Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Ne sme niko da ocekuje da mi sad napravimo bum u evopi jer igramo LS...to je glupost s obzirom da se zna gde smo bili zadnjih sezona u evorpi, kakve smo uspehe pravili i kojom mukom smo izborili ovo LS...ali ono sto MORA da se desi je to da ekipa tj. svaki delic kluba MORA ALI MORA mnogo da nauci iz ovog ucesca da bi nam svako sledece ucesce u LS bilo u boljem secanju nego proslo....
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
A sada se vi lepo zapitajte da li je Partizan koji ste gledali sinoć Partizan koji želite da gledate i u buduće. Žao mi je ali ja ne želim.

Zao mi je, ali ja zelim. Zelim da vidim Saleta Ilica koji trci i grize vise nego protiv Rijeke 1999. godine (kada sam ga prvi put gledao uzivo na jednoj evropskoj utakmici), zelim da vidim Klea majstora koji se krece i gradi fantasticno, zelim da gledam Krleta koji u 37 igra s jednakim zarom i kvalitetom kao da mu je 20, zelim da gledam Kamaru koji pokazuje izuzetno fudbalsko znanje, zelim da gledam Stojkovica koji je u stanju da skine penal i nekoliko 100 % sansi, zelim da gledam Savica koji u maniru najboljih stopera hladnokrvno uklizava i odnosi loptu u svom sesnaestercu...

Druze, podsecanja radi, mi smo sinoc igrali protiv londonskog Arsenala, jedne od najboljih fudbalskih masina u Evropi, a ne protiv Cuke, cerge ili Hajduka. I napokon, Miskec, gledao si li ti nas Partizan prosle godine u Evropi!? Pa covece, fudbal koji mi danas igramo (posle svega 11-ak meseci) je bar za dve klase bolji od onog. Po mom misljenju, to je cak nerealno brzo poboljsanje, ali drago mi je sto ono postoji. Nastavimo li ovako da igramo, siguran sam da nas cekaju velike radosti u kontinuitetu.

P.S. Oprosti zbog duzine posta, ali kada pricamo ajmo sa argumentima a ne patetikom i prizemnim ocenama. Necu reci da su zlonamerne jer sam siguran da delimo istu ljubav prema klubu :ziveli
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Stojkovic kad je dosao, pola foruma ga je pljuvalo, jer je cigan ili sto nigde nije branio 3 godine.
Stevanovic kad je vracan, masovna histerija, polovina pretila da ce se obesiti.
Lazevski nikad lepu rec na forumu o sebi nije procitao.
Boja - mislio sam sacekusa na komandi sigurna, neko ce ga ubiti i zapaliti.
Ilieva 70% foruma masno ispljuvalo kao igraca koji ne zna nikad gol da postigne, koji je beskoristan.
Raca Petrovic - i dan-danas ga pola foruma pljuje grdno.
Tomic - sta reci, pogledajte samo postove od sinoc.

I onda razocaranje i bes sto tim napravljen od tih igraca, koje pola foruma ne mirise, nije pobedio Arsenala????????

Ovde ima apsolutnih sampiona pisane misli.

Za ono sinoc od mene samo:

PARTIZANE BRAVO BRAVO!!! :D:
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.515
Reaction score
5.167
@ Cerberus

E jbg sad, nemoj i ti da pretjerujes...

1. Za Stojkovića su uglavnom svi govorili da je dobar golman kad je dolazio i da će biti pojačanje.Smetale su neke druge stvari...Nekima više, nekima manje.
2. Što se ovog drugog tiče, i dalje nije isključeno da se neki okače o drvo, jer, znajući njega, poslije ove solidne partije, na sledeću ćemo čekati bar 2 mjeseca (rado ću priznati ako pogrijesim, al ne mirišem ga nešto..)
3.Jedino ako ne zna da čita.
4.Ovde si u pravu, ali za to je dosta kriv i Đura bombarder sa pričama o Krespu.
5.Mnogo manji procenat.
6.I ovde si u pravu, ali to je takav igrac. Izgleda tromo, mlitavo te stoga kritike onih koji ne shvataju vaznost takvog igraca...
7.Treba pojačati kritike!

Mnogi pretjeruju sa kritikama, al i ti si malo pretjerao u prethodnom postu, a to od tebe nisam navikao :wink:
 

Zagor

Guest


Stanojević: Sa 11 igrača ne bismo izgubili

29. septembar 2010. 14:07 > 14:18
Trener Partizana još ne može da veruje kakva je atmosfera bila na stadionu u utorak uveče. Smatra da će njegov tim, ako stigne do Lige Evrope, daleko dogurati.
v184272p0.jpg

Jutro posle je uvek najteže. Svaki poraz boli, čak i kada se izgubi hrabro i pritom sačuva ponos, a još više peče kada se utisci slegnu posle prospavane noći.

"Neprospavane", ispravlja trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je noć između utorka i srede iskoristio da gledanje snimka i detaljnu analizu utakmice sa Arsenalom.

"I sada mi je najjači utisak atmosfera na stadionu. Takav spektakl ovde dugo nije viđen. Fasciniran sam ambijentom", mnogo puta je ponovio Stanojević i u sredu u razgovoru sa novinarima beogradskih medija.

Atmosferu u Humskoj naširoko su hvalili i svi iz tabora "tobdžija". Igrači Arsenala su redom, izlazeći iz svlačionice posle utakmice, virili iz tunela u neverici - nikada nisu videli sa fudbaleri otpozdravljaju navijačima pola sata i da pesma podrše sa tribina ne prestaje. I to posle poraza!

"Žao mi je što će u istoriji ostati zapisan samo rezultat, koji je mogao da bude drugačiji".

Upitan koliko je Partizan bio blizu bar remija, Stanojević je odgovorio:

"Kada bih pričao 'šta bi bilo kad bi bilo', to ne bi bila ozbiljna analiza utakmice. Ali, bili smo blizu dobrog rezultata. Ne znam da li bismo pobedili, a ubeđen sam da ne bismo izgubili da Marko nije isključen. To je definitivno bio ključni momenat (56. minut)".



Crno-beli su na početku imali nekoliko šansi, rano su mogli do vođstva.

"Uvodnih 15 minuta je bio najbolji period naše igre, uspeli smo da odaljimo protivnika od gola, ali nam je Arsenal iz prve šanse dao gol. Tada je nastupilo 15 minuta pakla za mene, jer su gosti zaigrali kako znaju".

I tada je reagovao.

"Morao dam da promenim osnovnu formaciju, poslao sam Boju na desno krilo, zbio redove u sredini da bi ponovo agresivnošću odbili napad protivnika. I opet sam dobio Partizan kakav želim. U drugo poluvreme smo ušli sa namerom da idemo na pobedu. Međutim, kad god sam hteo da napravim rizičan potez, nešto se desilo - isključenje, treći gol Arsenala, naš promašen penal... I kod 1:2 sam imao nameru da pređem na sistem 3-4-2, ali smo primili treći gol i tada sam menjao 'glavu za glavu' da ne bismo doživeli katastrofu, koju navijači nisu zaslužili".
Zašto se Kleo izvinjava?!

v184272p1.jpg

Ni u poslednjim trenucima meča, kada je na semaforu stajalo 1:3, Stanojević nije gubio nadu.

"Kada je Kleo krenuo da izvede penal, pozvao sam Krstajića i rekao mu da ćemo nastaviti sa trojicom u zadnjoj liniji kako bismo pojačali napad, jer moramo da damo treći gol. Bio sam siguran da će Kleo smanjiti na 2:3".

Stanojević nema običaj da sa igračima komentariše utakmicu odmah po njenom završetku, ali je sa Kleom imao kraći dijalog.

"Prišao mi je i izvinio se. Pitao sam ga što se izvinjava, da li zato što je igrao odlično ili zato što je dao gol. Sledeći put kada se vidim sa igračima reći ću im: 'Svaka čast".

Nema dileme da će Brazilac i dalje izvoditi penale.

"Kleo nikada, čak ni na treningu, nije promašio. Uostalom, mi i nemamo mnogo penala. Otkako sam ja trener, imali smo samo jedan, odnosno ukupno dva tokom celog prošlog prvenstva. Ne kažem da je trebalo da ih bude više, nije bilo spornih situacija".
Stojković se naljutio na trenera

v184272p2.jpg

Stanojević je razmenio koju reč i sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, koji je u poslednjim trenucima meča krenuo ka protivničkom šesnaestercu, kada su se crno-beli spremali da izvedu korner.

"Malo se naljutio na mene što mu nisam da dao na 1:3 da krene. Pa šta je trebalo, da postigne gol posle svih onih odbrana. Ne bismo mogli da živimo od njega", u svom stilu, šaljivim tonom je rekao Stanojević.

Stojković je bio junak. Tri puta je kapitulirao, ali je odbranio penal i imao mnogo sjajnih intervencija.

"Ostavio me je bez teksta. Da sam mogao, rekao bih Marku Jovanoviću da ne pravi prekršaj nad Šamakom (kod isključenja), jer sam siguran da bi Stojković i to odbranio. Nije stvar samo u njegovim odbrana, već u tome da svima nama uliva sigurnost. To je najvažnije".

Šef struke Partizana objasnio je zašto se odlučio da se nadigrava sa jednim od najboljih ekipa u Evropi.

"Mogli smo da se zatvorimo, ali naši navijači i ceo događaj nisu zaslužili takvu predstavu. Publika je zaslužila ofanzivni Partizan".

Zadovoljan je arbitražom Volfganga Štarka iako je Nemac kod 0:0 mogao da pokaže na belu tačku u šesnaestercu Arsenala.

"Sudije uvek u podsvesti imaju da veliki klubovi moraju da imaju određenu prednost. To je prirodno. Mogao je da svira penal nad Bojom i Tomićem, ali ponavljam - to je Arsenal. Normalno je da će imati malo zaštite od sudije. Žao mi je samo što je isključen Jovanović, koga ne krivim zbog toga. A ubeđen sam da ne bismo izgubili da nije dobio crveni karton".

Izveo bi isti sastav da se utakmica ponovo igra.

"Iako smo na početku igrali najbolje, sada bih krenuo onako kako smo igrali od 30. minuta, sa Bojom na desnom boku. Ova ekipa, u istom sastavu, može da igra na različite načine i to je velika stvar".

Na pitanje šta Partizanu nedostaje da bi bio "u ravni" sa evropskim velikanima, Stanojević je rekao:

"Znam do u detalj šta nam nedostaje i radimo na tome. Mogao bih o tome mnogo da pričam, a prva stavka je - nemamo brzinu kakvu ima Arsenal".

Jasno je da Partiznu predstoji borba sa Bragom za treće mesto u Grupi H Lige šampiona i plasman u prolećne borbe u Ligi Evrope.

Portugalski tim je u utorak uveče izgubio od Šahtjora - 0:3.

"Braga je igrala kao mi u prvih 15 minuta protiv Arsenala. Nadigrala je Šahtjor, stvarala šanse... Ali, tako je to protiv velikih ekipa (kao što je Šahtjor). Moramo sve da uradimo da budemo treći. Siguran sam da bismo daleko dogurati u Ligi Evrope. Jer, teže je biti treći u Ligi šampiona nego posle pobeđivati protivnike u dva meča".

A sada sledi prvenstveni derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu (u nedelju).

"Neko kaže da je samo prvenstvo važno, drugi mi poručuju da je Liga šampiona iznad svega. A meni je važno i jedno i drugo. Sa istim motivom ću pristupiti pripremi utakmice sa Vojvodinom, kao što sam pristupio i onoj sa Arsenalom", zaključio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO, foto Beta)
 

Danijel

Grobar
Учлањен(а)
29.04.2008
Порука
379
Reaction score
6
Локација
Malo tamo malo vamo
Dan posle utakmice i brifing Saleta Stanojevica fantastcino kao i uvek na nivou na ivici suza coveku je toliko zao kao i svima nama da ne moze da se opise.....
Za igrache, strucni stab i grobare samo kapa dole :respect
Da li je moguce da nas kazne ovi iz Uefa ?? Nestanak struje je mogo na bilo kom terenu da se desi to je visa sila??
 

Zagor

Guest


Kako je Venger pristao na slabije svetlo

29. septembar 2010. 15:07 > 15:16
Od sumraka do svitanja - takav put prošli su fudbaleri Partizana i Arsenala u utorak uveče.
v184281p0.jpg

Struja je na stadionu u Humskoj nestajala četiri puta uoči početka utakmice. Vladala je bojazan da se neće igrati čak i kad se struja "vratila", jer osvetljenje nije bilo na maksimalnom nivou.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je zasluge što se lopta uopšte zakotrljala pripisao zameniku generalnog sekretara, Marku Vjetroviću.

"Stajali smo u hodniku i čekali. Tu je bio Venger, sudije, delegat, ljudi iz UEFA, Vjetrović i ja. Svi su se složili da treba da se igra, preostalo je samo da Venger kaže šta misli. Tada je nastupio Vjetrović", objasnio je Stanojević i nastavio:

"Obratio mu se rečima da su svi 'za' da se utakmice odigra i da se čeka samo njegovo mišljenje. Venger je delovao zbunjeno. Čak i da je bio protiv, verovatno bi ga bilo sramota da to kaže".

A u čemu je zaista bio problem?

"Uradili smo sve prema propisima UEFA - u 17 sati smo izvršili probu, zatim i u 19,00 u punom naponu. I sve je bilo u redu. Međutim, kada su se sva reportažna kola 'nakačila' na nove sisteme, došlo je do preopterećenja i zagrevanja reduktora, što je napravilo ceo problem", pojasnio je Marko Vjetrović.

"Odmah su reagovale naše službe za održavanje, kao i služba Elektrodistribucije za hitne slučajeve. Problem je bio u tome što je reduktoru potrebno vreme da se ohladi, pa je zato struja nestajala nekoliko puta".

Vjetrović tvrdi da odigravanje utakmice nije dolazilo u pitanje.

"Imali smo sastanak sa ljudima iZ UEFA i delegatom, kome je najznačajnije bilo mišljenje sudija. A sudije su rekle da bi uslova za igru bilo i da je svetlo bilo 20 odsto slabije. Čak i 'iskakanje' severo-istočnog reflektora nije bilo strašno, jer može da se igra bez svetlosti jednog reflektora".

I tako je osvetljenje na stadionu Partizana sve vreme utakmice "održavano" na zadovoljavajućem nivou.

"I posle utakmice smo imali sastanak, na kome smo dobili zaista mnogo pohvala. Mi smo i do sada bili primer, koji je UEFA često koristila, jer 2003. smo uradili sve kako je trebalo u pripremi za učešće u Ligi šampiona iako su svi sumnjali da ćemo stići. Bivši generalni sekretar Intera, sada jedan od direktora UEFA, pohvalio je požrtvovanje i predanost poslu svakog zaposlenog u klubu, kao i redarske službe. I navijači su zaslužili čestitke, jer su bili korektni i prilagodili se novim pravilima i spuštenim ogradama", zaključio je Marko Vjetrović.

(MONDO, foto Partizan.rs)
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
@Miskec
Da, mislio sam na tebe i tebi slicne koji se "ne zadovoljavaju prosekom". Ja vas sve pozivam da ritualno spalite sve crno-belo sto imate i okrenete se navijanju za natprosecni Celzi, Real ili Bajern.

Da li ti shvatas da smo mi imamo tim koji je po svemu, ali svemu, od budzeta do stadiona na kojem igra ne ispod proseka Lige sampiona, nego ispod granice svakog minimuma. I ipak smo se usunjali u to takmicenje i igramo ravnopravno sa najjacim timovima Evrope. Bruka i sramota je da nasu sinocnu igru nazivas seljackom i da nas poredis sa Kulom.

Evo malo statistike - Kula je protiv nas jednom sutnula na gol, a mi smo Arsenalu sutnuli DESET PUTA I PROMASILI JEDAN PENAL, dok su oni nama sutirali 16 puta a znas valjda, gledao si pazljivo, imali su igraca vise celo poluvreme. Poredjenja radi, tom istom Arsenalu je pre samo sedam dana jedan Totenhem sutirao na gol osam puta naspram Arsenalovih 17. I to sa svih 11 igraca. Zato te molim da se ti udubis u igru, umesto sto mene pozivas da se udubim u tvoje pesimisticke postove.

Sinoc je oko mene na centralnom delu istoka bilo izludjujuce mnogo takvih koji se "ne zadovoljavaju prosekom" pa su na 0:1 poceli da zvizde i negoduju. Neke od njih sam morao glasno da smirujem. Duboko sam ubedjen da ti nisi bio medju takvima, ali veruj mi da vam se stavovi nimalo ne razlikuju. Mislim, mozes neko biti nezadovoljan i sto Anderleht nismo izbacili u regularnom delu meca nego tek na penale, nemam nista protiv, ali onda to govori da taj neko ima strasno nesredjen seksualni zivot. Ispod proseka, rekao bih.
 

Miškec

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
452
Reaction score
14
Локација
Voždovac
Brmba samo da si pročitao dva tri posta pre ovog poslednjeg video bi da sam ja te iste igrače pohvalo. I u potpunosti se slažem sa tobom kod ocene navedenih igrača ali ja sam utakmicu video na jedan sasvim drugaiji način. I ja želim da gledam Partizna u LS i jako sam ponosan zbog činjenice što se tu nalazimo ali se ne zadovoljavam onako inferiornim Partizanom.

Cerberus sve igrače koje si naveo jednom rečju na ovom forumu nisam pljunuo (znam da se nisi direktno meni obratio ali sam se ipak osetio prozvanim) sem poslednjeg, a za sve ostale sam se kada god sam to činio izražavao u superlativu i nisam očekivao ja nikakvu pobedu i da sam zbog poraza nezadovoljan. Nezadovoljan sam zbog apsolutne inferiornosti. Realan rezultat sinoć je bio nekih 1-7 za Arsenal, a taj rezultat nije bio samo zahvaljujući jednom čoveku onom istom koga je 90 % ovog foruma opljuvalo najstrašnije, a sada se divi sinoćnoj igri Partizan. Baš bih voleo da vidim da li bi isto to pisali da je kojim slučajem Radiša sinoć bio na golu.

Kao što ti reče ovde ima apsolutnih sampiona pisane misli.

I sve ovo što sam pisao je samo iz prostog razloga što stvarno verujem da možemo više i da imamo tim i trenera sposbnog za mnogo više. Što se mene tiče rekao sam šta sam imao. Ko je shvatio shvatio je ko nije šta ja da mu radim.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Хајде и ја да додам, Партизан са човеком мање претрчао око 113 километара, Арсенал 112 км, и још људи причају о "испод просека" (ког просека, просека за Премијер лигу или ЈСЛигу, где ниједан други клуб осим нас није прошао ни предквалификације), или "играли смо слабо" ...
Она игра јуче је 100 % могућности Партизана. Две - три сезоне ако задржимо систем, и тих 100 % Партизана ће бити довољно и за позитиван резултат против Арсенала, или неког сличног. У овом тренутку, 100 % наших могућности не гарантује ни победу против Браге.
Друга је ствар што са 50 % снаге може да се добије меч у нашој лиги, па ми ако овако будемо играли против чергара добијамо их са 3-0 у њиховој рупи.
Да ли ће и то да буде "испод просека"?
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Miskec, to je tvoje misljenje. Ja tu apsolutnu inferiornost nisam video osim izmedju 15.i 30. minuta utakmice kada je Stojkovic zaista odbranio 2 zicera Arsenalu. Posto me, iskreno da ti kazem, tvoja prica jako nervira, necu se upustati u polemiku, jer nemam nerava i ispascu neprijatan, a to ne zelim ni tebi ni forumu, a ni sebi. Ostanimo parlamentarni. :ziveli

In 10, nije poenta da li sedam ili pet igraca, vec da nam, kao, pola tima ne valja, a onda smo besni sto nismo dobili Arsenal.
 

drumo

Grobarčina
Учлањен(а)
19.10.2009
Порука
1.695
Reaction score
80
Локација
tumba libre ...
Obicno u zivotu koliko platis toliko ti i sviraju. Juce je bio pun stadion ali samo juce . Sto ce reci koliko placamo dobro nam i sviraju.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.515
Reaction score
5.167
Ma slažem se ja u suštini sa tobom, samo sam rekao da pretjeruješ jer tih koji pljuju bez razloga ima mnogo manje nego što si naveo, a ovih ''besnih'' onoliko koliko bi ih bilo i da osvojimo ligu Šampiona i tu pomoći nema :ziveli
 

Wanderer

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
184
Reaction score
45
Iako je napravio penal, ne bi ga dao ni za Nestu iz najboljih dana. Iz ove dvije fotke se vidi koliko covjek voli Partizan, a ne treba zaboraviti njegovu igru iz Brisela, kao i igre sa drugih utakmica. Bice on i Savic fenomenalan tandem kad Krle ode u zasluzenu penziju.
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
@ Andrei :respect Svaka ti cast za fotke! Jos ja gledam sinoc i samo vidim kako se setka i prica mobilnim, reko koristi li ovaj uopste taj foto-apartat :D :wink:

Uzasan propust sa reflektorima i samo se nadam da kazna nece biti previsoka. E, da, te mudonje iz uefe su isto besne zbog zakrcenih prolaza. Pored mene su vrsili inspekciju i ovim nasima iz kluba gestikulirali da je to "vec" treci prolaz koji je zagusen. Djuro, spremaj kintu za kaznu
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Ja jedva cekam Bragu i Sahtjor.Sinoc kao na Makabiju da sam bio.Koliko dobrih cica ,lica i guzica.Kako onda i ocekivati neko posteno navijanje
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top