Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Gledacemo veceras evropski partizan koji ce nadam se pobediti Sajtjor!
kako li ce da izgleda dres sa logoom EPSa na grudima brrr :D
ma dres nije vazan neka momci kidaju, pa sta bude
 

Шапчанин

ЈФША
Учлањен(а)
11.04.2009
Порука
642
Reaction score
0
Локација
СРБИЈА
Aјмо ЦРНО-БЕЛИ! Само храбро вечерас,борите се,па шта Бог да! Ако изгинете вечерас за наш грб и дрес,па макар и изгубили 5:0,ја ћу вам рећи БРАВО! Само борба се очекује од вас,све остало је премија. И за вас и за нас.
 

Grobar_vu

Grobar
Учлањен(а)
28.08.2007
Порука
389
Reaction score
1
Локација
Vukovar CRNO-BELI GRAD
Брате биће вероватно на страници " rojadirecta ". Ту је пренос за џ, дешава се да мало заштека, али то је због сервера. Али предпостављам да неће Партизан да штека јер ће људи више гледати друге утакмице.

Што се тиче текме, желим играчима све најбоље,своје сам рекао а то је да сам задовољан пласманом у ЛШ, све остало су само бонуси. Наравно, волео бих да прођемо групу и када читам изјаве Салета имам осећај да ћемо освојити ЛШ. Само храбро, пожртвовано, нисмо случајно ушли у ЛШ, надигравали смо се са Андерлехтом који има јебено јаку еипу, пролазили су нас по странама 100 пута али нису имали користи јер се знамо бранити. Не видим ко је бољи из Шахтара од оног Суареза(чини ми се) који је играо као луд против нас у плеј офу.

Имамо играче, имамо клупу, имамо најбољег тренера, имамо срце! И знам да ћу ставит 2 у клади, данас :)
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Nas je Šahtjor "olupao" najstrašnije pre nepunih godinu dana. Treba Bogu da zahvalimo što je završilo sa jako povoljnih 1:4. Da nisu stali u zadnjih 20 minuta, dobili bi mi 6-7-8 komada. Tako je to izgledalo na terenu, za svakog ko se razume u fudbal. Više su nas oni tada nadigrali, nego neki koji su nas pre 10 ili 15 godina napunili sa 5:0 ili 5:1...

Ali, ovaj današnji tim Partizana, sa takvim trenerom, nije i neće ni u jednoj Ligi šampiona (kao najkvalitetnijem klupskom takmičenju koje uopšte postoji) biti kanta za punjenje - nikome!

Mi ćemo sigurno u ovih 6 utakmica uzeti neki bod. Lično sam čak uveren da ćemo nadmašiti ona 3 boda iz 2003. godine. A sad, da li ćemo već večeras krenuti da "kljucnemo" neki "bodić" - to već ne znam. Mnogo je zajeban protivnik i pre svega igra na svom terenu. Ali "punjenja" neće biti - ni večeras, niti u bilo kojoj od narednih 5 utakmica. Neka se "samo" ovo moje uverenje ostvari u praksi i to je već veeeeeliki razlog da budemo zadovoljni. Ako ne gubimo tlo pod nogama i ako smo svakog sekunda svesni u kakvom fudbalskom svetu živimo.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.502
Reaction score
1.246
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Srecno momcima veceras!!!!!

Pretpostavljam da je atmosfera sjajna, da su momci maksimalno motivisani. Ja sa ovakvim trenerom i ovakvim igracima apsolutno ne brinem.

Ocekujem veceras hrabru igru, bez previse respekta. Napred Crno Beli!!! Ovo je Liga Sampiona!!!!!!
 

Coa-

Grobar
Учлањен(а)
11.01.2010
Порука
675
Reaction score
1
Локација
Petrovgrad
Pozeleo bih srecu nasim igracima i strucnom stabu veceras...
Ja bih bio zadovoljan i porazom, samo da nas ne napune. 3:1, 2:0 je ok. Bod - senzacija, pobeda ravna osvajanju vasione... Ipak u meni tinja nada da moze do sva 3 boda... Nada umire poslednja!

SRECNO CRNO-BELI!!!
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Partizan večeras (20.45) izlazi na megdan Šahtjoru u Ligi šampiona

SAMO HRABRO!


Došao je i taj dan! Partizan večeras (20.45, RTS) startuje u Ligi šampiona, bez straha da će doživeti novu blamažu od Šahtjora u Donjecku (prošle godine bilo 4:1), sa verom da će prirediti novo iznenađenje u Evropi.

Trener Aleksandar Stanojević prepustio je Šahtjoru ulogu favorita, ali ne i već viđenog pobednika.
- Znamo šta nas čeka na „Donbas areni“. Mišljenja sam da je Šahtjor bolji čak i od Arsenala, međutim, i mi smo jedna od 32 ekipe u Ligi šampiona koja može da iznenadi. Očekujem da igrači i mi pokažemo da nismo slučajno u najjačem evropskom klupskom takmičenju, da odigramo onako kako smo igrali dosad, a samim tim i da potvrdimo kvalitet - izjavio je Stanojević.
Najmlađi trener u Ligi šampiona kaže da ga raduje ogromna želja Mladena Krstajića da i povređen istrči na teren.

- Ne mogu da poštedim Krstajića kad ima neviđenu želju da igra. Uz to, ne bih da pravim pometnju lekarima jer su konstatovali da Mladen može da igra s maskom. Klub je obezbedio Krstajiću da ode u Nemačku, da nađe masku, a njegova želja je toliko jaka da je ekspresno sve to odradio. Juče sam mu rekao da spava s maskom kako bi se privikao na nju, ali nije me poslušao - malo u zbilji, malo u šali je pričao Stanojević.
Strateg crno-belih, inače, veruje da Partizan može protiv svakog da igra, pa i protiv daleko skupljeg tima Šahtjora.
- Uvek želim pobedu, pa sa takvim razmišljanjem i spremam svaku utakmicu. Imamo način igre koji nećemo menjati, a to je isključivo ofanzivno! Nećemo sigurno da napravimo barikade ispred gola. Možda nećemo moći da priđemo centru, ali to sad ne zavisi samo od nas, već i od rivala. U svakom slučaju, siguran sam da se utakmica sa Šahtjorom neće završiti bez našeg pokušaja da igru iz Jelen Superlige preselimo i u Ligu šampiona. U domaćem takmičenju pobeđujemo, uglavnom dominiramo na terenu, pa zašto tako ne bi bilo i u Donjecku - optimista je Stanojević, a podsetimo da je trener Partizana bio optimista i pred revanš s Anderlehtom!

Stojke prespavao viceve o Zvezdi
Vladimir Stojković, momak koji je izazvao buru u srpskom fudbalu, prespavao je veći deo leta od Beograda do Donjecka. Zanimljivo je da je novi golman Partizana, nekada čuvar mreže crveno-belih, zaspao upravo kada su u avionu počeli da se pričaju vicevi o Zvezdi. Stojketa nije mogao da probudi ni gromoglasni smeh prijatelja kluba, koji su se smenjivali u pričanju viceva o njihovom omraženom klubu.



Kleo poveo ženu i sina u Ukrajinu
U istoriji Partizana nije zabeleženo da fudbaler tog kluba krene sa ženom i detetom na službeni put. Kleo je srušio i tu granicu, pa je u Ukrajinu poveo suprugu i sina Enrikea. Naravno, rukovodstvo kluba i stručni štab s Aleksandrom Stanojevićem na čelu mu je dozvolilo da povede porodicu, samo zato što im je rekao sa su mu oni srećna amajlija na utakmicama!

KRSTAJIĆ: Žena mi je rekla da nisam normalan!
Mladen Krstajić počeće utakmicu sa Šahtjorom, bez obzira na to što su mu u nedelju operisali nos na VMA. Kapiten Partizana igraće sa maskom na licu, koju je već u nosio u Nemačkoj, tako da mu neće biti strana uloga „Fantoma iz opere“.
- Žena mi je rekla da nisam normalan kada sam doneo odluku da skoknem do Gelzenkirhena, kod prijatelja, po masku. Šta ću, imam žarku želju da budem deo ovog Partizanovog tima u Ligi šampiona jer verujem u sebe i svoje saigrače. Mislim da možemo da napravimo novo iznenađenje. Neće nam biti lako večeras jer svi znamo šta predstavlja Šahtjor u Evropi poslednjih godina, ali glupo je da se ne nadamo uspehu - izjavio je Krstajić i dodao:
- Eto, izdržao sam trening. Pokazao sam da mogu da igram sa maskom.

Ало
 

Dr.Hofmann

Guest
Samo pamento večeras, hrabro i nadam se bez ikakvog psihološkog pritiska i barijere, rasterećeno naravno sa željom da se pobedi pa šta nam bog da!!!
Realno da su kvalitetniji od nas jesu, da su neki vanzemaljci za nas nisu, neka nas pogleda malo i sportswka sreća ...
 

dinustef

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
637
Reaction score
0
Локација
Banatsko Novo Selo
"Mi molimo igrače Partizana da u veceras pobede, ako mogu. Ako ne mogu sada, onda drugi put, kad budu mogli!"

Srecno momci!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.635
Ma ko jos veruje da rudar moze da prezivi bliski susret sa parnim valjkom !!!??? :D
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Sto se mene tice samo neka se bore posteno za dres Partizana i nece biti problema.Oni su apsolutni favoriti ,ali u sportu ne pobedi uvek jaci -neka tako bude i veceras.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Прљаво безобразно али фер. У месо ако треба , фајтерски као кад играмо баскет са кошаркашким алама.

Борба бре !
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Citam u Zurnalu, ocekivan sastav, samo ce Smiljanic navodno poceti umesto Race.

Momci, samo hrabrno, muski, kako smo odigrali u Briselu do 2:0 i mozemo se nadati pozitivnom rezultatu! Vi to mozezete, Sale to moze, borbeno od prvog do zadnjeg minuta!

:pfc:
 

Гпб

Guest
Да ли ми неки осећај говори или ме је захватила еуфорија пред почетак, вечерас је време да неком већем тиму узмемо скалп у ЛШ. Верујем у позитиван исход као и пре дуела са Белгијанцима.

Само одиграјте онако како знате. Ни мање ни више и нама ће бити кез на лицима до 28. а вала и после.

Срећно момци у новом походу на Европу! На муци се познају јунаци. Ви то већ јесте доказали!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Očekujem pozitivan rezultat večeras...Možda čak i sva tri boda...U vazduhu se oseća miris pobede :)
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Samo da poželim momcima laganu utakmicu, bez povreda...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top