Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Deki, uozbilji se...

Dobro jutro jebote! :D

Ajde ovako:

Glupo bi bilo da mi kao nosilac u žrebu kažemo "pukli smo, nemamo šanse" i slično. Naravno da imamo šanse, naravno i da su realne, možda su čak i veće od "50/50" (kako sam se odrazio jutros), ali...

1. Proglasimo ih favoritima!
Moramo da kenjamo, da se iseremo...Tumba, Vermeze, nahvalite ih na sva usta, neka vam šećerna pena izlazi na usta...Kažite da smo očajni zbog žreba i slična sranja...

2. Mnogo ih ozbiljno shvatimo, strahovito su napredovali Kiprani (i to ne važi samo za APOEL)!
AEL je još bolja ekipa od APOEL-a! Ne zato što mu je "oteo" titulu, nego zato što su kao tim još kompaktniji, još jači nego APOEL!

3. Spremimo se na žestok "fajt" i na prljavštine.
Umeju jako kvarno da udare, da uštinu, čak i da pljunu a da sudija ne vidi...

4. Nađimo načina da izađemo na kraj sa njihovom brzinom i hitrinom.
ZajebaTo su brzi i hitri...ko muve "ce-ce"...ne smemo pozadi ostajati "1 na 1", ispomoć mora uvek da bude tu negde, inače odosmo u kurac...

5. Moramo naći načina da tamo damo ne 1, nego minimum 2 gola!!!
Ovo kažem zato što mislim da bez 2 ili čak 3 primljena komada nećemo napustiti Limasol!
Ma mrtav sam ozbiljan,nego ajd...reko...i nama nesto da krene!
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Dosta dobra ekipa koja dolazi iz lige koja je u usponu...
Mi sa druge strane prodajemo, tj. trudimo se da najurimo, Vukića, našeg najboljeg igrača, i onda se nečemu nadamo? Neozbiljno...

U svakom slučaju biće teško...
Dobro je da su naši oprezni i čak im trebamo dati ulogu favorita...a relano šanse su 50:50...

Nadam se da ćemo proći, ali iskreno nisam siguran u to...
Neki potezi, poput ove "prodaje" Vukića, pokazuju koliko smo još uvek neozbiljan tim...
Očigleno ćemo na ove Kiprane sa Babovićem u ulozi kreatora igre :puke...neka nam je bog na pomoći...jebo ja Miliju i njegovog malog...
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.253
Reaction score
3.717
Iskreno, ako je neko pogledao ijednu utakmicu AEL-a ikada, pri tome ne mislim na golove ili snimak od 3 minuta, svaka mu cast. I realno se i ovaj AEL sagledava kroz prizmu APOEL-a. Cinjenica je da u indijanskim ligama kakva je nasa (nazalost sve vise), i kiparska (nazalost sve manje) ekipe ne uspevaju da ostane skoncentrisane na prvenstvo, ako imaju iole ozbiljniju ulogu u Evropi, tako da iskreno ne verujem da je ovaj AEL jači od APOEL-a. Ma koliko da je kenjalo tog Apoela, on je prošle godine prošao solidnu grupu, solidnog Liona, i na tome im svaka cast. Opet, protiv tog istog Apoela koji nije drasticno menjao ekipu ili bar kostur tima koji je igrao protiv nas smo mi u prvom poluvremenu trebali da vodimo 2:0 na poluvremenu, brat Diarra se izmasio ozbiljno. Treba reći i da smo u Bg delovali prilično bezopasno i da su uglavnom oni kontrolisali utakmicu.

Apoel je protiv nas usao dosta uplaseno u utakmicu iz prostog razloga sto pre toga nije imao nikakvo znacajno evropsko iskustvo i ma koliko to sve manje ima uticaja u evropskom fudbalu i dalje znaci poprilicno. U dokaz tome govori i jucerasnje skidanje gaca naftasa svevremenskim prvacima univerzuma. Tako da je i nase da pokusamo da zaskocimo Ael dok su jos pogubljeni i da im uvalimo 2 komata, a onda Sale da stane na loptu i da im Zabija zabije u 90. jos jedan da zavrsimo pricu jos na Kipru :)
 

Gastarbajter

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
143
Reaction score
5
Локација
Osterajh
Mene jedino plasi sto revans igramo na JNA, nista drugo.

Kladionicarski, u obe utakmice ocekujem minimum 3 gola. Tamo cemo im dati najmanje jedan...pitanje koliko cemo da primimo.

Dobro je sto cemo ih maksimalno izrespektovati, samim tim veca je sansa da prodjemo.

Najvaznija stvar, Mi smo za njih INSTITUCIJA a to olako zaboravljamo. Koliko god bili mali klub u evropskim okvirima, sa upravom kakva god da je...oni ce se usrati u revansu ako ne dodju sa nekom znacajnom zalihom.

ps. Ne bi se iznenadio da ih prodjemo na produzetke uopste.

U svakom slucaju bice dobre utakmice!!!
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Kiparski Murinjo najveća snaga AEL-a

Partizan nije dobio lakog protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, međutim, ukoliko srpski prvak ne može da bude bolji od AEL-a sa Kipra, onda i ne zaslužuje da priviri vratima elitnog klupskog takmičenja.

Pre nekoliko godina APOEL je eliminisao crno-bele u kvalifikacijama i to svakako poziva na oprez. Tim iz Limasola u kojem se više govori portugalski (čak 12 igrača dolazi iz područja gde je taj jezik zvaničan) je u nedavno završenom prvenstvu završio na prvom mestu ispred favorita APOEL-a, Omonije i Anortozisa. Bila je to prva titula posle 44 godine koja je stigla u drugi po veličini grad na Kipru.
kiparskimurinjo.jpg

Kako tvrde mediji u najvećoj kiparskoj luci na Mediteranu, za trofej šampiona najzaslužniji je šef stručnog štaba Pambos Hristodulu. Trener čiji nadimak je Pamburinjo (aluzija na Žozea Murinja) napravio je pravu revoluciju u klubu za godinu dana. Iako se susreo sa malim sredstvima za transfere uspeo je da u Limasol dovede čak 17 igrača, za koje je ukupno potrošio 170.000 evra?! U ovom prelaznom roku nije potrošio ni cent, a redove Kiprana pojačala su do sada šestorica fudbalera. Svakako najveće pojačanje je brazilski levi bek Majkon, koji je došao iz Unia Leirije, a čija je tržišna vrednost dva miliona evra. Pored njega dovedena su dvojica Portugalaca Paulo Serđo iz Vitoria Gimaraeša, kao i Rui Miguel iz rumunske ekipe Astra Ploešti. Dvojica veterana Mihalis Konstantinou (34) i Hristos Feopilou (32), kao i mladi Enoh Andoh iz Porta poslednja su pojačanja kluba.

Gazda AEL-a je Andrea Sofocleus, vlasnik velike advokatske kuće. Nije poznat kao vlasnik široke ruke za pojačanja, međutim, priča se da je svaki igrač Kiprana kao i stručni štab bogato nagrađen za osvajanje titule.

Najbolji strelac tima u prošloj sezoni bio je internacionalac sa Obale Slonovače Đili Arsen Vuho. On je postigao devet pogodaka, osam manje od najboljeg strelca prvenstva Fredija iz Omonije.

AEL-ova publika ne dolazi u velikom broju na stadion koji prima 13.250 gledalaca. Najveće posete prošle godine zabeležene su na mečevima protiv Omonije kada je bilo 12.000 gledalaca i APOEL-a 11.000. Obično poseta varira između 3.500 i 7.000.

Od igrača sa ovih prostora poslednji koji je nosio dres ekipe iz Limasola bio je bivši fudbaler Vojvodine Vlatko Grozdanovski.
http://sportal.rs/news.php?news=78884
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

stara.garda

Početnik
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
53
Reaction score
2
Локација
na periferiji pakla
Nema veze što nam je pao najjači mogući protivnik iz one grupe nepovlašćenih. Ja se malo uzdam i u zakon verovatnoće, jer nam je i prošle godine pao najjači.
Sa druge strane, slažem se sa gore napisanim, da Tumba i Vermez, treba da nahvale ove Kiprane na sva usta i da im stave do znanja da su apsolutni favoriti, i tako bar malo ''uspavaju''. A naše momke u tajnim odajam svlačionice nateraju, što bi reko Nikita Hruščov da bar glume da imaju muda.
Inače protivnik je po meri i trebalo bi da izađu na teren , čak i na onoj vrućini maximalno motivisano i borbeno, pa šta bude.
Kom opanci, tom i džeri.
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.000
Reaction score
3.699
Локација
Gazimo Kiprane kao Hitler Poljake davne 1939. godine. Vreme je da se osvetimo bogatim Kipranima za onaj duel sa APOEL-om pre dve godine.
 

bojanp13

Početnik
Учлањен(а)
09.06.2012
Порука
180
Reaction score
5
Jel ovaj Manucho sto im je stigao, igrao za Mancester?
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Vesti sa sportala i raznih kuraca nemojte da postujete.Pa oni jedva cekaju da ispusimo kurac
Pa onda naslada...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

dule

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
111
Reaction score
1
Prve impresije posle žreba dobili smo od predsednika i sportskog direktora kluba.
Predsednik kluba Dragan Đurić.
- Smatram da smo dobili najtežeg mogućeg protivnika koji je bio u žrebu, pošto su oni veoma ozbiljan klub sa dosta kvalitetnih igrača, a posebno stranaca i sa naše strane imaće veliki respekt. Međutim, moram da napomenem da smo i mi ozbiljan klub, a posebno imamo veoma kvalitetan i ozbiljan stručni tim, koji će sve to izanalizirati i postaviti se adekvatno prema protivniku.
Partizan je ipak Partizan i nadam se najboljem, odnosno prolasku u sledeće kolo.
Sportski direktor Ljubiša Tumbaković.
- Mislim da uopšte nije bitan protivnik koga smo dobili u kvalifikacijama, već treba razmišljati o sebi. Kad stručno premišljamo o ekipama koje su se, kao AEL, pojavile u poslednje vreme, moramo biti svesni da su to timovi, koji svake godine sa dolaskom novog i bogatijeg sponzora, imaju mogućnost da naprave novu i ozbiljniju ekipu. Tako je i AEL bila jedna sasvim prosečna ekipa, ali je ovih godina dosta ’narasla’, pa su doveli 5 kvalitetnih Portugalaca i 3 Brazilca i još nekoliko stranih igrača, što ih dovodi u sitauciju da imaju velike ambicije u narednom periodu, kada je rezultat u pitanju.
Mi smo, ipak, skoncentrisani na našu fudbalsku ideju i priču, da preko naših potencijala i kvaliteta ostvarimo svoje ciljeve. Mislim da oni nisu nepremostiva prepreka, naprotiv, smatram da smo i ovoga puta korektno prošli na žrebu. Trudićemo se da se što bolje pripremimo za prvu utakmicu na Kipru i ostvarimo rezultat po našoj meri.

http://www.partizan.rs/38153-partizan-protiv-pobednika-meca/
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Moglo je i bolje ,a bogami i gore stojim pri tome da je Molde mnogo jaci od Kiprana...Nasa prednost je sto oni nemaju toliko iskustva u evro takmicenjima, svidja mi se sto imaju atletsku stazu i sto navijaci nece biti odmah iza gola kao u Apoelu , to sigurno smanjuje tenziju i ublazava atmosferu.
Po mojoj proceni sanse su 60-40 % za nas ,pokusacu da pogledam neku njihovu utakmicu prosle godine iz prvenstva ili ovu prvu protiv Linfilda ako neko ima predstavu gde bih mogao da nadjem ceo snimak utakmice nek preporuci ? Svakako da cemo na sredini morati da budemo mnogo agresivniji tako da ocekujem tu neke promene i moracemo mnogo vise da trcimo ,to je glavni i osnovni preduslov za dobar rezultat,tehnicki ne verujem da su bolji od nas.
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
1. Dogovoriti početak utakmice za što je kasnije moguće (20.45)
2. Ponjeti svoju vodu, gatorade pa ček i kafu iz BG. Razmisliti i o kuharu i hrani
3. Biti tamo dva dana prije utakmice
4. Ne igrati čekalicu sa njima, nego ih napasti odmah, svaki gol u gostima vrijedi 1.1 gol
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top