Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Moglo je i bolje, ali to smo mi. Nema veze, idemo dalje. Pantić odličan, Suma je mnogo bolji nego u jesenjem dijelu. Proći ćemo Čehe!!!
 

marinho94

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
187
Reaction score
603
Локација
New York
Sasvim pristojna Evropska utakmica, imajuci u vidu da nam je ovo prva takmicarska utakmica posle 2 meseca. Jevtovic me je odusevio, osvojio je svaki duel! Urosevic je Roberto Carlos za Miletica... Celavi Miletic odigrao super! Mitrovic veoma naivno se primio na foru, a iskusan je igrac. Jankovic, Suma, Tosic mnogo mnogo dave loptu... Tosic jos ok, ali Jankovic i Suma imaju 2-3 dodira vise nego sto treba. Jankovic ocajno odigrao... Tavamba otvarao se koliko je mogao, delio lopte, gradio... kao neki hibrid lazne devetke i target man-a. Ovi su seljaci. tacno su odigrali koliko treba. Jajarski smo primili, ali sto bi rekao Djuka 'Mi smo Partizan' tako da je bilo sasvim za ocekivati. Mislim da to sto pricate kako smo se zatvorili posle 1-0 da nije tacno. Nego jednostavno, protivnik oseti da su primili gol pa stisnu i onda nama to tako izgleda.

Ocekivao sam danas 1-1...

Ovi ne znaju da igraju na kontre a i ne mogu. Imaju 'Zigica' napred i igrjau na njega... Ocekujem istu igru tamo. Siguran sam, ali siguran, da ce Jankovic da resi utakmicu tamo. Dobijamo tamo 1-2.... !

Bice isto kao i sa Videotonom... Samo sto je danas bilo 1-1, a sa Videotonom 0-0 kuci... Ok, jeste taj gol u gostima... ali ovi su teski racku! Igramo brzu tranziciju iz odbrane u napad, kontra i dobijamo ih tamo lagano. Tamo pocinjemo sa istom postavom, samo sto ce Zdjelar igrati u mesto Jevtovica i Ostojic u mesto Mitrovica...
 
Последња измена:

Golub_Grobar

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2008
Порука
283
Reaction score
241
Nije ovo bilo lose. Poznajuci nas mentalitet, ja nam dajem vece sanse za prolaz sa 1:1 u Beogradu, nego sa 1:0 u Beogradu.

Verujem u prolaz dalje.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nepravda...
Svaka čast momcima na terenu. Bas šteta za ovo veceras i ispustenu pobedu. Da je ostalo 1:0 Miletić bi bio igrac utakmice. Odigrao dečko kao da je kapiten ‘talijanske reprezentacije. I trebalo je ostati 1:0 ali jebeni ofsajd i pomocni debil. A tek crveni... Tuga! Sjebaše sudije utakmicu za tren oka. Odigrali smo zrelu utakmici, u oba smera. Ipak, poznavajući nas, možda ovo i nije loš rezultat. Jer ovo ovima odgovara a mi moramo napasti. A znamo kako igramo decenijama kad se branimo i čuvamo rezultat.
Nije bilo ovo loše veceras uopšte.


Edit:
U revanšu očekujem šatiranog Miletića umesto Mitrovica.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Ko li je ovolko pohvalio ovu hrpu koja trckara okolo i upreze kola svaki deseti minut ko magarca da mi je znati. Previse respekta za ove smesne cehe.
Sa druge strane, Jevtovic, Mitrovic, Miletic, predobro. Mitrovic mozda kasni u izlazenju ali imao nekoliko sjajnih blokova, dobili smo 90% duela ljudi, nemam sta da zamerim, osim marku jankovicu, kad bi postajao font neki da smanjim ovo njegovo ime i prezime mislim da bih ga smanjivao deset minuta, kurcobolja koja boli i nas sa strane. Strasno.
Ocekivana takticka odluka Djukica, nije kao da nismo navikli, nemojmo da ga pljujemo, covek je kontrolisao mec 80 minuta. Nit sam ja bot nit nista, ali realno je tako.

Grci mogu da se napuse kurcine, vise za drugi zuti nego za ofsajd. Nismo ga dobili u 54. minutu branili se svega 4 5 minuta, ali gde je tu respekt. Strasno. Tosic i ostali pojedinci su postovali svaku odluku, dobili jedan zuti dotad, takvo primenjivanje mera nije uospte bilo ptrebno. Seljoberi iskopleksiranu.

Idelji dalje Grobari, u ceskoj im dajemo 4 komada zivi bili pa videli.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Ne znam da li ovaj moj neuobicajen osecaj optimizma nesto znaci, pogotovo ne znam u kom smeru, ali mislim da ovo i nije tako lose, iako sam u prvi mah popizdeo. "Javlja" mi se da cemo dati bar dva gola tamo, sto bi moglo biti dovoljno za prolaz. Mi jednostavno ne znamo da taktiziramo. Tamo treba igrati na gol vise, pa i ako primimo prvi, nista strasno. U Pireju smo imali 1:3 iz prve utakmice i 1:2, a da je bilo malo srece mogli smo u poslednjih 10 minuta da udjemo sa 3: 2 za nas, sto je delovalo kao SciFi.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Neozbiljno je reci da su danasnji protivnici smešna ekipa, naročito kad se pogledaju njihovi rezultati ove sezone. Ima valjda nekad nešto i do nas jebiga...
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Odavno nismo odigrali ovako dobru i organizovanu utakmicu u Evropi kao danas, uz veliku borbenost. Mi smo kraljevi u primanju glupih golova, ko zna koji nam je to glupi gol u glupo vrijeme ove sezone.

Miletić je odlično odradio posao, uz zavidnu koncentraciju, dosta je puta predvidio akciju i sjekao na vrijeme. Uopšteno, dosta dobra i organizovana odbrana danas, nismo ovo često viđali kod nas.

Vidim kritikujete Đukića, ali ja ne vidim zašto. Čovjek je odradio odličan posao i odlično uklopio ekipu. To što nije vršio izmjene ne govori o tome da neće ili ne zna kad treba mijenjati, nego da jednostavno nemamo dovoljno dobre zamjene. Izlaskom Sume i ulaskom Ivanovića, dosta se usporila igra, izgubili smo tranziciju. Spori i tromi Tavamba je možda takav, ali je ogroman džoker u igri. Spustio je hiljadu lopti Sumi i Tošiću.

Pantić odlično veže, Janković previše mrsio.

Sudije... Valjda smo naučili da igramo protiv sudija.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.391
Reaction score
3.212
Локација
Tamo gde su Grobari
Mogu slobodno reći da je svako ko posle ovakve utakmice pljuje ove naše momke DEBILČINA, pa me banujte! Gol iz ofsajda, izmišljen drugi žuti za Mitrovića. Dominirali smo, momci su se sjajno borili, svako ko to večeras nije prepoznao je SLEPAC. Od prvog minuta se videlo da nema šanse da ovo izgubimo, nego da ovi samo ovako mogu do X-a. Bravo Jevtoviću, bravo PARTIZANE:respect Prolazimo ovo!!!
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Kad primis gol iz ofsajda i 7 min pred kraj postoji razočarenje..
Ali Partizan je i večeras izgledao kao evropska ozbiljna ekipa..
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Ono kad je bolje da nisi ni dao prvi gol..

Da nismo dali gol, oni bi igrali onako jadno u odbrani. Mi napadali, igralo bi se na sredini i bilo bi 0:0.

Ovako kao i uvek, odigramo kuci nereseno sa vise golova nego u gostima i neki jadni timovi poput ovih Ceha, Ludogoreca, AELa, AEKa, APOELa i ostalih prodju dalje.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.302
Reaction score
11.912
Локација
Tu, odmah iza tebe
Jel bio ofsajd kad je Tawamba izasao sam pred golmana?

Malo ste preterali sa pljuvanjem Jankovica, igrao je dobro do datog gola a posle su svi pali. Jedini je i probijao napred.

Tawmba kralj!

Steta.

Prolazimo ove!
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik
Zasto na nama uvijek ovako, nepravda. Umjesto da im damo jos dva, mi ga primimo i plus crveni.
Nisu ostavili nikakav utisak na mene. Mi smo izgledali sasvim dobro, bili smo bolji, vise sansi i sve. Nadam se da ce nam se sreca vratiti u revansu, zasluzili smo
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.877
Reaction score
13.667
Jbt koliko malo je falilo 1:0 je bio perfektan rezultat !!!
I dalje smo u igri ali bice bas tesko tamo mnogo teze nego veceras.
Do datog gola smo igrali bas kvalitetno, mirno, potpuna kontrola, vidi se veliki napredak u pas igri, a onda smo se povukli i pokazali da Djukic uopste nije unapredio to kod ekipe kao da nista nismo naucili iz proslih utakmica. Ok, moze protivnik da te pritisne 5-10 minuta nakon datog gola ali posle toga moras ponovo da vratis kotrolu, a ne da bauljas do kraja utakmice. Imali smo ih u saci, morali smo da nastavimo pritisak i da trazimo drugi gol !
Jesmo trebali bolje da odreagujemo na onu povratnu loptu Krmecika kod gola ceha ali ono je bio cist ofsajd !!! Sudijska trojka iz bratske Grcke.... :puke Ovo je bilo kao da nam je sudio Majo Vujovic licno....
Verujem u prolaz, mozemo mi ovo da preguramo, jaci smo od njih ! IDEMO DALJE !! :BB
 

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
593
Reaction score
137
Dosta dobro odigrana utakmica, nije ovo nasa liga pa da se prosetamo kroz utakmicu.

Plzen respektabilna ekipa, ali i ekipa sa kojom mozemo da igramo.

Gol je bio iz ofsajda, tako da nema sta da se zameri puno igracima.
Nismo se povukli skroz posle gola kao nekad, vec to se jednostavno dogodi prirodno u takvim situacijama i povuce te da se vratis na polovinu.

Idemo dalje, mislim da igramo bolje u gostima i to nam je sansa velika zato.

Treba ih napasti od prvog minuta tamo, jer svakako mozemo gol da primimo.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
KO NAS JE KLEO, NIJE DANGUBIO!

Dobra igra, ali opet, iz ofsajda, primamo gol kroz uši!

Od Pantića NIKAD dobar fudbaler!
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
I jos nesto. Mozda ce ovo da se shvati kao odbrana nekih igraca, ali nije tako. Ciljam na kondicionog.
Prvo, Suma nije u drugom poluvremenu ispratio nijednu nasu polukontru i kontru.
Drugo, Jankovic je vec kod one biciklice pomerao noge kao da su od olova. Voli on da mrsi vise nego `leba da jede, ali danas nije mogao da prdne u drugom poluvremenu, otud i takvo kretanje "u mestu".
Trece, Tosic, kakva god legenda bio, uspeva da se krece losije i od Bambija na ledu. Uzasno je predvidiv i spor, ali uzasno. Sve vise mislim da je bolje da Jankovic predje na njegovu stranu i da se smenjuju na poluvremenu, jer ovako nikakve specijalne koristi ni od jednog. A da mogu, pokazali su do sada vise puta.
Sve pohvale za Pantica (sad je konacno zasluzio da mu prezime pisem velikim slovom), za kvalitet igre, borbenost i odgovornost. Prosto ne verujem sta gledam i sta pisem.
Jevtovic vrlo vrlo dobar. Urosevic sasvim solidan za debi na evro sceni. Miletic i Mitrovic takodje odigrali vrlo dobro. Tavamba odradio sta je trebalo. Cak ni Vule nije bio los u vecem delu utakmice.
Generalno,nama nedostaju "krila" u svom pravom izdanju i Suma, bar za jos 30% bolji.
Nisam nesto upucen, da li ce Ostojic ili Zdjelar moci da nam pomognu u revansu?
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Ono sto je Tandrel upisao sve je tako. Mi smo trebali da znamo kako ce oni da odreaguju nakon primljenog gola. Tada se videlo kolko su opasni kada napadaju a ne samo akda se brane. Mi i jesmo iz nekis individualnih poteza dolazili do boljih pozicija. Jbg ofsajd je bio al ko te pita . U revansu ce biti izuzetno tesko...
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Kao da je sa 1-0 sve bilo gotovo.

Napred Partizan!
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.107
Reaction score
270
I jos nesto. Mozda ce ovo da se shvati kao odbrana nekih igraca, ali nije tako. Ciljam na kondicionog.
Prvo, Suma nije u drugom poluvremenu ispratio nijednu nasu polukontru i kontru.
Drugo, Jankovic je vec kod one biciklice pomerao noge kao da su od olova. Voli on da mrsi vise nego `leba da jede, ali danas nije mogao da prdne u drugom poluvremenu, otud i takvo kretanje "u mestu".
Trece, Tosic, kakva god legenda bio, uspeva da se krece losije i od Bambija na ledu. Uzasno je predvidiv i spor, ali uzasno. Sve vise mislim da je bolje da Jankovic predje na njegovu stranu i da se smenjuju na poluvremenu, jer ovako nikakve specijalne koristi ni od jednog. A da mogu, pokazali su do sada vise puta.
Sve pohvale za Pantica (sad je konacno zasluzio da mu prezime pisem velikim slovom), za kvalitet igre, borbenost i odgovornost. Prosto ne verujem sta gledam i sta pisem.
Jevtovic vrlo vrlo dobar. Urosevic sasvim solidan za debi na evro sceni. Miletic i Mitrovic takodje odigrali vrlo dobro. Tavamba odradio sta je trebalo. Cak ni Vule nije bio los u vecem delu utakmice.
Generalno,nama nedostaju "krila" u svom pravom izdanju i Suma, bar za jos 30% bolji.
Nisam nesto upucen, da li ce Ostojic ili Zdjelar moci da nam pomognu u revansu?

Tosic je igrao odlicno i uopste nije bio predvidiv. Naprotiv. Vidi se da je klasa.

Generalno, kompletan tim je odigrao dobro i ova ekipa je napravila ogroman pomak u igri u odnosu na jesen.

Jako tecna igra, odavno stabilniji Partizan u Evropi nisam gledao.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top