Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Pekarski

Deca koju ti spominjes su u teskoj manjini, ja govorim o pojavi koja je masovna i koja traje dugi niz godina u Partizanu..
O citavom jednom sistemu izbacivanja poluproizvoda i nadobudnih debila...., ajde sto ne znaju, ali sto su bezobrazni da to vredja normalnog coveka.

Sto se tice gledanja kroz resetke, sto mislis raspametila bi se raja pa pokupovala sve ulaznice hrleci da vidi nas strasni tim,pa bi ja jadan ostao da kao tinejdzer skakucem i virkam preko ograde:buhaha
Da smo normalan klub ti i taj tvoj unezvereni ortak ne biste ni ušli na stadion da pravite belaja po trbinama i zamajavate medicinsko osoblje koje treba da pomogne odogovrnim osobama, a ne onim kao što ste vi.:D

To o čemu ti pišeš je opšte stanje u našem društvu koje je puno nevaspitane dece, samim tim ni Partizan ne može da bude ništa bolji od države, pogotovo ako se ta deca gledaju kroz prizmu koji novac mogu da donesu, a ne kakvu karijeru u našem klubu mogu da naprave.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Grbic nije registrovan bio za prvo (tj drugo) kolo, a Gulan nije fizicki spreman.

pa kako da bude spreman kada je lik odigrao 20-ak utakmica za oko 5 godina van srbije.. samo mi nije jasno ko je pogurao da se taj igrac vrati kod nas ? p.s da li neko zna da li ludogorec ima vatrene navijace ,nesto kao sto imaju csk sofija levski.. itd
 

Dr.Hofmann

Guest
Da smo normalan klub ti i taj tvoj unezvereni ortak ne biste ni ušli na stadion da pravite belaja po trbinama i zamajavate medicinsko osoblje koje treba da pomogne odogovrnim osobama, a ne onim kao što ste vi.:D

To o čemu ti pišeš je opšte stanje u našem društvu koje je puno nevaspitane dece, samim tim ni Partizan ne može da bude ništa bolji od države, pogotovo ako se ta deca gledaju kroz prizmu koji novac mogu da donesu, a ne kakvu karijeru u našem klubu mogu da naprave.

Sto ja ja sam samo izasao da pronadjem ovog unesrecenog, kada sam shvatio da ga nema , i da ga transportujem do automobila:D
Kada je ulazio na stadion nije uopste bio unezveren, cak bi se reklo samo malo vise veseo, pevao navijao , nista nije upucivalo na takav epilog ali ga je onda stigla rakija, preracunao se a coveka od 120 kg nije lako vuci po parkingu od saniteta do automobila i to jedva nadjoh zajednicki jezik sa doktorkom, da me preveze i pomogne mi..:D

Pa naravno da je produkt opsteg stanja, ali je nenormalno kad neko tu nadobudnu decu brani, pored ocinjeg vida i zdrave pameti.


Samo dok je nama nase dece ovakve , ima bog da nas vidi, a ima i da uveseljavamo neke Jermene, Luksenburzane, farane, Velsane u nekim narednim kvalifikacijama.
 
Последња измена од уредника:

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
@Dr.Hofmman
Konzumirali derivate na stadionu?! :shock:
Kršiti zakon na javnim priredbama je tek neodgovorno društveno ophođenje prema sebi i okolišu, i zaslužuje najoštrije kazne, a ne medicinsku negu.:D

Nisam primetio da je neko podržavo bilo kakav bezobrazluk nekoga od tih klinaca. Onda najbolje da svu našu decu škartiramo kao što su to uradili cigani, i da se posle pošteno obradujemo po nekoj tituli u kupu.:D
 

Dr.Hofmann

Guest
Ne ne derivati su konzumirani izvan naseg velelepnog objekta...:D

Bogami ja sam primetio da se bas podrzavaju mnogi ocigledni bezobrazluci tih nadobudnih individua, i da se oni ovde u ovom virtuelnom prostoru grcevito pokusavaju odbraniti od ovakvih rusitelja FK-a(kao sto sam ja), rusitelja koji putem foruma razjebavaju svu onu divnu harmoniju i sklad koja vlada unutar naseg FK-a...

Jer kako rekoste kada grudva krene sa vrha brega ona pravi lavinu..., a sa lavinom se nije zajebavati.

Svecano obecavam da se od danas necu nervirati niti jedne sekunde zbog rezultata naseg kluba, niti zbog nase dece i njihovog ponsanja, niti zbog renta navijaca, od danas Partizan spustam za nekoliko mesta na listi mojih prioriteta..

Ovakav Partizan sa svime sto on danas jeste i sa ovakvim navijacima mene ne interesuje...

Ima li neko da mi ponudi dobre uslove da predjem na neku drugu tribinu, "Uzasni" javite se da me posavetujete, ili da se obratim Yangerima(oni su ipak bili na obe strane, znaju kako stoje stvari) ili mozda nekome od ovih sa sinocne skele...:puke

Partizane Laku noc od mene do nekih boljih vremena,a mozda ni tada.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Из извора блиских клубу, се може чути да нам је председник драги био незадовољан што се медицинска служба узурпира због пијаних навијача.
Тражио је од Ружића да оде, да провери ко су та двојица који праве проблеме.

Када се Бранко вратио, рекао му да су у питању Гробари из Вуковара.

А Ђурић ће на то: "Не занима што су из Врбаса, та двојица више не смеју да уђу на наш стадион, шта ће мислити ови из Уефе, да су наши навијачи пијанци, руше нам углед клуба".

Ружић: "Шефе, ниси ме разумео, не из Врбаса него из Вуковара а они су сад у ЕУ.Њима не смемо да се замерамо".

Ђурић: "Е мој Бранко, лако је то теби да кажеш.Те немој се замерати алкaтразима, те немој сад Вуковарцима.Па како ја да водим клуб а после мени певају Ђуро лопове".

Затим се укључује и Бабић: "Драгане пусти сад те пијанце, ено у ложи на истоку салетају Ђембу да се сликају са њим.И то се сликао неки мали, син од оног што је хтео да бије Алберта прошле године".

Ђурић: "Ма нек се сликају, зато смо га и довели"

Пред крај меча, улеће флашица у ложу, коју Грубор одмах враћа према публици.

Ђурић: "Сад сам промашен, следећи пут ће ме погодити, па ћу још пренумити у покушају да створим јачи Партизан.Ти острашћени, немају аргументи, па потезају за јајца".
 
Последња измена:

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
Mislim da su pripreme odradjene za formu u oktobru isto kao i prosle godine. Isto ovoliko smo bili kriminalni i lane u ovom periodu. Protiv prosecnih Kiprana nismo napravili sansu u dve utakmice, a user na zrebu gde smo dobili protivnika u rangu Siraka ostavio nas u Evropi. Ocigledno je da LS nije ni planirana i da je jedino vazno da guramo nekako domace prvenstvo. Sigurno cemo ispasti od Bugara i ostaje nam samo da se molimo bogu za neke pacere u kvalama za LE.
Iako ja uvek branim igrace jer kao bivsi fudbaler znam kako im je donekle, ovaj put moram napraviti izuzetak... Scepovicu zabraniti da trenira i da pristupi stadionu. Razumem ja da mu je takav karakter ali ono sinoc je bezobrazluk, nema veze sa karakterom.
Luka i S.Markovic... pa ne mogu da verujem da takvi igraci mogu igrati u Partizanu.
Miljko, Rna, Sumadinjo, Babun... vratite se majstori, sve vam je oprosteno
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.531
Reaction score
1.354
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Rašović: Ne plašim se Ludogoreca, imamo priliku da zaradimo dva miliona evra!
pre 2 sata | mozzartsport
Trener Partizana kaže da je spreman za veliku borbu za bugarskim prvakom i uzda se u Grbića, Obradovića i Đemba Đembu koji stiču pravo igranja


Veličina slova A A A
1
gol za 180 minuta okršaja sa Širakom postigao je Partizan
Da nisu prošli Širak u Humskoj bi zavladao mrak! Izgbegli su crno-beli ranu eliminaciju i verovatne potrese u kancelarijama, na klupi i u svlačionici, međutim, na jedvite jade izboren plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona ogolio je bolnu istinu srpskog fudbala: ovdašnji prvak „napredovao“ je do nivoa na kome mu najbolji tim Jermenije predstavlja ozbiljan problem.
Posle razočaravajućeg duplog remija (1:1, 0:0) nije nikome u Humskoj 1 palo na pamet da stane pred navijače koji su horski negodovali u sredu veče i kaže:
„Dobro, ja sam kriv za loše izdanje“.
Naprotiv. Šef stručnog štaba Vuk Rašović nije pomenuo ni ličnu, ni odgovornost igrača, sve je prebacio na apstraktnu teritoriju, izjavom kako je „u našoj javnosti stvorena pogrešna slika o snazi Širaka, napravila se atmosfera da ćemo ih prelako izbaciti, a to se donekle prenelo na ekipu".
Nema ni u najavi objašnjenja zbog čega je Partizan stvorio četiri šanse za 180 minuta, kako nije postigao više od jednog gola i zašto je u odbrani porozan. Pogotovu što je u pripremnom periodu sve delovalo totalno drugačije.
Zbog primetne razlike direktor Albert Nađ i trener Vuk Rašović su sinoć i jutros održali sastanke sa igračima. Šta je bila tema?
„Pričali smo o nekim stvarima veoma kratko. Reč je o internom razgovoru, ništa bitno za medije“, rekao je Rašović.
Stekao se utisak da su pojedinci nezainteresovani, možda neće da trče dok ne prime platu, a žale se da je nisu dobili mesecima?
„Ne verujem. Siguran sam da svi pružaju maksimum. Protiv Ludogoreca imamo priliku da zaradimo novac i verujem da će svaki pojedinac dati sve od sebe kako bi klubu obezbedio dva miliona evra nagrade od eventualnog plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona“.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OBRADOVIĆ MENJA POVREĐENOG OSTOJIĆA, PREDRAG RANĐELOVIĆ U ZEMUNELU
Požalio se Miloš Ostojić po završetku prvog poluvremena utakmice sa Širakom na povredu primicača, danas nije trenirao, a u „Zemunelu“ kažu da je neizvesno hoće li konkurisati za gostovanje u Bugarskoj, pa će u paru sa Ivanom Ivanovim zaigrati novajlija Milan Obradović.
S drge strane, novo lice na treningu Partizana je Predrag Ranđelović (23). Nekadašnji vezista Teleoptika završio je saradnju sa Vardarom, do pronalaska novog kluba treniraće u opremi crno-belih.
„Ranđelović je dete kluba, pitao je da li može da održava formu na treninzima, Rašović i ja smo se saglasili. Nikad se ne zna...“, ostavio je direktor Albert Nađ mogućnost angažmana momka koji je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Makedonije.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kako protiv Ludogoreca, izgledao je baš moćno protiv Slovana (3:0)?
„Nisam plašljiv čovek. Znamo kako Bugari igraju, dominirali su još u prvoj utakmici u Bratislavi, a pomoćnik Goran Isidorović, koji je revanš gledao uživo, izvestio me je da su u prvom poluvremenu rešili pitanje prolaza i imali još četiri sjajne šanse. U sastavu imaju dosta stranaca, znamo da nas ne čeka lak zadatak. Spremni smo za veliku borbu, daćemo maksimum u obe utakmice, jer ćemo ući pripremljeniji i posvećeniji nego protiv Širaka“.
Da li će to biti dovoljno?
„Tu su sad Obradović i Đemba Đemba, uigraćemo se, moraćemo da radimo, to je jedini način kako sve može da izgleda bolje. Moramo da budemo mirniji na sredini terena, imali smo dosta neiznuđenih lopti, lako ih gubili, to je jedan od razloga zbog kojih nismo došli do igre. A sa Đemba Đembom ćemo dobiti mirnoću na tom delu terena“.
Čekajte, hoće li Đemba Đemba da igra protiv Ludogoreca, tek se u ponedeljak vraća iz Kameruna?
„Računam na njega“.
A na Ivanova?
„Siguran sam da će ostati do kraja kvalifikacija“.
Da Mitrović ne utekne u Anderleht?
„Nemam informaciju da ide u Belgiju, želim da sačekam njegov povratak sa EP za omladince i vidim šta će se desiti“.
Da danas gostujete u Razgradu, koje korekcije u startnih 11 biste napravili u odnosu na sinoćnji meč?
„Biće promena sigurno. Grbić, Đemba i Obradović stiču pravo igranja, otvara se pitanje levog beka posle crvenog kartona Volkovu, na raspolaganju su nam Stanković, Nemanja Petrović i Gulan. I Ninković je u najozbiljnijoj konkurenciji. Očekujem da proradi i Filip Malbašić, siguran sam da će pokazati da je pojačanje, ali moramo da budemo strpljivi“, zaključio je Vuk Rašović.

Mozzart

Vuk racuna na Dj DJ!
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
HOFMANE prikljucujem se tvom stavu.
od ovakve ekipe i lopovske uprave, placenih navijaca ne treba ocekivati nista ni u domacem prvenstvu, a kamoli evropi.
okrecem se samo kosarkaskom klubu
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Meni jednostavno ne ide u glavu da je ono od sinoć Partizan. Ma koliko nas nisko spustili, ma koliko igrači bili neznalice ono sinoć je u rangu ekipe sa San Marina ladno. Prosto mi je neverovatno da smo tolikoooo fizički jadni i da niko ne shvata da u modernom fudbalu je potrebna fizika i jebeno trčanje. Jebem mater sem uprave i Toletu što ne možemo da dovedemo par crnaca da nauče ove vedete kako se trči i gura. Malbašić mi deluje kao prilično jak lik ali očigledno da nije još spreman, mogao bi biti iznenađenje. Šćepovića sam dosta branio al više ne mogu posle onog sinoć mi se na najviši vrh one stvari popeo. DEČKO TRGNI SE IL SE UBI ODMA KOJI SI TI MAJSTOR DA SE ONAKO PONAŠAŠ!?
Da se vratim na fizičku spremu jebote jel moguće da ne možemo da se napucamo snagom da nas otresaju neki Jermeni i neki gologuzani pa šta rade ti kondicioni treneri odma otkaz da dobiju. Ne mislim samo na trčanje nego na jebenu DUEL IGRU! Godinama je nemamo sem sa Pećincima, Javorom mada nas i tamo pojedinci otresaju...

SRAMOTA! Treba da se stidite i vi, a i da osetite kako je mene sramota danas posle one vaše kurcobolje sinoć. Volkove u dupe te ljubim kao i Lukača...

Koliko gamadi je izvirelo jedva dočekavši ovako nešto, opet sevaju poruke, statusi, dobacivanja, komentari i žestoke posete gostiju na ovom forumu. Dajemo im razlog da žive i da se raduju umesto da im prskamo po facama u svakoj mogućoj situaciji. Jebo me fudbal...
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Ciganska sipka sa juga je razvila transparent u kojem pljuje Blic. Jedine novine koje pisu protiv pickousto mutirane radikalske vlasti. Nama gori neprijatelji ne trebaju nego sto smo sami sebi. Govna u upravi i siptar koji nam odredjuje ko ce igrati. Jebo im pas mater svima.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
pazi ja ne verujem u te price.
u ovakvoj situaciji kad istrce na teren mislim da se sve to zaboravlja i ide se na pobedu.
barem bi se ja tako ponasao, a novac ce na kraju morati da im se isplati
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Ostoiic samo sto nije plakao na poluvremenu jer ga je nesto "boljelo".Blijed,utrnuo od straha.
Kakav skup bezmudih,uplasenih pickica cast izuzecima.
 
Последња измена:

drossyagan

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
125
Reaction score
1
pazi ja ne verujem u te price.
u ovakvoj situaciji kad istrce na teren mislim da se sve to zaboravlja i ide se na pobedu.
barem bi se ja tako ponasao, a novac ce na kraju morati da im se isplati

Pa juce smo videli da im se jebe za Partizan(cast izuzecima).Fudbal je profesija,bave se njime ne bi li zaradili novac.
 

Kalejac

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
201
Reaction score
140
Локација
Kanada
Politika od danas do sutra, bez nekog plana i programa, obija nam se o glavu. Ova bahata, mafijaska uprava kojoj je jedini cilj da crknu u fotelji Partizana, I pritom da se u medjuvremenu omaste i ogrebu sto vise mogu doci ce Partizan glave pre ili kasnije. Izgleda da je racun dosao na naplatu pitanje je samo kada ce da savovi da popucaju I da dozivimo havaraju na svim frontovima. Sada nije samo u pitanju Evropa, nego I prvenstvo je dovedeno u pitanje. Politika menjanja trenera svake sezone, sastavljanje tima pred pocetak takmicenja u Evropi/Superligi morala je da se odrazi na klub.

BANDITI, MAFIJASI, CELA UPRAVA MARS NAPOLJE​
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
Ostoiic samo sto nije plakao na poluvremenu jer ga je nesto "boljelo".Blijed,utrnuo od straha.
Kakav skup bezmudih,uplasenih pickica cast izuzecima.

шта се бре дешава са тим људима ... ?!! одакле толики страх .. ?!! од кога страх .. ?!! видим у изјави Иванова за моцарт и он исто прича ... невероватно :prekrsti

прича о ланцу и најслабијој карики ... такве са упрљаним шортсевима одмах уклонити из Тима па макар ми овде са форума ( и то ми са 100 + кг .. ) играли уместо њих ...

прича о " здравом телу и здравом духу " ... ако су толико преплашени то само говори да су толико очајно припремљени да су свесни да је сваки противник бољи од њих .. а са друге стране " пуне трибине лудих навијача " и вампир-новинара који једва чекају да ти се напију крви ... ето нехотице сам почео и да дајем одговоре на ова питања ...

" вежбе за стицање снаге и издржљивости " полигон Делиблатска пешчара ... старе добре пешадинке и борбени ранац на леђа и поред стазе " суза " медицинска екипа са инфузјом ... не би било упрљаних шортсева и уплаканих фудбалерчића ...
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Evo i posle skoro 24 sata da se ponovo zahvalim svevišnjem na propalom transferu Ivanovu u Bazel!Da nije bilo njega danas bi nam se svi smejali.Druga stvar,dugo ćutim o tome,izbegavajući bilo kakav konflikt na tu temu,ali nemojte praviti od Rašovića našeg Gvardiolu,čovek je samo bolji trener od Vermeza i níšta više,znam da će neki reći "igrački kadar,lopovska uprava..." sve to stoji,ali titula u našem prvenstvu je njegov limit!A što se tiče Ludogoreca,i dalje tvrdim da ih prolazimo!Napraviste od njih Bajern,a klub je go k..ac,lošiji od Širaka.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.239
Локација
ante portas
Од чега да се уплаши Остоја?
Публике ? Је ли могуће да смо им утерали толики страх у кости :D ?
Да ли је могуће да је Остоја тако слаба личност на психичком плану ?
Чега ли се плаше да ми је знати .
Опусти се и играј фудбал,дај све од себе .
Играч Партизана мора да буде звер . Да кад изађе на травњак светилишта у Хумској,да пуца од самопоуздања !
Не могу да верујем да су појединци у нашој екипи плашљиви .
Шта ће све да нам приуште ови фудбалери ,то је јединствен случај.
Мораће овде опет да ради психолог ако већ тренер није способан за то.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top