Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.754
Reaction score
6.288
O utakmici necu, sve je jasno...

Najbolji igrac naseg tima je Vulicevic i tu se stavlja tacka. Danas dobar Brasanac takodje.
Stoperi tragikomicni, sva trojica.

Trajkovic, tipican dziber:puke
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Наш Партизан

Пре два дана написао сам да би у случају довођења Маринковића и Алексића, нашем тиму уместо тренера требао психијатар и психоаналитичар, јер имамо толико празних тинтара у екипи, да то није виђено још од краја осамдесетих и луде дружине из Вимблдона предвођене Вини Џонсом и Денисом Вајсом. Трајковић, Лазовић, Нинковић су зрели за психоанализу у озбиљној установи, а појачања горе наведена такође.Не кривим никога за ово вечерас. Једноставно, то је Партизан и његова дефиниција од 04.X.1945 до данас. Ниједна управа, по речима мог маторог који памти Партизан од раних педесетих, ни једна једина није могла својим капацитетом да испрати играчки погон. То нам је судбина и што пре то прихватимо као датост, тиме ћемо лакше подносити ове кошмаре.Нису Бабовић, Рнић, Миљковић, Трајковић сами себе довели, не верујем ни да су били жеља тренера, већ је било неће нико па дај шта даш. Шта ти сервирају то једеш. Да Трајковић није ово направио, направио би неко други нешто друго.. Што се тиче игре, кондиције немамо не зато што се није радило на припремама, већ због тога што нисмо у такмичарском ритму. Последњу озбиљну утакмицу одиграли смо у дербију пре три месеца, све после тога биле су пријатељске, више или мање.Вечерас, од наших играча, свака част Брашанцу, једини из средине терена који је тражио празан простор и отварао се, такође одлично је асистирао за први гол, права лопта у правом тренутку. Дринчић, Живковић, Сале Илић су у главном играли у месту, односно с лоптом, без ње слабо. Вулићевић и Волков солидно с обзиром да су играчи против којих су играли доста бржи од њих. Код голова Волков оба пута затвара према средини јер Дринчић не стиже на време. Станковић О.К, Лукач лош, Данко к'о Данко, Шкулетић за голове свака част. Лука борбен, Бранко Илић зна да изнесе лопту али неуигран, Нинковић к'о Нинковић. Када све саберемо и одузмемо Лудогорец заслужено прошао. И да за крај, Трајковић и Боја су два најскупља играча у историји Партизана, раме уз раме са Бабовићем и Миљковићем. Нису скупо плаћени али су нас скупо коштали. :šal
 

kerkez

Grobar
Учлањен(а)
01.11.2006
Порука
397
Reaction score
24
Локација
Na ivici incidenta
Do godine pucamo na Malti kako stvari stoje sada.
Trajkovicu momentalni otkaz.
Drincic nista,0.
Lazovic -1.
Timski duh.... eeee zivote.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Desetorici igrača svaka čast, borili su se i igrali koliko su mogli i znali. To što oni ne mogu/ne znaju više i bolje nije njihova krivica nego zna se čija.

Imam nekako utisak da, da smo od prvog momenta igrali sa 10 igrača, dobili bismo. Tačno se videlo da momci, iako ih ima manje, igraju rasterećenije kad znaju da im za leđima nije kladioničarski igrač. (kojem ovom prilikom želim sifilisi i sidu sve do trećeg kolena da vuče)

О потезу Трајковића немам коментар :pop

E, vidiš, ja imam, pošto koliko sam videla niko ne sme da kaže..

TRAJKOVIĆ JE PRODAO UTAKMICU jer onakvi potezi (klizeći kod prvog gola gde je išao na to da napravi penal) i onaj crveni karton nisu slučajni!

Prošle godine je Vojvodinu izbacio na sličan način, ako ste zaboravili- pogledajte snimak.

Zajedno sa njim treba da leti i onaj ko je insistirao na njegovom dovođenju.

Još jednom - ostatku ekipe - igračima - kapa dole - i Danku koga ovde pljujuete - pogledajte snimak koliko faulova je nad njim napravljeno - i Drini - koga nije bilo napred jer je mora da zatvara nazdad rupo koje je kladioničarsko kopile pravilo.


A vi sad, drugari moderacijo, kažnjavajte.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.915
Reaction score
7.832
100% namestaljke, i ova, i ona utakmica iz lanjskih kvalifikacija protiv Ludogorec.

Skuletic, ne zna covek, ili bar ga je strah da pokusa sa desnom, ali je brate crko na teren, istrcao je barem 11 km, dao 2 komada, mogo je jos 2, ali od njega dosta.


Trenera ne mogu da smislim posle danasnje utakmice.

A od ovih timova koji nas cekaju u zrebu ne vidim koga bi mogli da izbacimo, nadam se da dobijemo Norvezane, ako ne ispadnu sutra.
 

KEPAKG

Početnik
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
137
Reaction score
9
Ipak se nadam da Trajkovicu nije prosao tiket s obzirom da nismo izgubili sa igracem manje! Mrs djubre iz Partizana, mrs stoko seljacka!
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Да ли је све било готово када се судија ухватио за црвени? Ја ипак мислим да је све било готово у Ниону, на жребу за 3. коло. Зашто они иду даље, а ми не? Просто, Лудогорец је клуб - Партизан није. Лудогорец је екипа - Партизан није. Зна се ко је крив. Зашто Партизан у екипи има 3 или 4 играча и остале који се шлепују, чисто да се попуни број. Ко је разјебао и распродао све живо, па ће сада и једну од ретких светлих тачака вечерас у тиму - Андрију Живковића.

Сваке године, док се мало бакћемо са том Европом, ми морамо да имамо играча који ће да направи неку мега-глупост. Ретки су мечеви да смо их завршили са свих 11 на терену. Шта рећи за нашу одбрану, ако противник само приђе на 25 метара нашем голу - одбрана је испала, не постоји. Рекао сам пре неких месец дана - Партизану требају три нова штопера. Дошао Илић - требају још два!

Много напредује овај фудбал у Европи. Ми или назадујемо страшно, или стагнирамо. Без тимске игре, са 4 играча у тиму и 7 оних који се шлепују, са клупом на којој седе играчи од којих тренер ни једном не верује - не може се против озбиљних екипа.

Резултат од 0:0 у првој утакмици на страни је го курац! Можда је то био добар резултат тамо 1925. када се играо Средњеевропски куп, а на гостовања се путовало три дана возом. Данас, ако ниси дао гол на страни - пиши пропало.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.247
Reaction score
33.858
Локација
vaginamandibularia
Ja ne znam što se vi nervirate. U prvoj utakmici smo u mišjoj rupi bili bar 75 minuta, u drugoj ke trebalo dva da nam daju da iz rupe izađemo, a onda smo se po izjednačenju u rupu vratili. To nije fudbal i gotovo.

Naš mentalitet je da posle svakog pušenja kurca tražimo brankoviće u sopstvenim redovima. Takav smo narod i gotovo.

Da nas je 15 bilo na terenu posle povlačenja u mišju rupu mi sledeće kolo ne bi videli. Kvalitet nije na nivou i gotovo.

To da ima mentola među fudbalerima nije ništa novo. Mentalitet amatera a ne sportista i gotovo.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Која наша лига шампиона терен нам изгледа као да се такмичимо у Београдској зони.

И када не будеш први ти, и када се чују звиждуци, управа ће остати...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Није нама проблем у тренерима него од ФСС са дебилним ограничавањем странаца до управа која нас сакати на све стране. Прошлих сезона све живо продају, ове нису што не значе да неће. Морамо у ЛЕ како знамо и умијемо.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Trajkovic je mrtav ladan opaucio protivnickog igraca , dobio crveni i ni rec nije rekao :puke
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.433
Reaction score
11.906
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Kakvi bre više stranci kad ovi gadovi ni domaće igrače sa cenom NULA nisu u stanju da dovedu? Osim ako nije kombinacija, naravno.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Da ne zaboravim, pozdrav za ekipu iz HN u bivšem Sport kafeu na Škveru... inače, i Dule je popizdeo....
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.397
Reaction score
3.247
Локација
Tamo gde su Grobari
@LazarP

Naravno da nije uspeh, ali na tvoju zalost, bolji je od prosle godine, pa sada placi ako hoces, posto je celavi prepotenko poboljsao MALO situaciju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top