Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Liga Evrope 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.
Braco grobari ima li neko da postira link za vecerasnju utakmicu?:napred Partizan

Braco Grobari nemoj slucajno da ste dali neki link da mi gledamo,ko nas jebe kad nemamo arenicu.:D Blago vama koji ste ili hitate prema hramu.

Ma da li je moguce.. nisam verovao da cu doživeti pobedu u evropi :D.
Edit: pu bre. Dok sam pisao mi primili gol.

Пре свега, коначно та победа. Коначно нешто што као личи на игру, али...
До када ћемо, када смо бољи, бранити се? До када ћемо пропуштати шансе у овој Европи? До када ћемо поклањати голове и бодове противницима? Јбт прво полувреме смо били дупло бољи, у другом имали неких 20-так минута играча више, какве шансе, и опет 3-2.
Ми се дефинитивно плашимо да победимо, плашимо да некога уништимо са 5-1... Што је то тако, ја не знам...

Али ајде, бар је ту победа!

Menoti trenercino ispusio si cAnabiZ

Ipak doživesmo evropsku pobedu :clap

POBJEDA!!!!
Kovinjalo jebem ti majku, pa dokle više omalovažavanje svakog poteza igrača Partizana!?
Mrš na Romaniju nazad

POBJEDA!!!!!!

Статус
Затворена за писање одговора.