Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Bugari su odusevljeni ko im je protivnik. Stojicevi poluproizvodi, Aksentijevic, Scepovic, Markovic, Jojic :pop Boze, sta li sam ja veceras gledao?

@Mito
Daj malo te gudre, vidim da te radi. Kakva tvoja crna LS???
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.621
Sirak ipak nije naivan protivnik to mora da se prizna bez obzira sto su anonimusi i sto smo mi ocajni. Dosta su cvrsti o dobro organizovani imaju par crnaca koji imaju motor u dupe i sva sreca te nisu mnogo pametni inace....vecini nasih igraca noge preseklo to sto moramo da prodjemo dalje, nisu psihicki dovoljno jaki da izdrze taj pritisak i onda je doslo do toga da jedva dolaze do daha...u prevodu usrali se. Lukac bio budan u nekim nezgodnim situacijama, Aksentijevic pozadi imao onu jednu intervenciju i sreca sto nije bilo prilike za vise intervencija njegovih, a napred nista nije pokazao, Ivanov nas izvadio pozadi, Jojic trcao ko navijen i Ilic svojom mirnocom malo menjao ritam igre u pozitivnom smeru....ostali dotakli dno zivota. Scepovicu da daju odma ispisnicu i da mu kupe kicmu posto je beskicmenjak. Volkov toliko ogranicen i glup igrac da svojom napaljenoscu moze da nas izvadi ali da nas i pokopa.

Ocekujem i nadam se da ce Obradovic sa Ivanovim pozadi da poboljsa igru u odbrani, da ce Djemba da unese malo svezine u vezni red sto se tice trcanja i kombinovanja, a da cemo sa Mitrovicem u napadu da imamo kakvo takvo resenje jer Kojic i Scepovic nisu sposobni ni da budu rezervna varijanta. Kojic se trudi ali n'ume, a Scepovic je izgubljen u vremenu i prostoru tako da i ono sto zna ne moze da pokaze zbog dizanja nosa u visinu...klasican umisljenko. Ako prodamo Mitrovica mi protiv Ludogoreca nema sta da trazimo ako ne dodje neko u napadu u najmanju ruku kvalitetan kao Mitrovic.
Sa ovim nasim ludjacima se nikad ne zna sve zavisi od toga kao psihicki udju u utakmicu - da li im se odseku noge od straha i moranja ili ih to natera da prevazidju sebe. Nema sredine....extremni su u pozitivnom ili negativnom smislu....Donekle me i raduje sto je Vuk miran i sto ne dize frku jer mislim da bi to samo jos vece sranje napravilo medju igracima koji su ionako psihicki pali u ovom dvomecu...

Dakle po meni problem je sto su nasi igraci psihicki rastrojeni i sto je ocigledno situacija u medijima pa i medju navijacama takva da im se namece ogromni pritisak jer iako su odigrali ocajno ne moze niko da me ubedi da ne poseduju kvalitet za bar play-of LS. Sad bi bilo logicno da Rasovica okrivimo za tu losu mentalnu pripremljenost ali ja to ne bih radio jer je vecina nasih igraca takvog karaktera da ako padnu pod pritiskom ni Bog ne moze da ih podigne. Realno protiv Ludogoreca nemamo sta da izgubimo ako prodjemo, a ako ne imamo jos jednu sansu da se domognemo grupne faze. Koliko god zeleli da odigramo dobro u Evropi prvenstvo treba da bude PRIORITET BR. JEDAN jer ova godina je UDARNA i zadnja sansa za cigane da se izvuku, a ako se oni izvuku pretpostavljate sta ce biti s nama.
Tkzv. "vodje" Juga tj. cigani sa sipke nisu ni pomislili da pevaju protiv uprave dok ceo stadion radi upravo to.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Ovako cemo proci protiv svake ekipe iz slicnih egzoticnih zemalja,koji su fizicki min 2 puta jaci.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Raša u loži aplaudira na kraju meča... možda im prošao tiket?
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Којић искашљава плућа у 10минуту игре. :respect

Сале и Лука су се одрали од борбе.
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Prvo za Dragovica jedan :respectjer nije prihvatio da ide u Kijev i time indirektno nama pomogao da ne puknemo nekoliko razlike od sampiona Jermenije.

Vuk Rasovic zasluzuje kritike i to je ok. On je vodio ekipu u ova dva meca i igrali su katastrofalno. Ali glavni krivac se zna. To je uprava koja je svojim "radom" dovela do toga da je nasa sredina terena fudbalski losija od sredine i navale sampiona Jermenije?!?! Videcemo kako ce biti sa Djembom, Grbicem, Mitrom(ili zamenom,posto su ga slepci izgleda prodali), ali ovaj vecerasnji sastav je pokazao da ne moze nista u Evropi. Oni mucenici iz Siraka nisu nista posebno, ali igraju duple pasove, krecu se, odigravaju na prvu, imaju nekog smeka...Jeste da je to na nekom slabasnom, da ne kazem amaterskom nivou, ali je tuzno sto nasi igraci ni to ne mogu, ne umeju...

Odmah bih dao Scepovica+Luku+1 pik iz Stojiceve ergele iz sl.prelaznog roka za Fofanu.

Volkov je zasluzio kritke za to sto je ostavio tim na cedilu, ali ja mu iskreno ne mogu toliko da zamerim, jer se decko maksimalno trudi i bori na svakom mecu.

Prodati Luku, sve pare dati Zivkovicu, gurnuti njega i Danila i Ninkovica, pa se makar ne bih nervirao, jer igraju klinci.

Sale Kapiten :respect:respect:respect

P.S. Totalno nerezonska izmena u poluvremenu kada je zamenjen Malbasic koji je bio mnogo bolji od Luke. Slicno kada je izvucen Ninkovic u Jermeniji.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
БАТЕ Борисов који је једини прошле године победио Бајерн у ЛШ , није дао ни један гол шампиону казахстана , тачније обе утакмице је изгубио 1:0.
Свесни смо били неискусне екипе и тренера и што каже Мијатовић (форумаш не Пеђа :) ) овде је или распродај све или гађамо осмину финала ЛШ.
За шта је Волков добио црвени на тву није могло да се процени и то је био велики хендикеп поготово када те један примљени гол избацује из даљег такмичења , што се тиче недосуђеног пенала , можда ја не видим добро или се не разумем у фудбал али оно је толико смешно било да и на дербију за цигане не би свирали.
@Mokoena86 Мислим да је Малбашић замењен због повреде , по изјави Рашовића после утакмице се то дало наслутити.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Bugari ce nas rastaviti na delove. Kakva blamaza.

Neće!Ne očajavaj Nanulina...
Osim nerviranja sve ovo nam je bilo potrebno.Ali samo u slučaju da Rašović izvuče pouku iz ovoga.

Bog mi je svedok da nikad nisam opljuvao nekog našeg igrača,ali Šćepoviću posle ovoga ne samo da mu treba sudski zabraniti prilaz Partizanovom dresu ,već i onemogućiti transfer u nekom klubu koji ima crno-bele boje.

Lukač,Ilić,Ivanov :respect
Bugarin nije blistao ali paziti na Jermene i Srbe je jeben posao.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Pored onako sumorne veze Pantic sjedi na klupi,sine gurnuo bih te da igras pa kad bih znao da cemo deset golova primit.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ko velica ovu ekipu Shiraka, nek se priseti da su oni izgubili 1-0 u San Marinu, ej San Marinu!

Rasovic ubacuje Ivkovica, onako totalno neiskusnog, koji objektivno pravi penal nad Fafanom, na kakve poteze (izmene) smo mi spali...
1. Да, али су први меч добили 3:0 и који курац да одиграју као и у првом мечу, да ризикују играче и да их противници прочитају, кад можеш играти безвезе.

2. Ивковић је сасвим солидно одрадио посао, а то да је направио пенал, па Фофана је двојицу већ прошао био, Ивковић је био трећи, што се не окомиш на осталу двојицу, тачније Иванова и Станковића. Успут, то је Иванову била једина грешка данас.
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Aksentijevic odlican danas!

wtf sam sad procitao?
pretpostavljam da si utisak izvukao iz onog uklizavanja kad je sprecio sut na prazan gol...sa tim potezom je svakako bio odlican u odnosu na ostali deo meca i proslu utakmicu, tj uopste na njega


inace ako moze neko da mi objasni fasciniranost Vuka sa Lukom? ok cenim sto voli formaciju sa krilima ali ako imas odustvo svacega sto iole ima veze sa fudbalom daj Pantica, Ninkovica, nek ti Jojic igra desno

Ranko je car kakvu dvojicu nam je uvalio, ovi siju prethodnike jbte.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Људи наши играчи једноставно на свим пољима не могу да парирају играчима из било којих других, мало јачих лига, али очигледно ни овима из Јерменије. На моју велику жалост морам се помирити са чињеницом да то није то, да играчи не могу да приме лопту, да дају пас, да је умуљају у гол... Једноставно заостајемо за фудбалом. Неку, онако минималну надицу ми уливају нови играчи, па уз повратак Митра можда буде нешто.
Што се припрема тиче чему оне служе? Да наши од 60. минута дахћу? Боље онда укинути то и нека се трчкара по Земунелу, исти ефекат ћемо имати...
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
битно је да смо прошли ... !!! значи идемо даље ...

оно што се вечерас десило нама јесте оно што прижељкујемо чергарима " неатрактиван и тврд противник " ... нашим играчима може доста тога да се замери али чињеница је да су се вечерас борили и покушавали ... ушли смо нервозно у меч и са " победити под морање " и то нас је доста коштало .. да смо боље одиграли у Јерменији и вечерас би сигурно боље и опуштеније ушли у меч ... видљив је напредак у игри како целог тима тако и појединих играча ( Лукач - Иванов - Аксентијевић - С . Марковић - Јојић па и Малбашић ... ) ...

сада Вуку остаје да смири играче , да се избори са ајкулама " независног српског спортског новинарства " и да полако крене са операцијом " луда шума " ...

и да се нечеститам мајке " коментаторима " са ртс-а због којих сам целу утакмицу одгледао због тона ... какве су то небулозе ?!! Партизан има резултата који га води даље а на " јавном сервису " кукњава и омаловажавање нашег тима ... чергари ми идемо даље а ви га пљугајте !!!

ПОДРШКА ВУКУ И ИГРАЧИМА !!!
 

Peki

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
179
Reaction score
0
Локација
Svajcarska
Koliko vas samo pise glupa izmena Malbasic izasao, Vuk nezna nista.

Izgledate svi ko slepci. Jel vam treba ponoviti 100 puta??

ZAMENJEN JE JER JE BIO POVREDJEN.

Da napisem i na kineskom?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top