Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
po ko zna koji put dobijamo crveni karton u evropi....mozda se opametimo jednog dana, kad se bude dobro sudilo u JSL, sankcionisalo udaranje, grubi prekrsaji ili simuliranje....ovako ispadnemo uvek zeleni i naivni za evropu

nikolic mozda nije los trener, ali sve vise mislim da je rasista....fofana sigurno nije tako los, da ne moze ni dzokera da igra, kad se juri gol
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Na svu tugu gledam ko je ispao, ako nisam pobrkao nesto ladno bi bili nosioci... Jebem te zivote, sta smo mi uradili da nam uprava i pojedinci na terenu budu skup dzukela i olosa svetske klase...
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Bila je ovo klasicna Partizanova utakmica treceg kola kvalifikacija za LS.

Los sastav,nemocan za nesto vise i jos gori trener koji deseti put ispada smesan sa Brasancem i Drincicem kao centralnim igracima i Saletom na krilu.

Ekipa igra kukavicki i naravno uz losu odbranu(citaj 5 igraca u jednom redu) prima gol-ove.

Onda se kao dozivamo pameti,ovaj put neverovatno dajemo 2 gola i onda se opet pickarski povlacimo kao da smo nesto uradili sto je 2-2....

Crveni karton je nebitan,posle povlacenja na 2 -2 trebalo je mec da se preda.

Rival komican ali sta vredi kad smo mi smesniji,kad imamo Nikolica naklupi koji dominira,kad nam se pola igraca okrece oko svoje ose.

Svaka cast Skuleti,Volkovu,Luki,Vulicevicu a sram nek je Lazovica i sve sem dvojice Ilica.
 
Последња измена:

Darinho

Grobar
Учлањен(а)
21.11.2009
Порука
447
Reaction score
5
Локација
Tu negde svuda pomalo
Za štopera sa brojem 15 na leđima je sve rečeno. Ne bih dalje. Mi kao da smo imali 2 a ne 1 igrača manje. Snage smo imali za jedan blickrig koji je doneo izjednačenje i toliko. Premalo za ovaj nivo takmičenja. Ali najveći žal je da u poslednjih nekoliko minuta bez obzira na inferiornost, mi ne krenemo na sve ili ništa, odlučnije. To me mnogo boli. Pa i mnogo slabije ekipe bi to učinile. I sve bi ovo bilo drugačije da nam u upravi nisu jagnjeće brigade.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Снаге немамо јер нисмо још у ритму и то година је тако јер почнемо са екипама који већ увелико играју првенства то су Хрвати увидјели и њима првенство почиње у јулу. Друга ствар, за успјехе клупске потребни су странци, овај Марселињо је класа а таквих у Бразилу има на милионе само да се нађу. Вечерас једноставно нас Трајковић убио скроз оним потезом и тад ми је јасно било да испадамо. Вратили смо се из мртвих и извршили самоубиство.
 

nikolasb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
205
Reaction score
31
Još jednom nas je seljački mentalitet jednog od igrača (koji ne zaslužuje ni da bude imenovan posle ove predstave večeras) koštao prolaza u narednu fazu. Imali smo solidne prilike u drugom poluvremenu uprkos deficitu u broju igrača, ali je potpuni preokret bio skoro nemoguć protiv ovako iskusne ekipe.
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
kondicionom treneru Partizana podhitno izvaditi grkljan.

Ispisnica Trajkovicu:puke
Lazovica prodati za 1 dinar samo sto dalje od kluba,sa ovakom igrom i ponasanjem mars u grcku pa tamo smrdi.
Drincic = sramota bre
Skuletic dao neke znake zivota,videcemo u kupu lilijane ronketi kako ce igrati
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
IMA LI IKOG U TOJ MRTVOJ SKUPSTINI DA PODIGNE GLAS PROTIV ORGANIZOVANOG UBIJANJA PARTIZANA SVE VAM JEBEM DA VAM JEBEM!!!
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Takodje posto sumiram, nije mi nikako jasno uvodjenje Ninkovica? To samo Nikolic moze da objasni... Da li ga je uveo da donese jos nervoze u tim ili da popije crveni ili da umrtvi igru... Vazno je da se on isplace poslije utakmice svaki put,a to sto pruzi kurac od igre to nikom nista... Pih bre...

PS. Nosioci smo za LE.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2014.html
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Bravo trajkovicu ( namerno malim slovom ) , popisao si se svim saigracima i navijacima u facu , imao sam osecaj kao da je neko ubacio okorelog ciganina da nam uradi ovo i to nakon sto smo se onako vratili u igru. Lose je ovo bilo , katastrofalno smo krenuli onda onih 15 tak minuta svaka cast ali potom opet povlacenje i onda crveni i sve je otislo u tri lepe, snage je ponestalo na pocetku drugog poluvremena i bilo je jasno da ne mozemo do treceg gola. Jebem mater onom sudiji za nepostojeci ofsajd Lazovica . Igraci su se borili maksimalno izuzev debila trajkovica i njima nemam sta da zamerim, ne umeju bolje i kraj, a to ko ih je doveo znamo svi dobro . LE se ni ne nadam, ovog puta nas zreb nece pogledati 99% ( mada i kad nas pogleda retko kad se proslavimo) ...
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Bila je ovo klasicna Partizanova utakmica treceg kola kvalifikacija za LS.

Ово је отприлике и најбоље објашњење!

Када се узме у обзир ово што сам одгледао, и када видим колико играча болује од курцобоље и хроничне глупости, кажем себи, јеботе па ми смо ово још и добро одиграли.


Све је било наопако, од става, састава, избора играча, тактике, измена, али апослутно све! Шкулетић је погодио два пута, свака част, али празан гол рођаче, еј бре? Лазовић је имао снаге колико и Илић капитен, само што је капитен за њега појам, и тотално погрешан избор код жртвовања играча! од 80. до краја, Лудогорец нам држи лопту, наши чекају грешку, шта ли... Па где је пресинг, притисак, агресивност?


О потезу Трајковића немам коментар :pop
Да може неко да нас сасече у тако БИТНОМ тренутку, за тим, клуб, утакмицу, Европу, па можда и сезону! Он прави то што је направио, зар је немогуће суздржати се бар толико?

Лазовић нас је осакатио исто толико колико и Трајковић. Они потези пред крај, један на један са голманом, не дај Боже ником!

Због Партизана, као клуба и имена, и још пар појединаца, као и навијача, желео бих овом тиму да уђе у Европу, због свега осталог, одавно ми нисмо за ту елиту!
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
trajkoviću(ne bih dalje da ne dobijem ban)

drinčiću duša u nosu u 60min. putuj evropo

sve je bilo jasno Kad je redar uzeo našem navijaču zastavu bugara i vratio je njima. srbi englezi
 

Krstajic

Banned
Учлањен(а)
04.07.2014
Порука
552
Reaction score
28
Локација
Stategabri
Nemojte se plasiti za ispisnicu, Djura ce to vec da sredi, pitanje je ko ce ostati. Takodje su mi cudni likovi koji spominju crninu, a jos cudniji oni koji misle da su krivci medju ovima koji prizeljkuju cigansku patnju.. Oni su i ovako prezaljeni.

Nadam se da je Trajković već dobio ispinicu na poluvremenu. A možda je i obavljao kakav posao za onu mutavu spodobu, više me ništa ne može začuditi, možda nam nije u interesu da prođemo dalje, ufffffff :banghead

Verovali ili ne, o ovom sam razmisljao sat vremena pred utakmicu, samo se nisam mogao setiti koji igrac bi mogao to "odraditi". S obzirom da je javna tajna Mutavog da zeli da nas ugasi, jel'te u interesu mu je da zavrsimo u avgustu. Inace, da sam malo vise razmisljao, mogao sam se i setiti ko ce nam jebati kevu. Trajkovic je pre mesec dana bio pred ispisnicom, celavi ga prezirao, previse slucajnosti.. Takodje pozdravljam naseg stratega koji je prvo hteo da se otarasi Trajkovica, a posle toga nema jaja da ubaci B. Ilica, eto sad si dobio svoje a i mi sa tobom..

I ne bojte se, necemo u LE, sa malo "srece" mozemo dobiti i jaceg protivnika od Lude sume, a i da dobijemo ND Dravu, ispali bi na penale.. Putuj Evropo, na kurac te nabijem!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Brasanac je najbolji fudbaler ovog amaterskog tima. Ubjedljivo.

Ko ono hoce Lazovica? Pustiti jos veceras. Trajkovica nece istjerati, navikli smo mi na seljanu..
Valjda ce se naci i njemu neko da jebe sve po spisku ko sto su maltretirali Miljkovica.
Kondicija:buhaha. :buhaha

Fofana???? Ali i trener je ko i igraci, amater.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Ali neverovatno da Ninković uđe sa klupe (odmoran) i igrač koji igra 70. minuta ga pretrči ko od šale :banghead

đuriću stoko, konjino, majmunčino MARŠ iz Partizana i sa sobom povedi sve drugove iz lože, j.bo te onaj ko te drži tu!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.915
Reaction score
7.833
More serem se u sudbinu kad je doslo dotle da Trajkovic resava za goli finsiski opstanak kluba...
Od prve utakmice se videlo kakav je seljak Trajkovic, bez vaspitanja, nema ponasanje, seljacki mentalitet, pretrcavali su ga protiv Napredka, skrivio penal u derbi, sad dobio crven. Raspravlja se sa sudijama, bije se sa protivnickim igracima, psuje.

Trener kao da vodi FK Milicionar a ne Partizan, sramota.
 

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
Prodaj ceo klub, pusti kadete da igraju, da se ne ljubimo. Prisustvujemo najgorem Partizanu od njegovog osnivanja, pritom ne mislim samo na igracki kadar, vec sve u njemu i oko njega.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top