Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.408
Локација
JNA
Bravo veliko za pobedu, ostaje zal sto nije ubedljivija, ali svakako je dobro i ovako..na onim sansama 1 na 1, nije mi jasno kako niko nije krenuo da dribla tj da pretrci Erica, em ima dva metra em je spor naopako, ocekivao sam takav potez od Natka ali i on je sutirao slabo..Urosevic iskidao, kao i Pavlovic, ma sve je to dobro i svi su dobri, samo da porade na realizaciji i bice super..bijemo United kuci, pa tamo da se pobijemo za vec prolaz..crno beli bravo bravo! :navijac :šal
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Kakva utakmica ljudi... Odavno nismo nekog ovako zgazili u Evropi i odavno se nisam više usrao kao na kraju, totalni sam pesimista bio, samo sam čekao gol za 2:2, osjećao sam da ćemo ga primiti, a trebalo biti realno 0:5 za nas... Uhhhh.. srećom nismo bili maleri ovog puta.
Na realizaciji mora itekako da se radi, bruka šta promašivasmo, ali ipak kao tim smo se odlično držali, pokrivali sve, igra u polju je bila izuzetna.
Moram samo dodati, neću da pljujem, ali ipak sam ja forumaš koji je pisao odje hvalospjeve o Asanu, bio prepun entuzijazma što se njega tiče kad ga dovedosmo, pogotovo nakon debija protiv Malatije, a sad ću da kažem da sam se zajebao kao što nisam odavno... momak je zaista teška PREVARA..
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Sve, sve ali mi iz utakmice u utakmicu u 90-om trcimo kao navijeni a protivnici nam polipsali, davno to nisam video. A i mnogo lep fudbal za gledanje igramo... Ovi promasaji nisu slucajni, rezultat su mangupiranja kada su momci videli da su mnogo bolji, pa se opustili. To ne sme da se radi, najcesce se za to dobija po nosu. Nismo mi (jos :D) toliko dobri, Sava to mora da rani zivim mesom...
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Jesam. Ne bih njega komentarisao, ipak je dao 2 gola. Ali Asana evo čekam tačno od Malatije brate, i nažalost sve je gori i gori.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Upravo sam očekivao ovo, čista ko suza, bravo momci, kapa dole Miloševiću, daj bože da sjebeš Tumbu po broju utakmica na klupi Partizana.

I dalje čvrsto verujem ono što sam najavio, 9-11 bodova u grupi.

Grobari, svi da navijamo za Man U sad. Njihova pobeda je naša meč lopta sa njima krajem oktobra.

Ne pamtim da smo ovako mleli timove u evropi od kad ga gledam. :napred-partizan:


@Kanda90
Jel te nije sramota da pišeš to? Spusti loptu druže. Savo je zaslužio da mu debelo verujemo za sve koje je doveo. Moje iskreno mišljenje je da se Sadik isplatio i pretplatio za tih 100,000€ za koga si kačio žirafu u šali ali opet od mnogih sam i na tribini čuo razne povike (Niš na strani)
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Asano nikako dribling da napravi, kao da prvi put igra fudbal. Cekamo jos njega da se malo trgne. U nekim trenutcima je dobar, al u nekima previse opusten. Urosevic nije isti igrac od prosle godine i od ove sezone, svaka mu cast napredovao najvise od svih.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Iako nije najbolja bas bila igra pojedinih igraca, i stvarno im se moze zamjeriti sebicnost (uglavnom), danas stvarno ne treba gledati pobedi u zube jer dozivesmo da u 2 utakmice u LIGI EVROPE uzmemo 4 boda a malo je falilo da izvucemo i svih 6....

Ono sto je jako vidljivo je da imamo napadacki tim koji stvarno ima odlicne pojedince i mnogo se to dobro vidi na terenu, mnogo smo jaki ne gnjavimo loptu i igramo bas lijepo. Moglo je ovo danas da se zavrsi mnogo bolje, pa cak i bez primljenog gola, al najbitnija nam je pobjeda iz ovoga duela. Moje glavne kritike bih uputio Asanu i Ostojicu celavom, mnogo je kasnio i ispadao, sreca pa ovaj tim nije toliko bio ozbiljan u napadu.. Ne znam sta se sa njim desava, ponekad odskace od svih al u zadnje vrijeme mnogo ostavlja slobodnog prostora i kasni...Nadam se da ce se to ispraviti u sledecim mecevima. Glupo primljen gol takodje, pravo Partizanovski, da strepimo zadnjih minuta al ajde, bar smo na to navikli.....

SVAKA CAST!!! A SAD MANCHESTER, PA nek se redaju ispod kako im je volja!!!!
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Druže ovo je tema Lige Evrope i komentarišemo noćašnju utakmicu. S onim što je do sada uradio zaključno s ovom predstavom od večeras, gdje nije prešao, predriblao NIJEDNOM, gdje je apsolutno svaki, ali svaki duel IZGUBIO, gdje je nekolike veoma izgledne prilike i kontre usrao od kojih je jednom napravio njima kontru, šta da kažem? Zar ne smijem napisati svoje mišljenje, jesam li pljuvao, psovao možda?! Nisam!
Nego, ipak neću više da težinjam, izuzetno važna pobjeda u Evropi na strani je noćas pala, trebamo da se radujemo, a ne da razglabamo težinu mojih riječi protiv Asana..
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.188
Reaction score
2.829
Локација
Где год ОН да игра!!!
Када је Саво постављен за тренера, мислио сам да неће дочекати ни крај сезоне. Мислио сам (а не знам зашто) да је тренер нула. За ово до сад му свака част и даће Бог још доста среће нама навијачима са њим на клупи.
Саво мајсторе! :clap
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.442
Reaction score
11.903
Локација
Beograd
Ova dva Sadikova gola se vec razlikuju od onih koje je prija davao, kod oba vrlo sigurna kontrola situacije.
:buhaha Siguran prijem desnom do levog kolena i odbija mu se na sut :D
Kakav je takav je nas je i ovo samo on u celoj evropi moze da izvede.Iz te cudne smotanosti zbunjuje i sebe i protivnike i nema stopera koji to moze da procita i sacuva ga.
On ili sam sebe sacuva ili prodje.
Igra fenomenalna osim zavrsnice.Imamo pakleno dobar tim za ovakvu igru,jedino je Lazar morao da udje ranije.Stojketa ne dirajte,svasta je on sacuvao,moze i da kiksne ponekad.Svakom golmanu se to desava,njemu najmanje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top