Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
849
Reaction score
2.959
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Moj klinac ide ali u organizaciji nas roditelja uz odobrenje kluba. Od 90 klinaca iz kluba prijavilo se 5 i jedan roditelj ih vodi. Ja nisam mogao jer treba više dece da bi išla dva kao trenera.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Sto tako malo? Sem ako idu u svom trosku onda razumem, naisao sam na vest da deci iz Cacka placaju prevoz.
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Mislim da je realna cifra negde oko 1000-1500 dečice, pogotovo što je bukvalno jedan dan bio za organizaciju. Da se ovo znalo prošle nedelje došlo bi mnogo više dece. Iskreno se nadam da ćemo odraditi veliki deo posla večeras. Nadam se golovima sa naše strane i da ko god da ga da neka otrči na zapad i podeli radost sa decom.
Dati predlog igračima da posle utakmice sa klincima otpevaju VOLIM GA...
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Nisam znao da imamo marketing :D

Колико ће деце вечерас навијати за Партизан са овог места и како су одабрана рећи ће нам директор маркетинга ФК Партизан, Предраг Вујовић.
"Сада имамо спискове који су потврђени и сортирани у договору са нашом омладинском школом. Не могу вам рећи тачан број, али отприлике 4.700 деце. Уефа је била ригорозна, могу доћи млади фудбалери до 14 година, чланови наше омладинске школе и чланови других клубова, са пратиоцима који су њихови тренери и старатељи, односно људи који са њима раде и сарађују", рекао је Вујовић за РТС.
http://www.rts.rs/page/sport/ci/sto...XripK2mfbZFoBgWyX599EsT9hFzkLU4cjU9IszR4dr_F0
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
697
Reaction score
1.370
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Moglo bi to sa klincima i dobro da ispadne. 6000 neiskvarenih dusa koje istinski vole Partizan, za razliku od raznih placenika i kretena koji nam vise stete nego pomazu...Naravno da ne mislim na vecinski deo navijaca, nego na te pojedince koji se bave svim drugim osim Partizanom...Ovako mozda i fudbaleri osete tu cistu decju ljubav prema klubu i daju 300% da ih ucine srecnim.
 

igor4202

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
45
Reaction score
115
Локација
Beograd
Kad nam opletu deca po rasizmu kad nam jebu kevu. Uefa u šoku.
Šalim se naravno. Ako stvarno dodje 6000 dece to može da postane jedna ozbiljna fudbalska priča na svetskom nivou.

Takođe, valja praktikovati ovako nešto sa klincima tipa da do 14 godina besplatan ulaz na stadion. Da lepo mogu da vide Partizan i odlučno krenu da navijaju za njega.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.858
Nadam se da su svi zdravi za veceras, a iskreno, i da ce Natho takodje pokazati svoje umijece. Ako ne budu, cini mi se da se Vujacic oslobodio pritiska koji ga je sputavao u utakmici protiv Turaka i onoj prvenstvenoj u Krusevcu.

Sto se tice djece, moze biti fenomenalno, ali molim da se obrati paznja i kaze ovim starijim da ne prave gluposti jer nije da ne bi mogli :D.
 

igor4202

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
45
Reaction score
115
Локација
Beograd
Evo sad u dnevniku na rts vest da igramo u 9 i od 7 golova koje smo dali u kvalifikacijama oni prikazali samo onaj koji nam je Malatija dala.
To je verovatno ukombinovano sa onom najavom da igramo sa Malatijom včrs.
Možda dočekamo i Nikolićev Videoton.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Zanimljivo kako je medijski slabo ispraceno svuda Molde vicesampion Norveske a nigde da kazu da su oni prvi posle 18 kola u Norveskoj. Primera radi Rozenborg koji je sinoc izgubio od Dinamo Zagreba ima 10 bodova manje od Moldea.

Voleo bih da mali Fica zapocne prvih 45 a da u drugom poluvremenu kao protiv Malatije Asano udje ne znam sto mislim da bi tako bilo bolje.

Lupio bih flaster na Ejkrema i obratio paznju na njihovo levo krilo sa brojem 99.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.741
Reaction score
23.527
Локација
Академија
Сви бисмо волели да Партизан данас победи и пласира се у ЛЕ након овог двомеча, али... Сваки малишан који се данас буде нашао на ЈНА је једна велика победа, залог за сутрашњицу, за светлију будућност. Многи од њих данас први пут гледају свој вољени тим, неки су први пут дошли у Београд. Они ће овај дан памтити док су живи. Биће међу њима можда неки нови Блеки, Фића, Новица или Вања, или неки који ће сутра овде почети да пишу постове. Треба им скинути већ сада капу јер су изабрали да навијају за Партизан онда када је најтеже, када га држава и лоше управе саплићу, када је он посрнули великан који памти славне године и чека боље дане. Због свега тога, какав ход исход да буде вечерас, Партизан данас добија своје војнике, који ће, у годинама које долазе, бодрити овај клуб где год он буде играо.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
545
Reaction score
1.923
Jako me brine sto Ostojic ne igra,Vujacic je jak kao beton i dobar je u skoku,ali je jako spor i fale mu utakmice u nogama,ne smemo da dozvolimo da dodju u priliku da iskoriste nedostatak njegove brzine. Eikrem je opasan igrac i moramo da se cuvamo njegovih lopti iza ledja odbrane,on je pokretac svih njihovih akcija,moramo posebnu paznju da obratimo na njega i da mu ne dozvolimo da maltene primi loptu a kamoli da ima vremena da izmisli neku akciju.
Levo krilo Ohi i napadac Leke Dzejms su isto nezgodni,ali Eikrem im je mozak.
Nisu atraktivni,ali su nezgodan protivnik. Scekic i Zdjelar danas moraju da budu ta prevaga na sredini a ubedjen sam da Sadik daje makar 1 gol danas i mislim da je vreme da Tosic konacno proradi,nek da jedan iz slobodnjaka pa nek izadje u 60om minutu. Bilo koja pobeda bez primljenog gola je dobar rezultat.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top