Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

GNBG

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
132
Reaction score
40
Локација
Novi Beograd
samo da pitam jeL ima prenos Zilina - Partizan?
 
Последња измена:

Grobar_vu

Grobar
Учлањен(а)
28.08.2007
Порука
389
Reaction score
1
Локација
Vukovar CRNO-BELI GRAD
Da. RTS 2 u 19:30...pozdrav!

Želim momcima svu sreću danas da igraju do poslednjeh daha, do poslednjeg atoma snage jer je to jedini način da pobede! Još kad sam pročitao šta češke novine pišu...dovoljno je reći samo : GAZI !!!
 

GNBG

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
132
Reaction score
40
Локација
Novi Beograd
Ma samo da daju 200% od sebe i to je to.
Idemo dalje sto posto...
@kozzanostra
evo edit :)
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Bitna je ova utakmica iz vise razloga!
Prvi je taj sto cemo i ove godine igrati evropu! To je velika stvar...skupljamo poene, pare, podizemo nas rejting u svakom pogledu!!!
Drugi, sto ce se podici samopouzdanje ekipi! Uz jos pobedu protiv Hajduka u prvenstvu oticicemo na reprezentativnu pauzu sa koliko-toliko pozitivnom atmosferom!
Treci, sto ce se stanje u nasem klubu mnogo lakse a i nadam se lepse smiriti! Usledice neke promene(nadam se samo trenera jer je to sad koliko vidim neminovno) i to bez mnogo buke!
Ova pobeda moze ponovo vratiti sve na staro! Vratiti nas u koliko-toliko mirne vode!
Nisam preterano veliki optimista, ali verujem ovim momcima!!!

NAPRED PARTIZAN!!!

EDIT: Cetvrti, sto ce svi mediji ipak morati da jave da je PARTIZAN taj tim koji je prosao dalje!!!
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Ja se tresem jos od juce, jbt jos od Fenera nisam neku utakmicu ocekivao kao ovu. Sta bih dao da sam u Slovackoj sad... Ajmo crno - beli, IDEMO DALJE!!!
 

dark

Grobar
Учлањен(а)
17.06.2008
Порука
522
Reaction score
0
Из Политике:

Борба за опстанак у Европи


Пред Партизаном је још једна шанса, реванш са Жилином (први сусрет 1:1). – Играчи оптимисти пред вечерашњи сусрет (19.30 ч). – Илић: Вежбали смо и пенале
fudbal,-partizan,-brana-ilic---foto-D-ADROVICH.jpg
Могао би да буде кључни играч: Брана Илић

Од нашег специјалног извештача
Жилина, 26. августа – Лиги Европе „црно-бели” су се окренули оног часа када су неславно прошли у двобоју са прваком Кипра Апоелом за Лигу шампиона. Шта је ту, овог пута, и утешна награда није за потцењивање, премда су апетити као и обично били много већи. Али, нова фудбалска карта Европе се из године у годину мења, а то потврђује и чињеница да су и Мађари, чији смо фудбал до пре пар година потцењивали добили екипу за Лигу шампиона. И Израелци ће тим путем, а фудбалска Србија ће на то још чекати, уз наду да нашим клубовима Лига Европе ове године неће измаћи...
Овогодишња европска одисеја Партизана, која је на најлепши начин започета у Велсу, могла би, уколико Партизан свом снагом не уђе у реванш са Жилином, да буде завршена у Словачкој. Али, није све тако црно око Партизана иако се много тога дешавало у последњих седам дана, и иако је фудбалска јавност већ отписала наше клубове. На играчима Партизана је да покажу колико заиста вреде, па ће им сутрашњи испит са словачким тимом на неки начин бити и дипломски испит за ову годину, као и за тренера Славишу Јокановића за кога многи тврде да нема спаса, јер му клуб увелико тражи наследника.
Са доста проблема и турбуленција „црно-бели” су допутовали у Словачку са једном жељом – да се из Жилине врате уздигнута чела. Након једночасовног лета од Београда до Братиславе уследила је двочасовна вожња аутобусом до града у коме ће се одиграти меч четвртог кола квалификација за Лигу Европе. Домаћин је дочекао веома хладно госте из Београда, али ће зато сутра на стадиону „Под Дубном” бити веома узаврела атмосфера. И једни и други траже шансу за опстанак на међународној сцени, па је по многима ово једна од најинтересантнијих утакмица квалификација.
Славиша Јокановић није био расположен за причу, као ни директор Иван Томић, који практично није прозборио ни једну једину реч са представницима „седме силе”, али то играче није спутало да дају оптимистичке изјаве. Пре седам дана у Београду Павел Хапал, први стручњак Жилине, изненадио је свог колегу Јокановића, иначе некадашњег саиграча на Тенерифама, па је остало да се види хоће ли му Јокановић истом мером узвратити, с обзиром да су „црно-бели” последња три дана спремали тактику са којом би могли да стигну до подвига.
Верује се да ће Партизан играти веома офанзивно, јер му после београдских 1:1, не преостаје ништа друго, па није искључено да Дијари и Клеу друштво у нападу прави и брзоноги Брана Илић.
– Наравно да смо оптимисти, сви редом, и да верујемо у подвиг. После првог меча све је отворено, спремни смо за надигравање, а ако затреба и за пенале, јер смо их вежбали на последњем тренингу – нагласио је Илић.
Млади Адем Љајић пружа све боље партије, а пред реванш са Жилином рекао је:
– Тачно је да улазим у форму и верујем да ће и екипа од ове утакмице кренути узлазном линијом. Оно што се од нас тражи је да брзо дамо гол противнику и верујем да ћемо пронаћи пут до њихове мреже.
Милош Богуновић је признао да су играчи мислима окренути ка важној утакмици:
– Учинићемо све да победимо, иако то неће бити лако. Тренер Јокановић је спремио тактику са којом, верујем, имамо шансе.
Иван Обрадовић ће против Жилине одиграти последњу утакмицу у „црно-белом” дресу, јер је постао нови члан шпанске Сарагосе.
– Доста тога није ваљало у Београду. Нисмо играли на нивоу на којем који ова екипа може да игра, али ипак очекујем повољан резултат. Увежбавали смо тактику, пробали смо многе варијанте и сигуран сам да можемо и више и боље. Партизан ће показати да му је место у Европи, а оно што се дешавало око клуба и у њему, није наша тема за разговоре – истакао је Обрадовић.
Партизанов хендикеп у првој утакмици у Београду био је неиграње опасног стрелца Сенегалца Дијаре. Са њим у нападу Партизанове шансе су много веће.
– Само Бог зна шта ће бити у реваншу. Дошли смо само са једним циљем, а то је да победимо.
Ипак, већина играча је признала да атмосфера у екипи није онаква каква доликује победничком тиму, али да је развој ситуације такав да „црно-бели” немају превише избора. Зато се чини да је једини прави пут игра на победу, а она је сасвим могућа, јер словачки клубови нису ништа бољи од наших...
-----------------------------------------------------------
Милошевић и Ћурчић уз екипу
Саво Милошеви и Саша Ћурчић допутовали су са експедицијом „црно-белих” у Словачку у жељи да тренеру Јокановићу и играчима пруже подршку. Милошевић и Ћурчић сматрају да Партизан није без шансе, али да играчи морају са оптимизмом да уђу у важан двобој и да резултат неће изостати.
Данас ће у Жилину стићи и председник клуба Драган Ђурић и члан Управног одбора Расим Љајић.
-----------------------------------------------------------
Суди Данац Волкарц
Реванш меч четвртог кола квалификација за Лигу Европе између Жилине и Партизана поверен је данском арбитру Николају Волкарцу, који је пре неколико година водио меч у Београду између Партизана и Виљареала (1:1).
Стадион „Под Дубном”. Капацитет: 11.000.
ЖИЛИНА: Перниш (Дубравка), Цимакурдзе, Пјачек, Квесич, Јеж, Оравец, Гулдан, Кобилик, Мраз, Рилке, Љетава. Тренер: Павел Хапал.
ПАРТИЗАН: М. Божовић, Кнежевић, Обрадовић, Ђорђевић, Крстајић, Петровић, Мореира, Љајић, Илић, Дијара, Клео. Тренер: Славиша Јокановић.
Драган Тодоровић
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Pomozi Boze veceras! Samo da je u ekipi sve u redu, i da nema nikakvih nemira i svadja, i prolazimo sigurno... Dajte sve od sebe, igrajte za Grobare!!!:BB
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
Само да не почну да срљају, први циљ да се да што више голова а други да се сачува свој...имам неки добар осјећај за ову утакмицу за разлику од апоела и првог меча у Бг..Ми хоћемо, Ви морате..:napred Partizan:BB
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Nek' ne igra ko se lomi
kom' ne kuca srce celicno
crno bele boje brani
krvlju slavom zivotom

Snaga bukti, znoj nek lije
zalud svaka sansa, zalud svaki gol
ako tvoje srce nije
Partizanu sudjeno

Nek' zaurla sada crno beli klan
ko' da sunce samo jedan dan
znaj u srcu mome zivis samo ti
Partizane jedini

Hladne glave, srca cista
parni valjak trese, lupa, udara
nikad nece da te izda
crno bele armija

Prava pesma za ovu utakmicu !!!
 

djns

Početnik
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
76
Reaction score
0
Ako Mo zaigra od pocetka mislim da imamo velike sanse za prolaz dalje, ali ako ne bude igrao, sanse su nam mnogo manje, jer ce Zilina igrati na pobedu, a bez Moa smo mnogo pogubljeniji kad nas neko napadne. S'obzirim da Mo igra, veliki sam optimista. NAPRED PARTIZAN:napred Partizan
 

Ignore

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2007
Порука
115
Reaction score
2
Локација
JNA
Samo za tebe srce mi kuca. O Partizane ti dobro znas. Juzna tribina sad je uz tebe. Grobari ti pevaju u glas nanananananana Partizane pobedi za nas !!!

Dobijamo ih veceras bez primljenog gola..
ONLY YOU PFK!
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.308
Reaction score
10.881
Локација
Beograd
Nek' ne igra ko se lomi
kom' ne kuca srce celicno
crno bele boje brani
krvlju slavom zivotom

Snaga bukti, znoj nek lije
zalud svaka sansa, zalud svaki gol
ako tvoje srce nije
Partizanu sudjeno

Nek' zaurla sada crno beli klan
ko' da sunce samo jedan dan
znaj u srcu mome zivis samo ti
Partizane jedini

Hladne glave, srca cista
parni valjak trese, lupa, udara
nikad nece da te izda
crno bele armija

Prava pesma za ovu utakmicu !!!

da znaš da jeste... :)
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Tema je o nastupu Partizana u ovom takmicenju a ne o pesmama...
 

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.631
Reaction score
64
Локација
Novi Sad
Надам се да је наш тим преболео те дечије болести и да ће се данас представити у пуној снази...
Резултат није битан, само да нам одговара...:D

Parni Valjak radi generalku
Za Žilinu sprema jednu varku
Neka ih neka, nek unapred slave
Načupaće se оni sopstvene trave
Oni hladni a mi kao krv uzavreli
Proklinjaće dan kada su nas sreli
Večeras kad Sunce bude zašlo
Pitaće se oni šta ih je to snašlo
Liga Evrope za njih osta san
Snove im raspršio naš Partizan.
A sutra u štampi VEST DANA
LAKA POBEDA PARTIZANA!!!
...један од коментара на званичном сајту, :clap за аутора...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ajd polako LOCK do kraja utakmice
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Sastav : Boza , Stevanovic Djole Krle Obrad - Raca , Jovanovic - Brana , Ljaja , Tomic - Diarra.

Klupa : Darko , Srdja , Gavran Fejsa MO Cleo Bogun.

Napred PARTIZAN !!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top