Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Милина је видети да кад екипа води 1:0 напада њихову задњу линију као да јури резултат. Муке имали штопери Астане да изнесу лопту. Поприлично висок пресинг играмо. Годинама нас "стара школа" тренери навикавали на бункере и чување резултата. Милошевићу капа доле.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Ne znam da li mi se učinilo da je komentator arene rekao da je Strahinja prodat Laziu za 5 miliona i da je igrač Partizana do kraja sezone? Ako jeste, mrzi me sad da vraćam snimak, onda skandal.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Nema bas nekog lepog ugla za onaj gol Astane, meni izgleda daje ISlandjanin dobro opaucio, i da tesko da bi iko odbranio. Kao da je Stojketa prevarila lopta, cini mi se da je krenuo u desno malo, a lopta je otisla u levu njegovu stranu. Sad dal mu je neko od nasih zasmetao ili je lopta imala cudnu putanju ne znam.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.189
Reaction score
2.830
Локација
Где год ОН да игра!!!
А што се тиче примљеног гола, Стојковић је оно морао да одбрани. Нисам могао да видим на неколико поновљених снимака из разних углова да је неко од наших играча закачио лопту и тако јој променио правац. Ако се то догодило апсолутно му ништа не замерам.
Не треба Стојкету замерити, али мислим да му треба тражири замену за наредну сезону.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.434
Reaction score
38.132
Ljudi, Partizan iz verovatno svake od prethodnih xy sezona bi upao u takvu frku i paniku posle onako primljenog gola i prethodno promašenih prilika, ali ne i ovi momci. Deluje da smo stabilni kao stena.

Svaka čast još jednom.

P.S. Odradili smo 3 bonus boda za grupnu fazu LE. Od ovog trenutka svaki eventualni remi ili pobeda nam uvećavaju klupski koeficijent.
 
Последња измена:

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
575
Reaction score
2.252
Uzivam dok mogu. Ko god da je zasluzan za ovo svaka mu cast. Mislim na ceo strucni stab.
Bez preterivanja je mogla petarda da pukne duboko u Aziji.
Jedino sto bih mozda menjao, to je da Markec pocinje od starta.
Kada se ovako dobro igra, coveku ne smetaju ni Sumina nonsalantnost( imao je par takvih poteza), ni Bambijev bol u preponama za odbranu, ni Sadikova trapavost...
Moj miljenik Bibras...kakav jebeni car. Tacno radi sve ono sto bi i ja radio u PES-u. Pregled igre kao da je ptica.
Dodje i nasim mucnim grobarskim zivotima i ovakva jedna sezona, rekao bih da ide jednom u 10 god. Prva Dr.Mo, Zuka,Dijara, sad ovo...znaci oko 2029 da ocekujemo nesto slicno...
Napred Partizan.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.516
Reaction score
4.774
Локација
Na vještičinoj sisi
Nisam gledao meč, ali vidim po komentarima daje bila, što bi brat @srna rekao, erotica i da je zadovoljenje na maksimumu!!!
Bravo Savo, bravo momci!!!
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ajde bar danas se suzdrzite od pljuvanja...sutra nastavite gdje ste stali. Barem veceras uzivajte u pobjedi. Asano je u losoj formi, voljni momenat i zalaganje mu nisu bili sporni ni jednom. Podice i nivo igro prema napred vremenom. Jedino sto m zamjeram je sebicluk u nekim situacijama. To ne mogu da podnesem ni od jednog igraca u ekipi.

Astana bez sanse danas prakticno, dali su taj gol bezveze. Nije nas kostalo bodova i ja sam zadovoljan. Nismo im dali sanse da vrse neki pritisak na nas a ni dam trce u ledja kontre. Apsolutno smo im oduzeli igru u tranziciji, i ono sto su oni namjeravali da urade nama, ustvari smo mi njima uradili. Dosta kontri i sansi za gol. Raduje me sto pokazujemo da smo u mogucnosti da konstatno igramo na ozbiljnom nivou i da nase pobjede nikako nisu rezultat srecnih okolnosti.

Sledeca utakmica je praznik fudbala na JNA, treba samo doci i pokazati veliku ljubav prema Partizanu. A Sadik ce da odradi United :D
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.106
Reaction score
15.899
Локација
Храм фудбала
Kad sad na zimu umjesto Pavlovica prodamo Urosevica za pet milki :D

Ja moram da odam priznanje Milosevicu na perfektnoj procjeni koje karakteristike mora da mu ima napadac. Covjek je pogodio 100%.
Druga je stvar koliko od toga moze i zna Sadik. Vjerovatno je u datom trenutku bio najbolja opcija prije svega finansijski (zbog govna u upravi).
Ali i sa Sadikom ovaj tim melje, a i on sam je sve bolji, ovo vec nisu slucajnosti.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Sadik pokorio (i) Astanu!

Sadik-Astana.png
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Jebote ladno planira da uzme LE

Ja sam nakon superiorno osvojenog Kupa, napisao da ce Savudin osvojiti LE! Brat @LazarP takodje. Nakon Moldea je bilo jasno sta se kuva, a nakon razalovanja prokletih cigana i pobeda u seriji, ovo sto smo gledali veceras je uvod u sezonu u kojoj cemo mnogo toga naplatiti.

Godinama gledamo neke Sampdorije, Besiktase, Ludogorece, Asterase, Genkove, Brage, Tuluze, Sevilje, i slicne leve timove gde igramo za utisak, za atmosferu na stadionu i slicne gluposti.

Od 14-tog Septembra je proslo malo vise od pola meseca. Za to vreme smo odigrali 6 utakmica u kojima smo apsolutno pregazili sve protivnike, osim u utakmici protiv Javora. I to na svaka tri dana. Na kraju od tih vajnih cigana, cigana iz Nisa, AZ-a i Astane, Javor ponosno stoji kao tim koji se suprostavio makar malo. Zakljucno sa Vozdovcem i utakmicom u kupu, imacemo jedan sjajan niz utakmica i zaista treba iskazati puno postovanje za sve rezultate do sada!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top