Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Bravo momci, necu duziti umoran sam ali cestitati se mora na ovom veceras.Na stranu koliko je Rubin ustvari igrao veceras ali bod protiv Rubina nije za bacanje.Da imamo malo vise muda drugacije bi tabela izgledala.Ne kazem da bi prosli ali 7-8bodova u ovoj grupi smo mogli da uzmemo.Zasto nismo, ponavljam fale man mu_a:)
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Вратио сам се са стадиона, одлазак тамо - чист мазохизам, али ми није жао. Свака част свима који су се по овој зими сјатили на ЈНА.

Увео бих у наше правосуђе још једну казну - одлазак на утакмице Партизана уз обавезу да исту гледаш!

Бод ко кућа, како су нас само развлачили по терену, наша деца су трчала као овце, уз изузетак неколицине. Мада и нису много трчали.

Елем, Шћеповићи су такви сисе да ја немам речи. Надам се да ово није увреда за санкционисање, али је чиста истина! Овај старији ем не зна ништа, ем бежи од лопте, а млађи који нешто и зна јебе му се да потрчи, потруди, уклиза, удари раме о раме, ко да му ваде пола литре крви пола сата пре меча, и који му је ђаво да вуче рУкаве врховима прстију нон стоп?! Нема срца, нема муда, ништа, ал је зато курцобоља на нивоу. Могу обојица да иду, нећу жалити.

Неца је постао таква мрцина и трут, ја мислим да га сада не можемо уваљати ни у Азију, а оно саплитање о лопту је било врхунац његове немоћи.

Петровић је антиталенат и ту нема шта да се прича, човек не зна кад треба да истчи (пример Суботице -код првог гола је требао да остане на голу, а код другог да истрчи, а он све обрнуто). Кад би могли сад да га уваљамо негде да певамо, нико ме не може убедити да је бољи од Живка, НИКО!

Маркец је исто пичкица као и Слађанови дечаци, човек сваки напад падне, и лежи 3 минута, уместо да јури свог играча у одбрани. Нећу жалити кад оде.

Миљковић је већ апсолвиран, речи су излишне...

С. Марковић ништа специјално, али одличан гол, Лола доста добар, Сале и даље више трчи од осталих, Тута коректан, Остоја коректан, Волков... осим Лоле и Капитена ни за ким од поменутих не бих жалио ни секунде да оду!

Вермез је вечити лузер, њега ми је жао, није да не зна ништа, али је губитник и тачка.
 
Последња измена од уредника:

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.320
Reaction score
3.980
Локација
Kobasicarija "Venac".
izvinjavam se ako je bilo:
od 48 timova, mi smo po ucinku na 44. mestu ovogodisnje grupne faze le. ispod nas su:neftci, hapoel shmona, sporting lisabon i rapid iz beca. eto...


nije lako biti najgoooori!:D
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.125
Локација
Žrnov
E jebi ga sad, Lazar ništa posebno? Jeste vi uopšte primetili kakvu je odbranu dečko odigrao? Koliko puta se vratio da odigra beka umesto onog broja 2? A i batine je fine dobio...njegova asistencija za gol...

šta je trebalo još? Ok, omašio je šansu, ali nije ni on robot...
 

carsa

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
210
Reaction score
5
Локација
Beograd
Ali utisak veceri :valjanje od smeha na Istoku prilikom izvodjena spleta narodnih igara od strane Miljkovica pri pokusaju blokiranja centarsuteva.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.643
Локација
Beograd
Obzirom da sam ga redovno kritikovao, evo posle ovog meca i da malo pohvalim Sasu Markovica, ne zbog gola, vec danas ga je nekako bilo svuda, nije ni pravio one njegove uobicajene greske, ili ja bar nisam video, ipak sam vise bio zainteresovan za kosarku.
...
Znaš šta, svaka čast Saši za gol, ali, bez da se uvrediš, da bi nekoga pohvalio, preporučujem ti da ipak odgledaš kako igra na celoj utakmici...
Ako bih morao, ili poželeo, da poređam zadnje vezne koji su kod nas igrali u poslednjih nekoliko godina, od najboljeg ka najgorem, po mom ,,ukusu,, taj spisak bi glasio ovako:
1.Žuka (najbolji)
2.Meda
3.Raća
4.Lola
5.Fejsa
6. (ubedljivo zakucan na ovom mestu) Saša Marković.
Ovo nije na osnovu samo večerašnje utakmice, (mada je i večeras apsolutno jasno pokazivao šta ne može, ili šta može), a ja sam veliku većinu naših fudbalskih utakmica u svim tim godinama odgledao, bilo uživo, bilo na Tv...

E...i Tomić me baš iznenadio večeras, gledam drugo poluvreme, i gledam, i gledam, kad - vidim da Tomić još igra!
Bio sam i zaboravio da je i on na terenu...
Što reče neko, taman ga Vermez izvede, kad ono slobodnjak za nas (koji je Marko upropastio), a bilo je i nekoliko kornera koje Jojić nije znao da izvede (ako je sve on izvodio, ali bar neke znam da jeste), a koje bi ,,nevidljivi,, Tomić MOŽDA bolje izveo...ali, kao što rekoh, tada stvarno nije više bio na terenu...
Poruka za Jojića, dečko, bre, pa da li ti tokom dana doručkuješ, ručaš? Da li imaš neko slobodno vreme da malo dobiješ na snazi, i da uvežbaš taj korner? Pa bre, odu nam štoperi u 16m, napravimo gužvu tamo, i umesto da stvorimo opasnost za njih, možda damo i gol, možda ih i pobedimo, ti prosto vratiš loptu protivniku, i daš mu priliku za kontru...
I tvoj kolega prezimena koje se rimuje sa tvojim (Jo-jić - Ost-ojić), baš je danas konstantno grešio riskantno ,,nabijajući loptu,, kolegama iz odbrane, koji nisu u baš siurnoj poziciji, umesto da je šutne 30-40 metara napred, pa gde ode, bolje ,,u kukuruze,, nego se zezati ispred svojih 16m, ali, i on, ko da nije doručkovao i ručao, te nema snage da bapne tu loptu, nego je kotrlja samo na 2-3, 5-6m oko sebe...
Priča li neko sa vama o tome, i radite li vi nešto individualno na tome, da imate dovoljno snage da loptom možete da dobacite više od 1om, u nekom pravcu?!
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Basket mi je bio prioritet,ali sam uspeo koliko-toliko da ispratim i fudbal.Dobra igra, otvorena sa obe strane,sanse sa obe strane,mi izbacivali lopte sa gol linije..Lep gol,konacno lepa akcija i lepa egzekucija S.Markovica..Ali iako sam pratio basket vise,znao sam da ova ekipa nema kapacitet da zadrzi prednost,izdrzi i pobedi..Opet za gol kriv velemajstor Miljko koji na prvi laznjak leti i Petrovic koji je ukopan na gol-liniji.Ne dao Bog da se zajebe pa istrci na centarsut,da uhvati,izboksuje..Osteceni smo za penal,koji je bio kao Sunce nad Lazarom,ali ovaj Danac kao i sudije na basketu jednostavno vide mladost,pa jebu i ne vade.Majku im jebem.Zadovoljan sam ovim bodom.
 

Chetnik

Banned
Учлањен(а)
27.08.2007
Порука
756
Reaction score
9
Локација
Beograd
Jel se ono meni cinilo(mozda se nije videlo dobro sa juga, a mrzi me da trazim pregled utakmice) da Miljko pokusava da glumi Vinsa Kartera sa onim '360 prilikom finte nabaca?

Debeli Neca isto objasnio sa onom omasenom loptom, Sladjanovi obojica standardno, sve u svemu jedno sasvim uobicajeno vece u nekadasnjem Hramu fudbala.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Utisak veceri za mene:

Mi se fudbala u evropi naigrati necemo dok ne budemo imali tim od minimum 4 jaka stranca, koje naravno neko mora da plati. Ma kakva nasa djeca, da igraju skupa 10 godina ne bi prosli grupnu fazu bilo cega. To su samo bajke za domacu - srpsku upotrebu.

Da li je ruski fudbal odjednom tako jak jer u njemu igraju rusi ?
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
ne nego zato sto imaju jaku ligu i jake utakmice, ko god da igra, uz naravno enormna ulaganja
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
U vezi sa tim penalom... Jeste da sam više pratio košarku, fudbal mi je nekako bio usput, ali... meni je taj pad delovao kao da se on odgurnuo od golmana. Kao da se uplašio da ga ovaj ne pokupi (faulira). Možda grešim, ali nisam jedini kojem se tako učinilo.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
@Arsene ulaganje u koga i sta? Pa u strane igrace. Ja ti opet kazem od nasih nema leba a to potvrdjuje i status nase reprezentacije. Partizanova skola ne proizvodi nikakve genijalce koji jadni odose rano trbuhom za kruhom. Sve je to suvi evropski prosijek u najboljem slucaju...
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
nijedan dobar stranac nece da igra nasu ligu, pogotovo ako nije jaka finansijska ponuda za koju mi nemamo para... razumem kivnost na nase igrace, ali kad bi oni igrali jako takmicenje, bili bi mnogo bolji... sutra ce otici lazar, ninkovic, kao sto je bio jovetic, vukcevic, itd, da li mi mozemo da dovedemo igraca kao sto je lazar markovic
dobar stranac kosta negde oko 500 000 godisnje, a i to nije uvek dokaz da ce dobro igrati, al ja sam uvek za dobre strance
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Штета, могли смо да добијемо, али није лоше ни овако...

Још једном се показало да је овај тим више него танак за Евро такмичења, и да ту мора да се промени бар 5-6 играча!

Шта је ту је, идемо даље... Титула изнда свега!
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
U vezi sa tim penalom... Jeste da sam više pratio košarku, fudbal mi je nekako bio usput, ali... meni je taj pad delovao kao da se on odgurnuo od golmana. Kao da se uplašio da ga ovaj ne pokupi (faulira). Možda grešim, ali nisam jedini kojem se tako učinilo.
Kakav golman? Verovatno ne misliš na istu situaciju, ovo je bilo malo unutar 16,klasično saplitanje rubinovog igrača, dok ga je Lazar obilazio.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
nijedan dobar stranac nece da igra nasu ligu, pogotovo ako nije jaka finansijska ponuda za koju mi nemamo para... razumem kivnost na nase igrace, ali kad bi oni igrali jako takmicenje, bili bi mnogo bolji... sutra ce otici lazar, ninkovic, kao sto je bio jovetic, vukcevic, itd, da li mi mozemo da dovedemo igraca kao sto je lazar markovic
dobar stranac kosta negde oko 500 000 godisnje, a i to nije uvek dokaz da ce dobro igrati, al ja sam uvek za dobre strance


Pa to sam i napisao u prvom postu, kada budemo mogli da platimo igracemo ozbiljan evropski fudbal do tada cemo gledati ovo sto gledamo. Nisam ja izmisli toplu vodu ali ko kog ima pare ima i rezultat, bez para vise na moze da se igra kao prije 30-40 godina.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
nijedan dobar stranac nece da igra nasu ligu, pogotovo ako nije jaka finansijska ponuda za koju mi nemamo para... razumem kivnost na nase igrace, ali kad bi oni igrali jako takmicenje, bili bi mnogo bolji... sutra ce otici lazar, ninkovic, kao sto je bio jovetic, vukcevic, itd, da li mi mozemo da dovedemo igraca kao sto je lazar markovic
dobar stranac kosta negde oko 500 000 godisnje, a i to nije uvek dokaz da ce dobro igrati, al ja sam uvek za dobre strance

Objasnjava post apsolutno sve. Time je jos neverovatnije da neko pljuje po nekom od ovih momaka. Razdvojite u svojim glavama Djurica i fudbalere. Ti momci posteno plate ne dobijaju, a neki lece komplekse na njima. I upravo je i Arsen ponovio ono o cemu trubim uporno. Da je jaca liga i oni bi napredovali vise. Najbolja utakmica nam bas zadnja, a to nije slucajno, najmanje straha, najmanje taktiziranja i najbolja utakmica polusezone definitivno. Ako nekima ni to nije dovoljno, jbg, imaju Barselonu, Real i tako te ekipe, oni igraju lepo, leprsavo...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top