva poverenje skoro kao Dule Vujosevic. Prvih par puta kada nam je odlazila cela prva postava svi su tvrdili da te sezone nema nista, onda povredi se Maric, svi kazu da ne mozemo bez Marica jer ipak nam je on glavni igraca. Medjutim, posle par titula i uspeha shvatis, da skoro da nije bitno ko igra, Dule je napravio sistem i Partizan ce uvek da igra dobro. Mislim da Sale pocinje da lici na njega, pa evo sinoc je Boja, bez priprema, za jedno poluvreme dao dva gola i imao jednu asistenciju!!! :confused
Bice ok protiv Sahtjora. (1-1):partizan_fan:
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Matori je bre stencuga, uvek je bio :clap Drz se krle, zavoj na surlu pa da idemo da silujemo one ukrajinske bogatase :D:
Ne mogu da docekam da pocne, a ove najave LS na tv-u me jos vise samo pupmaju adrenalinom. bod u donjecku ko kuca. Jaki su ko beton, cigrinski im se vratio, eduardo je dosao. + jedini je mozda sto se fernandinjo povredio, ne igra do kraja sezone.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
LŠ: Bitka za slavu i milione

V.V. | 12. septembar 2010. 21:01 | Komentara: 0
U ponedeljak počinje 56. izdanje Lige šampiona, najprestižnijeg klupskog fudbalskog takmičenja na svetu. Među 32 tima iz 18 zemalja i naš Partizan



Novi napad na Ligu šampiona

Srodne vesti


NOVO ruho Lige šampiona. U drugoj sezoni u kojoj su se kvalifikacije odvijale po čuvenom „Platinijevom sistemu“ najprestižnije klupsko takmičenje na Starom kontinentu pretrpelo je tektonske promene, pa će od 32 kluba koji su prošle godine bili učesnici evropske elite ove startovati samo njih 12 i to uz „opravdano“ odsustvo čak 12 klubova koji su svojevremeno stigli do fudbalskog Olimpa.
Na startu 56. izdanja Lige šampiona biće pet debitanata: turska Bursa, slovačka Žilina, portugalska Braga, holandski Tvente i izraelski Hapoel, ali i pet povratnika na veliku scenu - naš Partizan, rumunski Kluž, danski Kopenhagen, ruski Rubin i engleski Totenhem, zahvaljujući kojem će Premijer liga jedina moći da se pohvali sa maksimalna četiri predstavnika, pošto će timu sa „Vajt hart lejna“ društvo praviti još Čelsi, Arsenal i Mančester junajted.
Španci, Nemci, Francuzi i Italijani će imati po tri kluba, Rusi, Portugalci i Holanđani po dva, a Ukrajina, Slovačka, Srbija, Švajcarska, Danska, Škotska, Turska, Grčka, Rumunija i Izrael po jednog. Ili 32 kluba iz čak 18 zemalja.
Za razliku od imena učesnika, sistem takmičenja je ostao nepromenjen. Ekipe su podeljene u osam grupa sa po četiri tima, dva prvoplasirana iz svake od njih plasiraće se u osminu finala, a odatle, pa sve do završne svečanosti na „Vembliju“ 28. maja 2011. nastaviće se po kup ili eliminacionom sistemu.
Najbolja 32 evropska tima u narednih osam meseca odigraće 125 utakmica pre nego što bude poznat novi vladar Starog kontinenta. Titulu osvojenu pod komandom Žozea Murinja braniće italijanski Inter predvođen sada Rafom Benitezom, ali će velike rivale imati pre svih u španskim velikanima Barseloni i Real Madridu, engleskom trilingu Mančester junajted - Čelsi - Arsenal, te aktuelnom vicešampionu, nemačkom Bajernu.
V. V.
PROPOZICIJE
- u prvoj fazi igra se po liga sistemu, svako sa svakim u grupi, kod kuće i na strani
- plasman u osminu finala izboriće dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, dok trećeplasirani ide u Ligu Evrope
- u slučaju bodovnog poravnanja odlučuje bolji skor u međusobnim mečevima, gol-razlika, više postignutih golova...
- od osmine finala do finala nastavlja se po sistemu eliminacije, mečevi kod kuće i na strani
SVI PRVACI
9: Real Madrid
7: Milan
5: Liverpul
4: Bajern, Ajaks
3: Barselona, Inter, Mančester junajted
2: Benfika, Juventus, Notingem forest, Porto
1:Seltik, Hamburger, Steaua, Marselj, Fejenord, Aston vila, PSV, Crvena zvezda, Borusija (D)
SVE VIŠE STRANACA, SEDMORICA IZ SRBIJE
U novoj sezoni Lige šampiona nastupiće samo sedmorica srpskih internacionalaca: Nemanja Vidić u Mančester junajtedu, Branislav Ivanović u Čelsiju, Miralem Sulejmani u Ajaksu, Predrag Stevanović u Šalkeu, Dejan Stanković u Interu, kao i Milan Stepanov i Ivan Ergić u Bursi.
BARSELONA, PA - REAL
Na papiru najvredniju ekipu u Ligi šampiona ima španska Barselona pošto su Mesi, Ćavi i drugi asovi sa „Nou kampa“ procenjeni na 527 miliona evra, deset više nego što je vrednost Real Madrida.
Partizan je u grupi timova „ispod 50“ uz Bazel, Kopenhagen, Kluž, Hapoel i Žilinu.
SVI TROFEJNI TRENERI
Od stručnjaka koji će ove sezone predvoditi timove u Ligi šampiona šestorica mogu da se pohvale da u svojim biografijama već imaju trijumf u ovom prestižnom takmičenju.
Dve krune su „upisali“ Ferguson (Mančester junajted) i Murinjo (Real Madrid), a po jednu Gvardiola (Barselona), Anćeloti (Čelsi), Van Gal (Bajern) i Benitez (Inter).
PRENOSI NA RTS I ARENI
Mečeve Lige šampiona i ove sezone gledaćemo na kanalima RTS i Arenasport. Javni servis će svakog utorka i srede prenositi direktno po jedan susret, uz obavezan pregled kola, dok će ljubitelji fudbala na kablovskoj televiziji moći da posmatraju multiprenose većine utakmica.
NEMA VIŠE DŽABULANIJA
Svi susreti Lige šampiona igraće se sa „Adidasovim“ loptama pod nazivom „Finale 10“. Njeni tvorci tvrde da neće biti problema kao sa „mundijalskim čedom“, čuvenim „džabulanijem“ jer su joj svojstva skoro identična onima koje su korišćene prethodnih sezona u evropskoj eliti.
FINALE NA “VEMBLIJU“
„Novi Vembli“ u Londonu, koji je sagrađen 2007. godine i može da primi 90.000 gledalaca, biće domaćin velikog finala 28. maja 2011. godine.
Ove godine finale je igrano u Madridu, a prethodno su domaćini bili Rim, Moskva...
RASPORED
PRVO KOLO (15.9.)
Arsenal - Braga
Šahtjor - Partizan
DRUGO KOLO (28.9.)
Partizan - Arsenal
Braga - Šahtjor
TREĆE KOLO (19.10.)
Braga - Partizan
Arsenal - Šahtjor
ČETVRTO KOLO (3.11.)
Partizan - Braga
Šahtjor - Arsenal
PETO KOLO (23.11.)
Braga - Arsenal
Partizan - Šahtjor
ŠESTO KOLO (8.12.)
Arsenal - Partizan
Šahtjor - Braga


Novosti .....
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Spremili smo kontraudar na Šahtjor

A. Anđelić | 13. 09. 2010. - 00:02h | Foto: partizan.rs | Komentara: 0

Partizan ne putuje u Donjeck da bi izgubio sa što manjom razlikom, naprotiv, ići ćemo na pobedu, kaže trener srpskog šampiona Aleksandar Saša Stanojević.

- Mi smo se izborili za Ligu šampiona, nismo tu zato što nas je neko postavio. Svesni smo snage Šahtjora, koji je svakako favorit. Nemamo pravo da pretimo i dajemo nerealna obećanja, ali svesni smo i svojih kvaliteta, a naše pravo je da se nadamo da možemo u Donjecku da ostvarimo povoljan rezultat.




Šahtjor je u petak doživeo poraz od Obolona u Kijevu?
- To im je prvi poraz ove sezone, ali to ne menja ništa u našoj pripremi utakmice. Naravno dobili smo i neke nove informacije, ali treba imati u vidu da je Šahtjor potpuno drugačija ekipa kada igra na svom terenu. Oni će protiv nas sigurno pokušati da nametnu svoju igru, da diktiraju ritam, ali smo mi spremili kontraudar.

Da li dodatni optimizam za meč protiv Šahtjora predstavlja i vaša impresivna serija na klupi Partizana od 17 utakmica bez poraza?
- Moram da priznam da je lep osećaj, ali zaista se ne opterećujem sa nizovima. Za sada igramo dobro ređamo pobede i ne opterećujem se dokle će to da traje. Nisam sujeveran i ne mislim da postoje ciklusi, kao recimo, ja sam protiv Rada počeo niz pobeda, pa bi protiv njih trebalo i da se prekine ta serija. Naravno, negde ćemo i izgubiti, ali se nadam da to neće biti u sredu protiv Šahtjora.

Partizan će u Ukrajini igrati bez tri standardna defanzivca, s obzirom da Stevanović i Jovanović ne mogu da nastupe zbog parnih kartona, a Krstajić je u subotu uveče operisao nos?
- Činjenica je da ćemo protiv Šahtjora igrati sa potpuno novom postavom u zadnjoj liniji, koja nije uigrana, ali u tome nikako nećemo tražiti alibi. Nemamo vremena da kukamo jer to nikuda ne vodi, već da gledamo da na „Donbas areni“ što više smanjimo pritisak na našu odbranu.

Da li ćete u sredu računati na Pjera Boju?
- Naravno. Boja je već na prvoj utakmici protiv Rada pokazao zašto je doveden. Već sam rekao da se on nije vratio da daje golove, već da pomogne napadačima i unese dodatnu energiju, a on je protiv Rada upravo to i učinio. Golovi koje je dao samo su dodatni plus za nas. Ne treba međutim sada od njega očekivati čuda, jer treba imati u vidu da Boja pre nego što je stigao u Partizan, mesec dana nije trenirao.
Šta je sa Moreirom?
- Moreira neće biti u kombinaciji za tim protiv Šahtjora, ali se polako vraća. Juče je odigrao 60 minuta za B tim, dao je gol, ali mi je u razgovoru rekao da se još ne oseća ni fizički ni psihički spremnim da zaigra u prvom timu. Ipak, uskoro ga možemo očekivati u prvoj postavi.

Krstajić traži da igra
Šta je sa kapitenom Krstajićem?
- On lično insistira da zaigra protiv Šahtjora, ali po mišljenju lekara, a i mom lično, ne bi bilo dobro da rizikuje. Ipak je slomio nos, imao operaciju i apsurdno je da samo četiri dana posle svega igra utakmicu. Lično nisam optimista da će moći da nam pomogne, ali konačnu odluku da li će ići sa nama u Ukrajinu donećemo danas.

sport.blic.rs
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Gledajući ove slike dobija se utisak da prelom nije bio previše ozbiljan, jer niti je toliko nateklo niti ima oči kao rakun, a poznato je kada nekog tresneš po nosu i slomiš ga odmah ima bar jedno crno oko.

Nadam se da će igrati, jer bez njega, i ostalih koji su zaradili kazne, moram da promenim onih mojih 1:2, na nešto realnije kao 2:1, ili 3:1. Jednostavno, suviše bi bili zeleni u odbrani za JEvropu! Jedino da odigramo pakleno u sredini i ne dozvolimo im da se lako približe našem kaznenom prostoru.

Mozda i tebe oteraju u 3 PM :D

Tesko bi bilo bez Krleta.
Videlo se lepo protiv Anderlehta koliko drzi celu odbranu.Komanduje i dere se na njih 90 min.Jednostavno im daje samopouzdanje i oni igraju 110%.
Hajde bar da je tu Jovanovic, ali nije.
Kako su samo odigrali u Briselu!

Ja bih Krleta cuvao za meceve LS.
Nema potrebe da igra svaku u prvenstvu, jer imamo igrace za domacu ligu, a Krle nam treba za tih 6 meceva, jer on je sraf koji drzi ovu ekipu.

Naravno ovo je prilika za Stankovica i Savica i nadam se da ce je iskoristiti.
Bolju nisu mogli da dobiju....
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Nije Krle igrao protiv Rada zato sto nam treba za domace prvenstvo vec da bi se uigrao sa Savicem. Drugim recima, da Sale vidi kako Savic reaguje kad se Krle dere na njega. :) Uf, Stankovic i Savic na Sahtjor. Dobro su funkcionisali u drugom poluvremenu u subotu, ali treba imati u vidu da Rad nije ni pokusao da napadne...
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Svaka cast Krstajica ima celicnu volju, ali stoper je pozicija gde se najvise skace, lupa, udara tako da ne bi reskirao nista kad je on u pitanju. A ukoliko zaigraju na pocetku Stankovic-Savic(sto najverovatnije tako ce i biti), mislim da ce veeeliki posao imace Stojkovic. Realan je poraz u sredu, ali ukoliko ne primimo gol do poluvremenu(bez obzira dal' ce biti 0-0, ili vodimo1-0, 2-0, 3-0 :D) e onda vise moze se ocekivati neki povoljan rezultat na kraju.
 

sickmouse

Početnik
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
175
Reaction score
25
Локација
BL
Kapiten fudbalera Partizana Mladen Krstajić otputovao je u ponedeljak ujutro u Nemačku gde će mu biti izlivena maska sa kojom će igrati u Donjecku, saznaje B92.


Krstajić je u subotu polomio nos na utakmici Jelen Superlige sa Radom, operisan je u Beogradu iste večeri a lekari su mu preporučili da ne igra u Ukrajini.

I pored toga što trener Stanojević smatra da je zdravlje igrača važnije od utakmice Krstajić je bio uporan pa je otputovao u Nemačku gde će mu biti napravljena posebna maska sa kojom će moći da igra u Donjecku.

Procedura uzimanja mera i izlivanja maske traje oko dva sata.

Krstajić je otputovao avionom koji je Partizan iznajmio i očekuje se da se u Beograd vrati tokom večeri da bi se sa ostatkom ekipe pripremao za prvi nastup prvaka Srbije u Ligi šampiona.

Ekipa u Ukrajinu putuje u utorak.

B92
 
Последња измена:

grobarstvo

Guest
Svaka cast Krletu na hrabrosti (ludosti).Ipak mislim da je bolje da ga sacuvamo za druge meceve jer cemo Sahtjor dobiti i bez njega.
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Svaka čast Krletu, vidi se da baš ima želju da igra i da pomogne, naklon do poda.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.351
Reaction score
1.345
Svaka mu cast,pored silnih zaradjenih miliona on se bori za dres kao lav.Mislim da moze da odigra jos jedne kvalifikacije i jesenji deo 2011-e,pa onda u upravu!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top